Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Star Rezidential Calea Calarasilor

Star Rezidential Calea Calarasilor

Strada Calea Călărașilor, Nr. 5, Cartierul Evreiesc, Sector 3, București - Central

Actualizat pe 2022-08-05
 447 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Star Rezidential Calea Calarasilor!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Star Rezidential Calea Calarasilor și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 447 din BucureștiAnsamblul rezidențial 447 din BucureștiAnsamblul rezidențial 447 din București

Star Rezidential Calea Calarasilor Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Star Rezidential Calea Calarasilor sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Star Rezidential Calea Calarasilor au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Star Rezidential Calea Calarasilor Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Star Rezidential Calea Calarasilor s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Star Rezidential Calea Calarasilor sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Star Rezidential Calea Calarasilor pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Star Rezidential Calea Calarasilor Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Star Rezidential Calea Calarasilor folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Star Rezidential Calea Calarasilor, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Star Rezidential Calea Calarasilor Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Star Rezidential Calea Calarasilor s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Star Rezidential Calea Calarasilor nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Star Rezidential Calea Calarasilor, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt semnalizate cu LED, pentru a fi vizibile noaptea

Star Rezidential Calea Calarasilor Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Star Rezidential Calea Calarasilor vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Star Rezidential Calea Calarasilor sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Star Rezidential Calea Calarasilor trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Star Rezidential Calea Calarasilor Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Star Rezidential Calea Calarasilor sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Star Rezidential Calea Calarasilor, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Star Rezidential Calea Calarasilor au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Star Rezidential Calea Calarasilor Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Star Rezidential Calea Calarasilor, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Star Rezidential Calea Calarasilor au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Star Rezidential Calea Calarasilor.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Star Rezidential Calea Calarasilor s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Star Rezidential Calea Calarasilor Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Star Rezidential Calea Calarasilor nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Star Rezidential Calea Calarasilor, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Star Rezidential Calea Calarasilor, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Star Rezidential Calea Calarasilor. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Star Rezidential Calea Calarasilor sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Star Rezidential Calea Calarasilor, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Star Rezidential Calea Calarasilor, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Star Rezidential Calea Calarasilor vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Star Rezidential Calea Calarasilor, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Educație

Găsești școala la câteva minute de Star Rezidential Calea Calarasilor!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Star Rezidential Calea Calarasilor nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Star Rezidential Calea Calarasilor

Deși nu există grădiniță chiar în Star Rezidential Calea Calarasilor, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Star Rezidential Calea Calarasilor, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Star Rezidential Calea Calarasilor, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Star Rezidential Calea Calarasilor vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Star Rezidential Calea Calarasilor care să implice și copiii.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Star Rezidential Calea Calarasilor te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Star Rezidential Calea Calarasilor nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Star Rezidential Calea Calarasilor sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Star Rezidential Calea Calarasilor:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Star Rezidential Calea Calarasilor este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Star Rezidential Calea Calarasilor, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 605. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 14,40,55.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Star Rezidential Calea Calarasilor este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Star Rezidential Calea Calarasilor ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Star Rezidential Calea Calarasilor.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Star Rezidential Calea Calarasilor are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Star Rezidential Calea Calarasilor pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Star Rezidential Calea Calarasilor nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Star Rezidential Calea Calarasilor și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Star Rezidential Calea Calarasilor, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Star Rezidential Calea Calarasilor nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Star Rezidential Calea Calarasilor sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Star Rezidential Calea Calarasilor privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Star Rezidential Calea Calarasilor nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Star Rezidential Calea Calarasilor

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri
Enel X la 3 km - - - 4 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Star Rezidential Calea Calarasilor nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Star Rezidential Calea Calarasilor nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Star Rezidential Calea Calarasilor au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Star Rezidential Calea Calarasilor pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Star Rezidential Calea Calarasilor există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Star Rezidential Calea Calarasilor ai, în ofertă, cosmetică canină.

Star Rezidential Calea Calarasilor:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Star Rezidential Calea Calarasilor nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Star Rezidential Calea Calarasilor nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,431972053632 26,117157927075

Harta Star Rezidential Calea Calarasilor

Click pe buton pentru a vedea unde se află Star Rezidential Calea Calarasilor

Despre Cartierul Evreiesc

Deși febra demolărilor din anii 80 a distrus o mulțime de case din cartierul Evreiesc, acesta păstrează încă o parte din farmecul de odinioară. Cartierul Evreiesc se află în imediata apropiere a pieței Unirii și reușește să ofere o combinație interesantă între străzi și bulevarde foarte aglomerate și zone destul de aerisite.

Cei care doresc să locuiască în acest cartier vor găsi o mulțime de construcții cu parfum interbelic, dar și blocuri construite în perioada anilor 70-80 sau blocuri noi.

Viața de zi cu zi în Cartierul Evreiesc

Locuitorii cartierului Evreiesc au acces rapid la supermarket-uri și magazine, precum și la o mulțime de obiective medicale, religioase sau educaționale.

Magazine în Cartierul Evreiesc
 • Centrul Comercial Unirea
 • Carrefour Unirii
 • Centrul Comercial Cocor
Învățământ în Cartierul Evreiesc
 • Complexul Educațional Laude-Reut
 • Școala Gimnazială Barbu Delavrancea
 • Colegiul Național Matei Basarab
Recreere în Cartierul Evreiesc
 • Teatrul Evreiesc de Stat
 • Centrul Vechi
 • Parcul Unirii
Transport public în Cartierul Evreiesc
 • Stațiile de metrou Piața Unirii 1, Piața Unirii 2
 • Liniile de tramvai 14, 40, 55
 • Linia de autobuz 605

Rata criminalității în Cartierul Evreiesc

Administrativ, Cartierul Evreiesc, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Cartierul Evreiesc se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Evreiesc

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Star Rezidential Calea Calarasilor, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Evreiesc. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Evreiesc. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În jurul Star Rezidential Calea Calarasilor sunt predominant clădiri mici, fapt ce face ca zona să fie puțin aglomerată. De fapt, la orele de vârf, aici este chiar mai liber decât în jurul prânzului - acest fapt este urmarea stilului de viață pe care îl au locuitorii, cei mai mulți lucrând de acasă.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Star Rezidential Calea Calarasilor au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Star Rezidential Calea Calarasilor există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 605 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 14,40,55.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Star Rezidential Calea Calarasilor, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Star Rezidential Calea Calarasilor se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Matei Basarab și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Star Rezidential Calea Calarasilor este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Star Rezidential Calea Calarasilor, la care ajung liniile 605. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Star Rezidential Calea Calarasilor vor avea acces și la liniile de tramvai 14,40,55, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Cartierul Evreiesc face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Evreiesc nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Evreiesc, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 4060 Euro pe lună, cu 8 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 5075 Euro pe lună, cu 10 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Evreiesc sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Evreiesc atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Evreiesc
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Star Rezidential Calea Calarasilor față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Star Rezidential Calea Calarasilor se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Star Rezidential Calea Calarasilor se scumpesc de la an la an.

Moderat

Ca și notorietate în piață, Star Rezidential Calea Calarasilor nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Star Rezidential Calea Calarasilor se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Star Rezidential Calea Calarasilor va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Star Rezidential Calea Calarasilor nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Star Rezidential Calea Calarasilor nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Star Rezidential Calea Calarasilor?

Momentan colectăm, de la Star Rezidential Calea Calarasilor, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Star Rezidential Calea Calarasilor și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Star Rezidential Calea Calarasilor este situat în cartierul Cartierul Evreiesc din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Star Rezidential Calea Calarasilor depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Star Rezidential Calea Calarasilor?

Traficul din jurul Star Rezidential Calea Calarasilor este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Matei Basarab .

Ce facilități oferă Star Rezidential Calea Calarasilor locuitorilor săi?

Locuitorii din Star Rezidential Calea Calarasilor au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România