0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Seasons Primaverii

Seasons Primaverii
Seasons Primaverii
Seasons Primaverii

bd. Primăverii, 47-49, zona Primăverii, sector 1, București

Actualizat pe 2021-11-18

Vizitează Seasons Primaverii

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Seasons Primaverii.

Descoperă Seasons Primaverii!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Seasons Primaverii! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Harta Seasons Primaverii

Seasons Primaverii Lifestyle

Supermarket în apropiere
Mall în apropiere
Sală de sport în ansamblu

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Seasons Primaverii

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Seasons Primaverii, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Seasons Primaverii au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Seasons Primaverii!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Seasons Primaverii pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Seasons Primaverii!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Seasons Primaverii

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Seasons Primaverii. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Seasons Primaverii Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Seasons Primaverii:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Seasons Primaverii, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Seasons Primaverii vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Seasons Primaverii, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Seasons Primaverii:Educație

Găsești școala la câteva minute de Seasons Primaverii!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Seasons Primaverii nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Seasons Primaverii

Deși nu există grădiniță chiar în Seasons Primaverii, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Seasons Primaverii, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Seasons Primaverii:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Seasons Primaverii, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Seasons Primaverii vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Seasons Primaverii care să implice și copiii.

Seasons Primaverii:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Seasons Primaverii te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Seasons Primaverii nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă din Seasons Primaverii sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Seasons Primaverii:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Seasons Primaverii este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Seasons Primaverii nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Seasons Primaverii Tineri

Metrou M2 aproape
Piscină în ansamblu
Sală fitness în ansamblu

Seasons Primaverii:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Seasons Primaverii este foarte aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2, la care poți ajunge chiar și pe jos.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Seasons Primaverii, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 131,182,282,330,331,331Bis,335,361.

Stai departe de centru

Seasons Primaverii este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Seasons Primaverii:Socializare

În evaluare

Ai piscină chiar în ansamblu

În Seasons Primaverii vei găsi cel puțin o piscină la care se strâng locuitorii din zonă. Aici îți vei cunoaște vecinii și vă veți distra împreună.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Seasons Primaverii nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Seasons Primaverii are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Seasons Primaverii:Sport

Sala de fitness este chiar în ansamblu!

Ții la sănătatea ta și mergi des la sală? Atunci află că în Seasons Primaverii vei găsi o sală de forță în imediata apropiere a casei. Mai mult, este una foarte modernă și bine dotată.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Seasons Primaverii nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Seasons Primaverii vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Seasons Primaverii Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

Seasons Primaverii:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Seasons Primaverii nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Seasons Primaverii, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Seasons Primaverii informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Seasons Primaverii:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Seasons Primaverii sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Seasons Primaverii privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Seasons Primaverii nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Seasons Primaverii Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Seasons Primaverii

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Facilități Seasons Primaverii Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în ansamblu

Seasons Primaverii:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Seasons Primaverii sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Seasons Primaverii nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Seasons Primaverii ai, în ofertă, cosmetică canină.

Seasons Primaverii:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Seasons Primaverii ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Seasons Primaverii nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Seasons Primaverii, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier Seasons Primaverii

La periferia capitalei
Densitate redusă
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Seasons Primaverii pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Seasons Primaverii este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Seasons Primaverii de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Seasons Primaverii

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 1
Cartier Primăverii

Despre Primăverii

Cartierul Primăverii este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Situat în zona de nord a orașului, acesta este delimitat de bulevarde mari care îi oferă deschidere rapidă către orice punct. Atât Bulevardul Aviatorilor, cât și Calea Dorobanți sunt largi, permițând un trafic de aerisit.

Cartierul Primăverii este un cartier destul de nou, cu primele case construite în anii 30. Evoluția a fost una lentă, în așa fel încât astăzi nu există foarte multe clădiri înalte, ceea face loc unui număr mare de spații verzi și numeroaselor case și clădiri cu unul, maxim 2 etaje. Este considerat un cartier de lux, așadar prețul locuințelor este destul de mare.

Viața de zi cu zi în Primăverii

Cartierul are acces direct spre Piața Aviatorilor, care este un important nod rutier și către stația de metrou cu același nume. De asemenea, este lângă parcul Regele Mihai (Herăstrău), Arcul de Triumf și numeroase alte obiective reprezentative pentru București.

Magazine în Primăverii
 • Mega Image
 • Europa shopping center
 • Market Nord
Învățământ în Primăverii
 • Liceul Teoretic Jean Monnet
 • Grădinița Englishkinder
 • Grădinița Numărul 52
Recreere în Primăverii
 • Parcul Regele Mihai I
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
 • Parcul Bordei
Transport public în Primăverii
 • Stația de metrou Aviatorilor
 • Liniile de autobuz 131, 182, 282, 330, 331, 331Bis, 335, 361
 • Stație de taxi Aviatorilor

Rata criminalității în Primăverii

Administrativ, Primăverii, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Primăverii o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Primăverii

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Seasons Primaverii, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Primăverii. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Primăverii. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Seasons Primaverii

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Moderat

Seasons Primaverii este înconjurat de case, fapt care reduce considerabil densitatea zonei. Contra-intuitiv, traficul din jurul Seasons Primaverii tinde să se aglomereze în afara orelor de vârf. Deci, îți recomandăm să eviți orele prânzului și seara târziu pentru deplasările cu mașina. Este posibil ca în această zonă să locuiască mai ales persoane care lucrează de acasă și care se deplasează doar la ore atipice (prânz, cină, cumpărături ocazionale).

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Seasons Primaverii au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Seasons Primaverii există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 131,182,282,330,331,331Bis,335,361 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Seasons Primaverii, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Faptul că ansamblul Seasons Primaverii este înconjurat de bulevarde mari și late face ca zona să fie liberă indiferent de oră. Cu toate acestea, îți recomandăm să eviți Bulevardul Mircea Eliade dacă se poate.

Transport public și conectivitate Seasons Primaverii

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz
Aeroport 10-15 minute
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziționarea periferică a Seasons Primaverii este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Seasons Primaverii, la care ajung liniile 131,182,282,330,331,331Bis,335,361.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Seasons Primaverii beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul Seasons Primaverii se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție Seasons Primaverii

Rezistență la seisme Acceptabilă

Distincții eDezvoltator acordate Seasons Primaverii pentru calitatea construcției sale

Aur Finisaje

Lucrat cu talent!

Lucrările din Seasons Primaverii au fost executate de muncitori calificați și sunt foarte atent realizate.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Seasons Primaverii s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Seasons Primaverii!

Detalii
Neevaluat Rezistență

În evaluare

Oare vor rezista clădirile din Seasons Primaverii la un cutremur?

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Seasons Primaverii

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 448. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Seasons Primaverii

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn masiv

Pereți, tavan și uși interioare Seasons Primaverii

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Seasons Primaverii sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Seasons Primaverii a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din lemn masiv

În Seasons Primaverii au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Gresie, faianță și parchet Seasons Primaverii

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Seasons Primaverii a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Seasons Primaverii este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Seasons Primaverii pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Seasons Primaverii

Termică Încălzire prin pardoseală
centrală Viessmann
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Seasons Primaverii

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Seasons Primaverii folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin pardoseală

În Seasons Primaverii s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Seasons Primaverii vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Instalație electrică Seasons Primaverii

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Seasons Primaverii s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Seasons Primaverii s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Seasons Primaverii, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Seasons Primaverii

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Seasons Primaverii vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Seasons Primaverii sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Seasons Primaverii am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Seasons Primaverii

În evaluare
Termică Acceptabilă

Izolația fonică Seasons Primaverii

În evaluare
Nu știm cât de bună este izolația fonică

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Seasons Primaverii, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Seasons Primaverii. Revino pentru a găsi această informație.

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Seasons Primaverii a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Seasons Primaverii

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Seasons Primaverii, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Seasons Primaverii.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Seasons Primaverii încă nu avem această informație.

Hidroizolația Seasons Primaverii

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Seasons Primaverii nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Seasons Primaverii, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Seasons Primaverii, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Seasons Primaverii

În evaluare

Seasons Primaverii Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Seasons Primaverii pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Seasons Primaverii nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Seasons Primaverii!

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Seasons Primaverii investitorii?

Detalii

Primăverii ca investiție

Chirie Studio 350€
Chirie 2 camere 490€
Chirie 3 camere 730€

Cartierul Primăverii face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Primăverii nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Primăverii, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 730 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1030 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1440 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1800 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Primăverii sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Primăverii atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Primăverii
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Seasons Primaverii

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Seasons Primaverii față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Seasons Primaverii se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Seasons Primaverii este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Seasons Primaverii rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Seasons Primaverii

Chiria medie 8.9€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Seasons Primaverii se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Seasons Primaverii va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Seasons Primaverii

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Seasons Primaverii nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Seasons Primaverii nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Seasons Primaverii nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Seasons Primaverii Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Seasons Primaverii?

Momentan colectăm, de la Seasons Primaverii, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Seasons Primaverii și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Seasons Primaverii este situat în cartierul Primăverii din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Seasons Primaverii depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Seasons Primaverii?

Traficul din jurul Seasons Primaverii este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Bulevardul Mircea Eliade.

Ce facilități oferă Seasons Primaverii locuitorilor săi?

Locuitorii din Seasons Primaverii au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), piscină (în ansamblu), sală de forță (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Seasons Primaverii?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Seasons Primaverii Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Seasons Primaverii și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.