Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Matei Voievod Premium Apartments

Matei Voievod Premium Apartments

Strada Matei Voievod, Nr. 13, Iancului, Sector 2, București - Est

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Matei Voievod Premium Apartments din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Matei Voievod Premium Apartments!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Matei Voievod Premium Apartments și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Iulian Rita , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din BucureștiAnsamblul rezidențial 449 din București

Matei Voievod Premium Apartments Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Matei Voievod Premium Apartments fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Matei Voievod Premium Apartments au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Matei Voievod Premium Apartments. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Matei Voievod Premium Apartments Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Matei Voievod Premium Apartments. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Matei Voievod Premium Apartments, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Matei Voievod Premium Apartments pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Matei Voievod Premium Apartments Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Matei Voievod Premium Apartments, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Matei Voievod Premium Apartments s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Matei Voievod Premium Apartments.

Matei Voievod Premium Apartments Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Matei Voievod Premium Apartments dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Matei Voievod Premium Apartments s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Matei Voievod Premium Apartments este să verificăm pe teren.

Matei Voievod Premium Apartments Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Matei Voievod Premium Apartments dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Matei Voievod Premium Apartments, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Matei Voievod Premium Apartments, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Matei Voievod Premium Apartments Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în Matei Voievod Premium Apartments sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Matei Voievod Premium Apartments. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Matei Voievod Premium Apartments - simple (termopan) sau triple (tripan).

Matei Voievod Premium Apartments Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Matei Voievod Premium Apartments, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Matei Voievod Premium Apartments.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Matei Voievod Premium Apartments s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Matei Voievod Premium Apartments Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Matei Voievod Premium Apartments nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Matei Voievod Premium Apartments, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Matei Voievod Premium Apartments, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Matei Voievod Premium Apartments, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Matei Voievod Premium Apartments, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Matei Voievod Premium Apartments fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Matei Voievod Premium Apartments:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Matei Voievod Premium Apartments, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Matei Voievod Premium Apartments vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Matei Voievod Premium Apartments.

Matei Voievod Premium Apartments:Educație

Găsești școala la câteva minute de Matei Voievod Premium Apartments!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Matei Voievod Premium Apartments nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Matei Voievod Premium Apartments

Deși nu există grădiniță chiar în Matei Voievod Premium Apartments, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Matei Voievod Premium Apartments, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Matei Voievod Premium Apartments:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Matei Voievod Premium Apartments, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Matei Voievod Premium Apartments, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Matei Voievod Premium Apartments care să implice și copiii.

Matei Voievod Premium Apartments:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Matei Voievod Premium Apartments fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Matei Voievod Premium Apartments, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Matei Voievod Premium Apartments sunt sau nu împrejmuite.

Matei Voievod Premium Apartments:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Matei Voievod Premium Apartments:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Matei Voievod Premium Apartments nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Matei Voievod Premium Apartments, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135311330335. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,10,46,55.

Zonă liniștită și bine conectată

Matei Voievod Premium Apartments se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Matei Voievod Premium Apartments:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Matei Voievod Premium Apartments privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Matei Voievod Premium Apartments.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Matei Voievod Premium Apartments va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Matei Voievod Premium Apartments:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Matei Voievod Premium Apartments.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Matei Voievod Premium Apartments vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Matei Voievod Premium Apartments:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Matei Voievod Premium Apartments.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Matei Voievod Premium Apartments.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Matei Voievod Premium Apartments informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Matei Voievod Premium Apartments:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Matei Voievod Premium Apartments sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Matei Voievod Premium Apartments privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Matei Voievod Premium Apartments sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Matei Voievod Premium Apartments

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 1 km - 2 locuri - 1 locuri
Penny la 5 km - 2 locuri - 1 locuri
MOL la 6 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Matei Voievod Premium Apartments sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Matei Voievod Premium Apartments au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Matei Voievod Premium Apartments au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Matei Voievod Premium Apartments:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Matei Voievod Premium Apartments pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Matei Voievod Premium Apartments există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Matei Voievod Premium Apartments ai, în ofertă, cosmetică canină.

Matei Voievod Premium Apartments:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Matei Voievod Premium Apartments nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Matei Voievod Premium Apartments, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,438754265654 26,124963372913

Harta Matei Voievod Premium Apartments

Click pe buton pentru a vedea unde se află Matei Voievod Premium Apartments

Despre Iancului

Cartierul Iancului este desfășurat în jurul arterei și pieței cu același nume. Este un cartier în care predomină blocurile cu 10 etaje, însă pot fi găsite și numeroase case în care de-a lungul timpului s-au dezvoltat mai multe afaceri.

Este un cartier dinamic, cu numeroase oportunități pentru locatari, cum ar fi restaurantele, sălile de fitness sau micile magazine. Stația de metrou din zona Pieței Iancului oferă mobilitate și atrage numeroși investitori imobiliari. De asemenea, la mobilitate contribuie și șoselele largi, precum Mihai Bravu sau Pache Protopopescu.

Viața de zi cu zi în Iancului

Situat în zona semicentrală a Bucureștiului, cartierul Iancului a fost un spațiu perfect pentru dezvoltarea unui număr mare de puncte de interes, unele dintre ele atractive pentru toți locuitorii capitalei.

Magazine în Iancului
 • Carrefour Express PRONTO!
 • Mega Image
 • Intermacedonia
Învățământ în Iancului
 • Școala Gimnazială 56
 • Școala Gimnazială Numărul 85
 • Colegiul Național „Mihai Viteazul”
Recreere în Iancului
 • Parcul Tolbuhin
 • Teatrul de Artă
 • Parcul Lia Manoliu
Transport public în Iancului
 • Stația de metrou Piața Iancului
 • Liniile de tramvai 1, 10, 46, 55
 • Liniile de autobuz 135, 311, 330, 335

Rata criminalității în Iancului

Administrativ, Iancului, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Matei Voievod Premium Apartments este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Iancului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Matei Voievod Premium Apartments, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Iancului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Iancului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Matei Voievod Premium Apartments se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Matei Voievod Premium Apartments nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Matei Voievod Premium Apartments există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135311330335 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,10,46,55.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Matei Voievod Premium Apartments, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Matei Voievod Premium Apartments se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Agricultori și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Matei Voievod Premium Apartments un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Matei Voievod Premium Apartments și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Matei Voievod Premium Apartments, la care ajung liniile 135311330335. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Matei Voievod Premium Apartments vor avea acces și la liniile de tramvai 1,10,46,55, existând cel puțin o stație în cartier.

Cartierul Iancului face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Iancului nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Iancului, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 360 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 520 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 776 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 970 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Iancului sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Iancului atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Iancului
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Matei Voievod Premium Apartments față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Matei Voievod Premium Apartments este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Cunoscut pe piață

Ca și notorietate în piață, Matei Voievod Premium Apartments nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Matei Voievod Premium Apartments.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Matei Voievod Premium Apartments va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Matei Voievod Premium Apartments se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Matei Voievod Premium Apartments oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Matei Voievod Premium Apartments.

Cât costă o locuință în Matei Voievod Premium Apartments?

Momentan colectăm, de la Matei Voievod Premium Apartments, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Matei Voievod Premium Apartments și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Matei Voievod Premium Apartments este situat în cartierul Iancului din zona estică a Bucureștiului . Poți ajunge la Matei Voievod Premium Apartments folosind autobuzul, ai liniile 135311330335 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Matei Voievod Premium Apartments?

Traficul din jurul Matei Voievod Premium Apartments este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Agricultori.

Ce facilități oferă Matei Voievod Premium Apartments locuitorilor săi?

Locuitorii din Matei Voievod Premium Apartments au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România