Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Residence-Thomas Masaryk

Locuințe și prețuri Residence-Thomas Masaryk

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Residence-Thomas Masaryk

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Residence-Thomas Masaryk împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Residence-Thomas Masaryk alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Residence-Thomas Masaryk

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Residence-Thomas Masaryk, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Residence-Thomas Masaryk

Residence-Thomas Masaryk Lifestyle

Magazinele sunt departe
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Residence-Thomas Masaryk

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Residence-Thomas Masaryk, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Residence-Thomas Masaryk au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Residence-Thomas Masaryk!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Residence-Thomas Masaryk este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Residence-Thomas Masaryk!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Residence-Thomas Masaryk

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Residence-Thomas Masaryk. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Residence-Thomas Masaryk Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Residence-Thomas Masaryk:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Residence-Thomas Masaryk, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Residence-Thomas Masaryk vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. Residence-Thomas Masaryk se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

Residence-Thomas Masaryk:Educație

Găsești școala la câteva minute de Residence-Thomas Masaryk!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Residence-Thomas Masaryk nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Residence-Thomas Masaryk

Deși nu există grădiniță chiar în Residence-Thomas Masaryk, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Residence-Thomas Masaryk, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Residence-Thomas Masaryk:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Residence-Thomas Masaryk, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Residence-Thomas Masaryk vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Residence-Thomas Masaryk care să implice și copiii.

Residence-Thomas Masaryk:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Residence-Thomas Masaryk te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Residence-Thomas Masaryk, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Residence-Thomas Masaryk sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Residence-Thomas Masaryk:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Residence-Thomas Masaryk este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Residence-Thomas Masaryk nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități Residence-Thomas Masaryk Tineri

Metrou M2 aproape
Aproape de centru
Nu ai unde să faci sport

Residence-Thomas Masaryk:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Residence-Thomas Masaryk este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Residence-Thomas Masaryk, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 311,605,667,N102,N108. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci Residence-Thomas Masaryk este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

Residence-Thomas Masaryk:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Residence-Thomas Masaryk ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Residence-Thomas Masaryk sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Residence-Thomas Masaryk va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Residence-Thomas Masaryk:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Residence-Thomas Masaryk pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Residence-Thomas Masaryk nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Residence-Thomas Masaryk și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Residence-Thomas Masaryk Persoane cu dizabilități

În evaluare

Residence-Thomas Masaryk:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Residence-Thomas Masaryk sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Residence-Thomas Masaryk:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Residence-Thomas Masaryk sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Residence-Thomas Masaryk privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Residence-Thomas Masaryk nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Residence-Thomas Masaryk Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri
MOL la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - 1 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Residence-Thomas Masaryk sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Residence-Thomas Masaryk au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Residence-Thomas Masaryk au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Residence-Thomas Masaryk Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Residence-Thomas Masaryk:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Residence-Thomas Masaryk de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Residence-Thomas Masaryk nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Residence-Thomas Masaryk ai, în ofertă, cosmetică canină.

Residence-Thomas Masaryk:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Residence-Thomas Masaryk nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Residence-Thomas Masaryk nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Residence-Thomas Masaryk

Aproape de centru
Densitate medie
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Residence-Thomas Masaryk pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Residence-Thomas Masaryk nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Residence-Thomas Masaryk de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Residence-Thomas Masaryk

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 2

Despre Cartierul Armenesc

Cartierul Armenesc este un cartier situat în centrul Bucureștiului, mărginit de Bulevardul Carol I, strada Maria Rosetti și Calea Moșilor. Este o adevărată insulă în identitatea bucureșteană, în care armenii și-au construit încă din secolele XV-XVI, atunci când au ajuns aici, un loc reprezentativ pentru ei. Deși comunitatea armenească nu numără astăzi mai mult de 1000 de persoane, cartierul își păstrează încă farmecul și este reprezentat de una dintre cele mai frumoase și interesante biserici ale orașului: Biserica Armenească.

Cei care doresc să locuiască în acest cartier pot descoperi o zonă cu case vechi, remarcabile prin arhitectură, din care ajung rapid, chiar și pe jos, în cele mai importante zone ale orașului.

Viața de zi cu zi în Cartierul Armenesc

În imediată apropiere a cartierului Armenesc se află Piața Universității. De asemenea, la distanță de mers pe jos pot fi regăsite teatre importante, restaurante, școli, muzee sau clinici medicale la care au acces rapid toți locuitorii cartierului.

Magazine în Cartierul Armenesc
 • Piata Gemeni
 • Mega Image
 • Mini Market Non Stop
Învățământ în Cartierul Armenesc
 • Colegiul National Bilingv George Cosbuc
 • Colegiul National Spiru Haret
 • Colegiul National Scoala Centrala
Recreere în Cartierul Armenesc
 • Muzeul Theodor Pallady
 • Centrul Vechi (15 min)
 • Teatrul National I. L. Caragiale
Transport public în Cartierul Armenesc
 • Troleibuze 66, 69, 70, 85, 90
 • Tramvai 16
 • Autobuze311, 605, 667, N102, N108

Rata criminalității în Cartierul Armenesc

Administrativ, Cartierul Armenesc, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Residence-Thomas Masaryk este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Armenesc

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Residence-Thomas Masaryk, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Armenesc. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Armenesc. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Residence-Thomas Masaryk

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Residence-Thomas Masaryk este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Residence-Thomas Masaryk au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Residence-Thomas Masaryk există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 311,605,667,N102,N108 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Residence-Thomas Masaryk, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Residence-Thomas Masaryk se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Strada Sfântul Spiridon, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Fiind amplasat relativ aproape de centru, Residence-Thomas Masaryk este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Residence-Thomas Masaryk, la care ajung liniile 311,605,667,N102,N108. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Residence-Thomas Masaryk vor avea acces și la liniile de tramvai 16, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Residence-Thomas Masaryk

Distincții eDezvoltator acordate Residence-Thomas Masaryk pentru calitatea construcției sale

Argint Finisaje

Lucrat bine!

Lucrările din Residence-Thomas Masaryk sunt ok, cu mici probleme ici-colo.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Residence-Thomas Masaryk s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Residence-Thomas Masaryk sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Residence-Thomas Masaryk duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Residence-Thomas Masaryk

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 453. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Residence-Thomas Masaryk

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn masiv - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Residence-Thomas Masaryk

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Residence-Thomas Masaryk sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din lemn masiv

În Residence-Thomas Masaryk au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Gresie, faianță și parchet Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Gresie lucioasă

În Residence-Thomas Masaryk s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Residence-Thomas Masaryk sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Residence-Thomas Masaryk pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Residence-Thomas Masaryk

Termică Încălzire prin pardoseală
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Residence-Thomas Masaryk folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În Residence-Thomas Masaryk s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Residence-Thomas Masaryk.

Instalație electrică Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Siguranțe cu protecție la curentare

În Residence-Thomas Masaryk s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Residence-Thomas Masaryk s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Residence-Thomas Masaryk, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Residence-Thomas Masaryk vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Residence-Thomas Masaryk sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Residence-Thomas Masaryk trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Residence-Thomas Masaryk

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 40cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Residence-Thomas Masaryk, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Residence-Thomas Masaryk, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Residence-Thomas Masaryk, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Residence-Thomas Masaryk.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Residence-Thomas Masaryk încă nu avem această informație.

Hidroizolația Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Residence-Thomas Masaryk nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Residence-Thomas Masaryk, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Residence-Thomas Masaryk, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Residence-Thomas Masaryk

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Residence-Thomas Masaryk. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Residence-Thomas Masaryk sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Residence-Thomas Masaryk, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Residence-Thomas Masaryk Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Residence-Thomas Masaryk pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Residence-Thomas Masaryk nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Residence-Thomas Masaryk!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Cartierul Armenesc ca investiție

Chirie Studio 275€
Chirie 2 camere 550€
Chirie 3 camere 630€

Cartierul Cartierul Armenesc face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Armenesc nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Armenesc, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 275 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 630 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 936 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1170 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Armenesc sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Armenesc atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Armenesc
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Residence-Thomas Masaryk față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Residence-Thomas Masaryk se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Residence-Thomas Masaryk se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Residence-Thomas Masaryk este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Residence-Thomas Masaryk rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Residence-Thomas Masaryk

Chiria medie 10.0€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Residence-Thomas Masaryk se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Residence-Thomas Masaryk va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Residence-Thomas Masaryk

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Residence-Thomas Masaryk nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Residence-Thomas Masaryk nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Residence-Thomas Masaryk Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Residence-Thomas Masaryk?

Momentan colectăm, de la Residence-Thomas Masaryk, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Residence-Thomas Masaryk și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Residence-Thomas Masaryk este situat în cartierul Cartierul Armenesc din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Residence-Thomas Masaryk depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Residence-Thomas Masaryk?

Locuind în Residence-Thomas Masaryk nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Sfântul Spiridon.

Ce facilități oferă Residence-Thomas Masaryk locuitorilor săi?

Locuitorii din Residence-Thomas Masaryk au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Residence-Thomas Masaryk?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!