OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Poem Residence
Poem Residence
Poem Residence

Poem Residence

Drumul Gura Putnei Nr. 45E

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Poem Residence

Stocul dezvoltatorului a fost epuizat complet. Te rugăm completează formularul de contact pentru a-ți trimite oferte la revânzare.

Disponibilitate: LA REVÂNZARE

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 20 septembrie 2023

CONTACT Poem Residence

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Poem Residence

 • Parc: Parcul Teilor în imediata apropiere
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere
 • Școală: Școala Generală nr. 20 „Simion Mehedinți” în imediata apropiere
 • Piață: Piata 1 Decembrie 1918 în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Nicolae Teclu în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: STIROM în imediata apropiere
 • Grădiniță: Magic Land în imediata apropiere
 • Mall: Centrul Comercial Auchan Titan în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 15 minute de condus
 • Complex sportiv: Complexul Sportiv Trapezului la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Nicolae Teclu la 0 minute de condus
SOLDOUT

Din datele noastre, ansamblul Poem Residence este vândut complet.
Te rugăm completează formularul de contact pentru a obține oferte de locuințe la revânzare.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Poem Residence Poem Residence Poem Residence Poem Residence
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Poem Residence. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Poem Residence se află în Zona Pallady, o arie în plină expansiune și dezvoltare urbană a Bucureștiului. Cartierul devine treptat un punct important pentru proiectele rezidențiale și comerciale din estul capitalei. Este o zonă plină de dinamism, oferind un echilibru între viața urbană și spațiile verzi. Te vei bucura de proximitatea la centre comerciale mari, cum ar fi Mega Mall și ParkLake, dar și de relaxarea pe care o oferă parcurile din împrejurimi.

Traficul din zona este unul destul de liniștit. Cu toate că ești într-o zonă dens populată, cu multe blocuri în jur, bulevardele largi, precum Theodor Pallady, asigură un trafic liber, chiar și în orele de vârf. Asta înseamnă că te vei putea deplasa rapid spre centrul orașului sau spre alte destinații.

Pe lângă accesul facil către principalele artere de circulație, Zona Pallady este bine deservită de transportul în comun. Astfel, te poți bucura de mobilitate fără a fi nevoie să îți folosești mașina personală zilnic. Faptul că traficul este liber majoritatea timpului te ajută să economisești timp prețios, pe care îl poți petrece cu familia sau în diverse activități recreative.

Ansamblul beneficiază și de o ofertă bogată de unități de învățământ și instituții medicale. Dacă ai copii, vei fi bucuros să afli că există școli și grădinițe moderne în apropiere, oferindu-le celor mici un mediu de învățare sigur și stimulativ. De asemenea, sănătatea ta și a familiei tale este asigurată de spitale și clinici private ce oferă servicii medicale de calitate.

Fiind un cartier în dezvoltare, investiția într-o proprietate aici poate fi privită ca o oportunitate pentru a beneficia de creșterea valorii imobiliare pe termen lung. Zona se află într-o continuă modernizare, ceea ce înseamnă că nivelul de trai și confortul vor crește constant în anii următori.

În concluzie, Zona Pallady oferă un mediu de viață echilibrat, unde ai tot ce îți trebuie la îndemână. Cu o gamă variată de facilități și servicii, plus accesul facil la transport și drumuri principale, este locul ideal pentru cei care doresc să combine viața de familie cu o carieră activă în București. Dacă ești în căutarea unui echilibru între agitația urbană și un stil de viață relaxat, acesta este cartierul ideal.

Transport

Dacă te gândești să te muți în Poem Residence, să știi că opțiunile de transport sunt variate și convenabile. În ceea ce privește transportul public, stațiile sunt la doar 15 minute de mers pe jos de ansamblu. Stațiile de autobuz Nicolae Teclu și Bd. 1 Decembrie 1918, precum și stația de metrou Nicolae Teclu sunt la aproximativ 1 km distanță. Dacă preferi tramvaiul, ai opțiunile Postăvarului și I.O.R. 2, tot la o distanță de 1 km.

Densitatea zonei este destul de ridicată, dar volumul de trafic rămâne surprinzător de scăzut, chiar și în orele de vârf. Bulevardul Theodor Pallady este cea mai aglomerată arteră, însă chiar și așa, traficul este decent, ceea ce înseamnă că vei ajunge rapid la job sau în alte părți ale orașului.

Pentru cei cu mașină proprie, trebuie să știi că locurile de parcare se găsesc în subsolul clădirilor din Poem Residence și se plătesc separat. Nu există informații legate de stații de încărcare pentru mașini electrice în ansamblu, însă este un aspect ce poate fi considerat în viitor de către dezvoltatori.

Când vine vorba de naveta către zonele de birouri, Poem Residence stă destul de bine. Spre exemplu, până în zona centrală a Capitalei sau în zona de birouri din Pipera, vei ajunge în aproximativ 20 de minute cu mașina. Dacă jobul tău e în zona de birouri de la Grozăvești, planifică un drum de aproximativ 30 de minute.

În concluzie, Poem Residence oferă opțiuni de transport foarte convenabile, fie că ești dependent de transportul public sau preferi confortul propriei mașini. Aș oferi un calificativ de 4.5 din 5 pentru accesibilitatea transportului. Am reținut 0.5 puncte doar pentru că locurile de parcare nu sunt incluse în preț și pentru lipsa unei stații de încărcare pentru mașinile electrice. În rest, te poți aștepta la o viață fără stres în ceea ce privește deplasările zilnice.

Cumpărături

Dacă te vei muta în Poem Residence, cumpărăturile zilnice nu vor fi o problemă. Chiar dacă ansamblul nu dispune de magazine proprii, ai la dispoziție două supermarketuri în imediata apropiere: Profi și Mega Image. Ambele sunt la o distanță de aproximativ 300 de metri, ceea ce înseamnă că poți ajunge acolo într-un timp foarte scurt.

În ceea ce privește produsele bio, locația periferică a ansamblului îți oferă avantajul de a avea acces la numeroși producători locali. De la ei poți cumpăra ouă, carne, brânză, legume și fructe crescute în condiții naturale, fără pesticide. În plus, cea mai apropiată piață este Piața 1 Decembrie 1918, la doar 1 km distanță, unde vei ajunge în câteva minute cu mașina.

Poem Residence nu dispune de magazine specializate, dar datorită poziționării sale, ai acces la o varietate de astfel de magazine în apropiere. Fie că ești în căutarea unei brutării sau a unui aprozar, vei găsi cu siguranță ceva pe gustul tău în zona înconjurătoare.

În ceea ce privește mall-urile, ai la dispoziție trei opțiuni majore la o distanță de sub 30 de minute cu mașina: Centrul Comercial Auchan Titan, Centrul Comercial Pallady și ParkLake. Fiecare dintre ele îți oferă o gamă variată de magazine și opțiuni de divertisment.

În concluzie, Poem Residence îți oferă acces rapid și ușor la tot ce ai nevoie pentru cumpărături, de la supermarketuri la producători locali și mall-uri. Aș oferi un calificativ de 4.5 din 5 pentru accesibilitatea și varietatea opțiunilor de cumpărături. Aș fi dat un 5 dacă ansamblul ar fi avut și magazine proprii pentru conveniența rezidenților.

Familii

Poem Residence nu are o grădiniță în incintă, dar în apropiere se află Grădinița Magic Land, la numai 0.5 km distanță, unde ajungi în câteva minute cu mașina.

La capitolul școli, deși ansamblul nu dispune de o instituție de învățământ în interiorul său, Școala Generală nr. 20 „Simion Mehedinți” se află la doar 1.5 km distanță, accesibilă în 5 minute cu mașina.

Poem Residence nu are parcuri proprii, dar Parcul Teilor este la doar 0.5 km distanță, un loc excelent pentru socializare și joacă în aer liber. Nu există limitatoare de viteză în ansamblu, dar securitatea este asigurată prin monitorizare video.

Ansamblul nu dispune de locuri de joacă proprii, însă cel mai apropiat se află la 1 km distanță, accesibil în 15 minute de mers pe jos.

Familiile ocupate pot beneficia de opțiuni de mâncare livrată, cu restaurante ca Restaurant Casa Anca și Johnny’s New York Pizza la o distanță de 1 km. De asemenea, Centrul Comercial Auchan Titan se află în apropiere și oferă mai multe opțiuni culinare.

Securitatea în Poem Residence este un punct forte, cu acces restricționat, monitorizare video și iluminat public. Nu sunt disponibile informații despre măsurile anti-incendiu.

Animalele de companie sunt tot mai prezente în familiile moderne. În Poem Residence, câinii nu au acces în parcuri, dar există cabinete veterinare în apropiere, la 1 km distanță, accesibile în câteva minute cu mașina.

În concluzie, Poem Residence oferă un mediu sigur și confortabil, dar cu anumite limitări. Lipsa facilităților precum grădinițe sau școli în incinta ansamblului ar putea fi un dezavantaj pentru familiile cu copii. Pe de altă parte, securitatea excelentă și proximitatea față de diverse facilități îl fac o opțiune atrăgătoare. Aș oferi un calificativ de 3.5 din 5, deoarece, deși are multe puncte forte, există și aspecte care necesită îmbunătățiri pentru a satisface nevoile unei familii moderne.

Tineri

Din punct de vedere al divertismentului, Poem Residence nu găzduiește niciun bar sau cafenea în interiorul său. Cu toate acestea, pentru iubitorii de viață de noapte, accesul la Centrul Vechi se face în maxim 30 de minute. Dacă ești în căutarea unui loc mai liniștit pentru a savura o cafea, 5 to go și Ego Mio sunt la doar 10-15 minute de mers pe jos.

Când vine vorba de fitness, ansamblul nu dispune de o sală de fitness proprie. Cu toate acestea, World Class Titan și Complexul Sportiv Titan sunt situate la o distanță de condus de 5-10 minute. În ceea ce privește shoppingul, Centrul Comercial Auchan Titan este la o distanță de doar un kilometru, ușor accesibil cu mașina.

Din păcate, Poem Residence nu dispune de alei de jogging proprii, dar Parcul Teilor este la o distanță de 10 minute de mers pe jos, oferind o opțiune decentă pentru cei pasionați de alergat.

În concluzie, Poem Residence primește un calificativ de 3 din 5 pentru tineri. Ansamblul este într-o poziție decentă în ceea ce privește accesul la baruri, cafenele și centre comerciale, dar lipsesc facilități interne cum ar fi săli de fitness sau alei de jogging. Ansamblul ar putea fi atractiv pentru tineri, dar cu siguranță are spațiu pentru îmbunătățiri.

Persoane cu handicap

Din păcate, Poem Residence nu pare să fie pregătit pentru a întâmpina nevoile persoanelor cu dizabilități locomotorii sau senzoriale. Lipsește orice tip de rampă de acces în spațiile comune, ceea ce face navigarea extrem de dificilă pentru cineva care folosește un scaun cu rotile. De asemenea, căsuțele poștale sunt instalate la o înălțime care nu este accesibilă pentru persoanele aflate în scaun cu rotile.

Când vine vorba de locuințe, informațiile disponibile nu menționează niciun fel de facilități specializate, cum ar fi uși mai late sau treceri la nivel cu pardoseala, care să faciliteze viața zilnică a unei persoane cu handicap.

În concluzie, Poem Residence primește un calificativ de 1 din 5 în ceea ce privește pregătirea pentru persoanele cu dizabilități. Lipsa oricăror facilități de accesibilitate este profund dezamăgitoare și ar trebui să reprezinte un punct major de îmbunătățire pentru dezvoltatorii ansamblului.

Concluzie

Poem Residence, situat în Zona Pallady, oferă un mediu de viață divers, dar cu anumite limitări. Ansamblul excelează prin accesibilitatea la transport și prin ofertele variate de cumpărături. Cu toate acestea, câteva puncte esențiale îi lipsesc. Pentru familiile cu copii, absența unei grădinițe sau școli în incinta ansamblului și lipsa unor spații de joacă interne ar putea fi considerate dezavantaje. Tinerii ar putea aprecia proximitatea la baruri și cafenele, dar ar putea fi dezamăgiți de lipsa unei săli de fitness sau a unor alei de jogging în incinta ansamblului. În ceea ce privește persoanele cu dizabilități, ansamblul este în mod clar nepregătit pentru a le întâmpina nevoile, lipsind rampelor de acces și altor facilități esențiale.

Securitatea pare să fie un punct forte, cu monitorizare video și iluminat public, deși informațiile despre măsuri anti-incendiu lipsesc.

În concluzie, Poem Residence oferă un mix de avantaje și dezavantaje care îl fac potrivit pentru un spectru larg de locuitori, dar cu o marjă clară de îmbunătățire. Aș oferi un calificativ general de 3.5 din 5. Ansamblul excelează în anumite domenii cum ar fi transport și cumpărături, dar necesită investiții semnificative în facilități interne și în accesibilitate pentru a deveni cu adevărat un loc ideal pentru toate categoriile de rezidenți.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Poem Residence;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Poem Residence;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Poem Residence;
 • Sisteme de climatizare folosite în Poem Residence;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Poem Residence;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Ozana și randamentul estimativ oferit de Poem Residence;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Poem Residence;
 • Analiză comparativă a Poem Residence față de alte ansambluri din București - Est.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Ozana

Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est

Vegas Residence

Livrare: Necunoscut Strada Victor Brauner Nr. 34, Ozana, Sector 3

Prețuri Vegas Residence

 • 3 Camere
  115.000€
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est

Titan Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 143, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Apartments

 • Studio
  57.091€
 • 2 Camere
  83.202€
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est

Poem Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 45E, Ozana, Sector 3

Prețuri Poem Residence

 • 2 Camere
  77.700€
 • 3 Camere
  115.500€
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est

Astorium My Home

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 47, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium My Home

 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  181.475€
 • 4 Camere
  193.894€
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est

Codrea Estate

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Codrea Estate

 • Studio
  50.732€
 • 2 Camere
  76.135€
 • 3 Camere
  96.715€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 7

Livrare: Finalizat Strada Gura Căliței Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 7

 • 2 Camere
  94.990€
 • 3 Camere
  89.490€
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est

HILS Pallady Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Theodor Pallady Nr. 66, Ozana, Sector 3

Prețuri HILS Pallady Apartments

 • Studio
  65.100€
 • 2 Camere
  78.750€
 • 3 Camere
  100.800€
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est

Color Pallady Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 13, Ozana, Sector 3

Prețuri Color Pallady Residence

 • 2 Camere
  100.000€
 • 3 Camere
  141.000€
 • 4 Camere
  149.000€
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est

Greenport Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Putnei Nr. 82, Ozana, Sector 3

Prețuri Greenport Residence

 • Studio
  42.262€
 • 2 Camere
  53.196€
 • 3 Camere
  94.590€
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est

Estoria City Residence

Livrare: 2025-T4 Strada Victor Brauner Nr. 30, Ozana, Sector 3

Prețuri Estoria City Residence

 • Studio
  61.520€
 • 2 Camere
  75.679€
 • 3 Camere
  113.274€
 • 4 Camere
  161.579€
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est

Lemon Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Lemon Residence

 • 2 Camere
  67.500€
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est

Caisului Residence 3

Livrare: 2023-T4 Strada Gura Arieșului Nr. 10, Ozana, Sector 3

Prețuri Caisului Residence 3

 • Studio
  58.275€
 • 2 Camere
  83.475€
 • 3 Camere
  107.100€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 6

Livrare: 2024-T2 Drumul Gura Putnei Nr. 48, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 6

 • Studio
  44.168€
 • 2 Camere
  56.980€
 • 3 Camere
  102.070€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 7

Livrare: 2024-T2 Strada Drumul Gura Căliței Nr. 64, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 7

 • Studio
  55.536€
 • 2 Camere
  67.509€
 • 3 Camere
  109.670€
 • 4 Camere
  175.552€
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est

Titan 4 Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Căliței Nr. 158, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan 4 Residence

 • 2 Camere
  72.345€
 • 3 Camere
  117.600€
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est

Hils Brauner Apartments

Livrare: 2023-T3 Strada Victor Brauner Nr. 40, Ozana, Sector 3

Prețuri Hils Brauner Apartments

 • Studio
  57.750€
 • 2 Camere
  72.450€
 • 3 Camere
  95.025€
 • 4 Camere
  248.710€
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est

Primus Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 73, Ozana, Sector 3

Prețuri Primus Residence

Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est

Titan District

Livrare: Finalizat Strada Drumul Căliței Nr. 50, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan District

 • Studio
  47.500€
 • 2 Camere
  78.501€
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est

Park View Residence Titan

Livrare: Finalizat Strada Poștașului Nr. 31A, Ozana, Sector 3

Prețuri Park View Residence Titan

 • 3 Camere
  87.045€
 • 4 Camere
  230.521€
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est

Jasmine Residence Pallady

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 25, Ozana, Sector 3

Prețuri Jasmine Residence Pallady

 • 2 Camere
  62.400€
 • 3 Camere
  71.500€
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est

Romco Rezidential IV

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 100, Ozana, Sector 3

Prețuri Romco Rezidential IV

 • 2 Camere
  148.631€
 • 3 Camere
  165.410€
 • 4 Camere
  186.711€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 8

Livrare: Finalizat Str. Drumul Gura Crivatului Nr. 17, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 8

 • 2 Camere
  64.600€
 • 3 Camere
  85.430€
 • 4 Camere
  92.845€
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est

Drumul Gura Siriului 22

Livrare: Finalizat Drumul Gura Siriului Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Drumul Gura Siriului 22

 • Case
  275.000€
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est

Sungate Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Caliței Nr. 5, Ozana, Sector 3

Prețuri Sungate Apartments

Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est

Astorium Garden

Livrare: Necunoscut Drumul Gura Caliței Nr. 159, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium Garden

 • 2 Camere
  96.128€
 • 3 Camere
  116.550€
 • 4 Camere
  219.793€