Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

NorthSide Park - Garden

NorthSide Park - Garden

șos. Gheorghe Ionescu Sisești, 467, zona Străulești, sector 1, Bucureștі

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul NorthSide Park - Garden și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din NorthSide Park - Garden.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din BucureștiAnsamblul rezidențial NorthSide Park - Garden din București

Păreri NorthSide Park - Garden

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al NorthSide Park - Garden

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e NorthSide Park - Garden

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 464. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

NorthSide Park - Garden Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din NorthSide Park - Garden sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul NorthSide Park - Garden a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din NorthSide Park - Garden. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

NorthSide Park - Garden Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În NorthSide Park - Garden s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din NorthSide Park - Garden sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul NorthSide Park - Garden pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

NorthSide Park - Garden Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în NorthSide Park - Garden folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În NorthSide Park - Garden s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul NorthSide Park - Garden.

NorthSide Park - Garden Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în NorthSide Park - Garden dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în NorthSide Park - Garden s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din NorthSide Park - Garden, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

NorthSide Park - Garden Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii NorthSide Park - Garden vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din NorthSide Park - Garden sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din NorthSide Park - Garden am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

NorthSide Park - Garden Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în NorthSide Park - Garden sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul NorthSide Park - Garden, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul NorthSide Park - Garden a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

NorthSide Park - Garden Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În NorthSide Park - Garden, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din NorthSide Park - Garden au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul NorthSide Park - Garden a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din NorthSide Park - Garden.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În NorthSide Park - Garden s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

NorthSide Park - Garden Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre NorthSide Park - Garden nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din NorthSide Park - Garden, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din NorthSide Park - Garden, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din NorthSide Park - Garden. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din NorthSide Park - Garden sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din NorthSide Park - Garden, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

NorthSide Park - Garden Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în NorthSide Park - Garden

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit NorthSide Park - Garden. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

NorthSide Park - Garden:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara NorthSide Park - Garden, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în NorthSide Park - Garden, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

NorthSide Park - Garden:Educație

Găsești școala la câteva minute de NorthSide Park - Garden!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul NorthSide Park - Garden nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de NorthSide Park - Garden

Deși nu există grădiniță chiar în NorthSide Park - Garden, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de NorthSide Park - Garden, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

NorthSide Park - Garden:Recreere

În evaluare
Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

NorthSide Park - Garden are propriul parc unde vei putea petrece timp în natură alături de cei mici. Beneficiul este cu atât mai important cu cât nu sunt parcuri amenajate în zona limitrofă a complexului rezidențial.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în NorthSide Park - Garden vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din NorthSide Park - Garden care să implice și copiii.

NorthSide Park - Garden:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În NorthSide Park - Garden te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în NorthSide Park - Garden, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul NorthSide Park - Garden sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

NorthSide Park - Garden:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin NorthSide Park - Garden este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

NorthSide Park - Garden:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul NorthSide Park - Garden este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în NorthSide Park - Garden, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 205,304,N117,R402,R436,R474.

Stai departe de centru

NorthSide Park - Garden este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

NorthSide Park - Garden:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, NorthSide Park - Garden ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în NorthSide Park - Garden sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în NorthSide Park - Garden va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

NorthSide Park - Garden:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din NorthSide Park - Garden pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în NorthSide Park - Garden nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în NorthSide Park - Garden și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

NorthSide Park - Garden:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din NorthSide Park - Garden.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în NorthSide Park - Garden.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din NorthSide Park - Garden sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

NorthSide Park - Garden:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din NorthSide Park - Garden sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la NorthSide Park - Garden privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul NorthSide Park - Garden sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă NorthSide Park - Garden

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Rompetrol la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri
Unicredit la 7 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din NorthSide Park - Garden sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din NorthSide Park - Garden au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din NorthSide Park - Garden au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

NorthSide Park - Garden:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea NorthSide Park - Garden de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial NorthSide Park - Garden nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în NorthSide Park - Garden, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

NorthSide Park - Garden:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? NorthSide Park - Garden este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege NorthSide Park - Garden deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi NorthSide Park - Garden pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

NorthSide Park - Garden Contact Dezvoltator
44,505156185769 26,026570718512

Harta NorthSide Park - Garden

Click pe buton pentru a vedea unde se află NorthSide Park - Garden

Despre Străulești

Străulești este considerat a fi unul dintre cele mai noi și interesante cartiere din București. Acesta este situat în nordul orașului, aparține de sectorul 1 și este mărginit la sud de Lacul Străulești și la nord de Șoseaua de Centură. În cea mai mare parte este un cartier verde, format din case și locuințe plurifamiliale cu 2 sau 3 etaje. În ultimii ani s-a lucrat destul de mult la infrastructură ( stații de metrou, parcări supraterane încăpătoare, bulevarde largi ) și s-au dus la bun sfârșit o serie de proiecte rezidențiale noi.

Locuitorii acestei zone se pot bucura de relaxare și de spațiu verde și în același timp au acces rapid către oraș prin Bulevardul Bucureștii Noi.

Viața de zi cu zi în Străulești

Locuitorii cartierului Străulești au acces rapid către zone comerciale mari, către zone de relaxare ( Parcul Mogoșoaia ) sau către centrul orașului. De asemenea, au la dispoziție o varietate mare de servicii care le pot ușura viața.

Magazine în Străulești
 • Colosseum Retail Park
 • Mega Image Shop & Go
 • Lidl
Învățământ în Străulești
 • Grădinița și Creșa Germană Rocket Kids
 • Școala Aletheea
 • Școala Gimnazială Numărul 181
Recreere în Străulești
 • Pădurea Chitila-Mogoșoaia
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Dendrologic Chitila
Transport public în Străulești
 • Stațiia de metrou Străulești
 • Liniile de autobuz 205, 304, N117, R402, R436, R474
 • Linia de troleibuz 97

Rata criminalității în Străulești

Administrativ, Străulești, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Străulești o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Străulești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în NorthSide Park - Garden, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Străulești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Străulești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

La orele de vârf, traficul din jurul NorthSide Park - Garden este moderat, iar în jurul prânzului și spre seară, acesta se eliberează. Zona este destul de liberă datorită densității reduse - predominante fiind clădirile mici, sub 6 etaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din NorthSide Park - Garden au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de NorthSide Park - Garden există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 205,304,N117,R402,R436,R474 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de NorthSide Park - Garden, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

NorthSide Park - Garden are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Bucurestii Noi.

Faptul că NorthSide Park - Garden este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de NorthSide Park - Garden, la care ajung liniile 205,304,N117,R402,R436,R474.

În jurul NorthSide Park - Garden se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Fiind la periferia orașului, locuitorii din NorthSide Park - Garden au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi NorthSide Park - Garden și să explorezi zona din jurul ansamblului:

NorthSide Park - Garden Contact Dezvoltator

Cartierul Străulești face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Străulești nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Străulești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 415 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Străulești sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Străulești atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Străulești
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din NorthSide Park - Garden față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, NorthSide Park - Garden nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

Ca și notorietate în piață, NorthSide Park - Garden nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în NorthSide Park - Garden.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

NorthSide Park - Garden va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul NorthSide Park - Garden oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul NorthSide Park - Garden un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din NorthSide Park - Garden.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul NorthSide Park - Garden să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

NorthSide Park - Garden Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în NorthSide Park - Garden?

Momentan colectăm, de la NorthSide Park - Garden, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află NorthSide Park - Garden și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial NorthSide Park - Garden este situat în cartierul Străulești din vestul Bucureștiului. Pentru a ajunge la NorthSide Park - Garden depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona NorthSide Park - Garden?

Locuind în NorthSide Park - Garden nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Bucurestii Noi.

Ce facilități oferă NorthSide Park - Garden locuitorilor săi?

Locuitorii din NorthSide Park - Garden au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

NorthSide Park - Garden Contact Dezvoltator