Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

New World Residence Delta Vacaresti

Locuințe și prețuri New World Residence Delta Vacaresti

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează New World Residence Delta Vacaresti

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita New World Residence Delta Vacaresti împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi New World Residence Delta Vacaresti alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează New World Residence Delta Vacaresti

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul New World Residence Delta Vacaresti, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta New World Residence Delta Vacaresti

New World Residence Delta Vacaresti Lifestyle

Supermarket în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de New World Residence Delta Vacaresti

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

New World Residence Delta Vacaresti este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
Argint Tineri

Distractiv complex

Complexul New World Residence Delta Vacaresti satisface multe dintre dorințele specifice tinerilor, dar nu pe toate. Gradul de mulțumire depinde, în bună măsură, de stilul de viață și de personalitatea acestora.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este New World Residence Delta Vacaresti!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

New World Residence Delta Vacaresti este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e New World Residence Delta Vacaresti!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în New World Residence Delta Vacaresti

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit New World Residence Delta Vacaresti. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități New World Residence Delta Vacaresti Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

New World Residence Delta Vacaresti:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul New World Residence Delta Vacaresti există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află New World Residence Delta Vacaresti vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Găsești o galerie comercială chiar în ansamblu!

New World Residence Delta Vacaresti este printre puținele ansambluri rezidențiale din București în interiorul căruia poți găsi un adevărat centru comercial, adică o colecție de magazine cu specific diferit.

New World Residence Delta Vacaresti:Educație

Găsești școala la câteva minute de New World Residence Delta Vacaresti!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul New World Residence Delta Vacaresti nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de New World Residence Delta Vacaresti

Deși nu există grădiniță chiar în New World Residence Delta Vacaresti, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de New World Residence Delta Vacaresti, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

New World Residence Delta Vacaresti:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul New World Residence Delta Vacaresti, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în New World Residence Delta Vacaresti vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din New World Residence Delta Vacaresti care să implice și copiii.

New World Residence Delta Vacaresti:Siguranță

În evaluare

Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în New World Residence Delta Vacaresti fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în New World Residence Delta Vacaresti, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul New World Residence Delta Vacaresti sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

New World Residence Delta Vacaresti:Curățenie

În evaluare

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități New World Residence Delta Vacaresti Tineri

Metrou M1 aproape
Puține variante de divertisment
Parc mare în apropiere

New World Residence Delta Vacaresti:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul New World Residence Delta Vacaresti este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în New World Residence Delta Vacaresti, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 123,135,223,N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,19.

Zonă liniștită și bine conectată

New World Residence Delta Vacaresti se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

New World Residence Delta Vacaresti:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, New World Residence Delta Vacaresti ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în New World Residence Delta Vacaresti sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în New World Residence Delta Vacaresti va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

New World Residence Delta Vacaresti:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din New World Residence Delta Vacaresti pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în New World Residence Delta Vacaresti nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în New World Residence Delta Vacaresti vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități New World Residence Delta Vacaresti Persoane cu dizabilități

În evaluare

New World Residence Delta Vacaresti:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în New World Residence Delta Vacaresti.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

New World Residence Delta Vacaresti:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din New World Residence Delta Vacaresti sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la New World Residence Delta Vacaresti privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul New World Residence Delta Vacaresti sunt semnalizate acustic.

Facilități New World Residence Delta Vacaresti Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Casa Experimentelor la 1 km - - - 1 locuri
Eldrive la 1 km - - - 2 locuri
Enel X la 2 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din New World Residence Delta Vacaresti sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din New World Residence Delta Vacaresti au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din New World Residence Delta Vacaresti au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități New World Residence Delta Vacaresti Animale de companie

În evaluare

New World Residence Delta Vacaresti:Tratamente și hrană

În evaluare

Nu ai pet-shop în apropiere

Este greu să deducem unde se află cel mai apropiat pet-shop față de New World Residence Delta Vacaresti însă vom reveni curând cu această informație.

Nu avem date despre cel mai apropiat cabinet veterinar

Încă nu am putut determina unde se află cel mai apropiat cabinet veterinar însă vom reveni curând cu aceste informații.

Nu suntem siguri dacă vei găsi cosmetică veterinară aproape

Nu avem încă datele necesare pentru a determina dacă vei putea beneficia de servicii de cosmetică în apropiere de New World Residence Delta Vacaresti.

New World Residence Delta Vacaresti:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. New World Residence Delta Vacaresti are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege New World Residence Delta Vacaresti deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier New World Residence Delta Vacaresti

Departe de centru
Densitate medie
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate New World Residence Delta Vacaresti pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul New World Residence Delta Vacaresti este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat New World Residence Delta Vacaresti de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi New World Residence Delta Vacaresti

Poziționare București - Est
Administrație Sector 3
Cartier Vitan

Despre Vitan

Cartierul Vitan este un cartier mare, din sectorul 3 al capitalei, mărginit de râul Dâmbovița și de cartierele Dristor, Titan, Olteniței, Berceni și Centrul Civic. Este un cartier foarte bine conectat la oraș, cu bulevarde largi ( Calea Vitan și Șoseaua Mihai Bravu), cu o arhitectură bogată, formată atât din blocuri noi de locuințe, cât și din blocuri vechi și case și cu magazine și centre comerciale.

Pentru bucureșteni, cartierul Vitan este unul dintre cele mai atractive cartiere ale orașului grație stațiilor de metrou cu conexiune directă către centru, a centrului comercial București Mall și a imediatei apropieri față de Parcul Natural Văcărești.

Viața de zi cu zi în Vitan

Locuitorii cartierului Vitan se pot bucura de o viață confortabilă, condimentată de numeroasele restaurante, cafenele sau spații de distracție, sport și relaxare. În cartier există și clinici medicale (private sau de stat), grădinițe, școli și alte puncte de interes destinate familiilor.

Magazine în Vitan
 • Piaţa Bobocica
 • Lidl
 • Auchan
Învățământ în Vitan
 • Școala Gimnazială Mihai Botez
 • Școala Metropolitană ARC
 • Școala Gimnazială Numarul 84
Recreere în Vitan
 • Parcul Natural Văcărești
 • Parcul Tineretului
 • Centrul Vechi (15 min)
Transport public în Vitan
 • Stația de metrou Mihai Bravu
 • Liniile de autobuz 123, 135, 223, N111
 • Liniile de tramvai 1, 19

Rata criminalității în Vitan

Administrativ, Vitan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Vitan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Vitan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în New World Residence Delta Vacaresti, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Vitan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Vitan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură New World Residence Delta Vacaresti

Infrastructură Străzi înguste
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Moderat

În jurul New World Residence Delta Vacaresti sunt predominant clădiri mici, fapt ce face ca zona să fie puțin aglomerată. De fapt, la orele de vârf, aici este chiar mai liber decât în jurul prânzului - acest fapt este urmarea stilului de viață pe care îl au locuitorii, cei mai mulți lucrând de acasă.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din New World Residence Delta Vacaresti au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de New World Residence Delta Vacaresti există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 123,135,223,N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,19.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de New World Residence Delta Vacaresti, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deși este înconjurat de străduțe înguste, traficul din jurul New World Residence Delta Vacaresti este destul de liber, inclusiv la orele de vârf. Îți recomandăm totuși să eviți Strada Iuliu Hațeganu deoarece aici se formează ambuteiaje din când în când.

Transport public și conectivitate New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face New World Residence Delta Vacaresti un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de New World Residence Delta Vacaresti, la care ajung liniile 123,135,223,N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în New World Residence Delta Vacaresti vor avea acces și la liniile de tramvai 1,19, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție New World Residence Delta Vacaresti

Distincții eDezvoltator acordate New World Residence Delta Vacaresti pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din New World Residence Delta Vacaresti sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Bronz Instalații

Atenția este recomandată

Instalațiile din New World Residence Delta Vacaresti sunt ok dar nu foarte calitative.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din New World Residence Delta Vacaresti sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din New World Residence Delta Vacaresti duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e New World Residence Delta Vacaresti

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 471. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet

Pereți, tavan și uși interioare New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din New World Residence Delta Vacaresti sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din New World Residence Delta Vacaresti. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Gresie, faianță și parchet New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Gresie lucioasă

În New World Residence Delta Vacaresti s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din New World Residence Delta Vacaresti sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul New World Residence Delta Vacaresti pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații New World Residence Delta Vacaresti

Termică Încălzire cu radiatoare

Instalație termică New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în New World Residence Delta Vacaresti folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul New World Residence Delta Vacaresti.

Instalație electrică New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în New World Residence Delta Vacaresti dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în New World Residence Delta Vacaresti s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din New World Residence Delta Vacaresti, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate departe de sol, la aproximativ 170cm înălțime și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii New World Residence Delta Vacaresti vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din New World Residence Delta Vacaresti sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din New World Residence Delta Vacaresti, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Izolație New World Residence Delta Vacaresti

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică New World Residence Delta Vacaresti

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în New World Residence Delta Vacaresti sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul New World Residence Delta Vacaresti, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În New World Residence Delta Vacaresti, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din New World Residence Delta Vacaresti au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din New World Residence Delta Vacaresti.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În New World Residence Delta Vacaresti s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Hidroizolația New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre New World Residence Delta Vacaresti nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din New World Residence Delta Vacaresti, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din New World Residence Delta Vacaresti, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență New World Residence Delta Vacaresti

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din New World Residence Delta Vacaresti. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din New World Residence Delta Vacaresti sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din New World Residence Delta Vacaresti, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

New World Residence Delta Vacaresti Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de New World Residence Delta Vacaresti pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

New World Residence Delta Vacaresti nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în New World Residence Delta Vacaresti pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Vitan ca investiție

Chirie Studio 285€
Chirie 2 camere 390€
Chirie 3 camere 460€

Cartierul Vitan face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Vitan nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Vitan, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 460 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1032 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 1290 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Vitan sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Vitan atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Vitan
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Cunoscut pe piață

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din New World Residence Delta Vacaresti față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte New World Residence Delta Vacaresti este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

Ca și notorietate în piață, New World Residence Delta Vacaresti nu este un brand extrem de popular, el fiind căutat pe Google de puține ori în comparație cu alte ansambluri, de aceea nu putem spune că investiția într-o locuință pentru revânzare este momentan oportună în acest ansamblu, cel puțin nu din perspectiva popularității în piață.

Potențial de închiriere în New World Residence Delta Vacaresti

Chiria medie 7.1€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în New World Residence Delta Vacaresti.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

New World Residence Delta Vacaresti va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la New World Residence Delta Vacaresti

În evaluare

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în New World Residence Delta Vacaresti se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul New World Residence Delta Vacaresti oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din New World Residence Delta Vacaresti.

New World Residence Delta Vacaresti Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în New World Residence Delta Vacaresti?

Momentan colectăm, de la New World Residence Delta Vacaresti, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află New World Residence Delta Vacaresti și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial New World Residence Delta Vacaresti este situat în cartierul Vitan din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la New World Residence Delta Vacaresti depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona New World Residence Delta Vacaresti?

Traficul din jurul New World Residence Delta Vacaresti este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Iuliu Hațeganu.

Ce facilități oferă New World Residence Delta Vacaresti locuitorilor săi?

Locuitorii din New World Residence Delta Vacaresti au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la New World Residence Delta Vacaresti?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!