Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Aura Residence 1
T1R2C119 | BUCSOLDOUT

Aura Residence 1

Strada Băbești, Nr. 12, Militari, Sector 6, București - Vest

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Aura Residence 1 din București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Aura Residence 1!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Aura Residence 1 și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 55 din BucureștiAnsamblul rezidențial 55 din București

Aura Residence 1 Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea teflonată

Vopseaua folosită pentru a acoperi pereții interiori ai locuințelor din Aura Residence 1 este una specială, care conține teflon în mixtura ei. Acest element adaugă o protecție suplimentară pereților și îi face foarte ușor de spălat și curățat.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Aura Residence 1 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Aura Residence 1 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Aura Residence 1 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Aura Residence 1 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Aura Residence 1 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Aura Residence 1 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Aura Residence 1 Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Aura Residence 1 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Aura Residence 1 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Aura Residence 1, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Aura Residence 1 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Aura Residence 1 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Aura Residence 1 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Aura Residence 1 este să verificăm pe teren.

Aura Residence 1 Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Aura Residence 1 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Aura Residence 1 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Aura Residence 1 am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Aura Residence 1 Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Aura Residence 1 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Aura Residence 1, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Aura Residence 1 au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Aura Residence 1 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Aura Residence 1, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Aura Residence 1 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Aura Residence 1 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Aura Residence 1.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Aura Residence 1 s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Aura Residence 1 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Aura Residence 1 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Aura Residence 1, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Aura Residence 1, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Aura Residence 1. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Aura Residence 1 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Aura Residence 1, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Aura Residence 1:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Aura Residence 1, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Aura Residence 1 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Aura Residence 1, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Aura Residence 1:Educație

Găsești școala la câteva minute de Aura Residence 1!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Aura Residence 1 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Aura Residence 1

Deși nu există grădiniță chiar în Aura Residence 1, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Aura Residence 1, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Aura Residence 1:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Aura Residence 1, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Ai un loc de joacă aproape de casă!

Cu toate că nu există loc de joacă chiar în Aura Residence 1, vei găsi unul destul de aproape, la câteva minute de condus.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Aura Residence 1 care să implice și copiii.

Aura Residence 1:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Aura Residence 1 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Aura Residence 1 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Aura Residence 1:Curățenie

Întreținerea spațiilor verzi lasă de dorit

Din ce am observat când am vizitat Aura Residence 1, spațiile verzi nu erau așa bine îngrijite, iar florile nu erau îngrijite sau lipseau cu totul. E loc de îmbunătățire.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Aura Residence 1 sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele nu par foarte îngrijite

Aleile și trotuarele pe care le-am folosit pentru a explora Aura Residence 1 păreau neglijate sau murdare. Probabil că ziua în care am venit în vizită nu a fost una în care se făcea curățenie.

Aura Residence 1:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Aura Residence 1 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Aura Residence 1, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 8,25,35.

Zonă liniștită și bine conectată

Aura Residence 1 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Aura Residence 1:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Aura Residence 1 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Aura Residence 1.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Aura Residence 1 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Aura Residence 1:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Aura Residence 1 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Aura Residence 1 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Aura Residence 1 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Aura Residence 1:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Aura Residence 1 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Aura Residence 1, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Aura Residence 1 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Aura Residence 1:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Aura Residence 1 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Aura Residence 1 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Aura Residence 1 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Aura Residence 1

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 2 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 2 locuri
EV-MAG la 4 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Aura Residence 1 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Aura Residence 1 nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Aura Residence 1 nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Aura Residence 1 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Aura Residence 1:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Aura Residence 1 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Aura Residence 1 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Aura Residence 1 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Aura Residence 1:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Aura Residence 1 nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Aura Residence 1 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Aura Residence 1 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,430282867332 26,0105797240814

Harta Aura Residence 1

Click pe buton pentru a vedea unde se află Aura Residence 1

Despre Militari

Situat în sectorul 6 al Capitalei, cartierul Militari este străbătut de bulevardul Iuliu Maniu care face legătura între București și autostrada A1. Este un cartier aglomerat, în care își trăiesc viața peste 300 000 de persoane.

Dacă până în anii 80 cartierul avea un aspect rural, fiind compus numai din case, începând cu acel deceniu comuniștii au decis să demoleze casele și să construiască blocuri cu 10 etaje care sunt și astăzi reprezentative pentru zonă.

Viața de zi cu zi în Militari

Cartierul Militari este un cartier în care locuitorii pot găsi absolut tot ceea ce au nevoie, de la magazine până la instituții de învățământ și de la stații de transport în comun subteran și suprateran, până la diverse opțiuni de distracție.

Magazine în Militari
 • Complexul Comercial Militari Shopping
 • Kaufland
 • Piața Gorjului
Învățământ în Militari
 • Școala Gimnazială Ion Dumitriu Bucureşti
 • Grădinița nr. 195 Prichindel
 • Liceul Tehnologic Petru Poni
Recreere în Militari
 • Parcul Iuliu Maniu
 • Lacul Morii
 • Parcul Păcii
Transport public în Militari
 • Stațiile de metrou Preciziei, Păcii, Gorjului, Lujerului
 • Liniile de autobuz 106, 136, 137, 138, 178, 236, 278, N120, R431, R432, R433
 • Liniile de tramvai 8, 25, 35

Rata criminalității în Militari

Administrativ, Militari, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Militari este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Militari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Aura Residence 1, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Militari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Militari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Aura Residence 1 se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Aura Residence 1 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Aura Residence 1 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 8,25,35.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Aura Residence 1, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Aura Residence 1 se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Bârsănești și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Aura Residence 1 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Aura Residence 1, la care ajung liniile 106,136,137,138,178,236,278,N120,R431,R432,R433. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Aura Residence 1 vor avea acces și la liniile de tramvai 8,25,35, existând cel puțin o stație în cartier.

Aura Residence 1 este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Aura Residence 1 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Militari face parte din sectorul 6 și este poziționat în zona de vest a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în vestul Bucureștiului, chiriile din cartierul Militari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Militari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 700 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Militari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Militari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Militari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Aura Residence 1 față de cele din București - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Vest, Aura Residence 1 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Aura Residence 1 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Aura Residence 1 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Aura Residence 1 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Aura Residence 1 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Aura Residence 1 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Aura Residence 1 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Aura Residence 1 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Aura Residence 1?

Momentan colectăm, de la Aura Residence 1, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Aura Residence 1 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Aura Residence 1 este situat în cartierul Militari din vestul Bucureștiului. Poți ajunge ușor la Aura Residence 1 folosind metrou M3. Există o stație de metrou destul de aproape de ansamblu și numeroase stații de autobuz.

Cum este traficul din zona Aura Residence 1?

Traficul din jurul Aura Residence 1 este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Bârsănești.

Ce facilități oferă Aura Residence 1 locuitorilor săi?

Locuitorii din Aura Residence 1 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România