Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Dragoș Vodă 17

Vizitează Dragoș Vodă 17

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Dragoș Vodă 17 împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Dragoș Vodă 17 alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Dragoș Vodă 17

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Dragoș Vodă 17, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Dragoș Vodă 17

Dragoș Vodă 17 Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Parc în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Dragoș Vodă 17

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Dragoș Vodă 17, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în Dragoș Vodă 17 au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Dragoș Vodă 17!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Dragoș Vodă 17 este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Dragoș Vodă 17!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Dragoș Vodă 17

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Dragoș Vodă 17. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Dragoș Vodă 17 Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Dragoș Vodă 17:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Dragoș Vodă 17, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Dragoș Vodă 17, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Dragoș Vodă 17:Educație

Găsești școala la câteva minute de Dragoș Vodă 17!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Dragoș Vodă 17 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Dragoș Vodă 17

Deși nu există grădiniță chiar în Dragoș Vodă 17, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Dragoș Vodă 17, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Dragoș Vodă 17:Recreere

În evaluare

Te poți plimba cu cel mic în parcul din ansamblu!

Dragoș Vodă 17 are propriul parc unde vei putea petrece timp în natură alături de cei mici. Beneficiul este cu atât mai important cu cât nu sunt parcuri amenajate în zona limitrofă a complexului rezidențial.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Dragoș Vodă 17 și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Dragoș Vodă 17 care să implice și copiii.

Dragoș Vodă 17:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Dragoș Vodă 17 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Dragoș Vodă 17 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Dragoș Vodă 17 nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Dragoș Vodă 17:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Dragoș Vodă 17 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Dragoș Vodă 17 sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Dragoș Vodă 17 par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Dragoș Vodă 17 Tineri

Metrou M1, M2, M3 aproape
Aproape de mall
Nu ai unde să faci sport

Dragoș Vodă 17:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1, M2, M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Dragoș Vodă 17 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1, M2, M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Dragoș Vodă 17, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16,21.

Stai chiar în centru

Dragoș Vodă 17 este pus chiar în buricul târgului, deci ai acces imediat la toată diversitatea culturală pe care o poate oferi capitala.

Dragoș Vodă 17:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Dragoș Vodă 17 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea Dragoș Vodă 17.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Dragoș Vodă 17 are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Dragoș Vodă 17:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Dragoș Vodă 17 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Dragoș Vodă 17 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Dragoș Vodă 17 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Dragoș Vodă 17 Persoane cu dizabilități

În evaluare
Rampe de acces în clădiri
Fără facilități pentru cei cu handicap senzorial

Dragoș Vodă 17:Persoane cu dizabilități fizice

Există rampe de acces

În Dragoș Vodă 17, clădirile au rampe de access pentru cei care sunt blocați în scaunul cu rotile, iar aceștia pot intra ușor în toate clădirile.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Dragoș Vodă 17, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Dragoș Vodă 17 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Dragoș Vodă 17:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Dragoș Vodă 17 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Dragoș Vodă 17 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Dragoș Vodă 17 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Dragoș Vodă 17 Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Dragoș Vodă 17

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Dragoș Vodă 17 nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Dragoș Vodă 17 nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Dragoș Vodă 17 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Dragoș Vodă 17 Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Dragoș Vodă 17:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă Dragoș Vodă 17, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Dragoș Vodă 17 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Dragoș Vodă 17 ai, în ofertă, cosmetică canină.

Dragoș Vodă 17:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Dragoș Vodă 17 nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Dragoș Vodă 17 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Dragoș Vodă 17 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Dragoș Vodă 17

Chiar în centru
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Dragoș Vodă 17 pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Dragoș Vodă 17 este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Dragoș Vodă 17 de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Dragoș Vodă 17

Poziționare București - Central
Localitatea Sector 1

Despre Centrul istoric

Centrul Istoric al Bucureștiului, cunoscut și sub denumirea de „ Centrul Vechi”, este un punct care trezește un interes permanent din partea celor care doresc să investească în imobiliare. În ultimii ani a beneficiat de o mulțime de investiții și s-a transformat într-o zonă pietonală pe care o îndrăgește orice turist.

Aici sunt cele mai multe cafenele, restaurante și cluburi de noapte și tot aici se află cea mai importantă zonă de promenadă a orașului.

Viața de zi cu zi în Centrul istoric

Centrul Istoric este în sine un punct de interes al orașului, în care pot fi găsite restaurante, instituții de învățământ, muzee, lăcașuri de cult, etc.

Magazine în Centrul istoric
 • Centrul Comercial Unirea
 • Centrul Comercial Cocor
 • Carrefour
Învățământ în Centrul istoric
 • Scoala Superioara Comerciala Nicolae Kretzulescu
 • Complexul Educational Laude-Reut
 • Universitatea din Bucuresti
Recreere în Centrul istoric
 • Centrul Vechi
 • Parcul Unirii
 • Teatrul Național I. L. Caragiale
Transport public în Centrul istoric
 • Autobuze 381, 104, 123, 385, N110, N115, N121, 116, 117, 313
 • Tramvaie 16, 21
 • Metrou Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate

Rata criminalității în Centrul istoric

Administrativ, Centrul istoric, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Centrul istoric o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Centrul istoric

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Dragoș Vodă 17, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Centrul istoric. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Centrul istoric. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Dragoș Vodă 17

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Fiind amplasat într-o zonă în care predomină casele, traficul din jurul Dragoș Vodă 17 nu se aglomerează niciodată cât să genereze întârzieri însă rămâne destul de încărcat indiferent de oră.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Dragoș Vodă 17 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1, M2, M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Dragoș Vodă 17 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16,21.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Dragoș Vodă 17, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Dragoș Vodă 17 se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Bulevardul Dacia, în special dimineața și după-amiaza.

Transport public și conectivitate Dragoș Vodă 17

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Poziția ultracentrală a Dragoș Vodă 17 îl face ideal pentru cei care vor să locuiască ”în buricul târgului” și să fie aproape de lumea bună a capitalei. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1, M2, M3 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Dragoș Vodă 17, la care ajung liniile 381,104,123,385,N110,N115,N121,116,117,313. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Dragoș Vodă 17 vor avea acces și la liniile de tramvai 16,21, existând cel puțin o stație în cartier.

Construcție Dragoș Vodă 17

Distincții eDezvoltator acordate Dragoș Vodă 17 pentru calitatea construcției sale

Argint Finisaje

Lucrat bine!

Lucrările din Dragoș Vodă 17 sunt ok, cu mici probleme ici-colo.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Dragoș Vodă 17 s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Dragoș Vodă 17 sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Dragoș Vodă 17 duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Dragoș Vodă 17

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6449. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Dragoș Vodă 17

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Dragoș Vodă 17

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Dragoș Vodă 17 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Dragoș Vodă 17 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Dragoș Vodă 17

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Dragoș Vodă 17 a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Dragoș Vodă 17 este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Dragoș Vodă 17 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Dragoș Vodă 17

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Buderus
Electrică Descărcătoare anti-fulger

Instalație termică Dragoș Vodă 17

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Dragoș Vodă 17 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale. Un alt aspect important este că vei putea porni sau opri centrala de la distanță, printr-o aplicație de smartphone.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Dragoș Vodă 17 vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere. Centrala termică poate fi controlată printr-o aplicație mobilă, astfel că vei putea regla temperatura din interior, la valoarea de confort dorită, chiar și atunci când nu ești acasă. Este metoda care aduce economii și te ajută să fie cald atunci când ajungi acasă.

Instalație electrică Dragoș Vodă 17

Siguranțe cu protecție la curentare

În Dragoș Vodă 17 s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) . De asemenea, pentru o protecție suplimentară a circuitelor sensibile, s-au instalat inclusiv descărcătoare anti-fulger.

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Dragoș Vodă 17 nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Dragoș Vodă 17, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Dragoș Vodă 17

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Dragoș Vodă 17 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Dragoș Vodă 17 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Dragoș Vodă 17 am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Dragoș Vodă 17

Fonică Bună
Termică Standard

Izolația fonică Dragoș Vodă 17

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Dragoș Vodă 17 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 10cm grosime și sunt făcuți din gips-carton

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Dragoș Vodă 17, pereții interiori au 10cm grosime și au fost construiți din gips-carton, adică pereți falși umpluți cu vată sau alte materiale izolante, nu cea mai bună soluție pentru cei care vor liniște în casă .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Dragoș Vodă 17

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu vată minerală (bazaltică)

În Dragoș Vodă 17, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Dragoș Vodă 17 au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

Ne-am bucurat să constatăm că dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 a folosit pentru izolația exterioară a pereților vată minerală de 10 cm grosime - un izolator termic excelent și mult mai ecologic decât alternativele sale.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Dragoș Vodă 17.

Ramele ferestrelor sunt produse de Schuco și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Dragoș Vodă 17 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Dragoș Vodă 17

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Dragoș Vodă 17 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Dragoș Vodă 17, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Dragoș Vodă 17, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Dragoș Vodă 17

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Dragoș Vodă 17. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Dragoș Vodă 17 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Dragoș Vodă 17, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Dragoș Vodă 17 Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Dragoș Vodă 17 pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Dragoș Vodă 17 nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în Dragoș Vodă 17!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Centrul istoric ca investiție

Chirie Studio 320€
Chirie 2 camere 450€
Chirie 3 camere 550€

Cartierul Centrul istoric face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Centrul istoric tind să fie cu aproximativ 4procente mai mari pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Centrul istoric, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 320 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 550 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 4060 Euro pe lună, cu 8 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 5075 Euro pe lună, cu 10 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Centrul istoric sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Centrul istoric atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Centrul istoric
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Dragoș Vodă 17

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Dragoș Vodă 17 față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Dragoș Vodă 17 se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Dragoș Vodă 17 se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Dragoș Vodă 17 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Dragoș Vodă 17 rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Dragoș Vodă 17

Chiria medie 8.2€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Dragoș Vodă 17 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Dragoș Vodă 17 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Dragoș Vodă 17

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Dragoș Vodă 17 nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Dragoș Vodă 17 nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Dragoș Vodă 17 Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Dragoș Vodă 17?

Momentan colectăm, de la Dragoș Vodă 17, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Dragoș Vodă 17 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Dragoș Vodă 17 este situat în cartierul Centrul Istoric din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Dragoș Vodă 17 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Dragoș Vodă 17?

Locuind în Dragoș Vodă 17 nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Dacia.

Ce facilități oferă Dragoș Vodă 17 locuitorilor săi?

Locuitorii din Dragoș Vodă 17 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), parcuri (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Dragoș Vodă 17?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!