0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Ai întrebări despre Magnolia Residence Sibiu?

Află tot ce trebuie să știi despre Magnolia Residence Sibiu de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

Magnolia Residence Sibiu Vedere Generală

Magnolia Residence Sibiu Avantaje Principale

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Locuri de joacă pentru copii

Copiii din Magnolia Residence Sibiu se pot juca în siguranță aproape de casă deoarece dezvoltatorul acestui ansamblu a construit locuri de joacă pentru copii chiar în interiorul complexului rezidențial.

Alte locuințe cu locuri de joacă pentru copii

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Magazin în ansamblu

Te grăbești de la lucru și vrei să oprești la un magazin pentru a-ți face cumpărăturile? Locuind în Magnolia Residence Sibiu , beneficiezi de un supermarket chiar în interorul ansamblului rezidențial.

Alte locuințe cu magazin în ansamblu

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Parcuri în cadrul ansamblului

Vrei să te bucuri de natură? În Magnolia Residence Sibiu ai la dispoziție cel puțin un parc în care te poți relaxa, chiar în interiorul ansamblului.

Alte locuințe cu parcuri în cadrul ansamblului

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Zone verzi extinse

Dacă mereu ți-ai dorit să locuiești într-o zonă scăldată în verdeață, acum ai oportunitatea! Spațiile publice din Magnolia Residence Sibiusunt bine amenajate și bogate în vegetație.

Alte locuințe cu zone verzi extinse

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: After-school în apropiere

În zona în care este construit Magnolia Residence Sibiu vei găsi numeroase unități de tip after-school sau școli de arte.

Alte locuințe cu after-school în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Grădinițe în apropiere

Părinții care doresc o educație bună pentru copiii lor se vor bucura de oferta diversificată de grădinițe din zona în care este construit Magnolia Residence Sibiu .

Alte locuințe cu grădinițe în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Locuri de joacă în apropiere

Cei mici au prea multă energie? Locuind în Magnolia Residence Sibiu , vei găsi numeroase locuri de joacă în apropierea locuinței pentru ca ei să se bucure de compania altor copii.

Alte locuințe cu locuri de joacă în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Mall în apropiere

Împătimiții de shopping care locuiesc în Magnolia Residence Sibiu se vor putea bucura de prezența unui mall chiar în vecinătatea ansamblului rezidențial.

Alte locuințe cu mall în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Parcuri în apropiere

Dacă îți place să te relaxezi în natură vei găsi cel puțin un parc în apropierea Magnolia Residence Sibiu , unde îți vei putea încărca bateriile.

Alte locuințe cu parcuri în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Școli în apropiere

Dacă îți planifici traseul zilnic în funcție de școala celor mici, locuind în Magnolia Residence Sibiu vei putea găsi o unitate de învățământ foarte aproape de casă.

Alte locuințe cu școli în apropiere

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Acces imediat la STB

Locuitorii din Magnolia Residence Sibiu pot ajunge foarte repede la o stație de STB.

Alte locuințe cu acces imediat la stb

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Acces rapid la Aeroport

Dacă zbori des, atunci Magnolia Residence Sibiu e ideal pentru tine datorită accesului foarte facil către Aeroportul Henri Coandă.

Alte locuințe cu acces rapid la aeroport

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Acces rapid la Șoseaua de Centură

Faptul că ansamblul rezidențial este amplasat la periferie, le permite locuitorilor Magnolia Residence Sibiu să ajungă rapid la DNCB (șoseaua de centură a capitalei).

Alte locuințe cu acces rapid la șoseaua de centură

Avantaj Magnolia Residence Sibiu: Coșuri de gunoi

Pe majoritatea străzilor din Magnolia Residence Sibiu sunt instalate coșuri de gunoi, fapt pentru care se și menține curățenia.

Alte locuințe cu coșuri de gunoi

Magnolia Residence Sibiu Galerie Foto

Aici vei găsi în curând zeci de imagini realizate de echipele noastre în Magnolia Residence Sibiu. Ele vor prezenta ansamblul rezidențial așa cum este el în realitate, fără filtre sau exagerări.

Magnolia Residence Sibiu Siguranță și accesibilitate

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansambluluiMagnolia Residence Sibiu că locuitorii acestui complex pot dormi liniștiți.

Magnolia Residence Sibiu Tipuri de locuințe

Magnolia Residence Sibiu Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală