Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

First Herăstrău

First Herăstrău

Strada Grigore Gafencu, Nr. 24, Cartierul Francez, Sector 1, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-05
 6472 București

Prețuri First Herăstrău

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

SOLD OUT

Apartament 2 camere 75 mp First Herăstrău
Cartierul Francez Apartament 2 camere
75 mp 178.991,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • First Herăstrău

  First Herăstrău

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

SOLD OUT

Apartament 3 camere 186 mp First Herăstrău
Cartierul Francez Apartament 3 camere
186 mp 298.319,00 €

Compartimentare

2
2
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • First Herăstrău

  First Herăstrău

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul First Herăstrău și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6472 din București

First Herăstrău Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La First Herăstrău fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Tavane cu decorațiuni

Tavanele locuințelor din First Herăstrău au fost decorate cu inserții speciale, oferind un plus de eleganță încăperilor. Decorațiunile de acest tip sunt costisitoare și destul de dificil de realizat.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în First Herăstrău au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

First Herăstrău Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în First Herăstrău. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul First Herăstrău, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul First Herăstrău pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

First Herăstrău Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în First Herăstrău, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În First Herăstrău s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul First Herăstrău.

First Herăstrău Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în First Herăstrău dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în First Herăstrău s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în First Herăstrău este să verificăm pe teren.

First Herăstrău Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii First Herăstrău vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din First Herăstrău sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din First Herăstrău, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

First Herăstrău Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 40cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în First Herăstrău sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 40cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul First Herăstrău, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul First Herăstrău a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

First Herăstrău Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 50 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În First Herăstrău, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din First Herăstrău au o grosime de 50 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul First Herăstrău a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din First Herăstrău.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din First Herăstrău încă nu avem această informație.

First Herăstrău Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre First Herăstrău nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din First Herăstrău, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din First Herăstrău, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din First Herăstrău. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din First Herăstrău sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din First Herăstrău, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

First Herăstrău:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara First Herăstrău, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află First Herăstrău vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în First Herăstrău, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

First Herăstrău:Educație

Găsești școala la câteva minute de First Herăstrău!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul First Herăstrău nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de First Herăstrău

Deși nu există grădiniță chiar în First Herăstrău, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de First Herăstrău, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

First Herăstrău:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul First Herăstrău, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în First Herăstrău vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din First Herăstrău care să implice și copiii.

First Herăstrău:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În First Herăstrău te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în First Herăstrău nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul First Herăstrău sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

First Herăstrău:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

First Herăstrău:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în First Herăstrău nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în First Herăstrău, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,301,T8,T9,T10.

Zonă liniștită și bine conectată

First Herăstrău se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

First Herăstrău:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, First Herăstrău ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul First Herăstrău.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: First Herăstrău are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

First Herăstrău:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din First Herăstrău pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în First Herăstrău nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în First Herăstrău vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

First Herăstrău:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din First Herăstrău.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în First Herăstrău.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul First Herăstrău informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

First Herăstrău:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din First Herăstrău sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la First Herăstrău privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul First Herăstrău sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă First Herăstrău

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din First Herăstrău sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din First Herăstrău au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din First Herăstrău au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

First Herăstrău:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în First Herăstrău pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de First Herăstrău există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din First Herăstrău ai, în ofertă, cosmetică canină.

First Herăstrău:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci First Herăstrău nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în First Herăstrău, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,487308374432 26,089091475919

Harta First Herăstrău

Click pe buton pentru a vedea unde se află First Herăstrău

Despre Cartierul Francez

Cartierul Francez este un cartier mic, de case și blocuri cu regim mic de înălțime, situat în nordul Bucureștiului. Este considerat un cartier de lux datorită poziționării sale excelente, a comunității liniștite și a unei organizări urbanistice foarte atractive. Cei care locuiesc în Cartierul Francez au acces rapid către parcul Herăstrău și se pot bucura de numeroase utilițăți în imediată apropiere: restaurante, grădinițe, școli, spitale sau magazine. Deși străzile de aici sunt destul de înguste, acestea sunt destul de lipsite de trafic.

Viața de zi cu zi în Cartierul Francez

În cartierul Francez există foarte multe puncte atractive, începând cu unul dintre cele mai mari parcuri ale Bucureștiului și terminând cu numeroase restaurante, săli de sport și alte spații care oferă servicii destinate confortului.

Magazine în Cartierul Francez
 • Promenada Mall
 • Mega Image
 • Lidl
Învățământ în Cartierul Francez
 • Grădiniţa Mary Poppins
 • Școala Greacă Athena
 • Grădinița lui David
Recreere în Cartierul Francez
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Cartierul Francez
 • Stația de metrou Aurel Vlaicu
 • Liniile de autobuz 112, 301, T8, T9, T10
 • Stație de taxi Promenada

Rata criminalității în Cartierul Francez

Administrativ, Cartierul Francez, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Cartierul Francez o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Cartierul Francez

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în First Herăstrău, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Cartierul Francez. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Cartierul Francez. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial First Herăstrău este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Din păcate, locuitorii First Herăstrău nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de First Herăstrău există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,301,T8,T9,T10 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de First Herăstrău, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona First Herăstrău se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Nicolae G. Caramfil, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face First Herăstrău un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între First Herăstrău și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de First Herăstrău, la care ajung liniile 112,301,T8,T9,T10.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, First Herăstrău beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

Cartierul Cartierul Francez face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Cartierul Francez nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Cartierul Francez, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 720 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 1130 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1250 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 2000 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 2500 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Cartierul Francez sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Cartierul Francez atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Cartierul Francez
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Nord

Prețurile apartamentelor cu două camere din First Herăstrău se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 178991€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Nord, situat pe la 111200€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, First Herăstrău se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, First Herăstrău este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, First Herăstrău rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 3.82% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în First Herăstrău, vei putea încasa o chirie de aproximativ 720 EUR pe lună și vei plăti minim 178991 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 18 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 8553 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 1368 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 3% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în First Herăstrău.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

First Herăstrău va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în First Herăstrău se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul First Herăstrău oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din First Herăstrău.

Cât costă o locuință în First Herăstrău?

Din datele noastre, prețurile din First Herăstrău încep de la 178991€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află First Herăstrău și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial First Herăstrău este situat în cartierul Cartierul Francez din nordul capitalei. Pentru a ajunge la First Herăstrău depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona First Herăstrău?

Locuind în First Herăstrău nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Nicolae G. Caramfil.

Ce facilități oferă First Herăstrău locuitorilor săi?

Locuitorii din First Herăstrău au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România