Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Citadel-Tunari 2

Citadel-Tunari 2

str. 1 Decembrie, 90, Tunari, Ilfov

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Citadel-Tunari 2.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 din București

Păreri Citadel-Tunari 2

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Citadel-Tunari 2

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Citadel-Tunari 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6485. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Citadel-Tunari 2 Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea teflonată

Vopseaua folosită pentru a acoperi pereții interiori ai locuințelor din Citadel-Tunari 2 este una specială, care conține teflon în mixtura ei. Acest element adaugă o protecție suplimentară pereților și îi face foarte ușor de spălat și curățat.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Citadel-Tunari 2 au fost decorate în vreun fel.

Uși din lemn masiv

În Citadel-Tunari 2 au fost instalate uși de interior din lemn masiv, un detaliu interesant, care denotă interesul dezvoltatorului pentru calitatea materialelor folosite.

Citadel-Tunari 2 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Citadel-Tunari 2 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Citadel-Tunari 2 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Citadel-Tunari 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Citadel-Tunari 2 Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Citadel-Tunari 2 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Citadel-Tunari 2, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Citadel-Tunari 2 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Citadel-Tunari 2 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Citadel-Tunari 2 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Citadel-Tunari 2, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Citadel-Tunari 2 Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Citadel-Tunari 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Citadel-Tunari 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Citadel-Tunari 2 trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Citadel-Tunari 2 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Citadel-Tunari 2 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Citadel-Tunari 2. Revino pentru a găsi această informație.

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Citadel-Tunari 2 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Citadel-Tunari 2, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Citadel-Tunari 2 au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Citadel-Tunari 2.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Citadel-Tunari 2 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Citadel-Tunari 2 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Citadel-Tunari 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Citadel-Tunari 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Citadel-Tunari 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Citadel-Tunari 2. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Citadel-Tunari 2 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Citadel-Tunari 2, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Citadel-Tunari 2 Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Citadel-Tunari 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Citadel-Tunari 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Citadel-Tunari 2:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Citadel-Tunari 2, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Citadel-Tunari 2 este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Citadel-Tunari 2, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Citadel-Tunari 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de Citadel-Tunari 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Citadel-Tunari 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Citadel-Tunari 2

Deși nu există grădiniță chiar în Citadel-Tunari 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Citadel-Tunari 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Citadel-Tunari 2:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Citadel-Tunari 2, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Citadel-Tunari 2 și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Citadel-Tunari 2 care să implice și copiii.

Citadel-Tunari 2:Siguranță

În evaluare
Accesul în ansamblu este restricționat

În Citadel-Tunari 2 te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Citadel-Tunari 2 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Citadel-Tunari 2 sunt sau nu împrejmuite.

Citadel-Tunari 2:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Citadel-Tunari 2 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Citadel-Tunari 2:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Citadel-Tunari 2 nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Citadel-Tunari 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135.

Stai departe de centru

Citadel-Tunari 2 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Citadel-Tunari 2:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Citadel-Tunari 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Citadel-Tunari 2 sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Citadel-Tunari 2 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Citadel-Tunari 2:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Citadel-Tunari 2 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Citadel-Tunari 2 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Citadel-Tunari 2 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Citadel-Tunari 2:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Citadel-Tunari 2, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Citadel-Tunari 2 sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Citadel-Tunari 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Citadel-Tunari 2 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Citadel-Tunari 2 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Citadel-Tunari 2 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Citadel-Tunari 2

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Water Park la 8 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio la 11 km - 2 locuri - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Citadel-Tunari 2 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Citadel-Tunari 2 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Citadel-Tunari 2 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Citadel-Tunari 2:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Citadel-Tunari 2 de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Citadel-Tunari 2 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Citadel-Tunari 2, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Citadel-Tunari 2:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Citadel-Tunari 2 este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Citadel-Tunari 2 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Citadel-Tunari 2 pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Citadel-Tunari 2 Contact Dezvoltator
44,5491505588087 26,1286213113511

Harta Citadel-Tunari 2

Click pe buton pentru a vedea unde se află Citadel-Tunari 2

Despre Tunari

Viața de zi cu zi în Tunari

Magazine în Tunari
  • Lidl
  • Mega Image
  • Piața Agroalimentară Tunari
Învățământ în Tunari
  • Grădinița Le Carrousel Pipera
  • Școala Gimnazială Numărul 1
  • Școala Americană
Recreere în Tunari
  • Stadionul Tunari
  • Parc Tunari
  • Circuitul de karting AMC Kart
Transport public în Tunari
  • Linia de autobuz 135

Rata criminalității în Tunari

Administrativ, Tunari, face parte din zona de acoperire a Tunari iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Tunari însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Tunari
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Tunari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Citadel-Tunari 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Tunari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Tunari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Citadel-Tunari 2 rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Citadel-Tunari 2 nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Citadel-Tunari 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Citadel-Tunari 2, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Citadel-Tunari 2 se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Vasile Alecsandri și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Faptul că Citadel-Tunari 2 este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Citadel-Tunari 2 și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Citadel-Tunari 2, la care ajung liniile 135.

Citadel-Tunari 2 se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Faptul că ansamblul Citadel-Tunari 2 este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Citadel-Tunari 2 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Citadel-Tunari 2 și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Citadel-Tunari 2 Contact Dezvoltator

Localitatea Tunari se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Tunari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Tunari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 445 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Tunari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Tunari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Tunari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Citadel-Tunari 2 față de cele din Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Citadel-Tunari 2 este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Citadel-Tunari 2 este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Citadel-Tunari 2 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Citadel-Tunari 2 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Citadel-Tunari 2.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Citadel-Tunari 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Citadel-Tunari 2.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Citadel-Tunari 2 să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Citadel-Tunari 2 Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Citadel-Tunari 2?

Momentan colectăm, de la Citadel-Tunari 2, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Citadel-Tunari 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Citadel-Tunari 2 este situat în localitateaTunari , la nord de București. Pentru a ajunge la Citadel-Tunari 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Citadel-Tunari 2?

Traficul din jurul Citadel-Tunari 2 este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Vasile Alecsandri.

Ce facilități oferă Citadel-Tunari 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din Citadel-Tunari 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Citadel-Tunari 2 Contact Dezvoltator