Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Rezidential Apusului 2

Rezidential Apusului 2

str. Acvilei, 42, Roșu, Chiajna

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din Rezidential Apusului 2.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din BucureștiAnsamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 din București

Păreri Rezidential Apusului 2

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Rezidential Apusului 2

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Rezidential Apusului 2

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6508. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Rezidential Apusului 2 Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Rezidential Apusului 2 sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Rezidential Apusului 2 au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Rezidential Apusului 2 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Rezidential Apusului 2 s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Rezidential Apusului 2 sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Rezidential Apusului 2 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Rezidential Apusului 2 Instalație termică

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Rezidential Apusului 2 folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Rezidential Apusului 2.

Rezidential Apusului 2 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Rezidential Apusului 2 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Rezidential Apusului 2 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Rezidential Apusului 2, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Rezidential Apusului 2 Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Rezidential Apusului 2 vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Rezidential Apusului 2 sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Rezidential Apusului 2, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Rezidential Apusului 2 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 35cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Rezidential Apusului 2 sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 35cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Rezidential Apusului 2. Revino pentru a găsi această informație.

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Rezidential Apusului 2 Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 45 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Rezidential Apusului 2, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Rezidential Apusului 2 au o grosime de 45 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Rezidential Apusului 2.

Ramele ferestrelor sunt produse de Veka și au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Rezidential Apusului 2 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Rezidential Apusului 2 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Rezidential Apusului 2 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Rezidential Apusului 2, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Rezidential Apusului 2, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Rezidential Apusului 2. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Rezidential Apusului 2 sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Rezidential Apusului 2, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Rezidential Apusului 2 Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Rezidential Apusului 2

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Rezidential Apusului 2. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Rezidential Apusului 2:Cumpărături

Ai un supermarket chiar în ansamblu!

În interiorul Rezidential Apusului 2 există un supermarket la care locuitorii de aici pot ajunge foarte repede, practic îl vor avea chiar lângă case.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Rezidential Apusului 2 este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Rezidential Apusului 2.

Rezidential Apusului 2:Educație

Găsești școala la câteva minute de Rezidential Apusului 2!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Rezidential Apusului 2 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Rezidential Apusului 2

Deși nu există grădiniță chiar în Rezidential Apusului 2, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Rezidential Apusului 2, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Rezidential Apusului 2:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul Rezidential Apusului 2, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Rezidential Apusului 2 vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Rezidential Apusului 2 care să implice și copiii.

Rezidential Apusului 2:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Rezidential Apusului 2 nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul Rezidential Apusului 2 sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

Rezidential Apusului 2:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Rezidential Apusului 2 este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Rezidential Apusului 2:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Rezidential Apusului 2 nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Rezidential Apusului 2, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 434.

Stai departe de centru

Rezidential Apusului 2 este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Rezidential Apusului 2:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Rezidential Apusului 2 ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Rezidential Apusului 2 sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Rezidential Apusului 2 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Rezidential Apusului 2:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Rezidential Apusului 2 pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Rezidential Apusului 2 nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Rezidential Apusului 2 și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Rezidential Apusului 2:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Rezidential Apusului 2.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Rezidential Apusului 2 nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Rezidential Apusului 2:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Rezidential Apusului 2 nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Rezidential Apusului 2 nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Rezidential Apusului 2 nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Rezidential Apusului 2

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
McDonalds la 5 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - - - 1 locuri
EV-MAG la 8 km - - - 2 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Rezidential Apusului 2 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Rezidential Apusului 2 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Rezidential Apusului 2 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Rezidential Apusului 2:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Rezidential Apusului 2 de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Rezidential Apusului 2 nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Rezidential Apusului 2, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Rezidential Apusului 2:Plimbare

Poți plimba liniștit câinele prin orice parc

În Rezidential Apusului 2 ai voie să te plimbi cu câinele prin parc și chiar să îl lași liber dacă nu sunt copii. În afară de parcuri, nu ai unde să plimbi câinele, nefiind amenajate alte spații speciale.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Rezidential Apusului 2 are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Rezidential Apusului 2 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Rezidential Apusului 2 pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Rezidential Apusului 2 Contact Dezvoltator
44,4431740322709 25,9963993328906

Harta Rezidential Apusului 2

Click pe buton pentru a vedea unde se află Rezidential Apusului 2

Despre Chiajna

Viața de zi cu zi în Chiajna

Magazine în Chiajna
  • Mega Image
  • Complexul Comercial Militari Shopping
  • Magazin Alimentar BIO Chiajna
Învățământ în Chiajna
  • Grădinița Planeta Copiilor Chiajna
  • Școala Gimnazială Alexandru Odobescu
  • Grădinița My Baby
Recreere în Chiajna
  • Stadionul Concordia
  • Parcul Primăriei Chiajna
Transport public în Chiajna
  • Gara Chiajna
  • Liniile de autobuz 137, 236, R431, R432, R433, R434

Rata criminalității în Chiajna

Administrativ, Chiajna, face parte din zona de acoperire a Chiajna iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Chiajna însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Chiajna
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Chiajna

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Rezidential Apusului 2, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Chiajna. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Chiajna. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Rezidential Apusului 2 se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Rezidential Apusului 2 nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Rezidential Apusului 2 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 434 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Rezidential Apusului 2, ceea ce va aglomera traficul. În ansamblu există un magazin unde locatarii pot face cumpărăturile fără să fie nevoiți să ia mașina.

Deși este înconjurat de străduțe înguste, traficul din jurul Rezidential Apusului 2 este destul de liber, inclusiv la orele de vârf. Îți recomandăm totuși să eviți Strada Apeductului deoarece aici se formează ambuteiaje din când în când.

Faptul că Rezidential Apusului 2 este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Rezidential Apusului 2 și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Rezidential Apusului 2, la care ajung liniile 434.

Rezidential Apusului 2 este poziționat în partea de vest a capitalei, ceea ce garantează locuitorilor acces facil către Autostrada 1 (București - Pitești), ideal pentru cei care traversează des Valea Oltului. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Rezidential Apusului 2 au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Rezidential Apusului 2 și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Rezidential Apusului 2 Contact Dezvoltator

Localitatea Chiajna se află la vest de București. Față de celelalte localități din zone din partea de vest a județului Ilfov, chiriile din localitatea Chiajna nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Chiajna, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 225 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 360 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Chiajna sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Chiajna atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Chiajna
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Rezidential Apusului 2 față de cele din Ilfov - Vest.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Vest, Rezidential Apusului 2 nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Rezidential Apusului 2 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Rezidential Apusului 2 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Rezidential Apusului 2.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Rezidential Apusului 2 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Rezidential Apusului 2 se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Rezidential Apusului 2.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Rezidential Apusului 2 să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Rezidential Apusului 2 Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Rezidential Apusului 2?

Momentan colectăm, de la Rezidential Apusului 2, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Rezidential Apusului 2 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Rezidential Apusului 2 este situat în localitateaChiajna , la vest de capitală. Pentru a ajunge la Rezidential Apusului 2 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Rezidential Apusului 2?

Traficul din jurul Rezidential Apusului 2 este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Apeductului.

Ce facilități oferă Rezidential Apusului 2 locuitorilor săi?

Locuitorii din Rezidential Apusului 2 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în ansamblu), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Rezidential Apusului 2 Contact Dezvoltator