NorthVille
NorthVille
NorthVille

NorthVille

Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc NorthVille

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 19 martie 2023

CONTACT NorthVille

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de NorthVille

 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Grădina Zoologică în imediata apropiere
 • Mall: Jolie Ville Galleria în imediata apropiere
 • Parc: Grădina Zoologică Băneasa în imediata apropiere
 • Școală: British School of Bucharest la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița Zece la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Apicola la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 15 minute de condus

NorthVille Modele de locuințe

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille NorthVille
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a NorthVille. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

NorthVille este în partea de nord a Bucureștiului, în Voluntari, la periferie, dar cu un acces facil la tot ceea ce înseamnă viața urbană. Această poziționare conferă o dualitate atrăgătoare, oferind atât liniștea caracteristică zonelor retrase, cât și proximitatea față de centrele comerciale și punctele de interes din capitală.

Ansamblul este compus din 31 de unități locative unifamiliale, cu 5 camere spațioase, terase generoase, zonă privată exterioară și suprafețe vitrate mari. Vilele sunt proiectate diferit, iar subsolul este destinat garajului și boxelor de depozitare.

Traficul auto este restricționat, aleile interioare fiind destinate exclusiv pietonilor.
Traficul auto este restricționat, aleile interioare fiind destinate exclusiv pietonilor.

Localitatea Voluntari este cunoscută pentru densitatea sa rezidențială redusă și străzi bine întreținute. Traficul este liber chiar și în orele de vârf, fapt care face ca deplasarea să fie o experiență plăcută. Strada Dimitrie Cantemir, cea mai aglomerată din zonă, nu este o problemă pentru locuitorii din NorthVille, datorită planificării inteligente a traseelor.

Proximitatea față de Grădina Zoologică și Băneasa Shopping Mall adaugă un plus de valoare locației, oferind diverse opțiuni de petrecere a timpului liber. Fie că este vorba de o zi de shopping, o vizită la zoo cu copiii sau o plimbare în parc.

NorthVille este mai mult decât o simplă alegere rezidențială, este o oază de verdeață și liniște la limita de nord a capitalei. Accesul se face din Strada Câmpul Pipera, asigurând astfel o retragere față de agitația citadină și traficul rutier al arterelor principale de circulație. Acest ansamblu rezidențial îmbină eleganța cu funcționalitatea, punând accent pe intimitate și confort.

Conceput ca un „gated community”, NorthVille oferă rezidenților siguranță și intimitate, prin excluderea traficului auto din incintă. Subsolul imobilelor este destinat parcării și zonelor de depozitare. Spațiile verzi și traseele pietonale ample din ansamblu aduc un plus de farmec și creează un mediu plăcut, perfect pentru familiile care doresc să se bucure de un stil de viață modern și relaxant în afara Bucureștiului, dar fără a fi privați de beneficiile urbane.

Transport

NorthVille oferă locuitorilor săi o serie de opțiuni pentru naveta zilnică. În ceea ce privește transportul public, stațiile de autobuz Grădina Zoologică și Jolie Ville Băneasa sunt la doar 10, respectiv 15 minute de mers pe jos. Stația de metrou Pipera este, de asemenea, accesibilă, dar la o distanță de 50 de minute de mers pe jos sau 10 minute cu mașina. Aceste conexiuni facilitează accesul către diferite zone din oraș.

Dacă optezi pentru deplasarea cu mașina proprie, te vei bucura de un trafic liber în zonă, chiar și la orele de vârf. Cu zonele de birouri din Pipera și Casa Presei aflate la doar 5 și 10 minute distanță de condus, naveta zilnică devine simplă și eficientă. Strada Dimitrie Cantemir, cea mai aglomerată din zonă, dar poate fi evitată cu ușurință.

Parcarea subterană, cu două sau trei locuri de parcare este un avantaj. Costul este inclus în prețul locuinței.
Parcarea subterană, cu două sau trei locuri de parcare este un avantaj. Costul este inclus în prețul locuinței.

Locurile de parcare sunt un atu important pentru NorthVille, acestea fiind incluse în prețul locuințelor și disponibile în subsolul clădirilor. Astfel, locatarii pot beneficia de parcare sigură și comodă, fără costuri suplimentare. Nu sunt montate stații de încărcare electrice, dar în condițiile în care locuințele sunt individuale acestea pot fi amplasate, dacă sunt necesare, de proprietari. Sunt, în zonă, stații pentru mașini electrice.

În concluzie, NorthVille oferă o combinație bună de accesibilitate și confort în ceea ce privește opțiunile de transport. Cu stații de transport public în apropiere și trafic liber pentru deplasarea cu mașina, plus avantajul locurilor de parcare incluse, NorthVille primește 4 puncte din 5. Singurul aspect ce ar putea necesita atenție este disponibilitatea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice, o componentă tot mai relevantă în viața urbană modernă.

Cumpărături

Locatarii NorthVille vor descoperi că posibilitățile de cumpărături sunt multiple și convenabil plasate în apropiere. Pentru cumpărăturile zilnice, supermarketul Lidl Pipera este o opțiune excelentă, situat la doar 5 minute de condus și 1,5 km distanță. Acesta oferă o gamă largă de produse pentru nevoile zilnice și este cunoscut pentru prețurile sale competitive.

În ceea ce privește accesul la produse bio, NorthVille beneficiază de poziția sa periferică, având numeroși producători locali în zonă, iar Piața Agroalimentară Pipera este, de asemenea, la doar 5 minute de condus, oferind o selecție variată de produse proaspete.

NorthVille nu dispune de spații comerciale în ansamblu, dar luând în calcul logica complexului, acestea nici nu ar fi necesare, cu atât mai mult cu cât zona oferă posibilitatea accesării unor astfel de magazine în apropiere. Fie că ești în căutarea unei brutării sau a unui aprozar, opțiunile sunt la îndemână.

Accesul la galerii comerciale și mall-uri este un alt avantaj al vieții în NorthVille. Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria sunt la doar 1 km distanță, oferind o varietate de magazine, restaurante și facilități de divertisment, toate la o plimbare scurtă cu mașina.

În concluzie, NorthVille oferă o gamă excelentă de opțiuni pentru cumpărături, de la produse zilnice și bio la magazine specializate și centre comerciale. Cu acces rapid și convenabil la toate aceste facilități, locatarii se pot bucura de confort în ceea ce privește accesul la puncte și centre comerciale. Pentru toate acestea are un punctaj maxim de 5 din 5, ca efect al varietății și accesibilității.

Familii

NorthVille oferă o varietate de facilități care îl fac o alegere potrivită pentru familii. Accesul la educație este ușor, cu grădinițe precum Grădinița Zece și Grădinița 238 București la doar 5 minute de mers cu mașina. Școli ca British School of Bucharest și Mark Twain sunt, de asemenea, la o distanță convenabilă de 5-10 minute de mers cu mașina (20-30 de minute de mers pe jos).

Pentru petrecerea timpului liber, există parcuri precum Grădina Zoologică Băneasa și Parcul Casa Albă, la doar 15-20 de minute de mers pe jos. Aceste zone verzi bine întreținute sunt perfecte pentru socializare și relaxare, iar animalele de companie sunt binevenite, dar trebuie ținute în lesă.

Spațiul de joacă oferă copiilor siguranță absolută.
Spațiul de joacă oferă copiilor siguranță absolută.

Locurile de joacă din NorthVille sunt dotate cu accesorii cum ar fi tobogane și leagăne, oferind copiilor un mediu sigur și distractiv în imediata vecinătate a casei. Restaurante precum Green Garlic Pub și Phill sunt la 5 minute de condus, oferind opțiuni rapide pentru mese în familie sau livrare acasă.

Securitatea este o prioritate în NorthVille, cu acces restricționat de către o firmă de securitate specializată și iluminat permanent în toate zonele publice. Aceste măsuri asigură un mediu sigur și protejat pentru locatari.

În ceea ce privește siguranța la incendiu, există o serie de limitări, cu detectoare de fum și butoane de alarmă doar la parter, și lipsa altor facilități precum extinctoare și aspersoare automate.

Din ce în ce mai multe familii aleg să aibă un animal de companie, iar NorthVille este primitor pentru acestea, cu facilități special concepute. Cei mai apropiați veterinari sunt Daisy Vet și Cabinet veterinar, la 5 minute de mers cu mașina.

În concluzie, NorthVille oferă o gamă largă de facilități și conveniențe pentru familiile moderne, de la educație și recreere la securitate și suport pentru animale de companie. Calificativul este de 4 puncte din 5 pentru NorthVille, recunoscând avantajele semnificative pe care le oferă familiilor, cu un minis legat de siguranța la incendiu.

Tineri

NorthVille, amplasat în zona nordică a Bucureștiului, dispune de o piscină în interiorul ansamblului, oferind tinerilor un loc ideal pentru relaxare și socializare. Piscina devine astfel un punct de atracție în zilele calde, și un loc unde se pot organiza petreceri sau evenimente sociale comune.

Deși nu este mare, piscina și zona amenajată în jurul acesteia oferă rezidenților un loc de relaxare plăcut în perimetrul ansamblului, dar încurajează și relațiile amicale între rezidenți.
Deși nu este mare, piscina și zona amenajată în jurul acesteia oferă rezidenților un loc de relaxare plăcut în perimetrul ansamblului, dar încurajează și relațiile amicale între rezidenți.

Pentru cei interesați de viața de noapte și socializare, în apropiere se găsesc baruri precum Simbis și Draft Pub Tankaria Ursus, la o distanță de 45-60 de minute de mers pe jos. Cafenelele Manufaktura Băneasa și D&D Design District Café sunt la doar 15-20 de minute de mers pe jos, oferind un spațiu prietenos pentru întâlniri cu prietenii.

În materie de shopping, Băneasa Shopping City și Jolie Ville Galleria sunt la o distanță de condus de numai 1 km, oferind o varietate de magazine și restaurante, transformând cumpărăturile într-o experiență plăcută.

Pentru fanii fitness-ului, cele mai apropiate săli sunt Power Plate și World Class, la o distanță de 40-50 de minute de mers pe jos. Aceste centre oferă facilități pentru antrenamente de rezistență și cardio, satisfăcând nevoile celor care fac mișcare periodic și au nevoie de facilități adecvate.

Accesul la alei de jogging este facil, cu parcuri precum Grădina Zoologică Băneasa și Parcul Casa Albă la 15-20 de minute de mers pe jos. Acestea oferă trasee plăcute pentru alergare și posibilitatea de a te bucura de natură în mijlocul orașului.

În concluzie, NorthVille oferă tinerilor o gamă largă de facilități și opțiuni pentru un stil de viață activ și social. Cu acces la piscină, baruri, cafenele, săli de fitness și alei de jogging, ansamblul satisface nevoile și interesele tinerilor moderni. Calificativul este de 4 din 5, recunoscând oportunitățile de divertisment și sport, dar luând în calcul distanțele necesare a fi parcurse până la punctele de interes.

Persoane cu handicap

NorthVille prezintă un peisaj mixt în ceea ce privește facilitățile pentru persoanele cu handicap. Absența rampelor de acces poate ridica probleme celor cu dizabilități locomotorii.

În ceea ce privește locuințele din NorthVille acestea sunt prietenoase cu cei care se deplasează în fotolii rulante, ușile de intrare în locuințe sunt mai late de 90 cm, și există treceri la nivel cu podeaua.

Structura locativă individuală a locuințelor permite adaptarea acestora de proprietari, în funcție de necesități, dar accesul în zonele comune este relativ dificil pentru cei cu dizabilități fizice. Pentru toate acestea, cumulat, punctajul este de 2 din 5, reflectând eforturile limitate în a crea un mediu cu adevărat inclusiv și accesibil.

Concluzie

NorthVille se profilează ca o oază de liniște și comoditate, oferind o experiență urbană echilibrată. Ansamblul se distinge prin proximitatea față de centrele comerciale, zonele de petrecere a timpului liber și facilitățile de transport, atât public, cât și privat. Pentru familii, tineri și persoane cu nevoi speciale, NorthVille a încercat să acopere o gamă diversă de cerințe, dar rezultatele variabile de la foarte bine la nesatisfăcător.

Punctele forte includ accesul facil la educație, recreere, securitate și facilități pentru animalele de companie, precum și o gamă variată de opțiuni pentru cumpărături și fitness. Piscina și zonele verzi contribuie la crearea unui mediu plăcut de trai, perfect pentru familiile și tinerii care doresc să se bucure de un stil de viață modern.

Există și aspecte ce necesită îmbunătățire, precum siguranța la incendiu, diversitatea opțiunilor de recreere și, mai ales, facilitățile pentru persoanele cu handicap.

NorthVille are un calificativ general de 3 puncte din 5, reflectând potențialul său, dar și minusurile legate de distanța față de zonele de interes și unele facilități.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din NorthVille;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din NorthVille;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din NorthVille;
 • Sisteme de climatizare folosite în NorthVille;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul NorthVille;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de NorthVille;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul NorthVille;
 • Analiză comparativă a NorthVille față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€