Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

The Place Boutique - Foisorul de Foc

The Place Boutique - Foisorul de Foc

str. Vasile Vasilievici Stroescu, 7-9, zona Foișorul de Foc, sector 2, București

Actualizat pe 2022-06-28 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din BucureștiAnsamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc din București

Păreri The Place Boutique - Foisorul de Foc

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al The Place Boutique - Foisorul de Foc

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e The Place Boutique - Foisorul de Foc

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6519. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

The Place Boutique - Foisorul de Foc Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din The Place Boutique - Foisorul de Foc au fost decorate în vreun fel.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în The Place Boutique - Foisorul de Foc au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În The Place Boutique - Foisorul de Foc s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul The Place Boutique - Foisorul de Foc pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în The Place Boutique - Foisorul de Foc folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin pardoseală

În The Place Boutique - Foisorul de Foc s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din The Place Boutique - Foisorul de Foc, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în The Place Boutique - Foisorul de Foc dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în The Place Boutique - Foisorul de Foc s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din The Place Boutique - Foisorul de Foc, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Instalație sanitară

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii The Place Boutique - Foisorul de Foc vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în The Place Boutique - Foisorul de Foc trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în The Place Boutique - Foisorul de Foc. Revino pentru a găsi această informație.

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul The Place Boutique - Foisorul de Foc a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din The Place Boutique - Foisorul de Foc, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În The Place Boutique - Foisorul de Foc s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

The Place Boutique - Foisorul de Foc Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre The Place Boutique - Foisorul de Foc nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din The Place Boutique - Foisorul de Foc, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din The Place Boutique - Foisorul de Foc, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din The Place Boutique - Foisorul de Foc, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția The Place Boutique - Foisorul de Foc, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din The Place Boutique - Foisorul de Foc fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

The Place Boutique - Foisorul de Foc Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în The Place Boutique - Foisorul de Foc

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit The Place Boutique - Foisorul de Foc. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara The Place Boutique - Foisorul de Foc, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află The Place Boutique - Foisorul de Foc vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Nu există loc mai potrivit pentru cumpărături decât în centrul orașului. The Place Boutique - Foisorul de Foc se află într-o zonă centrală și este aproape de orice magazin important din București.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Educație

Găsești școala la câteva minute de The Place Boutique - Foisorul de Foc!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul The Place Boutique - Foisorul de Foc nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de The Place Boutique - Foisorul de Foc

Deși nu există grădiniță chiar în The Place Boutique - Foisorul de Foc, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de The Place Boutique - Foisorul de Foc, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul The Place Boutique - Foisorul de Foc, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în The Place Boutique - Foisorul de Foc vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din The Place Boutique - Foisorul de Foc care să implice și copiii.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În The Place Boutique - Foisorul de Foc te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în The Place Boutique - Foisorul de Foc nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în The Place Boutique - Foisorul de Foc nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în The Place Boutique - Foisorul de Foc, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 667,N108. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 21.

Stai aproape de centru

Dacă ajungi des în centrul orașului, atunci The Place Boutique - Foisorul de Foc este ideal pentru tine, fiind situat într-o zonă apropiată de centru însă nu chiar în mijlocul balamucului.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, The Place Boutique - Foisorul de Foc ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în The Place Boutique - Foisorul de Foc va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din The Place Boutique - Foisorul de Foc pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în The Place Boutique - Foisorul de Foc nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în The Place Boutique - Foisorul de Foc și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la The Place Boutique - Foisorul de Foc privind butoanele ascensoarelor.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din The Place Boutique - Foisorul de Foc nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă The Place Boutique - Foisorul de Foc

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
MOL la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 1 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 6 locuri - 3 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din The Place Boutique - Foisorul de Foc sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din The Place Boutique - Foisorul de Foc au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din The Place Boutique - Foisorul de Foc au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în The Place Boutique - Foisorul de Foc pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de The Place Boutique - Foisorul de Foc există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din The Place Boutique - Foisorul de Foc ai, în ofertă, cosmetică canină.

The Place Boutique - Foisorul de Foc:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate The Place Boutique - Foisorul de Foc nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci The Place Boutique - Foisorul de Foc nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă The Place Boutique - Foisorul de Foc nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi The Place Boutique - Foisorul de Foc pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

The Place Boutique - Foisorul de Foc Contact Dezvoltator
44,4400974351251 26,1220333048977

Harta The Place Boutique - Foisorul de Foc

Click pe buton pentru a vedea unde se află The Place Boutique - Foisorul de Foc

Despre Moșilor

Zona Moșilor este desfășurată în jurul căii Moșilor, care leagă Piața Obor de Centrul istoric al Bucureștilor. Calea Moșilor se află atât în sectorul 2, cât și în sectorul 3, este una dintre cele mai importante artere ale orașului și una dintre cele mai căutate zone de locuit.

Majoritatea blocurilor de locuințe de aici sunt construite între 1978 și 1983, au 8-10 etaje și sunt reabilitate termic. Accesul către alte zone ale orașului este facil datorită tramvaiului cu linie individuală și a stației de metrou Obor.

Viața de zi cu zi în Moșilor

În jurul Căii Moșilor există o mulțime de clădiri istorice, precum și foarte multe bănci, lăcașuri de cult, instituții ale statului, clinici medicale private sau grădinițe și școli.

Magazine în Moșilor
 • Mega Image Shop&Go (https://mega-image.ro)
 • Profi
 • Piata Obor
Învățământ în Moșilor
 • Colegiul National Bilingv George Cosbuc
 • Scoala Gimnaziala Iancului
 • Colegiul National Mihai Viteazul
Recreere în Moșilor
 • Muzeul Theodor Pallady
 • Teatrul de Arta
 • Teatrul Național I. L. Caragiale
Transport public în Moșilor
 • Autobuze 667, N108
 • Tramvai 21
 • Metrou Obor

Rata criminalității în Moșilor

Administrativ, Moșilor, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul The Place Boutique - Foisorul de Foc este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Moșilor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în The Place Boutique - Foisorul de Foc, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Moșilor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Moșilor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Din păcate, locuitorii The Place Boutique - Foisorul de Foc nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de The Place Boutique - Foisorul de Foc există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 667,N108 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 21.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de The Place Boutique - Foisorul de Foc, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

The Place Boutique - Foisorul de Foc are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Ferdinand.

Fiind amplasat relativ aproape de centru, The Place Boutique - Foisorul de Foc este ideal pentru tineri și cei care fac adesea drumuri în centrul capitalei, permițându-le să se deplaseze fără să depindă de mașină. Nu există niciun fel de conexiune între The Place Boutique - Foisorul de Foc și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de The Place Boutique - Foisorul de Foc, la care ajung liniile 667,N108. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în The Place Boutique - Foisorul de Foc vor avea acces și la liniile de tramvai 21, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul The Place Boutique - Foisorul de Foc se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi The Place Boutique - Foisorul de Foc și să explorezi zona din jurul ansamblului:

The Place Boutique - Foisorul de Foc Contact Dezvoltator

Cartierul Moșilor face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Moșilor nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Moșilor, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 936 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1170 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Moșilor sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Moșilor atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Moșilor
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din The Place Boutique - Foisorul de Foc față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, The Place Boutique - Foisorul de Foc se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din The Place Boutique - Foisorul de Foc se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, The Place Boutique - Foisorul de Foc este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, The Place Boutique - Foisorul de Foc rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

The Place Boutique - Foisorul de Foc va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în The Place Boutique - Foisorul de Foc se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul The Place Boutique - Foisorul de Foc oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din The Place Boutique - Foisorul de Foc.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul The Place Boutique - Foisorul de Foc să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

The Place Boutique - Foisorul de Foc Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în The Place Boutique - Foisorul de Foc?

Momentan colectăm, de la The Place Boutique - Foisorul de Foc, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află The Place Boutique - Foisorul de Foc și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial The Place Boutique - Foisorul de Foc este situat în cartierul Moșilor din centrul capitalei. Pentru a ajunge la The Place Boutique - Foisorul de Foc depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona The Place Boutique - Foisorul de Foc?

Locuind în The Place Boutique - Foisorul de Foc nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Ferdinand.

Ce facilități oferă The Place Boutique - Foisorul de Foc locuitorilor săi?

Locuitorii din The Place Boutique - Foisorul de Foc au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

The Place Boutique - Foisorul de Foc Contact Dezvoltator