Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Uptown Antiaeriană

Locuințe și prețuri Uptown Antiaeriană

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează Uptown Antiaeriană

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita Uptown Antiaeriană împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi Uptown Antiaeriană alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează Uptown Antiaeriană

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul Uptown Antiaeriană, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta Uptown Antiaeriană

Uptown Antiaeriană Galerie Foto

Derulează la dreapta pentru a vedea toate imaginile.

Ansamblul rezidential Uptown Antiaeriană din București - Sud
Uptown Antiaeriană
Ansamblul rezidential Uptown Antiaeriană din București - Sud
Uptown Antiaeriană
Ansamblul rezidential Uptown Antiaeriană din București - Sud
Uptown Antiaeriană

Uptown Antiaeriană Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Nu ai localuri aproape
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Uptown Antiaeriană

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Uptown Antiaeriană, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Uptown Antiaeriană este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Uptown Antiaeriană!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

Uptown Antiaeriană este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Uptown Antiaeriană!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Uptown Antiaeriană

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Uptown Antiaeriană. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Uptown Antiaeriană Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Uptown Antiaeriană:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Uptown Antiaeriană, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Uptown Antiaeriană vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Dacă vrei să cumperi haine sau un cadou, singura ta opțiune aproape de casă este un hipermarket, care se află la câteva minute de mers pe jos față de Uptown Antiaeriană.

Uptown Antiaeriană:Educație

Găsești școala la câteva minute de Uptown Antiaeriană!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Uptown Antiaeriană nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Uptown Antiaeriană

Deși nu există grădiniță chiar în Uptown Antiaeriană, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Uptown Antiaeriană, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Uptown Antiaeriană:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Uptown Antiaeriană nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Uptown Antiaeriană și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Uptown Antiaeriană care să implice și copiii.

Uptown Antiaeriană:Siguranță

Accesul în ansamblu este restricționat

În Uptown Antiaeriană te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Uptown Antiaeriană nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Uptown Antiaeriană nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Uptown Antiaeriană:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în Uptown Antiaeriană nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Uptown Antiaeriană par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Uptown Antiaeriană Tineri

În evaluare
Stație STB
Puține variante de divertisment
Nu ai unde să faci sport

Uptown Antiaeriană:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Uptown Antiaeriană nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Uptown Antiaeriană, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 117,139,173,196,220,226,227,302,303,N114,N120,N121,N122,N124,R421,R424,R426,R427,R428. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 1,8,11,23,25,32,47.

Zonă liniștită și bine conectată

Uptown Antiaeriană se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Uptown Antiaeriană:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Uptown Antiaeriană ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Uptown Antiaeriană sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Uptown Antiaeriană va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Uptown Antiaeriană:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Uptown Antiaeriană pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Uptown Antiaeriană nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Uptown Antiaeriană și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități Uptown Antiaeriană Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

Uptown Antiaeriană:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Uptown Antiaeriană nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Uptown Antiaeriană, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Uptown Antiaeriană nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Uptown Antiaeriană:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Uptown Antiaeriană sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Uptown Antiaeriană nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Uptown Antiaeriană nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități Uptown Antiaeriană Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Uptown Antiaeriană

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
EV-Mag la 2 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 5 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din Uptown Antiaeriană nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din Uptown Antiaeriană nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Uptown Antiaeriană nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Uptown Antiaeriană au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități Uptown Antiaeriană Animale de companie

În evaluare
Pet shop departe
Cabinet departe
Parcuri în apropiere

Uptown Antiaeriană:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Uptown Antiaeriană de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Uptown Antiaeriană nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Uptown Antiaeriană ai, în ofertă, cosmetică canină.

Uptown Antiaeriană:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Uptown Antiaeriană nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Uptown Antiaeriană nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Uptown Antiaeriană nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Cartier Uptown Antiaeriană

Departe de centru
Densitate medie
Trafic lejer la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Uptown Antiaeriană pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul Uptown Antiaeriană este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat Uptown Antiaeriană de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi Uptown Antiaeriană

Poziționare București - Sud
Administrație Sector 5
Cartier Rahova

Despre Rahova

Cartierul Rahova este un cartier din sectorul 5 al capitalei, format în jurul a două importante artere de circulație ale orașului: Calea Rahovei și calea 13 Septembrie. Dacă inițial a fost un cartier care deservea cele 20 de întreprinderi industriale de aici și nu beneficia de foarte multe utilități sau de conexiuni foarte bune cu orașul, astăzi este unul dintre cartierele importante.

Este adevărat că încă există anumite probleme legate de locurile de parcare și de lipsa spațiilor verzi, însă cel care locuiesc în acest cartier au la dispoziție linii rapide de tramvai, grădinițe, școli generale și licee, precum și o mulțime de magazine sau spații pentru petrecerea timpului liber.

Viața de zi cu zi în Rahova

Cartierul Rahova este un cartier mare în care se regăsesc o mulțime de obiective importante. Fiind un cartier rezidențial cu foarte mulți locuitori, le oferă restaurante, cafenele, clinici stomatologice, spitale, piețe agroalimentare și o mulțime de alte soluții.

Magazine în Rahova
 • Cora
 • Piața Rahova
 • Vulcan Value Centre
Învățământ în Rahova
 • Grădinița Numărul 185
 • Școala Gimnazială Nr. 141
 • Școala Gimnazială Numărul 127
Recreere în Rahova
 • Bazinul de înot Steaua Bucureşti
 • Parcul Carol
 • Parcul Tineretului
Transport public în Rahova
 • Liniile de autobuz 117, 139, 173, 196, 220, 226, 227, 302, 303, N114, N120, N121, N122, N124, R421, R424, R426, R427, R428
 • Liniile de tramvai 1, 8, 11, 23, 25, 32, 47
 • Liniile de troleibuz 91, 96

Rata criminalității în Rahova

Administrativ, Rahova, face parte din zona de acoperire a Sector 5 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 133 de infracțiuni, mult sub media de 178 de infracțiuni constatată în celelalte sectoare. Aceste date arată că, deși stigmatizat și perceput ca unul dintre cele mai periculoase sectoare, Sectorul 5 este, în realitate, unul în care sunt înregistrate cele mai puține infracțiuni. Explicația vine din faptul că aici acționează facțiuni criminale care evită contactul cu „civilii” și care își reglează conturile exclusiv între ei, fără a implica alți locuitori. Deci, conform datelor statistice, Rahova este unul dintre cele mai sigure din capitală.

Rata criminalității în Sector 5
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Rahova

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Uptown Antiaeriană, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Rahova. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Rahova. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Uptown Antiaeriană

Infrastructură Străzi late
Ore de vârf Trafic Liber
Restul zilei Trafic Liber

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Uptown Antiaeriană se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Uptown Antiaeriană nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Uptown Antiaeriană există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 117,139,173,196,220,226,227,302,303,N114,N120,N121,N122,N124,R421,R424,R426,R427,R428 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 1,8,11,23,25,32,47.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Uptown Antiaeriană, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Uptown Antiaeriană se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Lerești și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Transport public și conectivitate Uptown Antiaeriană

În evaluare
Transport public Autobuz Tramvai
Aeroport La distanță mare
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Uptown Antiaeriană un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Uptown Antiaeriană și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Uptown Antiaeriană, la care ajung liniile 117,139,173,196,220,226,227,302,303,N114,N120,N121,N122,N124,R421,R424,R426,R427,R428. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Uptown Antiaeriană vor avea acces și la liniile de tramvai 1,8,11,23,25,32,47, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Uptown Antiaeriană au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Uptown Antiaeriană

Distincții eDezvoltator acordate Uptown Antiaeriană pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din Uptown Antiaeriană sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Argint Instalații

Bune și sigure

Materialele folosite la instalațiile din Uptown Antiaeriană sunt calitative.

Detalii
Neevaluat Izolație

În evaluare

Încercăm să ne dăm seama dacă iți va fi frig în Uptown Antiaeriană!

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Uptown Antiaeriană duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Uptown Antiaeriană

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6537. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Uptown Antiaeriană

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare Uptown Antiaeriană

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Uptown Antiaeriană sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Uptown Antiaeriană a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Uptown Antiaeriană au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Uptown Antiaeriană

În evaluare
Gresie lucioasă

În Uptown Antiaeriană s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Uptown Antiaeriană sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Uptown Antiaeriană pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Uptown Antiaeriană

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Bosch
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică Uptown Antiaeriană

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Uptown Antiaeriană folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Uptown Antiaeriană a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Aluminiu, un material rezistent și elegant.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Uptown Antiaeriană, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Instalație electrică Uptown Antiaeriană

Siguranțe cu protecție la curentare

În Uptown Antiaeriană s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Uptown Antiaeriană nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Uptown Antiaeriană, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară Uptown Antiaeriană

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Uptown Antiaeriană vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Uptown Antiaeriană sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în Uptown Antiaeriană trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație Uptown Antiaeriană

În evaluare
Fonică Standard
Termică Standard

Izolația fonică Uptown Antiaeriană

Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Uptown Antiaeriană sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Uptown Antiaeriană, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Uptown Antiaeriană au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Izolația termică Uptown Antiaeriană

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 35 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Uptown Antiaeriană, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Uptown Antiaeriană au o grosime de 35 cm, cu tot cu izolație, la fel ca majoritatea ansamblurilor vizitate de noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Uptown Antiaeriană a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Uptown Antiaeriană.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Uptown Antiaeriană încă nu avem această informație.

Hidroizolația Uptown Antiaeriană

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Uptown Antiaeriană nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Uptown Antiaeriană, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Uptown Antiaeriană, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Uptown Antiaeriană

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Uptown Antiaeriană. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Uptown Antiaeriană sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Uptown Antiaeriană, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Uptown Antiaeriană Investiție

Suport bun pentru investitori

Distincții eDezvoltator câștigate de Uptown Antiaeriană pentru randamentul în investiție

Neevaluat Revânzare

În evaluare

Evaluăm cât de potrivit este Uptown Antiaeriană pentru revânzare

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Uptown Antiaeriană pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Argint Facilități de plată

Suport limitat

Uptown Antiaeriană nu oferă investitorilor decât ajutoare de bază.

Detalii

Rahova ca investiție

Chirie Studio 260€
Chirie 2 camere 310€
Chirie 3 camere 375€

Cartierul Rahova face parte din sectorul 5 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în sudul Bucureștiului, chiriile din cartierul Rahova nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Rahova, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 310 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 400 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Rahova sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Rahova atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Rahova
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Uptown Antiaeriană

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere moderată
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Uptown Antiaeriană față de cele din București - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în București - Sud, Uptown Antiaeriană nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Uptown Antiaeriană este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Uptown Antiaeriană rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Uptown Antiaeriană

Chiria medie 5.6€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Uptown Antiaeriană.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Uptown Antiaeriană va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Uptown Antiaeriană

Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Da
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

Uptown Antiaeriană nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Reduceri la plata cash

Cei care pot plăti cash vor primi de la dezvoltatorul Uptown Antiaeriană un discount negociabil. Această facilitate este ideală pentru investitorii cu rezerve mari deoarece aceștia vor obține reduceri considerabile față de prețul de listă.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Uptown Antiaeriană nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Uptown Antiaeriană Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Uptown Antiaeriană?

Momentan colectăm, de la Uptown Antiaeriană, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Uptown Antiaeriană și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Uptown Antiaeriană este situat în localitateaSector 5 . Pentru a ajunge la Uptown Antiaeriană depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Uptown Antiaeriană?

Traficul din jurul Uptown Antiaeriană este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Lerești.

Ce facilități oferă Uptown Antiaeriană locuitorilor săi?

Locuitorii din Uptown Antiaeriană au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Uptown Antiaeriană?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!