Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

We Build Polona 74

We Build Polona 74

str Polonă, 74, zona Piața Romană, sector 1, București

Actualizat pe 2022-06-23 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!
Lucrăm la oferta de prețuri

Încă nu am indexat oferta de locuințe din We Build Polona 74.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial We Build Polona 74 din BucureștiAnsamblul rezidențial We Build Polona 74 din BucureștiAnsamblul rezidențial We Build Polona 74 din București

Păreri We Build Polona 74

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al We Build Polona 74

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e We Build Polona 74

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6547. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

We Build Polona 74 Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La We Build Polona 74 fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din We Build Polona 74 au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din We Build Polona 74. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

We Build Polona 74 Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în We Build Polona 74. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul We Build Polona 74, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul We Build Polona 74 pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

We Build Polona 74 Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în We Build Polona 74, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În We Build Polona 74 s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul We Build Polona 74.

We Build Polona 74 Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în We Build Polona 74 dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în We Build Polona 74 s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în We Build Polona 74 este să verificăm pe teren.

We Build Polona 74 Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în We Build Polona 74 dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din We Build Polona 74, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din We Build Polona 74, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

We Build Polona 74 Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ 25cm grosime și sunt făcuți din

Pereții care separă locuințele în We Build Polona 74 sunt construiți din . Grosimea acestor pereți este de 25cm, o grosime nu tocmai ideală pentru o bună izolație fonică .

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în We Build Polona 74. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în We Build Polona 74 - simple (termopan) sau triple (tripan).

We Build Polona 74 Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din We Build Polona 74, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din We Build Polona 74.

Ramele ferestrelor au 6 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În We Build Polona 74 s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

We Build Polona 74 Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre We Build Polona 74 nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din We Build Polona 74, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din We Build Polona 74, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din We Build Polona 74, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția We Build Polona 74, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din We Build Polona 74 fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

We Build Polona 74 Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în We Build Polona 74

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit We Build Polona 74. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

We Build Polona 74:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara We Build Polona 74, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află We Build Polona 74 vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ești în buricul târgului!

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de We Build Polona 74.

We Build Polona 74:Educație

Găsești școala la câteva minute de We Build Polona 74!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul We Build Polona 74 nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de We Build Polona 74

Deși nu există grădiniță chiar în We Build Polona 74, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de We Build Polona 74, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

We Build Polona 74:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul We Build Polona 74, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în We Build Polona 74, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din We Build Polona 74 care să implice și copiii.

We Build Polona 74:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în We Build Polona 74 fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în We Build Polona 74, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea We Build Polona 74 sunt sau nu împrejmuite.

We Build Polona 74:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

We Build Polona 74:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M2 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul We Build Polona 74 este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M2.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în We Build Polona 74, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 131,182,301,330,331,331Bis,335,282. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 10,46.

Zonă liniștită și bine conectată

We Build Polona 74 se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

We Build Polona 74:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții We Build Polona 74 privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul We Build Polona 74.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în We Build Polona 74 va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

We Build Polona 74:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul We Build Polona 74.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în We Build Polona 74 vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

We Build Polona 74:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din We Build Polona 74.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în We Build Polona 74.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul We Build Polona 74 informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

We Build Polona 74:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din We Build Polona 74 sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la We Build Polona 74 privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul We Build Polona 74 sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă We Build Polona 74

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 2 locuri - 1 locuri
MOL la 6 km - 2 locuri - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din We Build Polona 74 sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din We Build Polona 74 au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din We Build Polona 74 au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

We Build Polona 74:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în We Build Polona 74 pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de We Build Polona 74 există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din We Build Polona 74 ai, în ofertă, cosmetică canină.

We Build Polona 74:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci We Build Polona 74 nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă We Build Polona 74 nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi We Build Polona 74 pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

We Build Polona 74 Contact Dezvoltator
44,4506996123555 26,1020523730353

Harta We Build Polona 74

Click pe buton pentru a vedea unde se află We Build Polona 74

Despre Dorobanți

artierul Dorobanți este unul dintre cartierele de lux ale Bucureștiului. Acesta este situat în zona centrală, foarte aproape de Piața Victoriei, Piața Romană și piața Aviatorilor și reprezintă una dintre cele mai vechi artere de circulație din oraș. În acest cartier există numeroase case impunătoare în care se află ambasade sau alte instituții, o zonă de blocuri de locuințe lăsate moștenire de perioada comunistă și câteva case ceva mai modeste decât primele, dar totuși foarte atractive.

Cei care doresc să se mute aici pot găsi o mulțime de proiecte imobiliare noi, foarte interesante.

Viața de zi cu zi în Dorobanți

În cartierul Dorobanți există grădinițe, școli și universități, o mulțime de restaurante și cafenele, precum și magazine de cartier. Accesul către celelalte zone ale orașului se face cu ajutorul metroului sau al liniilor STB.

Magazine în Dorobanți
 • Mega Image
 • Kaufland (10 min)
 • Carrefour Express
Învățământ în Dorobanți
 • Colegiul National Ion Luca Caragiale
 • Scoala Gimnaziala Titu Maiorescu
 • Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță
Recreere în Dorobanți
 • Parcul Floreasca
 • Parcul Kiseleff
 • Muzeul Zambaccian
Transport public în Dorobanți
 • Autobuze 131, 182, 301, 330, 331, 331Bis, 335, 282
 • Metrou Aviatorilor
 • Tramvai 10, 46

Rata criminalității în Dorobanți

Administrativ, Dorobanți, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Dorobanți o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dorobanți

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în We Build Polona 74, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dorobanți. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dorobanți. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

În ciuda faptului că zona în care se află We Build Polona 74 găsim mai mult clădiri mici, traficul rămâne aglomerat indiferent de oră, deseori producându-se și ambuteiaje.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din We Build Polona 74 au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M2.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de We Build Polona 74 există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 131,182,301,330,331,331Bis,335,282 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 10,46.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de We Build Polona 74, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deși are străzi late care preiau eficient fluxul de mașini, zona We Build Polona 74 este aglomerată la orele de vârf, fapt pentru care îți recomandăm să eviți Șoseaua Ștefan cel Mare.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face We Build Polona 74 un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M2 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de We Build Polona 74, la care ajung liniile 131,182,301,330,331,331Bis,335,282. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în We Build Polona 74 vor avea acces și la liniile de tramvai 10,46, existând cel puțin o stație în cartier.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi We Build Polona 74 și să explorezi zona din jurul ansamblului:

We Build Polona 74 Contact Dezvoltator

Cartierul Dorobanți face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dorobanți nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dorobanți, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 730 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1030 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1768 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2210 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Dorobanți sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Dorobanți atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Dorobanți
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din We Build Polona 74 față de cele din București - Central.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, We Build Polona 74 se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din We Build Polona 74 se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, We Build Polona 74 este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, We Build Polona 74 rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în We Build Polona 74 se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

We Build Polona 74 va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în We Build Polona 74 se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul We Build Polona 74 oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din We Build Polona 74.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul We Build Polona 74 să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

We Build Polona 74 Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în We Build Polona 74?

Momentan colectăm, de la We Build Polona 74, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află We Build Polona 74 și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial We Build Polona 74 este situat în cartierul Dorobanți din centrul capitalei. Pentru a ajunge la We Build Polona 74 depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona We Build Polona 74?

La orele de vârf, tipic Bucureștiului, traficul din jurul We Build Polona 74 este destul de aglomerat. Pentru a ajunge mai repede acasă, te sfătuim să eviți Șoseaua Ștefan cel Mare.

Ce facilități oferă We Build Polona 74 locuitorilor săi?

Locuitorii din We Build Polona 74 au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

We Build Polona 74 Contact Dezvoltator