0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

H Eliade 9
H Eliade 9

H Eliade 9

Zona: Primăverii, București - NordAdresă: bd. Mircea Eliade, 20-24, zona Primăverii, sector 1, BucureștiLocuințe de la: 531563€Informații actualizate la: 16 / 6 / 2021
Ai întrebări despre H Eliade 9?

Află tot ce trebuie să știi despre H Eliade 9 de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

H Eliade 9 Vedere Generală

H Eliade 9 Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

H Eliade 9 Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

H Eliade 9 Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

H Eliade 9 Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

H Eliade 9 Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

H Eliade 9 Galerie foto

Ansamblul rezidential H Eliade 9 din București - Nord
H Eliade 9
Ansamblul rezidential H Eliade 9 din București - Nord
H Eliade 9
Ansamblul rezidential H Eliade 9 din București - Nord
H Eliade 9
Ansamblul rezidential H Eliade 9 din București - Nord
H Eliade 9

H Eliade 9 Localizare

  • Adresa exactă: bd. Mircea Eliade, 20-24, zona Primăverii, sector 1, București
  • Cartier: Primăverii
  • Sector sau localitate:Sector 1
  • Zona:București - Nord

H Eliade 9 Construcție și arhitectură

H Eliade 9 Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial H Eliade 9 au sub 40 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

H Eliade 9 Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial H Eliade 9 au un strat de izolație mai mic de 15cm, nu foarte gros însă destul cât să ofere o eficiență energetică bună.

H Eliade 9 Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

H Eliade 9 Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

H Eliade 9 Întrebări frecvente

Mai jos vei găsi cele mai întâlnite întrebări referitoare la complexul H Eliade 9

Unde se află H Eliade 9?

Ansamblul rezidențial H Eliade 9 se află în cartierul Primăverii din nordul Bucureștiului, ceea ce îl face ideal pentru cei care lucrează în zona Pipera - Băneasa dar și pentru cei care merg des la aeroport însă nu vor să locuiască în afara capitalei.

Cum este traficul în zona H Eliade 9?

Traficul este tipic celui din capitală.

Există transport public lângă H Eliade 9?

Din păcate nu este clar gradul de conectivitate al acestui ansamblu la transportul public, vom reveni cu detalii.

Cât costă o locuință în H Eliade 9?

Din datele noastre, în ansamblul H Eliade 9 vei găsi apartamente cu două camere de la 531563€, apartamente cu trei camere de la 854910€, apartamente cu patru camere de la 1125600€. Este posibil ca aceste informații să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să verifici prețurile direct pe site-ul dezvoltatorului, https://www.hagageurope.ro/lang-ro/residential-details/h-eliade-9.

H Eliade 9 Tipuri de locuințe

H Eliade 9 Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală