Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Risen Residence Pallady

Risen Residence Pallady

Drumul Gura Crivățului , Nr. 38, Ozana, Sector 3, București - Est

Actualizat pe 2022-08-05
 6551 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Risen Residence Pallady!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Risen Residence Pallady și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din BucureștiAnsamblul rezidențial 6551 din București

Risen Residence Pallady Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Risen Residence Pallady sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Risen Residence Pallady a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Risen Residence Pallady au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Risen Residence Pallady Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Risen Residence Pallady s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Risen Residence Pallady sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Risen Residence Pallady pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Risen Residence Pallady Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Risen Residence Pallady folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Risen Residence Pallady a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Risen Residence Pallady, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Risen Residence Pallady Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Risen Residence Pallady dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Risen Residence Pallady s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Risen Residence Pallady este să verificăm pe teren.

Risen Residence Pallady Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Risen Residence Pallady vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată. Aceasta uneori are gust de clor, de aceea mulți locuitori ai orașelor mari preferă să cumpere apa potabilă îmbuteliată. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit și nu este un dezavantaj, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Risen Residence Pallady sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Risen Residence Pallady, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Risen Residence Pallady Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 35cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Risen Residence Pallady sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 35cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Risen Residence Pallady, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Risen Residence Pallady a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Risen Residence Pallady Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 45 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Risen Residence Pallady, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Risen Residence Pallady au o grosime de 45 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Risen Residence Pallady a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Risen Residence Pallady.

Ramele ferestrelor au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Risen Residence Pallady s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Risen Residence Pallady Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Risen Residence Pallady nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Risen Residence Pallady, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Risen Residence Pallady, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Risen Residence Pallady. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Risen Residence Pallady sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Risen Residence Pallady, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Risen Residence Pallady:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Risen Residence Pallady, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Risen Residence Pallady vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai doar un hipermarket aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Risen Residence Pallady.

Risen Residence Pallady:Educație

Găsești școala la câteva minute de Risen Residence Pallady!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Risen Residence Pallady nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Risen Residence Pallady

Deși nu există grădiniță chiar în Risen Residence Pallady, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Risen Residence Pallady, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Risen Residence Pallady:Recreere

În evaluare
Există parcuri în zonă dar nu știm clar cât de frumoase sunt

Deși nu există niciun parc în interiorul Risen Residence Pallady, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Risen Residence Pallady vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Risen Residence Pallady care să implice și copiii.

Risen Residence Pallady:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Risen Residence Pallady fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Risen Residence Pallady, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Risen Residence Pallady sunt sau nu împrejmuite.

Risen Residence Pallady:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Risen Residence Pallady:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M3 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Risen Residence Pallady este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M3.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Risen Residence Pallady, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz N111. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 19,27,40.

Zonă liniștită și bine conectată

Risen Residence Pallady se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Risen Residence Pallady:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Risen Residence Pallady ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Risen Residence Pallady.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Risen Residence Pallady va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Risen Residence Pallady:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Risen Residence Pallady pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Risen Residence Pallady nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Risen Residence Pallady și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Risen Residence Pallady:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Risen Residence Pallady.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Risen Residence Pallady.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Risen Residence Pallady sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Risen Residence Pallady:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Risen Residence Pallady sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Risen Residence Pallady privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Risen Residence Pallady sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Risen Residence Pallady

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Penny la 2 km - 2 locuri - 1 locuri
Dedeman la 2 km - - - 4 locuri
BCR la 2 km - - - 4 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Risen Residence Pallady sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Risen Residence Pallady au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Risen Residence Pallady au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Risen Residence Pallady:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Risen Residence Pallady pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Risen Residence Pallady există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Risen Residence Pallady ai, în ofertă, cosmetică canină.

Risen Residence Pallady:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Risen Residence Pallady are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Risen Residence Pallady nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,4122895599784 26,1952039294755

Harta Risen Residence Pallady

Click pe buton pentru a vedea unde se află Risen Residence Pallady

Despre Ozana

Cartierul Ozana este un cartier mic, dar populat din estul Bucureștiului. Deservit de stația de metrou 1 Decembrie 1918, precum și de mijloace de alte mijloace de transport în comun, oferă acces rapid către centru. Este un cartier în care majoritatea blocurilor au regim mic de înălțime ( P+4), ceea ce oferă senzația de spațiu și poate să asigure suficient de multe locuri de parcare pentru toată lumea.

Printre punctele convingătoare ale acestui cartier se numără zonele pline de verdeață, liniștea și numeroasele magazine mai mici, sau mai mari, aflate în imediată apropiere.

Viața de zi cu zi în Ozana

Cei care aleg să locuiască în cartierul Ozana au acces la toate punctele de interes utile unei familii: grădinițe, școli, magazine, clinici medicale, lăcașe de cult, etc. Iată care sunt cele mai importante dintre acestea:

Magazine în Ozana
 • Lidl
 • Penny
 • Piața Trapezului
Învățământ în Ozana
 • Școala Gimnazială Nr. 149
 • Grădinița Numărul 160
 • Liceul tehnic Costin D. Nenițescu
Recreere în Ozana
 • Parcul Cara
 • Cineplexx
 • Parcul Alexandru Ioan Cuza (15 min)
Transport public în Ozana
 • Stația de metrou 1 Decembrie 1918
 • Liniile de tramvai 19, 27, 40
 • Linia de autobuz N111

Rata criminalității în Ozana

Administrativ, Ozana, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Ozana se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Ozana

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Risen Residence Pallady, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Ozana. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Ozana. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cu toate că se află într-o zonă cu densitate mare, traficul din jurul Risen Residence Pallady se menține moderat chiar și la ore de vârf. În jurul prânzului și seara, traficul tinde să se elibereze.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Risen Residence Pallady au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M3.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Risen Residence Pallady există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile N111 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 19,27,40.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Risen Residence Pallady, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Risen Residence Pallady se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Drumul Gura Caliței, în special dimineața și după-amiaza.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Risen Residence Pallady un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M3 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Risen Residence Pallady, la care ajung liniile N111. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Risen Residence Pallady vor avea acces și la liniile de tramvai 19,27,40, existând cel puțin o stație în cartier.

Poziția estică a Risen Residence Pallady asigură o bună conectivitate cu Autostrada 2 (București - Constanța), ideal pentru cei care ajung des pe litoral. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Risen Residence Pallady au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Ozana face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Ozana nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Ozana, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 375 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 430 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 435 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Ozana sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Ozana atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Ozana
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Risen Residence Pallady față de cele din București - Est.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de est a Bucureștiului, aproape de unele dintre cele mai frumoase parcuri ale capitalei, zona din care face parte Risen Residence Pallady este din ce în ce mai cerută în special de tinerii familiști, de aceea prețurile cresc în mod constant.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Risen Residence Pallady este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Risen Residence Pallady rămâne o investiție riscantă.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Risen Residence Pallady se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Risen Residence Pallady va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate direct la dezvoltator

Dezvoltatorul Risen Residence Pallady oferă beneficiarilor un sistem de rate cu plata direct la dezvoltator, ceea ce facilitează achiziția fără a fi nevoie de credit bancar. Mai multe informații poți obține la biroul de vânzări.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Risen Residence Pallady oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Risen Residence Pallady.

Cât costă o locuință în Risen Residence Pallady?

Momentan colectăm, de la Risen Residence Pallady, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Risen Residence Pallady și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Risen Residence Pallady este situat în cartierul Ozana din zona estică a Bucureștiului . Pentru a ajunge la Risen Residence Pallady depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Risen Residence Pallady?

Locuind în Risen Residence Pallady nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Drumul Gura Caliței.

Ce facilități oferă Risen Residence Pallady locuitorilor săi?

Locuitorii din Risen Residence Pallady au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România