Via Pipera
Via Pipera
Via Pipera

Via Pipera

Bulevardul Pipera Nr. 1

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Via Pipera

Stocul dezvoltatorului a fost epuizat complet. Te rugăm completează formularul de contact pentru a-ți trimite oferte la revânzare.

Disponibilitate: LA REVÂNZARE

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 29 august 2023

CONTACT Via Pipera

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Via Pipera

 • Școală: Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus
 • Stație de autobuz: Pasaj CFR Constanța în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Școala Herăstrău la 5 minute de condus
 • Stație de tramvai: Rocin în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Clubul Planet Swim & Gym în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera în imediata apropiere
 • Grădiniță: Grădinița Zece în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Mall: Pipera Strip Mall în imediata apropiere
SOLDOUT

Din datele noastre, ansamblul Via Pipera este vândut complet.
Te rugăm completează formularul de contact pentru a obține oferte de locuințe la revânzare.

Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Via Pipera Via Pipera Via Pipera Via Pipera
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Via Pipera. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Via Pipera este un proiect rezidențial poziționat în nordul Bucureștiului, în localitatea Voluntari, pe bd. Pipera, 1-7F. Conceput pentru a îmbina avantajele vieții urbane cu accesul facil la spații verzi și zone de petrecere a timpului liber, ansamblul este format dintr-un bloc monolit cu cinci etaje (ultimele două retrase, oferind spații generoase pentru terase largi) și cu două etaje subterane amenajate ca parcare. Ansamblul oferă garsoniere și apartamente cu 2, 3, 4 și 5 camere decomandate.

Un proiect aparte, cu personalitate, într-una dintre cele mai căutate zone din nordul Bucureștiului. Via Pipera are doar apartamente decomandate, cu bucătării închise, inteligent compartimentate.
Un proiect aparte, cu personalitate, într-una dintre cele mai căutate zone din nordul Bucureștiului. Via Pipera are doar apartamente decomandate, cu bucătării închise, inteligent compartimentate.

Accesul direct la Bulevardul Pipera, principală arteră a zonei, asigură o legătură directă cu centrul capitalei și toate celelalte puncte de interes urban. La ore normale, traficul este fluent, dar la orele de vârf artera se poate aglomera, deși rămâne gestionabil.

Via Pipera se află la doar 1,3 km de stația de metrou Pipera, o facilitate care oferă acces rapid, oriunde în București, la trei minute de Mall Promenada, cu posibilități de shopping și divertisment. Și Parcul Herăstrău, unul dintre cele mai mari parcuri din oraș, este aproape, la 10-20 de minute de mers cu mașina.

Școlile și grădinițele private din apropiere sunt renumite pentru calitatea educației. Zonele comerciale, spitalele private și marile spații verzi din împrejurimi adaugă valoare vieții în Via Pipera, îmbinând confortul și utilitatea cu estetica și calitatea vieții.

Pentru cei care lucrează în București, Via Pipera este o locație perfectă, pentru că păstrează o atmosferă relaxantă și liniștită și oferă compromisul perfect între viața agitată a orașului și oază de liniște în care se află ansamblul rezidențial.

Transport

Pentru cei care lucrează în București, Via Pipera este o locație perfectă, pentru că păstrează o atmosferă relaxantă și liniștită și oferă compromisul perfect între viața agitată a orașului și oază de liniște în care se află ansamblul rezidențial.

Pentru cei care aleg să meargă cu mașina proprie, zona Voluntari oferă un trafic în limite normale, naveta zilnică fiind în limitele firești pentru București și zona limitrofă. La orele de vârf, traficul devine moderat, iar Șoseaua București Nord poate fi mai aglomerată. Cu toate acestea, proximitatea zonei de birouri din Pipera și zona de birouri de la Casa Presei, aflate la doar 5 minute de condus, face călătoria la locul de muncă ușoară.

Parcarea subterană este situată pe două niveluri. Locurile de parcare nu intră în costul apartamentului.
Parcarea subterană este situată pe două niveluri. Locurile de parcare nu intră în costul apartamentului.

Locatarii Via Pipera vor avea posibilitatea de a achiziționa locuri de parcare în subsolul clădirilor din ansamblu. Acestea pot fi plătite separat, oferind flexibilitate și confort în organizarea spațiului auto. Nu sunt disponibile stații de încărcare în interiorul ansamblului Via Pipera, dar acestea există în zonă.

Via Pipera este o opțiune bună pentru cei care fac naveta zilnică, prin accesul facil la transportul public și la rutele auto principale. Cu posibilități de parcare și proximitatea la zonele de birouri, Via Pipera are calificativul 4 din 5. Cu toate că există posibilitatea de îmbunătățire în ceea ce privește facilitățile pentru mașinile electrice, ansamblul oferă o soluție de transport convenabilă și eficientă pentru viitorii locatari.

Cumpărături

Pentru nevoile zilnice, supermarketuri Mega Image sunt la doar 1 și 1.5 km distanță, oferind o selecție largă de produse, ceea ce face ca locuitorii din Via Pipera să aibă opțiuni la îndemână.

Piața Agroalimentară Pipera și Piața En-Gros Antrefrig, sunt la 5 și respectiv 10 minute de mers cu mașina, și sunt opțiuni excelente pentru a achiziționa produse proaspete de la fermieri locali.

Deși ansamblul nu dispune de magazine specializate proprii, zona înconjurătoare include o varietate de astfel de puncte comerciale, ceea ce adaugă un nivel de confort și diversitate din acest punct de vedere.

În ceea ce privește galeriile comerciale și mall-urile, Pipera Strip Mall și Promenada Mall sunt la 1 și respectiv 2 km distanță. La 5 minute de mers cu mașina, aceste centre oferă o gamă largă de magazine, restaurante și facilități de divertisment.

Concluzionând, Via Pipera oferă un acces convenabil și variat la opțiunile de cumpărături, fie că este vorba de nevoile zilnice, produse de la producătorii locali sau cumpărături de lux în mall. Cu o gamă variată de magazine în apropiere și opțiuni pentru toate gusturile, Via Pipera merită un calificativ de 4 din 5.

Familii

Via Pipera oferă o poziție excelentă pentru familiile cu copii, având acces la Grădinița Zece la doar 1 km distanță. Acest lucru înseamnă timp de tranzit foarte scurt, dar impune ca aceștia să fie însoțiți. Grădinița Miniterra, la 2 km, este o altă opțiune bună în zonă.

Școlile sunt și ele aproape, cu Școala gimnazială nr. 3 Voluntari - Pipera la 1.5 km și British School of Bucharest la 2.5 km distanță, ceea ce reduce timpul petrecut în trafic.

Zonele verzi extinse din vecinătatea Via Pipera oferă soluții pentru socializare și petrecerea joacă. Prezența limitatoarelor de viteză asigură un mediu sigur pentru copii. Parcul Școala Herăstrău și Parcul Verdi sunt de asemenea opțiuni și sunt la circa 40 de minute de mers pe jos.

Deși nu există locuri de joacă în ansamblu, există opțiuni în imediată apropiere, la 20 și 30 de minute de mers pe jos. Acestea oferă o varietate de accesorii pentru joacă și gropi de nisip.

Familiile ocupate vor aprecia opțiunile de mâncare livrată din restaurantele Qs Inn și Urban Foods, la doar 10 și 15 minute de mers pe jos, respectiv. Pipera Strip Mall și Promenada Mall sunt de asemenea ușor accesibile.

Suprafețele vitrate mari sporesc confortul și adaugă luminozitate apartamentelor, indiferent pe care latură a imobilului se află.
Suprafețele vitrate mari sporesc confortul și adaugă luminozitate apartamentelor, indiferent pe care latură a imobilului se află.

Securitatea în Via Pipera este asigurată prin iluminatul public permanent și măsurile de protecție la incendiu, inclusiv extinctoare, hidrante, semnalizare pentru evacuare, detectoare de fum și uși cu deschidere de panică, ceea ce oferă siguranță locatarilor.

Pentru familiile cu animale de companie, Via Pipera este o alegere prietenoasă. Există numeroase pet-shop-uri în zonă și cabinetele veterinare Daisy Vet și Cabinet veterinar sunt la doar 2 și 2.5 km distanță.

Via Pipera este un mediu plăcut și sigur pentru familiile cu copii și animale de companie. Cu acces ușor la grădinițe, școli, locuri de joacă, restaurante și facilități de securitate, ansamblul creează un spațiu ideal pentru viața de familie. Complexul primește 4 puncte din 5, pentru beneficii, dar și pentru necesitatea unor îmbunătățiri (locuri de joacă în ansamblu).

Tineri

Via Pipera oferă o gamă variată de opțiuni de divertisment pentru tineri. Deși nu există baruri sau cafenele în ansamblu, locațiile precum Simbis și Barletto sunt la doar 30 de minute de mers pe jos. Starbucks și 5 to go sunt și ele accesibile, la 10 și 15 minute de mers pe jos, oferind un loc perfect pentru o cafea cu prietenii.

Pipera Strip Mall și Promenada Mall sunt la distanță mică de mers cu mașina, de maximum 5 minute. Promenada Mall, în special, este un centru comercial modern care oferă o varietate de magazine, restaurante și zone de divertisment.

Pentru cei pasionați de fitness, Stay Fit Gym și Fitclub Factory sunt la 15 minute de mers pe jos de Via Pipera. Aceste săli oferă o gamă largă de echipamente pentru antrenament de rezistență și cardio, răspunzând nevoilor celor mai exigenți sportivi.

Via Pipera nu dispune de alei de jogging în ansamblu, însă Parcul Școala Herăstrău și Parcul Verdi oferă aceste oportunități pentru cei care doresc să alerge în aer liber.

În concluzie, Via Pipera are o varietate de opțiuni pentru tineri, de la cafenele și baruri până la săli de fitness și parcuri în apropiere, deși unele facilități lipsesc sau limitează opțiunile. Punctajul este de 3 puncte din 5, ca dovadă a bonificației pentru potențialul pe care-l oferă, fără a omite necesitatea unor îmbunătățiri.

Persoane cu handicap

Via Pipera arată o considerație notabilă pentru nevoile persoanelor cu handicap, oferind o serie de facilități adaptate. Pentru persoanele cu handicap vizual, există semnalizare acustică la trecerile de pietoni, asigurând o traversare în siguranță. În plus, indicatoarele tactile Braille la ascensoare contribuie la o mai bună orientare în spațiu.

Persoanele cu handicap locomotor beneficiază de rampe de acces electrice, facilitând intrarea în clădiri. Căsuțele poștale sunt instalate la o înălțime accesibilă din scaunul cu rotile, iar locurile de parcare rezervate sunt disponibile în toate zonele. Ușile de intrare în locuințe sunt mai late de 90 cm, permițând accesul facil cu căruciorul cu rotile.

Cu toate acestea, un punct de îmbunătățit este lipsa trecerilor la nivel cu podeaua care să faciliteze deplasarea cu căruciorul cu rotile. Această lipsă poate reprezenta un obstacol în deplasarea zilnică.

În concluzie, Via Pipera și-a arătat angajamentul față de a crea un mediu prietenos și accesibil pentru persoanele cu handicap. Cu toate acestea, există încă domenii care pot fi îmbunătățite, astfel că punctajul este de 4 din 5, recunoscând eforturile și marcând nevoia de îmbunătățiri suplimentare

Concluzie

Via Pipera se impune ca o destinație rezidențială atrăgătoare, caracterizată prin conectivitate, accesibilitate și diversitate. Fie că este vorba de familiile care caută proximitatea față de școli și grădinițe sau de tinerii interesați de divertisment și fitness, ansamblul are ceva de oferit pentru fiecare.

În privința transportului, Via Pipera se bucură de o legătură excelentă cu metroul și alte mijloace de transport în comun, deși ar putea îmbunătăți facilitățile pentru mașinile electrice. Opțiunile de cumpărături sunt diverse, de la supermarketuri la produse bio și centre comerciale. Familii cu copii și animale de companie vor găsi aici un mediu sigur și plăcut, cu mențiunea că zona este în plină dezvoltare a potențialului ei urbanistic.

Pentru tineri, există opțiuni variate de divertisment și fitness, deși lipsesc facilitățile precum alei de jogging sau terenuri de sport în ansamblu. Via Pipera se remarcă și prin atenția acordată nevoilor persoanelor cu handicap, oferind facilități adaptate, cu loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește trecerile la nivel cu podeaua.

În concluzie, Via Pipera reprezintă o alegere solidă, combinând avantajele vieții urbane cu confortul și facilitățile moderne. Cu un echilibru între viața agitată a orașului și oază de liniște acasă, ansamblul merită un calificativ general de 4 puncte din 5. Eforturile în crearea unui mediu prietenos și accesibil sunt evidente, dar există încă domenii care pot fi îmbunătățite pentru a atinge un standard excelent.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Via Pipera;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Via Pipera;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Via Pipera;
 • Sisteme de climatizare folosite în Via Pipera;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Via Pipera;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Via Pipera;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Via Pipera;
 • Analiză comparativă a Via Pipera față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€