0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Edificia Rafael Little London
Edificia Rafael Little London

Edificia Rafael Little London

str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov
Actualizat pe 2021-10-21

Prețuri și locuințe Edificia Rafael Little London

Vizitează Edificia Rafael Little London

Comision 0%
Direct Dezvoltator
Răspuns în 24 de ore

Completează formularul de mai sus pentru a trimite o solicitare de vizionare direct la reprezentanții Edificia Rafael Little London.

Descoperă Edificia Rafael Little London!

Te invităm să răsfoiești informațiile de mai jos pentru a afla tot ce trebuie să știi despre Edificia Rafael Little London! Majoritatea acestor detalii se pot găsi doar pe eDezvoltator.ro și, dacă citești cu atenție toate detaliile enumerate de noi, vei ajunge să cunoști acest ansamblu mult mai bine decât agenții de vânzări ai dezvoltatorului.

Edificia Rafael Little London Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de Edificia Rafael Little London

Bronz Familii cu copii

Acceptabil pentru familia ta

Familiile la început de drum, care locuiesc în Edificia Rafael Little London, trebuie să ia în calcul câteva aspecte, menționate mai jos, care pot fi trecute în categoria dezavantajelor. Unele se vor rezolva în timp.

Detalii
bronz Tineri

Interesant dar nu fabulos

Edificia Rafael Little London este gândit ca un complex rezidențial ce oferă mai mult decât facilitățile de bază. Cu toate acestea tinerii dornici de o viață socială activă și locuri de distracție, vor considera că există multe lipsuri.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este Edificia Rafael Little London!

Detalii
Neevaluat Mașini electrice

În evaluare

Conduci o mașină electric? Aici vei afla cât de potrivit e Edificia Rafael Little London pentru tine!

Detalii
Neevaluat Animale de companie

În evaluare

Revino să descoperi cât de pet-friendly e Edificia Rafael Little London!

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Edificia Rafael Little London

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Edificia Rafael Little London. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități Edificia Rafael Little London Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

Edificia Rafael Little London:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Edificia Rafael Little London, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ai un mall foarte aproape

Locuind în Edificia Rafael Little London, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

Edificia Rafael Little London:Educație

Găsești școala la câteva minute de Edificia Rafael Little London!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Edificia Rafael Little London nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Edificia Rafael Little London

Deși nu există grădiniță chiar în Edificia Rafael Little London, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Edificia Rafael Little London, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Edificia Rafael Little London:Recreere

În evaluare

Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Edificia Rafael Little London, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Dacă ai un copil activ, care s-ar juca toată ziua, atunci ai noroc deoarece, locuind în Edificia Rafael Little London vei avea cel puțin un loc de joacă în imediata apropiere a casei. Dacă acesta nu este de ajuns, găsești și alte locuri de joacă în jurul ansamblului.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Edificia Rafael Little London care să implice și copiii.

Edificia Rafael Little London:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În Edificia Rafael Little London te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Edificia Rafael Little London, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din Edificia Rafael Little London nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Edificia Rafael Little London:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Edificia Rafael Little London este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Edificia Rafael Little London sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Edificia Rafael Little London par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Facilități Edificia Rafael Little London Tineri

În evaluare
Stație STB
Aproape de mall
Parc mare în apropiere

Edificia Rafael Little London:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Edificia Rafael Little London nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Edificia Rafael Little London, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,301,343,R409.

Stai departe de centru

Edificia Rafael Little London este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru.

Edificia Rafael Little London:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Edificia Rafael Little London ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să părăsești ansamblul deoarece în Edificia Rafael Little London nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Edificia Rafael Little London are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Edificia Rafael Little London:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Edificia Rafael Little London pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Edificia Rafael Little London nu se poate alerga.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Edificia Rafael Little London vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Facilități Edificia Rafael Little London Persoane cu dizabilități

În evaluare
Căsuțe poștale coborâte

Edificia Rafael Little London:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Edificia Rafael Little London nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în Edificia Rafael Little London, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Tocurile ușilor nu sunt la nivel cu podeaua

Din câte am observat, în Edificia Rafael Little London nu există treceri la nivel cu podeaua dintr-un spațiu în altul, nici în spațiile publice, și nici în unitățile locative.

Edificia Rafael Little London:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Edificia Rafael Little London nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Edificia Rafael Little London nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni sunt semnalizate fonic

Edificia Rafael Little London este un loc foarte sigur pentru persoanele care au probleme de vedere deoarece trecerile de pietoni importante sunt semnalizate acustic.

Facilități Edificia Rafael Little London Mașini electrice

În evaluare
Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă Edificia Rafael Little London

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
CIVITRONIC S.R.L. la 4 km - - - 4 locuri
Renovatio e-charge la 7 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 6 km - 2 locuri - 1 locuri

Facilități Edificia Rafael Little London Animale de companie

Pet shop în apropiere
Cabinet în apropiere
Parcuri de câini în apropiere

Edificia Rafael Little London:Tratamente și hrană

Vei găsi un pet-shop în zonă

Deși nu există pet-shop în cadrul ansamblului, vei găsi unul în zona în care se află Edificia Rafael Little London sau în drumul de la birou spre casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În ansamblul rezidențial Edificia Rafael Little London nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în apropiere.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Edificia Rafael Little London ai, în ofertă, cosmetică canină.

Edificia Rafael Little London:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Ai pădurea aproape!

Ai un câine activ care are nevoie să alerge liber în fiecare zi? Edificia Rafael Little London este ideal pentru tine deoarece vei găsi atât o pădure, cât și o poiană în apropierea ansamblului. Acolo vei putea lăsa câinele să se bucure de libertate fără să deranjeze pe nimeni!

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Edificia Rafael Little London deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Cartier Edificia Rafael Little London

La periferia capitalei
Densitate medie
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate Edificia Rafael Little London pentru localizarea sa

Argint Trafic

Ajungi repede acasă

Deși există intervale orare în care circulația este mai intensă, traficul din zona Edificia Rafael Little London nu creează, cu adevărat, neplăceri.

Detalii
Bronz Conectivitate

Destul de izolat

Edificia Rafael Little London nu este foarte aproape de niciun drum important și nici nu are acces la transportul public.

Detalii

Zonă și împrejurimi Edificia Rafael Little London

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 2
Cartier Voluntari

Despre Voluntari

Voluntari este un oraș situat în imediată apropiere a Bucureștiului, care aproape că a fost înglobat în suprafața capitalei. Acesta este traversat de 3 drumuri importante (DN 2, DJ100A și DJ200), are o suprafață de 3700 de hectare și atrage printr-o dezvoltare economică rapidă.

Încă din 2004, de când a reușit să devină oraș, Voluntariul a reușit să atragă numeroși locuitori prin instituțiile private de învățământ, prin magazinele diversificate și prin cartierele rezidențiale noi, cu case sau apartamente ce garantează confort.

Viața de zi cu zi în Voluntari

Voluntariul are acces rapid către aeroportul Băneasa, către pădurea Băneasa și către numeroase clădiri business. De asemenea, aici pot fi regăsite mai multe restaurante, baruri, grădinițe și școli private sau alte obiective care pot oferi confort.

Magazine în Voluntari
 • Pipera Plaza
 • Lidl
 • Mega Image
Învățământ în Voluntari
 • Școala Generală Numărul 1 Voluntari
 • Grădiniţa Cu Program Prelungit NR. 1
 • Bel Sorriso - Școală și Grădiniță
Recreere în Voluntari
 • Grădina Zoologică Bucureşti
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Plumbuita
Transport public în Voluntari
 • Stația de metrou Pipera
 • Liniile de autobuz 135, 301, 343, R409
 • Stație de taxi Voluntari

Rata criminalității în Voluntari

Administrativ, Voluntari, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Edificia Rafael Little London este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Voluntari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Edificia Rafael Little London, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Voluntari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Voluntari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură Edificia Rafael Little London

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Moderat

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Edificia Rafael Little London este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Din păcate, locuitorii Edificia Rafael Little London nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Edificia Rafael Little London există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,301,343,R409 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Edificia Rafael Little London, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Edificia Rafael Little London are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Pipera.

Transport public și conectivitate Edificia Rafael Little London

Transport public Autobuz
Aeroport 10-15 minute
Autostrăzi Acces rapid A3

Poziționarea periferică a Edificia Rafael Little London este un dezavantaj pentru cei care au nevoie de acces la transportul public. Nu există niciun fel de conexiune între Edificia Rafael Little London și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Edificia Rafael Little London, la care ajung liniile 135,301,343,R409.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, Edificia Rafael Little London beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul Edificia Rafael Little London se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș. Faptul că ansamblul Edificia Rafael Little London este amplasat în nordul capitalei, oferă acces rapid rezidenților către Autostrada 3 (București - Ploiești), ceea ce îl face ideal pentru cei care se deplasează adesea către Transilvania prin Valea Prahovei. Fiind la periferia orașului, locuitorii din Edificia Rafael Little London au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Construcție Edificia Rafael Little London

Distincții eDezvoltator acordate Edificia Rafael Little London pentru calitatea construcției sale

Argint Finisaje

Lucrat bine!

Lucrările din Edificia Rafael Little London sunt ok, cu mici probleme ici-colo.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În Edificia Rafael Little London s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din Edificia Rafael Little London sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din Edificia Rafael Little London duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e Edificia Rafael Little London

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 6553. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje Edificia Rafael Little London

Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat

Pereți, tavan și uși interioare Edificia Rafael Little London

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Edificia Rafael Little London fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Edificia Rafael Little London a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Edificia Rafael Little London au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet Edificia Rafael Little London

În evaluare
Gresie premium

Dezvoltatorul ansamblului Edificia Rafael Little London a vrut să își răsfețe locuitorii, motiv pentru care a instalat gresie de top, mult mai scumpă decât cea uzuală.

Faianță premium

Faptul că s-a folosit acest tip de faianță în locuințele din Edificia Rafael Little London este o dovadă că dezvoltatorul a luat în calcul toate detaliile și a vrut să ofere locatarilor confort maxim în noile lor case.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Edificia Rafael Little London pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații Edificia Rafael Little London

Termică Încălzire prin pardoseală

Instalație termică Edificia Rafael Little London

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Edificia Rafael Little London, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Edificia Rafael Little London s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Controlul temperaturii în fiecare camerele

Locuitorii din Edificia Rafael Little London vor putea regla temperatura în fiecare cameră datorită terminalelor de control instalate în fiecare încăpere.

Instalație electrică Edificia Rafael Little London

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Edificia Rafael Little London dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Edificia Rafael Little London s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Edificia Rafael Little London, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Instalație sanitară Edificia Rafael Little London

Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii Edificia Rafael Little London vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din Edificia Rafael Little London sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Edificia Rafael Little London am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Izolație Edificia Rafael Little London

Fonică Standard
Termică Foarte bună

Izolația fonică Edificia Rafael Little London

Pereții dintre locuințe au aproximativ 50cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Edificia Rafael Little London sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 50cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Edificia Rafael Little London, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul Edificia Rafael Little London a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică Edificia Rafael Little London

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 80 cm grosime, din care 30 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Edificia Rafael Little London, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Edificia Rafael Little London au o grosime de 80 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Edificia Rafael Little London a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 30 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Edificia Rafael Little London.

Ramele ferestrelor sunt produse de Salamander și au 7 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt foarte importante în ceea ce privește izolația termică a unei locuințe. În Edificia Rafael Little London s-au folosit profile cu mai mult de 5 camere, adică la un nivel superior celor standard.

Hidroizolația Edificia Rafael Little London

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Edificia Rafael Little London nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Edificia Rafael Little London, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Edificia Rafael Little London, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență Edificia Rafael Little London

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Edificia Rafael Little London. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Edificia Rafael Little London sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Edificia Rafael Little London, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Edificia Rafael Little London Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de Edificia Rafael Little London pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

Edificia Rafael Little London nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Bronz Închiriere

Neperformant

Cei care cumpără în Edificia Rafael Little London pentru reînchiriere vor fi dezamăgiți.

Detalii
Neevaluat Facilități de plată

În evaluare

Oare cât de mult ajută Edificia Rafael Little London investitorii?

Detalii

Voluntari ca investiție

Chirie Studio 280€
Chirie 2 camere 380€
Chirie 3 camere 450€

Cartierul Voluntari face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Voluntari nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Voluntari, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile duplex: 880 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1100 Euro pe lună, cu 3 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Voluntari sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Voluntari atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Voluntari
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în Edificia Rafael Little London

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Edificia Rafael Little London față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Edificia Rafael Little London se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Edificia Rafael Little London este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Edificia Rafael Little London rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în Edificia Rafael Little London

Chiria medie 6.9€/mp
Public țintă Mixt
Unitate recomandată Vilă Individuală

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Edificia Rafael Little London.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă sunt disponibile

Edificia Rafael Little London va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la Edificia Rafael Little London

În evaluare

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Edificia Rafael Little London se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Edificia Rafael Little London oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Edificia Rafael Little London.

Edificia Rafael Little London Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în Edificia Rafael Little London?

Momentan colectăm, de la Edificia Rafael Little London, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Edificia Rafael Little London și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Edificia Rafael Little London este situat în cartierul Voluntari din nordul capitalei. Pentru a ajunge la Edificia Rafael Little London depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Edificia Rafael Little London?

Locuind în Edificia Rafael Little London nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Pipera.

Ce facilități oferă Edificia Rafael Little London locuitorilor săi?

Locuitorii din Edificia Rafael Little London au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la Edificia Rafael Little London?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!

Edificia Rafael Little London Părerile experților

Părerea exprimată în această secțiune este compusă în urma unei vizite la ansamblul Edificia Rafael Little London și reprezintă o opinie subiectivă a experților noștri.