Nusco City
Nusco City
Nusco City

Nusco City București

Bulevardul Pipera Nr. 48

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Nusco City

2 Camere de la 159.141 € fără TVA
189.378 cu TVA de 19% inclus

3 Camere de la 231.000 € fără TVA
274.890 cu TVA de 19% inclus

4 Camere de la 297.900 € fără TVA
354.501 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 28 octombrie 2023

CONTACT Nusco City

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Nusco City

 • Grădiniță: Grădinița Miniterra în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Pipera la 0 minute de condus
 • Stație de autobuz: Pipera în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Platforma Industrială Pipera în imediata apropiere
 • Supermarket: Carrefour Market în imediata apropiere
 • Școală: Școala Gimnazială Luca la 5 minute de condus
 • Mall: Promenada Mall în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri din Pipera la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Blokx în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Verdi în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 5 minute de condus

Nusco City Modele de locuințe

31 rezultate

Se afișează 1-20 din 31 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City Nusco City
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Nusco City. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Bine ai venit în universul Nusco City, un ansamblu rezidențial care promite să îți ofere nu doar un acoperiș deasupra capului, ci un stil de viață. Situat pe Șoseaua Pipera nr. 48A, în inima zonei de business din nordul Bucureștiului, acest ansamblu se află într-o poziție strategică. În imediata apropiere a zonelor Aviației și Floreasca, Nusco City îți oferă acces rapid la tot ce ai putea avea nevoie: birouri, magazine, școli și mijloace de transport în comun.

Organizarea ansamblului este una care pune accent pe spațiu și confort. Cu 4 blocuri având parter plus 7 etaje, ansamblul oferă o varietate de apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Acest lucru îl face ideal pentru o gamă largă de cumpărători, de la tineri la familii cu copii.

Ce face însă această zonă cu adevărat atractivă pentru un potențial cumpărător? În primul rând, localizarea. Să fii în inima unei zone de business înseamnă că ești la doar câțiva pași de birou. Timpul petrecut în trafic se reduce considerabil, ceea ce îți lasă mai mult timp pentru tine și cei dragi. În al doilea rând, proximitatea față de zonele Aviației și Floreasca îți oferă acces la o serie de facilități: de la restaurante și cafenele, la parcuri și spații de joacă pentru copii. Și nu în ultimul rând, accesul facil la mijloacele de transport în comun, care îți permite să te deplasezi rapid și eficient în orice colț al orașului.

În concluzie, Nusco City nu este doar un loc unde să locuiești, ci un spațiu care îți completează și îmbunătățește stilul de viață. Cu o asemenea varietate de opțiuni la îndemână, acest ansamblu rezidențial se profilează ca o alegere excelentă pentru oricine caută confort, accesibilitate și oportunități într-unul dintre cele mai dinamice cartiere ale Bucureștiului.

Transport

Dacă te gândești să te muți în Nusco City, vei fi încântat să afli că opțiunile de transport sunt variate și convenabile. Într-un oraș ca București, unde traficul poate fi adesea o provocare, localizarea ansamblului și accesul la transportul în comun sunt elemente esențiale.

Începem cu autobuzul. Stația Marin Dracea este la doar 3 minute de mers pe jos de ansamblu. Asta înseamnă că, indiferent dacă te grăbești să ajungi la birou sau vrei să explorezi orașul, ai o opțiune rapidă și eficientă la îndemână. Dacă preferi tramvaiul, stația Soseaua Pipera este la 5 minute de mers pe jos. Acesta este un mare avantaj, mai ales în zilele când vremea nu este prietenoasă sau când timpul este esențial.

Dar ce te faci dacă ai nevoie să ajungi într-o zonă mai îndepărtată a orașului? Ei bine, stația de metrou Aurel Vlaicu este la 12 minute de mers pe jos. Cu metroul, ai acces la întreaga rețea a orașului, făcându-ți viața mult mai ușoară.

În ceea ce privește parcarea, Nusco City oferă opțiuni atât subterane, cât și supraterane. Deși nu avem informații dacă locurile de parcare sunt incluse în preț sau se achiziționează separat, prezența lor este un plus indiscutabil.

În concluzie, în ceea ce privește transportul, Nusco City stă foarte bine. Cu multiple opțiuni de transport în comun la doar câteva minute de mers pe jos și facilități de parcare, locatarii au tot ce le trebuie pentru a se deplasa cu ușurință în și în afara orașului. Aș acorda un rating de 5 din 5 pentru transport, datorită varietății de opțiuni și proximității lor față de ansamblu. Este clar că dezvoltatorii au avut în vedere nevoile locatarilor când au ales această locație.

Cumpărături

Unul dintre aspectele care pot influența decizia de a te muta într-un nou ansamblu rezidențial este proximitatea față de opțiunile de cumpărături. În Nusco City, această preocupare este practic inexistentă, deoarece ai la dispoziție o varietate de magazine și supermarketuri în apropiere.

Începem cu necesitățile de bază. Ai două opțiuni de supermarketuri la o distanță rezonabilă: Carrefour Market și Carrefour Express. Ambele sunt la aproximativ 11-12 minute de mers pe jos de ansamblu. Așadar, dacă ai nevoie să îți faci cumpărăturile săptămânale sau doar să cumperi ceva rapid, nu trebuie să îți faci griji.

Dacă ești în căutarea unui loc unde să găsești mai mult decât alimente, mall-ul Promenada este la doar 12 minute de mers pe jos. Aici ai acces la o varietate de magazine, de la îmbrăcăminte la electronice și chiar și la un cinema. Dacă ești dispus să te deplasezi puțin mai mult, Pipera Plaza este la doar 10 minute de condus, oferindu-ți și mai multe opțiuni.

Și să nu uităm de delicatese. Dacă ești un fan al pâinii proaspete și al produselor de patiserie, Ana Pan este la doar 5 minute de mers pe jos. Este locul perfect pentru a începe ziua cu un mic dejun delicios sau pentru a lua o gustare în timpul zilei.

În concluzie, când vine vorba de cumpărături, Nusco City oferă o gamă largă de opțiuni, fie că ai nevoie de alimente, îmbrăcăminte sau divertisment. Totul este la o distanță accesibilă, ceea ce face viața mult mai ușoară. Aș acorda un rating de 4.5 din 5 pentru această secțiune. Proximitatea și varietatea magazinelor disponibile sunt un mare plus pentru oricine se gândește să devină locatar în acest ansamblu.

Familii

Dacă ești părinte, știi cât de important este să ai acces la facilități care să îți ușureze viața și să îți ofere copilului un mediu propice pentru dezvoltare. Nusco City vine în întâmpinarea acestor nevoi cu o serie de facilități și servicii care fac viața de familie mai plăcută și mai simplă.

Începem cu educația, un aspect crucial pentru orice familie. În proximitatea ansamblului, ai la dispoziție mai multe grădinițe și școli. Grădinița Rio, Grădinița Cireșel și Cireșica, precum și Zuppy Kindergarten sunt la aproximativ 10-15 minute de condus. La fel stau lucrurile și cu școlile: Școala Generală nr. 40, Școala Printul Grigorie Ghica și Școala Generală nr. 41 sunt la distanțe similare. Dacă ești în căutarea unui program after-school pentru copii, Cireșel și Cireșica oferă și această opțiune, la doar 10 minute de condus.

Dar educația nu este totul. Copiii au nevoie și de spații unde să se joace și să socializeze. Nusco City dispune de propriul loc de joacă în incinta ansamblului, oferind un mediu sigur și controlat pentru cei mici. Dacă doriți să schimbați peisajul, Ambasador Play, un loc de joacă indoors, este la 10 minute de condus.

Și pentru că nevoia de aer proaspăt și mișcare este esențială, ansamblul dispune de propriul parc și numeroase spații verzi. Dacă vrei să explorezi și alte zone, Parcul Petricani, Parcul Herăstrău, Parcul Tei și Parcul Floreasca sunt la doar 5-10 minute de condus.

În concluzie, pentru o familie, Nusco City oferă un mediu foarte prietenos. De la educație la recreere, totul este la o distanță accesibilă. Aș acorda un rating de 5 din 5 pentru această secțiune. Facilitățile interne, precum locul de joacă și parcul, plus proximitatea școlilor, grădinițelor și parcurilor fac din acest ansamblu o opțiune excelentă pentru familiile cu copii.

Tineri

Dacă ești tânăr și în căutarea unui stil de viață activ și diversificat, Nusco City are multe de oferit. Începem cu opțiunile gastronomice, care sunt esențiale pentru orice ieșire cu prietenii sau pentru o seară romantică. Dancing Lobster, un restaurant sofisticat, este la 25 de minute de mers pe jos, în timp ce Domino's Pizza și Moki Modern Kitchen sunt la doar 10-15 minute de mers pe jos. Fie că ești în căutarea unei cine fine sau doar a unei pizza rapide, ai de unde alege.

Pentru cei pasionați de fitness și sport, zona nu dezamăgește. WorldClass Oregon este la doar 3 minute de mers pe jos, iar alte trei săli WorldClass sunt la maxim 20 de minute de mers pe jos. Dacă preferi o abordare mai casual a fitness-ului, Stay Fit Gym și Sweat Promenada sunt la 15 minute de mers pe jos. Cu atâtea opțiuni în apropiere, nu ai cum să ratezi antrenamentele.

Dacă ești în căutarea unui mod diferit de a-ți petrece timpul liber, Blokx Climbing Gym este la aproximativ 1,6 km și 20 de minute de mers pe jos. Este o modalitate excelentă de a încerca ceva nou și de a te menține în formă în același timp.

Și nu în ultimul rând, dacă shopping-ul este una dintre activitățile tale preferate, ai la dispoziție două mall-uri în apropiere. Promenada este la 12 minute de mers pe jos, iar Pipera Plaza la 10 minute de condus. Aici găsești nu doar magazine, ci și locuri unde te poți relaxa sau viziona un film.

În concluzie, pentru tineri, Nusco City oferă un mix ideal de opțiuni pentru petrecerea timpului liber, fitness și socializare, de aceea merită un scor de 5 din 5 la această categorie de facilități. Proximitatea sălilor de sport, varietatea opțiunilor gastronomice și accesul facil la divertisment fac din acest ansamblu o alegere excelentă pentru tineri.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea este un aspect crucial atunci când vine vorba de alegerea unei locuințe, mai ales pentru persoanele cu nevoi speciale. Din păcate, informațiile disponibile despre Nusco City nu includ detalii despre facilitățile pentru persoanele cu dizabilități. Aceasta este o omisiune semnificativă, având în vedere importanța acestui aspect în viața de zi cu zi a multor oameni.

Într-un oraș mare ca București, unde traficul și aglomerația pot fi probleme majore, accesibilitatea devine și mai importantă. Lipsa rampelor pentru scaunul cu rotile, a lifturilor adaptate sau a semnalizărilor în Braille (un sistem de scriere și tipar pentru nevăzători) poate face viața extrem de dificilă pentru cei cu dizabilități. În plus, accesul facil la transportul în comun, care este deja un punct forte al ansamblului, ar putea fi inutil pentru cei care nu pot ajunge cu ușurință la stații.

Într-un ansamblu rezidențial modern, așteptările sunt ridicate în ceea ce privește accesibilitatea. Astfel, lipsa informațiilor despre aceste facilități este dezamăgitoare și ar trebui să fie un factor de reconsiderare pentru potențialii cumpărători cu nevoi speciale.

Din cauza lipsei de informații și a importanței acestui aspect în alegerea unei locuințe, trebuie să acord un rating de 1/5 pentru accesibilitate.

Concluzie

Nusco City se prezintă ca un ansamblu rezidențial modern, bine poziționat și cu o gamă variată de facilități care îl fac atractiv pentru o serie largă de cumpărători. Cu toate acestea, nu putem ignora aspectele care lasă de dorit, cum ar fi lipsa de informații despre accesibilitate pentru persoanele cu dizabilități.

Într-un peisaj imobiliar din ce în ce mai competitiv, detaliile contează. Accesibilitatea, de exemplu, nu ar trebui să fie un lux, ci un standard. În acest sens, Nusco City are încă loc de îmbunătățiri. Cu toate acestea, pentru publicul general, ansamblul oferă o gamă largă de avantaje: proximitatea față de mijloacele de transport în comun, opțiuni variate pentru cumpărături, facilități pentru familii și tineri, toate acestea contribuind la un stil de viață confortabil și modern.

În concluzie, Nusco City este o opțiune solidă pentru cei care își doresc o locuință într-o zonă bine dezvoltată a Bucureștiului. Pentru a deveni cu adevărat un ansamblu rezidențial de top, ar trebui însă să acorde o atenție mai mare detaliilor, inclusiv accesibilității pentru toți rezidenții. Ratingul general este de 4.5/5, dar cu mențiunea că acesta ar putea fi îmbunătățit prin abordarea aspectelor mai puțin pozitive.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Nusco City;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Nusco City;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Nusco City;
 • Sisteme de climatizare folosite în Nusco City;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Nusco City;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Pipera și randamentul estimativ oferit de Nusco City;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Nusco City;
 • Analiză comparativă a Nusco City față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Pipera

Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial New Point din Pipera, București - Nord

New Point

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 168A, Pipera, Voluntari

Prețuri New Point

 • 2 Camere
  103.950€
 • 3 Camere
  157.080€
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial H Pipera Lake din Pipera, București - Nord

H Pipera Lake

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri H Pipera Lake

Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial iResidence din Pipera, București - Nord

iResidence

Livrare: 2024-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14, Pipera, Voluntari

Prețuri iResidence

 • 2 Camere
  123.795€
 • 3 Camere
  193.375€
 • 4 Camere
  218.365€
 • Case
  434.826€
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Onix Park North Area Residence din Pipera, București - Nord

Onix Park North Area Residence

Livrare: Finalizat Strada Drumul Nisipoasa Nr. 46, Pipera, Voluntari

Prețuri Onix Park North Area Residence

 • Studio
  69.300€
 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  155.295€
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Class Villas Pipera din Pipera, București - Nord

Class Villas Pipera

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Class Villas Pipera

 • Case
  201.110€
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Buena Vista Residencial din Pipera, București - Nord

Buena Vista Residencial

Livrare: Finalizat Aleea Privighetorilor Nr. 86H, Pipera, Voluntari

Prețuri Buena Vista Residencial

 • 2 Camere
  126.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 188B, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Apartments

 • 2 Camere
  124.136€
 • 3 Camere
  179.442€
 • 4 Camere
  270.142€
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Avalon Estate din Pipera, București - Nord

Avalon Estate

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Avalon Estate

 • Studio
  107.888€
 • 2 Camere
  147.477€
 • 3 Camere
  221.000€
 • 4 Camere
  333.819€
 • Case
  415.865€
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ambiance Residence din Pipera, București - Nord

Ambiance Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1E, Pipera, Voluntari

Prețuri Ambiance Residence

 • Studio
  93.450€
 • 2 Camere
  112.350€
 • 3 Camere
  184.450€
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oxford Gardens din Pipera, București - Nord

Oxford Gardens

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 141, Pipera, Voluntari

Prețuri Oxford Gardens

 • Case
  970.000€
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial NorthVille din Pipera, București - Nord

NorthVille

Livrare: Necunoscut Strada Șerban Cantacuzino Nr. 59W, Pipera, Voluntari

Prețuri NorthVille

 • Case
  671.160€
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Via Pipera din Pipera, București - Nord

Via Pipera

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Via Pipera

 • 2 Camere
  127.050€
 • 3 Camere
  143.990€
 • 4 Camere
  246.330€
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Nusco City din Pipera, București - Nord

Nusco City

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Nusco City

 • 2 Camere
  189.420€
 • 3 Camere
  279.685€
 • 4 Camere
  354.501€
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bonton Luxury Villas din Pipera, București - Nord

Bonton Luxury Villas

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 198, Pipera, Voluntari

Prețuri Bonton Luxury Villas

 • Case
  534.310€
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ivory Residence din Pipera, București - Nord

Ivory Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Ivory Residence

 • Studio
  73.395€
 • 2 Camere
  92.400€
 • 3 Camere
  165.410€
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial My Place Residence din Pipera, București - Nord

My Place Residence

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri My Place Residence

 • 2 Camere
  145.060€
 • 3 Camere
  189.792€
 • 4 Camere
  239.850€
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina North din Pipera, București - Nord

Cortina North

Livrare: 2024-T1 Bulevardul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina North

 • Studio
  71.852€
 • 2 Camere
  88.503€
 • 3 Camere
  144.907€
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Mobexpert Homes Pipera din Pipera, București - Nord

Mobexpert Homes Pipera

Livrare: Finalizat Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Mobexpert Homes Pipera

 • Case
  234.430€
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Confort Nord Tower din Pipera, București - Nord

Confort Nord Tower

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1b, Pipera, Voluntari

Prețuri Confort Nord Tower

 • 3 Camere
  178.465€
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Matei Basarab 27 din Pipera, București - Nord

Residence 5 Matei Basarab 27

Livrare: Finalizat Strada Matei Basarab Nr. 27, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Matei Basarab 27

 • 2 Camere
  113.295€
 • 3 Camere
  166.401€
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina 126 din Pipera, București - Nord

Cortina 126

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 126F, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina 126

 • Studio
  148.839€
 • 2 Camere
  181.153€
 • 3 Camere
  251.145€
 • 4 Camere
  615.766€
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Blue Bike Pipera din Pipera, București - Nord

Blue Bike Pipera

Livrare: Finalizat Strada Câmpul Pipera Nr. 1, Pipera, Voluntari

Prețuri Blue Bike Pipera

 • 3 Camere
  267.036€
 • 4 Camere
  475.167€
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cortina Forest din Pipera, București - Nord

Cortina Forest

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 10, Pipera, Voluntari

Prețuri Cortina Forest

Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Ima Residence din Pipera, București - Nord

Ima Residence

Livrare: Necunoscut Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 31A, Pipera, Voluntari

Prețuri Ima Residence

 • 2 Camere
  125.895€
 • 3 Camere
  324.751€
 • 4 Camere
  368.781€
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Heberger Pipera Eins din Pipera, București - Nord

Heberger Pipera Eins

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 13, Pipera, Voluntari

Prețuri Heberger Pipera Eins

 • 3 Camere
  416.500€
 • 4 Camere
  416.500€
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Up Boutique din Pipera, București - Nord

Up Boutique

Livrare: Necunoscut Strada George Bacovia Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Up Boutique

 • Studio
  84.000€
 • 2 Camere
  142.800€
 • 3 Camere
  176.120€
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Park Line Residence din Pipera, București - Nord

Park Line Residence

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 164, Pipera, Voluntari

Prețuri Park Line Residence

Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Cantemir Residence din Pipera, București - Nord

Cantemir Residence

Livrare: Finalizat Strada Dimitrie Cantemir Nr. 15, Pipera, Voluntari

Prețuri Cantemir Residence

 • 3 Camere
  262.990€
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pastel Residence din Pipera, București - Nord

Pastel Residence

Livrare: Finalizat Str. Drumul Potcoavei Nr. 34, Pipera, Voluntari

Prețuri Pastel Residence

Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Residence 5 Pipera Apartments din Pipera, București - Nord

Residence 5 Pipera Apartments

Livrare: Finalizat Șoseaua București - Nord Nr. 10C, Pipera, Voluntari

Prețuri Residence 5 Pipera Apartments

 • 2 Camere
  98.000€
 • 3 Camere
  159.000€
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera Concept din Pipera, București - Nord

Pipera Concept

Livrare: Finalizat Bulevardul Pipera Nr. 1j, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera Concept

 • 3 Camere
  154.000€
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial North Avenue din Pipera, București - Nord

North Avenue

Livrare: Finalizat Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri North Avenue

 • 2 Camere
  154.867€
 • 3 Camere
  216.121€
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pipera 180 din Pipera, București - Nord

Pipera 180

Livrare: 2023-T4 Bulevardul Pipera Nr. 180, Pipera, Voluntari

Prețuri Pipera 180

 • Case
  712.810€
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Acmanic din Pipera, București - Nord

Acmanic

Livrare: Necunoscut Strada Lucian Blaga Nr. 16, Pipera, Voluntari

Prețuri Acmanic

Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Erou Iancu Nicolae 5 din Pipera, București - Nord

Erou Iancu Nicolae 5

Livrare: Finalizat Strada Erou Iancu Nicolae Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Erou Iancu Nicolae 5

Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Bellemonde din Pipera, București - Nord

Bellemonde

Livrare: Necunoscut Strada Vasile Alecsandri Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri Bellemonde

 • Studio
  103.845€
 • 2 Camere
  166.481€
 • 3 Camere
  229.670€
 • 4 Camere
  346.290€
 • Case
  384.013€
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Jolie Village din Pipera, București - Nord

Jolie Village

Livrare: Necunoscut Strada Alexandru Cel Bun Nr. 20B, Pipera, Voluntari

Prețuri Jolie Village

 • Studio
  190.400€
 • 2 Camere
  190.400€
 • 3 Camere
  297.500€
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial First Estates Pipera din Pipera, București - Nord

First Estates Pipera

Livrare: 2024-T2 Șoseaua București Nord Nr. 5, Pipera, Voluntari

Prețuri First Estates Pipera

 • Studio
  111.420€
 • 2 Camere
  154.974€
 • 3 Camere
  190.530€
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Catted Family din Pipera, București - Nord

Catted Family

Livrare: 2023-T4 Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Catted Family

 • 2 Camere
  122.850€
 • 3 Camere
  176.120€
 • 4 Camere
  230.860€
 • Case
  399.840€
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial MyPlace North din Pipera, București - Nord

MyPlace North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București-Nord Nr. 10H, Pipera, Voluntari

Prețuri MyPlace North

 • Studio
  80.885€
 • 2 Camere
  118.120€
 • 3 Camere
  182.807€
 • 4 Camere
  251.426€
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Epique Home din Pipera, București - Nord

Epique Home

Livrare: 2023-T4 Strada Drumul Negru Nr. 48, Pipera, Voluntari

Prețuri Epique Home

 • Case
  424.830€
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Medusa Residence din Pipera, București - Nord

Medusa Residence

Livrare: Necunoscut Drumul Bisericii Nr. 47, Pipera, Voluntari

Prețuri Medusa Residence

Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial One North Lofts din Pipera, București - Nord

One North Lofts

Livrare: Necunoscut Bulevardul Pipera Nr. 2, Pipera, Voluntari

Prețuri One North Lofts

 • Studio
  119.070€
 • 2 Camere
  180.880€
 • 3 Camere
  263.585€
 • 4 Camere
  284.767€
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Oasis Homes din Pipera, București - Nord

Oasis Homes

Livrare: Necunoscut Strada Tudor Arghezi Nr. 11, Pipera, Voluntari

Prețuri Oasis Homes

 • Case
  641.410€
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Phoenix Residence din Pipera, București - Nord

Phoenix Residence

Livrare: Necunoscut Strada Emil Gârleanu Nr. 7, Pipera, Voluntari

Prețuri Phoenix Residence

Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord
Ansamblul rezidențial Crystal North din Pipera, București - Nord

Crystal North

Livrare: Necunoscut Șoseaua București Nord Nr. 14C, Pipera, Voluntari

Prețuri Crystal North

 • 2 Camere
  118.050€
 • 3 Camere
  170.954€
 • 4 Camere
  270.192€