OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
HILS Pallady Apartments
HILS Pallady Apartments
HILS Pallady Apartments

HILS Pallady

Bulevardul Theodor Pallady Nr. 66

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc HILS Pallady Apartments

Studio de la 63.000 € fără TVA
66.150 cu TVA de 5% inclus

2 Camere de la 80.000 € fără TVA
84.000 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 105.000 € fără TVA
110.250 cu TVA de 5% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: FINALIZAT

Actualizat la: 05 octombrie 2023

CONTACT HILS Pallady Apartments

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de HILS Pallady Apartments

 • Locuri de muncă: Zona centrală a Capitalei la 20 minute de condus
 • Parc: Parcul Teilor la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Anghel Saligny în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Anghel Saligny în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Complex Comercial Titan în imediata apropiere
 • Piață: Piata 1 Decembrie 1918 la 5 minute de condus
 • Școală: Liceul Teoretic Internațional de Informatică în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Complexul Sportiv Trapezului la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Magic Land în imediata apropiere
 • Mall: Centrul Comercial Auchan Titan la 5 minute de condus
 • Supermarket: Profi în imediata apropiere

HILS Pallady Apartments Modele de locuințe

52 rezultate

Se afișează 1-20 din 52 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments HILS Pallady Apartments
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a HILS Pallady Apartments. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Un loc care îți dă senzația că ești acasă și care îți îmbunătățește viața ta în moduri pe care poate nici nu ți le poți imagina este HILS Pallady Apartments, un ansamblu rezidențial de excepție, situat într-o zonă în plină dezvoltare. Proiectul aparține unuia dintre cei mai mari dezvoltatori din București.

HILS Pallady este în sectorul 3, pe Bulevardul Theodor Pallady, și se bucură de o poziție privilegiată pentru dinamica sa și diversitatea peisajului urban din această zonă a capitalei. Ansamblul cuprinde 12 blocuri și 1908 apartamente (studiouri, garsoniere, apartamente cu două și trei camere, precum și duplexuri cu patru și cinci camera) și 2013 locuri de parcare.

Probabil unul dintre punctele forte ale ansamblului este vecinătatea cu stația de metrou cu același nume și panorama urbană spectaculoasă.
Probabil unul dintre punctele forte ale ansamblului este vecinătatea cu stația de metrou cu același nume și panorama urbană spectaculoasă.

Sectorul 3 este un amestec vibrant de vechi și nou, unde clădirile tradiționale și parcurile liniștite se împletesc cu ansamblurile rezidențiale moderne și centrele comerciale multifuncționale. Densitatea zonelor cu blocuri turn din Sectorul 3 modelează spectaculos panorama urbană și oferă un aspect cosmopolit.

Drumurile principale sunt largi și bine întreținute și asigură un acces facil către toate punctele de interes ale orașului. Traficul este, în general, moderat în orele normale, iar în orele de vârf, este aglomerat dar rămâne fluent, tocmai datorită infrastructurii moderne.

Zona are o serie de facilități care îmbunătățesc semnificativ calitatea vieții. Printre acestea, transportul public este de-a dreptul exemplar, cu o rețea bine pusă la punct ce asigură conexiuni rapide și eficiente către restul orașului. Iar pentru cei care preferă să meargă pe jos sau să se bucure de aer liber, spațiile verzi și parcurile din apropiere le stau la dispoziție.

De asemenea, sectorul este renumit pentru oferta sa culturală și educațională diversă începând cu școli de toate gradele, muzee și teatre. La aceasta se adaugă o varietate de magazine, restaurante și cafenele, care îmbogățesc viața comunității.

HILS Pallady reprezintă alegerea ideală pentru cei care își doresc să beneficieze de toate aceste avantaje, având o locație excelentă. Cu acces rapid către centrul orașului, acest ansamblu rezidențial este parte din viață activă a Bucureștiului, fără a face însă concesii la liniște și confort. Poziția HILS Pallady este ideală pentru ușurința deplasărilor zilnice ceea ce aduce mari beneficii la bugetul de timp al celor care locuiesc aici.

Transport

HILS Pallady Apartments oferă viitorilor locatari o conexiune directă cu pulsul orașului, fiind situat în imediata apropiere a principalelor puncte de transport public. Stația de metrou Anghel Saligny se află practic la ușa ansamblului, la o distanță pe care o poți parcurge în pas de plimbare. HILS Pallady este la doar 15 minute de mers pe jos de stația de metrou Nicolae Teclu.

Ansamblul oferă excepționale facilități de transport public.
Ansamblul oferă excepționale facilități de transport public.

Pe lângă metrou liniile de suprafață completează oportunitățile de transport public. Stația de autobuz Sat Cățelu se află la o plimbare de 10 minute, iar stațiile de tramvai Chimopar și Complex Comercial Titan la o distanță similară. Indiferent de direcția în care vrei să te îndrepți, ești aproape de mijloacele de transport urban care te duc unde ai nevoie.

Dacă ești posesorul unui autoturism, va trebui să ții cont de faptul că HILS Pallady se află într-o zonă cu trafic moderat în timpul orelor normale. În orele de vârf, traficul rămâne în limite rezonabile, dar strada Nicolae Teclu poate fi aglomerată.

În ceea ce privește parcarea, există disponibile locuri de parcare în exterior sau în blocul destinat mașinilor, unde se află o parcare supraetajată. Dar, este posibil să trebuiască să plătești separat pentru acestea. Aceasta este o practică comună în multe ansambluri rezidențiale.

Pentru posesorii de mașini electrice, este important de menționat că nu există informații disponibile despre o stație de încărcare în interiorul ansamblului. Totuși, în București există multe stații de încărcare pentru mașinile electrice, așa că ar trebui să poți găsi una în apropiere.

În concluzie, HILS Pallady oferă o poziție foarte convenabilă pentru cei care își doresc un echilibru între viața profesională și cea personală și își doresc acces rapid la transportul în comun. HILS Pallady este un ansamblu rezidențial care îți oferă oportunitatea de a te bucura de toate avantajele vieții în oraș, dar fără aglomerația specifică centrelor urbane.

Pentru beneficii primește 4.5 puncte din 5, penalizare fiind efectul absenței stațiilor de încărcare electrice.

Cumpărături

HILS Pallady nu dispune de magazine interne, dar rezidenții au la dispoziție o multitudine de opțiuni pentru cumpărături, indiferent de tipul lor, în vecinătatea imediată. Pentru cumpărăturile zilnice, supermarketurile Auchan, Metro, Kaufland și Lidl, plus BI & DI și BeOrganic sunt la doar 5 minute de condus, asigurând un stoc complet de produse de bază, dar și o selecție diversă de produse specializate.

Piața 23 August și Piața 1 Decembrie 1918 sunt la o distanță de condus de doar 5 minute, adăugând la diversitatea produselor proaspete, naturale, de la producători locali, la opțiuni. Piețele bine amenajate sunt o oportunitate excelentă pentru a sprijini economia locală și aduc aproape de consumatori produse de înaltă calitate.

Pentru cei care preferă shoppingul la mall, HILS Pallady este situat în proximitatea a două dintre cele mai mari centre comerciale din București. Centrul Comercial Auchan Titan și Centrul Comercial Esplanada, care sunt la doar 5 minute de condus, oferind rezidenților o gamă largă de magazine, restaurante și servicii. În vecinătate sunt și IKEA, aflat chiar vis-à-vis de complexul nostru rezidențial, Leroy Merlin, Dedeman, XXXLutz.

HILS Pallady este într-o zonă ideală oferind soluții de aprovizionare zilnică și săptămânală optime, la care se adaugă și o generoasă ofertă de centre comerciale cu produse diverse nealimentare. În aceste condiții, HILS Pallady primește 4 puncte din 5, pentru beneficiile proximității centrelor comerciale și pierde un punct pentru lipsa magazinelor chiar în incinta ansamblului.

Familii

HILS Pallady este un ansamblu rezidențial în care o familie cu copii poate trăi confortabil, având în vedere facilitățile oferite.

În ansamblu nu există o grădiniță, dar sunt cel puțin două opțiuni în imediata apropiere. Grădinița Magic Land este la doar un kilometru distanță, în timp ce Grădinița Confort City se află la 2 kilometri distanță. La oricare dintre ele se poate ajunge în doar 5 minute de condus (15 minute de mers pe jos), ceea ce este un real avantaj pentru părinți.

Când vine vorba de educația primară, Liceul Teoretic Internațional de Informatică și Școala Generală nr. 20 „Simion Mehedinți” sunt la doar 0.5 și respectiv 2 kilometri distanță, ambele la doar 5 minute de condus (15-20 de minute de mers pe jos).

Pentru recreere, HILS Pallady are un parc amenajat în interiorul ansamblului, loc excelent pentru socializare și relaxare. Parcul este bine întreținut, cu spații verzi și coșuri de gunoi, oferind un mediu curat și plăcut. În plus, în zona înconjurătoare există Parcul Teilor și Parcul Postăvaru, la 35 și respectiv 45 de minute de mers pe jos.

HILS Pallady are locuri de joacă pentru copii, echipate cu diverse accesorii care respectă toate standardele de siguranță, precum tobogane, leagăne și bănci, care contribuie la dezvoltarea armonioasă a micuților.

Prezența locurilor de joacă bine amenajate și sigure pentru cei mici, în interiorul ansamblului aduce un pus de confort.
Prezența locurilor de joacă bine amenajate și sigure pentru cei mici, în interiorul ansamblului aduce un pus de confort.

Pentru familiile ocupate, există numeroase opțiuni de mâncare livrată la domiciliu. Deși nu există un restaurant în ansamblu, restaurantul IKEA și L'Incontro se află la doar 5 și respectiv 45 de minute de mers pe jos. În plus, Centrul Comercial Auchan Titan este la doar 3 kilometri distanță, oferind o varietate de opțiuni culinare.

HILS Pallady Apartments pune accent pe securitatea rezidenților. Accesul în ansamblu este restricționat de o firmă de securitate specializată, cu verificare riguroasă a oricui dorește să intre. Există de asemenea iluminat public, ceea ce sporește securitatea pe timpul nopții.

În ceea ce privește protecția la incendiu, ansamblul este dotat cu extinctoare, hidranți și semnalizare pentru evacuare la parterul clădirilor. În plus, există butoane de alarmă și detectoare de fum, tot la parter, iar planurile de evacuare sunt ușor accesibile.

HILS Pallady este prietenos cu animalele de companie. Deși nu există un cabinet veterinar în ansamblu, există două în proximitate: Centrul de Reabilitare a Animalelor Sălbatice Luana și Tazy Vet, ambele la doar 5 minute cu mașina, în trafic mediu. În plus, există un parc special pentru câini la doar 60 de minute de mers pe jos (20 cu mașina).

În concluzie, HILS Pallady Apartments este o alegere potrivită pentru familiile cu copii, pentru accesul facil la unități de învățământ, locuri de joacă, restaurante. Pentru toate aceste beneficii primește 4 puncte din 5. Punctul pierdut este efectul distanței față de parcuri.

Tineri

HILS Pallady este o alegere minunată pentru tineri familiști sau nefamiliști datorită varietății de opțiuni de divertisment din apropiere. În interiorul complexului nu sunt facilități, dar acestea există în apropiere. Barul „Alexa" și „La Bodega" și „Asa Cafe" sunt doar câteva dintre cele pe care le poți găsi pe o rază de 2 km.

În ceea ce privește cumpărăturile, Centrul Comercial Auchan Titan și Centrul Comercial Esplanada sunt doar 5 minute de condus. Ambele oferă o varietate de magazine, restaurante și facilități de divertisment, de la cinematografe la zone de joacă pentru copii.

În ansamblu sunt amenajate locuri de socializare și relaxare pentru adulți și nu numai pentru ei.
În ansamblu sunt amenajate locuri de socializare și relaxare pentru adulți și nu numai pentru ei.

Deși HILS Pallady Apartments nu dispune de o sală de fitness în incintă, există opțiuni în apropiere. World Gym și Get Fit 113 sunt la doar 10 minute de condus, oferind dotări pentru antrenament de rezistență și cardio și un mediu prietenos pentru antrenament.

Parcul Teilor și Parcul Postăvaru sunt zonele perfecte pentru cei care iubesc exercițiile în aer liber, și care sunt o soluție ce compensează absența spațiilor dedicate pentru alergare în ansamblu.

Per total, complexul primește 4 puncte din 5 deși nu dispune de facilități interne precum bar, cafenea sau sală de fitness, oferta de proximitate este generoasă. Tinerii care aleg să locuiască aici vor beneficia de un echilibru între confortul casei și accesul la diverse opțiuni de divertisment și sport în apropiere.

Persoane cu handicap

HILS Pallady Apartments face eforturi semnificative pentru a asigura un nivel adecvat de accesibilitate pentru persoanele cu handicap. În ceea ce privește persoanele cu handicap vizual, ansamblul dispune de indicatoare tactile Braille la ascensoare. Acestea fac mult mai ușoară deplasarea în interiorul clădirilor și asigură o mai mare autonomie pentru acești rezidenți.

În plus, HILS Pallady Apartments este bine pregătit și pentru persoanele cu handicap locomotor. Rampele de acces sunt o caracteristică esențială în clădirile complexului, facilitând deplasarea persoanelor care utilizează scaune cu rotile. De asemenea, rampele de acces sunt disponibile și în stradă, asigurând o trecere lină între trotuar și carosabil, fără a fi necesară asistență suplimentară.

Rampele de acces sunt nu doar o obligație pentru dezvoltator, ci o necesitate pentru cei cu dizabilități locomotorii.
Rampele de acces sunt nu doar o obligație pentru dezvoltator, ci o necesitate pentru cei cu dizabilități locomotorii.

Complexul a acordat, de asemenea, o atenție deosebită parcării, oferind locuri special rezervate persoanelor cu handicap în toate zonele. Aceasta este o facilitare extrem de importantă, având în vedere că găsirea unui loc de parcare adecvat poate fi adesea o provocare pentru persoanele cu dizabilități.

Concluzionând, HILS Pallady primește 4 din 5 puncte pentru accesibilitatea oferită persoanelor cu handicap. Deși complexul a implementat facilități esențiale, punctul pierdut reflectă nevoia unor uși mai late la apartamente și semnalizarea acustică. Cu toate acestea, eforturile făcute până acum reflectă angajamentul pentru a face viața rezidenților cu handicap cât mai confortabilă și autonomă.

Concluzie

Complexul rezidențial HILS Pallady reușește să împletească armonios dorințele rezidenților cu facilitățile oferite. Rezultatul este un areal dinamic și vibrant. Diversitatea soluțiilor de transport public, oferta comercială generoasă, dar și proximitatea unor mall-uri (Auchan Titan și Esplanada - ce oferă nu doar opțiuni de shopping, dar și diverse modalități de petrecere a timpului liber) și parcuri aduce avantaje celor care locuiesc în HILS Pallady.

Oferta prietenoasă pentru copii și adulți de joc, socializare și relaxare în ansamblu este un alt beneficiu care trebuie punctat. Se adaugă la acestea și sensibilitate sporită dovedită față de necesitățile persoanelor cu dizabilități ceea ce le ușurează substanțial deplasarea și le susține autonomia.

Pentru toate acestea HILS Pallady Apartments primește un calificativ de 4 puncte din 5. Ansamblul excelează în a oferi un mediu de viață confortabil și convenabil pentru toate categoriile de rezidenți, de la tineri la familii cu copii și până la persoane cu dizabilități.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din HILS Pallady Apartments;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din HILS Pallady Apartments;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din HILS Pallady Apartments;
 • Sisteme de climatizare folosite în HILS Pallady Apartments;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul HILS Pallady Apartments;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Ozana și randamentul estimativ oferit de HILS Pallady Apartments;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul HILS Pallady Apartments;
 • Analiză comparativă a HILS Pallady Apartments față de alte ansambluri din București - Est.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Ozana

Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Vegas Residence din Ozana, București - Est

Vegas Residence

Livrare: Necunoscut Strada Victor Brauner Nr. 34, Ozana, Sector 3

Prețuri Vegas Residence

 • 3 Camere
  115.000€
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Apartments din Ozana, București - Est

Titan Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 143, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Apartments

 • Studio
  57.091€
 • 2 Camere
  83.202€
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Poem Residence din Ozana, București - Est

Poem Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 45E, Ozana, Sector 3

Prețuri Poem Residence

 • 2 Camere
  77.700€
 • 3 Camere
  115.500€
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium My Home din Ozana, București - Est

Astorium My Home

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 47, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium My Home

 • 2 Camere
  99.750€
 • 3 Camere
  181.475€
 • 4 Camere
  193.894€
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Codrea Estate din Ozana, București - Est

Codrea Estate

Livrare: Finalizat Drumul Gura Arieșului Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Codrea Estate

 • Studio
  50.732€
 • 2 Camere
  76.135€
 • 3 Camere
  96.715€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 7 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 7

Livrare: Finalizat Strada Gura Căliței Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 7

 • 2 Camere
  94.990€
 • 3 Camere
  89.490€
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial HILS Pallady Apartments din Ozana, București - Est

HILS Pallady Apartments

Livrare: Finalizat Bulevardul Theodor Pallady Nr. 66, Ozana, Sector 3

Prețuri HILS Pallady Apartments

 • Studio
  65.100€
 • 2 Camere
  78.750€
 • 3 Camere
  100.800€
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Color Pallady Residence din Ozana, București - Est

Color Pallady Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 13, Ozana, Sector 3

Prețuri Color Pallady Residence

 • 2 Camere
  100.000€
 • 3 Camere
  141.000€
 • 4 Camere
  149.000€
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Greenport Residence din Ozana, București - Est

Greenport Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Putnei Nr. 82, Ozana, Sector 3

Prețuri Greenport Residence

 • Studio
  42.262€
 • 2 Camere
  53.196€
 • 3 Camere
  94.590€
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Estoria City Residence din Ozana, București - Est

Estoria City Residence

Livrare: 2025-T4 Strada Victor Brauner Nr. 30, Ozana, Sector 3

Prețuri Estoria City Residence

 • Studio
  61.520€
 • 2 Camere
  75.679€
 • 3 Camere
  113.274€
 • 4 Camere
  161.579€
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Lemon Residence din Ozana, București - Est

Lemon Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Putnei Nr. 77, Ozana, Sector 3

Prețuri Lemon Residence

 • 2 Camere
  67.500€
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Caisului Residence 3 din Ozana, București - Est

Caisului Residence 3

Livrare: 2023-T4 Strada Gura Arieșului Nr. 10, Ozana, Sector 3

Prețuri Caisului Residence 3

 • Studio
  58.275€
 • 2 Camere
  83.475€
 • 3 Camere
  107.100€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 6 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 6

Livrare: 2024-T2 Drumul Gura Putnei Nr. 48, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 6

 • Studio
  44.168€
 • 2 Camere
  56.980€
 • 3 Camere
  102.070€
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Residence 7 din Ozana, București - Est

Sofia Residence 7

Livrare: 2024-T2 Strada Drumul Gura Căliței Nr. 64, Ozana, Sector 3

Prețuri Sofia Residence 7

 • Studio
  55.536€
 • 2 Camere
  67.509€
 • 3 Camere
  109.670€
 • 4 Camere
  175.552€
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan 4 Residence din Ozana, București - Est

Titan 4 Residence

Livrare: Necunoscut Strada Gura Căliței Nr. 158, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan 4 Residence

 • 2 Camere
  72.345€
 • 3 Camere
  117.600€
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Hils Brauner Apartments din Ozana, București - Est

Hils Brauner Apartments

Livrare: 2023-T3 Strada Victor Brauner Nr. 40, Ozana, Sector 3

Prețuri Hils Brauner Apartments

 • Studio
  57.750€
 • 2 Camere
  72.450€
 • 3 Camere
  95.025€
 • 4 Camere
  248.710€
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Primus Residence din Ozana, București - Est

Primus Residence

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 73, Ozana, Sector 3

Prețuri Primus Residence

Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan District din Ozana, București - Est

Titan District

Livrare: Finalizat Strada Drumul Căliței Nr. 50, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan District

 • Studio
  47.500€
 • 2 Camere
  78.501€
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Park View Residence Titan din Ozana, București - Est

Park View Residence Titan

Livrare: Finalizat Strada Poștașului Nr. 31A, Ozana, Sector 3

Prețuri Park View Residence Titan

 • 3 Camere
  87.045€
 • 4 Camere
  230.521€
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Jasmine Residence Pallady din Ozana, București - Est

Jasmine Residence Pallady

Livrare: Finalizat Drumul Gura Putnei Nr. 25, Ozana, Sector 3

Prețuri Jasmine Residence Pallady

 • 2 Camere
  62.400€
 • 3 Camere
  71.500€
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Romco Rezidential IV din Ozana, București - Est

Romco Rezidential IV

Livrare: Finalizat Drumul Gura Caliței Nr. 100, Ozana, Sector 3

Prețuri Romco Rezidential IV

 • 2 Camere
  148.631€
 • 3 Camere
  165.410€
 • 4 Camere
  186.711€
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Titan Sun Park 8 din Ozana, București - Est

Titan Sun Park 8

Livrare: Finalizat Str. Drumul Gura Crivatului Nr. 17, Ozana, Sector 3

Prețuri Titan Sun Park 8

 • 2 Camere
  64.600€
 • 3 Camere
  85.430€
 • 4 Camere
  92.845€
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Drumul Gura Siriului 22 din Ozana, București - Est

Drumul Gura Siriului 22

Livrare: Finalizat Drumul Gura Siriului Nr. 26, Ozana, Sector 3

Prețuri Drumul Gura Siriului 22

 • Case
  275.000€
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Sungate Apartments din Ozana, București - Est

Sungate Apartments

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Gura Caliței Nr. 5, Ozana, Sector 3

Prețuri Sungate Apartments

Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est
Ansamblul rezidențial Astorium Garden din Ozana, București - Est

Astorium Garden

Livrare: Necunoscut Drumul Gura Caliței Nr. 159, Ozana, Sector 3

Prețuri Astorium Garden

 • 2 Camere
  96.128€
 • 3 Camere
  116.550€
 • 4 Camere
  219.793€