Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Contact
Nordis Residence - Privighetorilor
T1R2C607 | BUCPROSPECT

Nordis Residence - Privighetorilor

Aleea Privighetorilor, Nr. 86D, Băneasa, Sector 1, București - Nord

Actualizat pe 2022-08-25
Ansamblul rezidențial Nordis Residence - Privighetorilor din București

Prețuri Nordis Residence - Privighetorilor

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

SOLD OUT

Apartament 2 camere 70 mp Nordis Residence - Privighetorilor
Băneasa Apartament 2 camere
T1R2C607A001
70 mp 90.125,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

SOLD OUT

Apartament 3 camere 94 mp Nordis Residence - Privighetorilor
Băneasa Apartament 3 camere
T1R2C607A002
94 mp 118.000,00 €

Compartimentare

2
2
2

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare sub 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

SOLD OUT

Apartament 4 camere 108 mp Nordis Residence - Privighetorilor
Băneasa Apartament 4 camere
T1R2C607A003
108 mp 151.630,00 €

Compartimentare

3
2
3

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

Investiție

 • Preț sub medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Nordis Residence - Privighetorilor și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 7199 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7199 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7199 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7199 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7199 din București

Nordis Residence - Privighetorilor Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Nordis Residence - Privighetorilor fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Nordis Residence - Privighetorilor au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Nordis Residence - Privighetorilor. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Nordis Residence - Privighetorilor Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Nordis Residence - Privighetorilor. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Nordis Residence - Privighetorilor, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Nordis Residence - Privighetorilor pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Nordis Residence - Privighetorilor Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Nordis Residence - Privighetorilor, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Nordis Residence - Privighetorilor s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Nordis Residence - Privighetorilor.

Nordis Residence - Privighetorilor Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Nordis Residence - Privighetorilor dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Nordis Residence - Privighetorilor s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Nordis Residence - Privighetorilor este să verificăm pe teren.

Nordis Residence - Privighetorilor Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Nordis Residence - Privighetorilor dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Nordis Residence - Privighetorilor, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Nordis Residence - Privighetorilor, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Nordis Residence - Privighetorilor Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ cm grosime și sunt făcuți din

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Nordis Residence - Privighetorilor, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Nordis Residence - Privighetorilor. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Nordis Residence - Privighetorilor - simple (termopan) sau triple (tripan).

Nordis Residence - Privighetorilor Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Nordis Residence - Privighetorilor, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Nordis Residence - Privighetorilor.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Nordis Residence - Privighetorilor încă nu avem această informație.

Nordis Residence - Privighetorilor Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Nordis Residence - Privighetorilor nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Nordis Residence - Privighetorilor, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Nordis Residence - Privighetorilor, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Nordis Residence - Privighetorilor, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Nordis Residence - Privighetorilor, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Nordis Residence - Privighetorilor fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Nordis Residence - Privighetorilor:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Nordis Residence - Privighetorilor, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Nordis Residence - Privighetorilor vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Nordis Residence - Privighetorilor.

Nordis Residence - Privighetorilor:Educație

Găsești școala la câteva minute de Nordis Residence - Privighetorilor!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Nordis Residence - Privighetorilor nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Nordis Residence - Privighetorilor

Deși nu există grădiniță chiar în Nordis Residence - Privighetorilor, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Nordis Residence - Privighetorilor, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Nordis Residence - Privighetorilor:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Nordis Residence - Privighetorilor, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Nordis Residence - Privighetorilor, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Nordis Residence - Privighetorilor care să implice și copiii.

Nordis Residence - Privighetorilor:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Nordis Residence - Privighetorilor fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Nordis Residence - Privighetorilor, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Nordis Residence - Privighetorilor sunt sau nu împrejmuite.

Nordis Residence - Privighetorilor:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Nordis Residence - Privighetorilor:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Nordis Residence - Privighetorilor nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Nordis Residence - Privighetorilor, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Zonă liniștită și bine conectată

Nordis Residence - Privighetorilor se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Nordis Residence - Privighetorilor:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Nordis Residence - Privighetorilor privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Nordis Residence - Privighetorilor.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: Nordis Residence - Privighetorilor are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

Nordis Residence - Privighetorilor:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Nordis Residence - Privighetorilor.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Nordis Residence - Privighetorilor vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Nordis Residence - Privighetorilor:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Nordis Residence - Privighetorilor.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Nordis Residence - Privighetorilor.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Nordis Residence - Privighetorilor informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Nordis Residence - Privighetorilor:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Nordis Residence - Privighetorilor sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Nordis Residence - Privighetorilor privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Nordis Residence - Privighetorilor sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Nordis Residence - Privighetorilor

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 2 km - - - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 4 km - 6 locuri - 3 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Nordis Residence - Privighetorilor sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Nordis Residence - Privighetorilor au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Nordis Residence - Privighetorilor au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Nordis Residence - Privighetorilor:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Nordis Residence - Privighetorilor pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Nordis Residence - Privighetorilor există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Nordis Residence - Privighetorilor ai, în ofertă, cosmetică canină.

Nordis Residence - Privighetorilor:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Nordis Residence - Privighetorilor are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în Nordis Residence - Privighetorilor, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

44,5138796199878 26,1035394768156

Harta Nordis Residence - Privighetorilor

Click pe buton pentru a vedea unde se află Nordis Residence - Privighetorilor

Despre Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Viața de zi cu zi în Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Magazine în Băneasa
 • Piața Băneasa
 • Băneasa Shopping City
 • Selgros
Învățământ în Băneasa
 • Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj
 • Școala Gimnazială Numărul 6
 • Școala Gimnazială Numărul 7
Recreere în Băneasa
 • Parcul Regele Mihai I
 • Parcul Bordei
 • Muzeul Satului Dimitrie Gusti
Transport public în Băneasa
 • Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477
 • Stație de taxi Bd. Aerogării
 • Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Nordis Residence - Privighetorilor, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Faptul că se află într-o zonă cu densitate relativ scăzută, în care predomină blocurile cu maxim 6 etaje, Nordis Residence - Privighetorilor se bucură de trafic lejer indiferent de oră.

Din păcate, locuitorii Nordis Residence - Privighetorilor nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Nordis Residence - Privighetorilor există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Nordis Residence - Privighetorilor, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Nordis Residence - Privighetorilor se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Strada Drumul Potcoavei și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Nordis Residence - Privighetorilor un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Nu există niciun fel de conexiune între Nordis Residence - Privighetorilor și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Nordis Residence - Privighetorilor, la care ajung liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477.

Nordis Residence - Privighetorilor se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Nordis Residence - Privighetorilor au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Cartierul Băneasa face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Băneasa nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Băneasa, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 870 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1368 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Băneasa sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Băneasa atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Băneasa
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț bun în comparație cu media din București - Nord

În Nordis Residence - Privighetorilor vei găsi locuințe la prețuri aflate spre limita inferioară a zonei. Spre exemplu, un apartament cu două camere în Nordis Residence - Privighetorilor începe de la 90125€ în condițiile în care media de preț pentru acest tip de unitate în București - Nord este de 110850€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, Nordis Residence - Privighetorilor se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Nordis Residence - Privighetorilor este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Nordis Residence - Privighetorilor rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 5.04% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Nordis Residence - Privighetorilor, vei putea încasa o chirie de aproximativ 490 EUR pe lună și vei plăti minim 90125 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 13 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 5821 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 931 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 5% pe an.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Nordis Residence - Privighetorilor.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Nordis Residence - Privighetorilor va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Nordis Residence - Privighetorilor se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Nordis Residence - Privighetorilor oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Nordis Residence - Privighetorilor.

Cât costă o locuință în Nordis Residence - Privighetorilor?

Din datele noastre, prețurile din Nordis Residence - Privighetorilor încep de la 90125€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Nordis Residence - Privighetorilor și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Nordis Residence - Privighetorilor este situat în cartierul Băneasa din nordul capitalei. Poți ajunge la Nordis Residence - Privighetorilor folosind autobuzul, ai liniile 112,131,205,261,301,304,335,361,605,783,N103,N123,T3,R441,R442,R443,R444,R446,R447,R447bis,R448,R477 aproape de casă.

Cum este traficul din zona Nordis Residence - Privighetorilor?

Traficul din jurul Nordis Residence - Privighetorilor este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Strada Drumul Potcoavei.

Ce facilități oferă Nordis Residence - Privighetorilor locuitorilor săi?

Locuitorii din Nordis Residence - Privighetorilor au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România