OPORTUNITATE DE INVESTIȚIE Detalii
Vânătorilor Acasă
Vânătorilor Acasă
Vânătorilor Acasă

Vânătorilor Acasă

Strada Vânătorilor Nr. 17a

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Vânătorilor Acasă

Case de la 200.840 € fără TVA
239.000 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: finalizare în 2023-T4

Actualizat la: 19 iulie 2023

CONTACT Vânătorilor Acasă

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Vânătorilor Acasă

 • Stație de tramvai: Mezeș la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Palatul Brâncovenesc în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Bazilescu la 10 minute de condus
 • Complex sportiv: Zumbaala Wake Park în imediata apropiere
 • Piață: Piața Studioului la 10 minute de condus
 • Mall: Colosseum la 5 minute de condus
 • Școală: Școala Mogoșoaia în imediata apropiere
 • Stație de metrou: Depou Străulești la 5 minute de condus
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 15 minute de condus
 • Grădiniță: Grădiniță în imediata apropiere
 • Supermarket: Mega Image la 5 minute de condus

Vânătorilor Acasă Modele de locuințe

2 rezultate

Se afișează 1-2 din 2 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă Vânătorilor Acasă
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Vânătorilor Acasă. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Căutarea unui loc liniștit și cochet, care să nu fie departe de tumultul Bucureștiului, se va termina atunci când vei descoperi ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din Mogoșoaia, situat în partea de nord a capitalei, într-o zonă care îmbină perfect modernitatea cu tradiția. Ansamblul este format din 48 de case de tip duplex cu grădină privată pentru fiecare.

Mogoșoaia este unul dintre acele locuri cu totul aparte în care te poți bucura de liniștea și aerul curat al unei zone predominant rezidențiale, fără a fi izolat de beneficiile oferite de oraș. Situarea la periferia Bucureștiului, în județul Ilfov, face din această localitate o destinație ideală pentru cei care doresc să combine beneficiile vieții într-un mediu natural, cu avantajele proximității urbane.

Accesul în ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă este permis doar locuitorilor și invitaților acestora.
Accesul în ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă este permis doar locuitorilor și invitaților acestora.

În zonă predominantă case, ceea ce conferă ansamblului Vânătorilor Acasă intimitate și o atmosferă familială. Străzile sunt bine întreținute, majoritatea asfaltate și cu trafic lejer pe parcursul zilei și moderat în orele de vârf. Chiar și Strada Livezilor, care este cea mai aglomerată din zonă, păstrează un ritm decent al traficului, ceea ce face deplasarea o experiență plăcută oricând.

O altă caracteristică a localității Mogoșoaia este faptul că oferă o gamă variată de facilități și servicii pentru locuitori. Aici poți găsi magazine, restaurante pitorești și spații verzi unde te poți relaxa în weekend sau după o zi de muncă. De-a lungul timpului, localitatea a devenit din ce în ce mai atractivă pentru bucureșteni, atât pentru cei care locuiesc aici, cât și pentru cei care vin să petreacă un weekend departe de aglomerația urbană.

Pentru cei care lucrează în București, Vânătorilor Acasă oferă avantajul unei poziții strategice, accesul în centrul capitalei fiind facil și rapid, fie că folosești mașina personală sau transportul în comun. Beneficiul cel mai important este că, după o zi agitată în oraș, te întorci acasă într-un loc liniștit, unde îți poți reîncărca bateriile și petrece timp de calitate alături de cei dragi. Dacă ești în căutarea unui echilibru între viața urbană și cea liniștită, Vânătorilor Acasă este locul ideal.

Transport

Locatarii Vânătorilor Acasă se pot bucura de o serie de opțiuni de transport care le ușurează naveta zilnică. În apropiere există stațiile Vânătorilor; Parc Mogoșoaia; Chitila; Străulești unde opresc autobuzele preorășenești ale liniilor 429, 470, 476, care fac legătura cu valea Cascadelor, Complex Comercial Colosseum și, respectiv, stația de metrou 1 Mai. Toate se află la cel mult 20 de minute de mers pe jos de ansamblul rezidențial. Stația de autobuz „Palatul Brâncovenesc" este la 1 km, stația „Depou Străulești" se află la o distanță de 3.5 km.

Pentru cei care aleg să se deplaseze cu mașina proprie, este bine de știut că zona în care se află Vânătorilor Acasă este caracterizată printr-un trafic moderat doar la orele de vârf și minim în restul timpului. Strada Livezilor poate deveni aglomerată, ocazional, la orele de vârf.

Sunt 12 km până în Piața Victoriei, 8 până în Piața Presei Libere, 7 până în Piața Chibrit. Până la Aeroportul Henri Coandă, cei 13 km se pot parcurge în maxim 30 de minute la orele foarte aglomerate, ieșirea pe DN1 este la 12 km și durează, în medie, 15 minute, iar pe A1 se ajunge în cel mult 20 de minute.

Autobuzele liniei 470 sunt noi și performante, fact care face naveta cu transportul public plăcută și eficientă.
Autobuzele liniei 470 sunt noi și performante, fact care face naveta cu transportul public plăcută și eficientă.

Fiecare vilă din Vânătorilor Acasă beneficiază de două locuri de parcare în incintă, incluse în valoarea casei. Posesorii de mașini electrice nu au stații de încărcare publice în ansamblu.

În concluzie, Vânătorilor Acasă oferă un echilibru impresionant între liniștea unei zone rezidențiale și accesul la facilitățile urbane. Calificativul este de 4 puncte din 5, doar pentru că pentru unele linii de transport public distanța este mai mare de un kilometru.

Cumpărături

Oriunde te-ai afla în oraș, accesul la cumpărături zilnice este esențial. Pentru rezidenții Vânătorilor Acasă, această nevoie este satisfăcută cu ușurință, deși nu există (și nici nu va exista) un magazin în ansamblu. În schimb ai posibilitatea de a procura ușor produse alimentare de la localnici care fac mică agricultură. Ai acces facil și la Piața Chibrit, o opțiune excelentă pentru a achiziționa produse proaspete.

Ai în vecinătate Mega Image în Parc Mogoșoaia și Rond Chitila, un magazin Lidl, Carrefour și Leroy Merlin (în Complexul Colosseum Mall) care se află la mai puțin de 5 minute de mers cu mașina.

În apropiere este Mall Băneasa, cel mai important shopping center din București, la 10 min de mers cu mașina care oferă o gamă variată de magazine, restaurante și alte facilități.

Dacă locuiești în Vânătorilor Acasă ai o gamă largă de opțiuni de cumpărături, de la produse zilnice la opțiuni de shopping de lux. Având în vedere proximitatea și diversitatea acestor opțiuni, ansamblul are un calificativ de 5 din 5 puncte maxim posibile.

Familii

Chiar dacă în ansamblu nu există o grădiniță sau o școală, în apropiere sunt unități de învățământ aflate la 5-10 minute de mers cu mașina. Acestea sunt: Grădinița Voinicel 2 (cea mai modernă grădiniță de stat din România, construită la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, conform cerințelor europene), Grădinița Explore 100, Grădinița Zori de zi, precum și școala prof. Ion Vișoiu, și Școala 181.

Spațiul destinat locului de joacă pentru copii este amenajat la standard european.
Spațiul destinat locului de joacă pentru copii este amenajat la standard european.

Vânătorilor Acasă are un spațiu amenajat ca loc de joacă pentru copii în interiorul ansamblului rezidențial. Bine echipate cu toate accesoriile necesare pentru distracția celor mici, iar siguranța lor este garantată și prin faptul că aleea centrală a ansamblului are viteza de deplasare limitată la 20km/h. Pentru cei ce doresc o diversitate, în vecinătate este Pădurea Mogoșoaia și Parcul Dendrologic, Lacul Chitila, Domeniul Mogoșoaia și Palatul Mogoșoaia, cu zona de promenadă și aria de picnic și jocuri in natură, fără a omite proximitatea Zumbala WakePark și a Centrului Sportiv Argman (cu terenuri de tenis, fotbal și școala de fotbal).

Pentru zilele în care dorești să iei o pauză de la gătit, poți beneficia de servicii de catering sau poți opta pentru unul dintre restaurantele din apropiere, cum ar fi Casa Vânătorească sau Grillhaus. Și nu uita de Colosseum, un mall aflat la 5 minute de condus, care oferă și alte opțiuni culinare.

Siguranța familiei tale este asigurată la Vânătorilor Acasă. Ansamblul este păzit și monitorizat de o firmă de securitate specializată, iar toate zonele publice sunt iluminate permanent. Pentru familiile cu animale de companie, ansamblul este prietenos și primitor. Centrul Veterinar Non Stop Vet Service sunt la doar 10 minute distanță cu mașina. Nu există, însă în ansamblu un hidrant, dar există acces la sursă de apă, în caz de necesitate ca măsură de siguranță la incendiu.

În concluzie, Vânătorilor Acasă este un ansamblu care îmbină confortul, accesibilitatea și siguranța, făcându-l ideal pentru familii tinere cu copii și nu numai. Calificativul este de 5 puncte din 5, având în vedere toate facilitățile și avantajele oferite. Aici, fiecare membru al familiei, indiferent de vârstă sau nevoi, va găsi ceva care să-l satisfacă.

Tineri

În zona metropolitană de nord a județului Ilfov, Vânătorilor Acasă reprezintă o alegere excelentă pentru tineri dornici de un stil de viață activ și diversificat. Vânătorilor Acasă este situat la doar 5 minute de condus de Colosseum, un mall modern cu o varietate de magazine și restaurante.

Forma de L a spațiului verde, al fiecărei vile oferă intimitate și posibilitatea de a sta la soare sau la umbră, după bunul plac.
Forma de L a spațiului verde, al fiecărei vile oferă intimitate și posibilitatea de a sta la soare sau la umbră, după bunul plac.

Pentru cei pasionați de sport, în apropiere se găsesc două săli de fitness: Stay Fit Gym și Clever Fit și Centrului Sportiv Argman. Vânătorilor Acasă nu dispune de terenuri de sport sau alei de jogging, dar împrejurimile sunt zone perfecte pentru acest tip de activitate.

În concluzie, Vânătorilor Acasă oferă numeroase avantaje pentru tineri, datorită localizării sale și a proximității față de diverse puncte de interes, fapt pentru care primește 4 puncte din 5, ceea ce face din Vânătorilor Acasă o alegere bună pentru tinerii activi.

Persoane cu handicap

Vânătorilor Acasă este un ansamblu rezidențial modern, dar, din păcate, din informațiile furnizate, nu avem detalii specifice legate de facilitățile oferite pentru persoanele cu handicap locomotor sau senzorial. Într-o societate modernă și inclusivă, este esențial ca ansamblurile rezidențiale să fie dotate cu rampe de acces, indicatoare Braille, semnalizare acustică, locuri de parcare speciale și alte amenajări care să ușureze viața persoanelor cu dizabilități.

Accesibilitatea în locuințe este, de asemenea, o componentă crucială. Uși mai largi, treceri la nivel cu pardoseala sau chiar instalații speciale în baie pot face diferența pentru o persoană cu handicap.

Din păcate, în lipsa informațiilor specifice despre aceste facilități în Vânătorilor Acasă, este dificil să ofer o evaluare completă. Calificativul este de 2 puncte din 5.

Concluzie

Vânătorilor Acasă este un ansamblu rezidențial situat în pitoreasca localitate Mogoșoaia, care oferă un echilibru perfect între liniștea suburbană și dinamica vieții urbane. Amplasat strategic în apropiere de București, acest ansamblu oferă acces ușor atât la transportul în comun, cât și la drumurile principale, asigurând astfel o naveta zilnică confortabilă.

Acest ansamblu are accesibilitatea optimă la magazine, centre comerciale, școli, grădinițe, inclusiv la unități medicale și facilitățile sportive. Cu toate că ansamblul prezintă multe avantaje și facilități care îmbunătățesc viața rezidenților, există și câteva puncte care necesită îmbunătățire, precum dotările pentru persoanele cu handicap.

Vânătorilor Acasă rămâne o opțiune atractivă pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu liniștit, dar conectat la ritmul urban, calificativul general fiind de 4 puncte din 5 posibile.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Vânătorilor Acasă;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Vânătorilor Acasă;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Vânătorilor Acasă;
 • Sisteme de climatizare folosite în Vânătorilor Acasă;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Vânătorilor Acasă;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Mogoșoaia și randamentul estimativ oferit de Vânătorilor Acasă;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Vânătorilor Acasă;
 • Analiză comparativă a Vânătorilor Acasă față de alte ansambluri din Ilfov - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Mogoșoaia

Ansamblul rezidențial Arbo Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Arbo Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Arbo Residence

Livrare: Finalizat Strada Morii Nr. 15, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Arbo Residence

 • Studio
  62.598€
 • 2 Camere
  96.555€
 • 3 Camere
  97.395€
 • 4 Camere
  205.421€
Ansamblul rezidențial Hestia Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Hestia Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Hestia Residence

Livrare: Necunoscut Strada Livezilor Nr. 41, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Hestia Residence

Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Vânătorilor Acasă

Livrare: 2023-T4 Strada Vânătorilor Nr. 17a, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Vânătorilor Acasă

 • Case
  239.000€
Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Mogosoaia Lilium Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Mogosoaia Lilium Residence

Livrare: Necunoscut Strada Crinului Nr. 5, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Mogosoaia Lilium Residence

 • Case
  220.000€
Ansamblul rezidențial Macro Nord Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord
Ansamblul rezidențial Macro Nord Residence din Mogoșoaia, Ilfov - Nord

Macro Nord Residence

Livrare: Necunoscut Șoseaua București - Târgoviște Nr. 38, Mogoșoaia, Mogoșoaia

Prețuri Macro Nord Residence