Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Vânătorilor Acasă

Vânătorilor Acasă

str. Vânătorilor, Mogoșoaia, Ilfov

Actualizat pe 2022-06-23 Informațiile de pe această pagină au fost generate cu date colectate de pe Internet!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Vânătorilor Acasă și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Prețuri Vânătorilor Acasă

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Vila duplex cu un etaj și mansardă 170 mp Vânătorilor Acasă
Mogoșoaia Vila duplex
170 mp 0,00 €

Compartimentare

3
3

Localizare

 • Periferic
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Fermieri locali

Ansamblu

 • Vânătorilor Acasă

  Vânătorilor Acasă

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
Aplică Filtre
Scroll dreapta pentru mai multe imagini.
Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din BucureștiAnsamblul rezidențial Vânătorilor Acasă din București

Păreri Vânătorilor Acasă

X

Solicitarea va fi trimisă direct departamentului de vânzări al Vânătorilor Acasă

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Părerea noastră despre cât de bine construit e Vânătorilor Acasă

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 7208. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Vânătorilor Acasă Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Vânătorilor Acasă fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Vânătorilor Acasă au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Vânătorilor Acasă. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Vânătorilor Acasă Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Vânătorilor Acasă. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Vânătorilor Acasă, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Vânătorilor Acasă pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Vânătorilor Acasă Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Vânătorilor Acasă, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Vânătorilor Acasă s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Vânătorilor Acasă.

Vânătorilor Acasă Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Vânătorilor Acasă dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Vânătorilor Acasă s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Vânătorilor Acasă este să verificăm pe teren.

Vânătorilor Acasă Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Vânătorilor Acasă dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Vânătorilor Acasă, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Vânătorilor Acasă, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Vânătorilor Acasă Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ cm grosime și sunt făcuți din

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Vânătorilor Acasă, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Vânătorilor Acasă. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Vânătorilor Acasă - simple (termopan) sau triple (tripan).

Vânătorilor Acasă Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Vânătorilor Acasă, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Vânătorilor Acasă.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Vânătorilor Acasă încă nu avem această informație.

Vânătorilor Acasă Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Vânătorilor Acasă nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Vânătorilor Acasă, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Vânătorilor Acasă, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Vânătorilor Acasă, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Vânătorilor Acasă, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Vânătorilor Acasă fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Vizitează șantierul

Multe dintre informațiile expuse mai sus nu influențează în mod direct viața de zi cu zi.
Pentru a-ți face o idee cât mai corectă despre calitatea materialelor și a execuției, îți recomandăm să faci o vizită la șantier, preferabil în compania unui expert în construcții:

Vânătorilor Acasă Contact Dezvoltator

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în Vânătorilor Acasă

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit Vânătorilor Acasă. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Vânătorilor Acasă:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Vânătorilor Acasă, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află Vânătorilor Acasă vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Nu știm clar unde se află cel mai apropiat centru comercial

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Vânătorilor Acasă.

Vânătorilor Acasă:Educație

Găsești școala la câteva minute de Vânătorilor Acasă!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Vânătorilor Acasă nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Vânătorilor Acasă

Deși nu există grădiniță chiar în Vânătorilor Acasă, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Vânătorilor Acasă, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Vânătorilor Acasă:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Vânătorilor Acasă, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Vânătorilor Acasă, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Vânătorilor Acasă care să implice și copiii.

Vânătorilor Acasă:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Vânătorilor Acasă fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Vânătorilor Acasă, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Vânătorilor Acasă sunt sau nu împrejmuite.

Vânătorilor Acasă:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Vânătorilor Acasă:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Vânătorilor Acasă nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Vânătorilor Acasă, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 436.

Stai departe de centru

Vânătorilor Acasă este amplasat la periferia capitalei, deci îți va fi destul de greu să ajungi în centru, deci nu este recomandat dacă faci des drumuri în zonele centrale.

Vânătorilor Acasă:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Vânătorilor Acasă privind accesul locuitorilor la piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Vânătorilor Acasă sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Vânătorilor Acasă va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Vânătorilor Acasă:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Vânătorilor Acasă.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Vânătorilor Acasă vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Vânătorilor Acasă:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Vânătorilor Acasă.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Vânătorilor Acasă.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Vânătorilor Acasă informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Vânătorilor Acasă:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Vânătorilor Acasă sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Vânătorilor Acasă privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Vânătorilor Acasă sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Vânătorilor Acasă

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Rompetrol la 6 km - 2 locuri - 1 locuri
Enel X la 10 km - - - 2 locuri
Renovatio e-charge la 10 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Vânătorilor Acasă sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Vânătorilor Acasă au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Vânătorilor Acasă au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Vânătorilor Acasă:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Vânătorilor Acasă de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Vânătorilor Acasă nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Vânătorilor Acasă, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Vânătorilor Acasă:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Vânătorilor Acasă are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Găsești un lac în apropiere, însă nu este amenajat.

Dacă și câinele tău se bucură când găsește un loc unde se poate scălda, atunci alege Vânătorilor Acasă deoarece aproape de acest ansamblu vei găsi un lac neamenajat, unde blănosul se poate scălda liniștit fără să deranjeze pe nimeni.

Datele pot fi neactualizate

Este posibil ca o parte din informațiile de mai sus să nu mai fie de actualitate, de aceea îți recomandăm să vizitezi Vânătorilor Acasă pentru a descoperi eventuale facilități pe care nu le-am acoperit în această pagină:

Vânătorilor Acasă Contact Dezvoltator
44,5213137980135 25,9887630178038

Harta Vânătorilor Acasă

Click pe buton pentru a vedea unde se află Vânătorilor Acasă

Despre Mogoșoaia

Situată în județul Ilfov, la doar 10 km de București, Mogoșoaia este una dintre cele mai atractive localități din jurul capitalei. Este o localitate cu o istorie de peste 300 de ani, în care atât localnicii, cât și turiștii se pot bucura de o plimbare în uriașul parc de pe malul lacului și pot admira Palatul Mogoșoaia.

În localitate există grădinițe, școli și planuri mari de investiții. În ultimii ani s-au dezvoltat numeroase proiecte imobiliare iar acest lucru a atras și investitori în centre comerciale sau clădiri de business.

Viața de zi cu zi în Mogoșoaia

Unul dintre principalele puncte de interes ale localității Mogoșoaia este parcul, în care se regăsesc o mulțime de specii de plante deosebite și un uriaș lac ideal pentru sporturi acvatice. Locuitorii Mogoșoaiei au acces rapid către orice altă atracție din București și din jurul acestuia.

Magazine în Mogoșoaia
 • Profi City
 • Mega Image
 • Lidl
Învățământ în Mogoșoaia
 • Grădinița Zori de Zi
 • Școala Gimnazială Numărul 1
 • Grădinița Domnească
Recreere în Mogoșoaia
 • Parcul Mogoșoaia
 • Palatul Mogoșoaia
 • Fortul II Mogoșoaia
Transport public în Mogoșoaia
 • Liniile de autobuz R436, R474
 • Gara Parc Mogoșoaia

Rata criminalității în Mogoșoaia

Administrativ, Mogoșoaia, face parte din zona de acoperire a Mogoșoaia iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Mogoșoaia însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Mogoșoaia
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Mogoșoaia

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Vânătorilor Acasă, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Mogoșoaia. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Mogoșoaia. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Deși este înconjurat de case, deci se află într-o zonă cu densitate redusă, traficul din jurul Vânătorilor Acasă se aglomerează la ore de vârf, dar nu generează blocaje și nici întârzieri semnificative. În afara intervalelor orare cu trafic intens, se circulă fluent pe toate arterele învecinate.

Din păcate, locuitorii Vânătorilor Acasă nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Vânătorilor Acasă există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 436 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Vânătorilor Acasă, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Cu toate că infrastructura din zonă este preponderent formată din străzi mari și late, traficul din zona Vânătorilor Acasă se menține moderat la orele de vârf. Dacă se poate, evită Strada Livezilor, în special dimineața și după-amiaza.

Faptul că Vânătorilor Acasă este poziționat într-o zonă periferică a capitalei poate fi un avantaj pentru cei care doresc să locuiască în București și nu își permit o locuință mai centrală însă pot apărea neplăceri din cauza lipsei unor facilități. Nu există niciun fel de conexiune între Vânătorilor Acasă și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Vânătorilor Acasă, la care ajung liniile 436.

Vânătorilor Acasă se află în apropierea aeroportului Henri Coandă (OTP), la care se poate ajunge în maxim 15 minute. Datorită acestei poziții, acest ansamblu este adesea ales de către piloți și echipajele de zbor.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Vânătorilor Acasă au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Recomandăm o vizită pe teren

Datele despre cartier, împrejurimi și trafic sunt agregate de pe internet, de aceea este posibil ca unele detalii să nu corespundă cu realitatea din teren.
Ar fi ideal să vizitezi Vânătorilor Acasă și să explorezi zona din jurul ansamblului:

Vânătorilor Acasă Contact Dezvoltator

Localitatea Mogoșoaia se află la nord de București. Față de celelalte localități din zone din partea de nord a județului Ilfov, chiriile din localitatea Mogoșoaia tind să fie cu aproximativ 3procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Mogoșoaia, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 235 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 270 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 530 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 950 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile duplex: 1168 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei; vile individuale: 1460 Euro pe lună, cu 2 procente mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Mogoșoaia sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Mogoșoaia atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Mogoșoaia
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Vânătorilor Acasă față de cele din Ilfov - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în partea de nord a județului Ilfov, aproape de polul de afaceri - Pipera și relativ aproape de arterele principale (DN1, A3, CB), Vânătorilor Acasă este foarte atractiv pentru cei care lucrează în București însă doresc o locuință în afara aglomerației. Prețurile din această zonă cresc în mod constant, de aceea considerăm că inclusiv Vânătorilor Acasă este o investiție foarte bună.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Vânătorilor Acasă este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Vânătorilor Acasă rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Vânătorilor Acasă.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Vânătorilor Acasă va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Vânătorilor Acasă se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Vânătorilor Acasă oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Vânătorilor Acasă.

Nu rata o investiție bună!

Informațiile afișate în această secțiune sunt obiective, calculate ”la rece”. Este posibil ca dezvoltatorul Vânătorilor Acasă să ofere facilități, stimulente și alte beneficii pentru investitori, pe care noi nu le-am acoperit.
Descoperă eventualele beneficii contactând dezvoltatorul!

Vânătorilor Acasă Contact Dezvoltator

Cât costă o locuință în Vânătorilor Acasă?

Momentan colectăm, de la Vânătorilor Acasă, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Vânătorilor Acasă și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Vânătorilor Acasă este situat în localitateaMogoșoaia , la nord de București. Pentru a ajunge la Vânătorilor Acasă depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Vânătorilor Acasă?

Locuind în Vânătorilor Acasă nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Livezilor.

Ce facilități oferă Vânătorilor Acasă locuitorilor săi?

Locuitorii din Vânătorilor Acasă au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai mai multe întrebări?

Îți recomandăm să contactezi direct dezvoltatorul și să vorbești cu echipa de vânzări:

Vânătorilor Acasă Contact Dezvoltator