Agatului 66
Agatului 66
Agatului 66

Agatului 66

Strada Drumul Agatului Nr. 66

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Agatului 66

2 Camere de la 104.762 € fără TVA
110.000 cu TVA de 5% inclus

3 Camere de la 166.807 € fără TVA
198.500 cu TVA de 19% inclus

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 04 octombrie 2023

CONTACT Agatului 66

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Agatului 66

 • Grădiniță: Grădinița cu program prelungit nr. 2 Otopeni în imediata apropiere
 • Piață: Piața Agroalimentară Pipera la 10 minute de condus
 • Supermarket: Mega Image în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Piața Băneasa la 5 minute de condus
 • Mall: Greenfield Plaza la 5 minute de condus
 • Stație de metrou: Străulești la 5 minute de condus
 • Școală: Școala primară Odăile în imediata apropiere
 • Complex sportiv: Sala de Sport Otopeni la 5 minute de condus
 • Stație de autobuz: Sat Odăi în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 15 minute de condus
 • Parc: La Grătar la 5 minute de condus

Agatului 66 Modele de locuințe

3 rezultate

Se afișează 1-3 din 3 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Agatului 66 Agatului 66
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Agatului 66. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Într-o zonă în plină dezvoltare, la marginea Pădurii Băneasa, se află ansamblul rezidențial Agatului 66. Acesta este un ansamblu de dimensiuni reduse, compus din 2 blocuri cu inaltime mica, ce a fost finalizat recent. Unul dintre aspectele care ar putea atrage este faptul că locurile de parcare sunt incluse în prețul locuinței și sunt situate la subteran, ceea ce poate fi un avantaj în zilele ploioase sau reci.

Cu toate acestea, este esențial să știi că zona încă nu dispune de utilități urbane esențiale, cum ar fi canalizare și apă curentă. Acest lucru poate ridica anumite probleme în viața de zi cu zi și ar putea necesita investiții suplimentare pentru a compensa aceste lipsuri. În plus, drumul pietruit de 100 de metri până la ansamblu poate fi un inconvenient, mai ales în zilele ploioase sau în sezonul rece.

Pe de altă parte, dacă ești o persoană care apreciază liniștea și proximitatea față de natură, locația ansamblului ar putea fi un punct forte. Pădurea Băneasa oferă un cadru natural plăcut și o oază de liniște departe de agitația urbană. Este locul ideal pentru plimbări relaxante, jogging sau pur și simplu pentru a te bucura de aer curat.

În concluzie, Agatului 66 este un ansamblu cu atât avantaje, cât și dezavantaje. Poate fi o opțiune pentru cei care caută un stil de viață mai retras, dar lipsa facilităților este un aspect care te poate deranja. Este esențial să cântărești bine toate aceste elemente înainte de a lua o decizie de cumpărare.

Transport

Când vine vorba de transport, ansamblul Agatului 66 prezintă câteva opțiuni, dar și anumite limitări. În primul rând, trebuie să știi că cea mai apropiată stație de autobuz, Sat Odai, este la aproximativ 12 minute de mers pe jos. Acest lucru poate fi un inconvenient dacă nu ești obișnuit să mergi pe jos sau dacă ai de transportat bagaje grele. În plus, drumul pietruit de 100 de metri până la ansamblu poate complica puțin accesul, mai ales în zilele ploioase sau iarna.

În ceea ce privește parcarea, un aspect pozitiv este că locurile de parcare sunt incluse în prețul locuinței și sunt situate la subteran. Acesta este un avantaj considerabil, mai ales într-un oraș aglomerat ca București, unde găsirea unui loc de parcare poate fi adesea o adevărată provocare. Cu toate acestea, lipsa unui lift în bloc poate face transportul cumpărăturilor sau al obiectelor grele un pic mai dificil.

Din păcate, ansamblul nu dispune de acces direct la tramvai sau metrou, ceea ce limitează opțiunile de transport în comun. Dacă ești dependent de aceste mijloace de transport, s-ar putea să te simți un pic izolat în această zonă. De asemenea, lipsa infrastructurii de transport public eficiente poate fi un dezavantaj dacă nu deții o mașină personală.

Pe de altă parte, dacă ești un iubitor al naturii și îți place să mergi cu bicicleta, proximitatea față de Pădurea Băneasa îți oferă o oportunitate excelentă de a te bucura de aer liber și de a face mișcare. Cu toate acestea, pentru deplasările zilnice către locul de muncă sau alte activități, s-ar putea să ai nevoie de un vehicul propriu sau să te bazezi pe servicii de ride-sharing.

În concluzie, în ceea ce privește transportul, ansamblul Agatului 66 primește un rating de 2 din 5. Deși există o stație de autobuz relativ aproape și locuri de parcare la subteran, lipsa altor opțiuni de transport în comun și infrastructura rutieră precară scad semnificativ scorul. Este o zonă mai potrivită pentru cei care dețin o mașină personală și nu se bazează în mod constant pe transportul public.

Cumpărături

Când vine vorba de cumpărături, ansamblul Agatului 66 oferă câteva opțiuni, dar nu fără anumite compromisuri. În primul rând, să vorbim despre supermarketuri. Ai la dispoziție un magazin Mega Image la 9 minute de condus și un Profi la 8 minute de condus. Acestea sunt opțiuni solide pentru cumpărăturile zilnice, dar distanța necesită un vehicul sau folosirea unui serviciu de ride-sharing. Dacă nu ai o mașină, s-ar putea să fie un pic complicat.

În ceea ce privește piețele, ai la dispoziție Piața Aviației și Piața Otopeni, ambele la aproximativ 10 minute de condus. Acestea sunt locuri excelente pentru a cumpăra produse proaspete, dar din nou, accesul nu este atât de simplu fără o mașină.

Dacă ești un fan al shopping-ului în mall, vei fi bucuros să afli că ai două opțiuni destul de aproape. Jolie Ville Galleria este la 12 minute de condus, în timp ce Băneasa Shopping City este la 10 minute. Aceste centre comerciale oferă o varietate largă de magazine, restaurante și chiar opțiuni de divertisment. Dar, la fel ca în cazul supermarketurilor și piețelor, distanța poate fi un inconvenient dacă nu ai acces la un mijloc de transport propriu.

În concluzie, pentru secțiunea de cumpărături, ansamblul Agatului 66 primește un rating de 3 din 5. Deși ai câteva opțiuni decente pentru cumpărături, fie că e vorba de alimente sau de shopping, distanțele și lipsa unui transport public eficient pot fi un dezavantaj. Este o zonă care oferă acces la servicii esențiale, dar pregătește-te să depinzi în mare parte de un vehicul propriu pentru a ajunge la ele.

Familii

Dacă ești părinte și te gândești să te muți în ansamblul Agatului 66, probabil că ai câteva întrebări legate de facilitățile pentru copii și de nivelul de siguranță al zonei. În primul rând, să vorbim despre opțiunile educaționale. Ai la dispoziție trei grădinițe la o distanță relativ mică de ansamblu: Kids Cloud la 5 minute de condus, Humpty Dumpty la 6 minute și Biene Maja la 8 minute. Toate acestea sunt opțiuni bune, dar necesită un vehicul pentru transport, ceea ce poate fi un inconvenient dacă nu ai unul.

În ceea ce privește școlile, situația este similară. Școala gimnazială Nr. 6 și Școala gimnazială Nr. 7 sunt la aproximativ 10-15 minute de condus. Alethea, o altă opțiune, este la 15 minute de condus. În acest caz, distanța și timpul de tranzit pot fi un factor important în decizia ta, mai ales dacă ai în vedere traficul din București.

Pentru timpul liber, ai câteva opțiuni de parcuri și locuri de joacă. Grădina Zoologică și Parcul Matei Basarab sunt la 10-15 minute de condus. În plus, există și locuri de joacă precum The Kid și Casa Albă, ambele la aproximativ 10-15 minute de condus. Acestea sunt opțiuni excelente pentru weekend-uri sau pentru după-amiezi relaxante în familie.

Siguranța este un alt aspect important. Zona este în dezvoltare și, deși ansamblul nu oferă facilități de securitate avansate, lipsa canalizării și a apei curente ridică unele semne de întrebare despre calitatea vieții aici.

În concluzie, pentru familiile cu copii, ansamblul Agatului 66 primește un rating de 2 din 5. Deși există opțiuni educaționale și de recreere în apropiere, accesul la acestea este limitat fără un mijloc de transport propriu. În plus, lipsa unor facilități de bază și întrebările legate de siguranță pot fi motive de îngrijorare pentru părinți. Este o zonă cu potențial, dar care necesită îmbunătățiri semnificative pentru a fi considerată ideală pentru familiile cu copii.

Tineri

Dacă ești tânăr și te gândești să îți începi o nouă etapă a vieții în ansamblul Agatului 66, probabil te întrebi ce opțiuni ai la dispoziție pentru a-ți petrece timpul liber. În primul rând, să vorbim despre fitness și sport. Ai două săli de sport la o distanță de aproximativ 10 minute de condus: The Movement Training Center și North District Gym. Acestea sunt opțiuni excelente pentru a te menține în formă, dar, din nou, ai nevoie de un mijloc de transport pentru a ajunge acolo.

În ceea ce privește divertismentul și socializarea, Băneasa Shopping City este la doar 10 minute de condus. Aici găsești o varietate de magazine, restaurante și chiar și un cinematograf. Este un loc excelent pentru a ieși cu prietenii sau pentru a te bucura de o seară în oraș. Totuși, dacă nu ai o mașină, ajungerea acolo poate deveni un mic obstacol.

Dacă ești un iubitor de natură, trebuie să știi că zona este înconjurată de pădurea Băneasa, oferind astfel o oază de liniște și aer curat.

În concluzie, pentru tineri, ansamblul Agatului 66 primește un rating de 2 din 5. Deși există opțiuni pentru fitness și divertisment în apropiere, accesul la acestea este limitat fără un mijloc de transport propriu. Este o zonă care are nevoie de îmbunătățiri semnificative pentru a deveni atractivă pentru tineri.

Persoane cu handicap

Accesibilitatea este un aspect crucial atunci când vine vorba de alegerea unei locuințe, mai ales dacă tu sau cineva din familia ta are nevoi speciale. În cazul ansamblului Agatului 66, trebuie să îți spun că situația nu este tocmai roz. În primul rând, blocul nu dispune de lift, ceea ce face accesul la etajele superioare extrem de dificil pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Cu toate acestea, ansamblul a făcut câțiva pași în direcția corectă. Ușile de acces în locuință și clădire sunt mai largi de 90 cm, ceea ce facilitează trecerea cu un scaun cu rotile. De asemenea, trecerile la nivel cu podeaua sunt un plus. Dar aceste facilități sunt departe de a face ansamblul prietenos pentru persoanele cu dizabilități. Lipsesc complet facilități precum panoul de control al liftului cu scris Braille, avertizare sonoră în lift (care oricum lipsește), coridoare late pe holurile comune, rampe de acces în bloc, și cutii poștale și sisteme de acces amplasate la o înălțime potrivită pentru un utilizator de scaun cu rotile.

În plus, trebuie să luăm în considerare și faptul că zona în sine nu este dezvoltată, lipsind de infrastructura de bază precum canalizare și apă curentă. Aceasta poate adăuga un alt nivel de dificultate pentru persoanele cu nevoi speciale.

În concluzie, când vine vorba de accesibilitate, ansamblul Agatului 66 primește un rating de 1 din 5. Cu toate că există câteva facilități care pot ajuta, acestea sunt departe de a oferi un mediu de viață adecvat pentru persoanele cu dizabilități. Lipsa unui lift și a altor facilități esențiale face ca acest ansamblu să fie nepotrivit pentru cineva cu nevoi speciale.

Concluzie

După o analiză detaliată a ansamblului Agatului 66, putem trage câteva concluzii esențiale. În primul rând, ansamblul se află într-o zonă în dezvoltare, ceea ce poate fi atât un avantaj, cât și un dezavantaj. Pe de o parte, ai oportunitatea de a investi într-o zonă care ar putea deveni mai valoroasă în viitor. Pe de altă parte, lipsa infrastructurii de bază, cum ar fi canalizarea și apa curentă, ridică semne de întrebare serioase.

În ceea ce privește transportul, există opțiuni limitate, dar decente. Cu toate acestea, distanțele până la punctele de interes sunt destul de mari, ceea ce necesită deplasări cu mașina sau transportul în comun. În domeniul cumpărăturilor, ai la dispoziție câteva supermarketuri și mall-uri, dar toate necesită deplasare cu mașina.

Pentru familiile cu copii, există câteva opțiuni de grădinițe și școli, dar din nou, sunt la o distanță care necesită deplasare cu mașina. În plus, lipsa unor facilități de joacă și parcuri în proximitatea imediată este un dezavantaj. Tinerii pot găsi câteva locuri pentru petrecerea timpului liber, dar acestea sunt, de asemenea, la o distanță considerabilă.

În ceea ce privește accesibilitatea, ansamblul lasă mult de dorit. Lipsa unui lift și facilitățile minime pentru persoanele cu dizabilități sunt aspecte care nu pot fi trecute cu vederea.

În concluzie, ansamblul Agatului 66 are câteva puncte forte, dar și numeroase puncte slabe. Dacă ești dispus să faci compromisuri în ceea ce privește confortul și accesibilitatea, s-ar putea să găsești aici o opțiune decentă. Cu toate acestea, pentru majoritatea oamenilor, ansamblul nu pare a fi cea mai bună alegere. În acest context, acord un rating general de 2 din 5 pentru ansamblul Agatului 66. Acest scor reflectă atât oportunitățile, cât și limitările clare pe care le prezintă acest ansamblu rezidențial.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Agatului 66;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Agatului 66;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Agatului 66;
 • Sisteme de climatizare folosite în Agatului 66;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Agatului 66;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Băneasa și randamentul estimativ oferit de Agatului 66;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Agatului 66;
 • Analiză comparativă a Agatului 66 față de alte ansambluri din București - Nord.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Băneasa

Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Greenfield Residence din Băneasa, București - Nord

Greenfield Residence

Livrare: Finalizat Drumul Pădurea Neagră Nr. 2A, Băneasa, Sector 1

Prețuri Greenfield Residence

 • Studio
  103.635€
 • 2 Camere
  120.032€
 • 3 Camere
  174.778€
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Forest On Residence din Băneasa, București - Nord

Forest On Residence

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Lăpuș Nr. 121, Băneasa, Sector 1

Prețuri Forest On Residence

Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Agatului 66 din Băneasa, București - Nord

Agatului 66

Livrare: Necunoscut Strada Drumul Agatului Nr. 66, Băneasa, Sector 1

Prețuri Agatului 66

 • 2 Camere
  89.775€
 • 3 Camere
  191.352€
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Volo Lake din Băneasa, București - Nord

Volo Lake

Livrare: Necunoscut Strada Constantin Dobrogeanu-Gherea Nr. 61, Băneasa, Sector 1

Prețuri Volo Lake

Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial The Ivy din Băneasa, București - Nord

The Ivy

Livrare: Necunoscut Strada Jandarmeriei Nr. 9A, Băneasa, Sector 1

Prețuri The Ivy

 • 2 Camere
  164.220€
 • 3 Camere
  227.528€
 • 4 Camere
  372.768€
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial EMBASSY RESIDENCE din Băneasa, București - Nord

EMBASSY RESIDENCE

Livrare: Necunoscut Strada General Stefan Holban Nr. 22, Băneasa, Sector 1

Prețuri EMBASSY RESIDENCE

 • 2 Camere
  186.830€
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Northview Residence Baneasa din Băneasa, București - Nord

Northview Residence Baneasa

Livrare: Necunoscut Drumul Nisipoasa Nr. 47, Băneasa, Sector 1

Prețuri Northview Residence Baneasa

 • Studio
  80.120€
 • 2 Camere
  102.923€
 • 3 Camere
  170.819€
 • 4 Camere
  313.420€
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial UpNorth Boutique Apartments din Băneasa, București - Nord

UpNorth Boutique Apartments

Livrare: Necunoscut Aleea Meteorologiei Nr. 17, Băneasa, Sector 1

Prețuri UpNorth Boutique Apartments

Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Premium Residence din Băneasa, București - Nord

Premium Residence

Livrare: Finalizat Bulevardul Apicultorilor Nr. 44, Băneasa, Sector 1

Prețuri Premium Residence

 • 2 Camere
  109.391€
 • 3 Camere
  237.584€
 • 4 Camere
  344.388€
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord
Ansamblul rezidențial Pines Residence din Băneasa, București - Nord

Pines Residence

Livrare: 2023-T4 Strada Jandarmeriei Nr. 2i, Băneasa, Sector 1

Prețuri Pines Residence

 • 2 Camere
  258.230€
 • 3 Camere
  490.280€
 • 4 Camere
  794.920€