Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Arcadia Apartments Domenii

Arcadia Apartments Domenii

Strada Copilului, Nr. 14, Grivița, Sector 1, București - Central

Actualizat pe 2022-08-05
 7255 București

Prețuri Arcadia Apartments Domenii

Filtrează după:

Disponibilitate
Tip locuință
Rază de preț
Suprafața utilă
mp mp
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Filtre

Toate locuințele disponibile

Apartament 2 camere 54 mp Arcadia Apartments Domenii
Grivița Apartament 2 camere
54 mp 183.554,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M4
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 4 camere 183 mp Arcadia Apartments Domenii
Grivița Apartament 4 camere
183 mp 622.000,00 €

Compartimentare

3
3
3

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M4
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 2 camere 61 mp Arcadia Apartments Domenii
Grivița Apartament 2 camere
61 mp 207.348,00 €

Compartimentare

2
2
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M4
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Doar magazine

Ansamblu

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie sub medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Arcadia Apartments Domenii și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din BucureștiAnsamblul rezidențial 7255 din București

Arcadia Apartments Domenii Pereți, tavan și uși interioare

În evaluare
Încă nu știm cu ce au fost acoperiți pereții

La Arcadia Apartments Domenii fie încă nu am făcut audit-ul construcției, fie nu avem toate datele necesare despre felul în care au fost zugrăviți pereții.

Nu știm dacă s-au decorat tavanele

În această secțiune vei afla dacă tavanele locuințelor din Arcadia Apartments Domenii au fost decorate în vreun fel.

Nu avem date despre ușile de interior

Revino pe această pagină pentru a vedea informații privind ușile interioare din Arcadia Apartments Domenii. Aici vom publica date reale, verificate pe teren.

Arcadia Apartments Domenii Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Nu știm ce gresie s-a montat

Încă nu știm clar ce gresie s-a montat sau se va monta în Arcadia Apartments Domenii. Această informație va fi publicată doar după ce facem audit-ul la șantier.

Nu avem date despre faianță

Momentan nu avem informațiile necesare pentru a scrie despre faianța folosită de constructorul Arcadia Apartments Domenii, vom reveni cu această sinteză după auditul la șantier.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Arcadia Apartments Domenii pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Arcadia Apartments Domenii Instalație termică

În evaluare
Nu avem date despre centrala montată

Urmează să aflăm ce tip de centrală termică s-a instalat în Arcadia Apartments Domenii, cel mai probabil pe gaz.

Distribuție prin pardoseală

În Arcadia Apartments Domenii s-a ales încălzirea în pardoseală, o soluție prin care agentul termic este distribuit prin conducte de tip PEX-Al, direct sub pardoselile locuinței. Practic, conductele încălzesc pardoseala la aproximativ 25 de grade iar aceasta păstrează o inerție termică de-a lungul timpului, ceea ce reduce semnificativ energia consumată și implicit costurile.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul Arcadia Apartments Domenii.

Arcadia Apartments Domenii Instalație electrică

În evaluare
Nu e clar dacă s-au folosit siguranțe diferențiale

Nu știm ce tip de siguranțe s-au instalat în Arcadia Apartments Domenii dar presupunem că s-au folosit disjunctoare diferențiale, cu protecție împotriva curentării.

Nu știm dacă circuitele suportă consumatori mari

Liniile speciale pentru consumatorii mari au devenit o necesitate în era electrificării, de aceea e foarte important să aflăm dacă în Arcadia Apartments Domenii s-au folosit astfel de circuite. Revino pentru această informație, singurul mod de a o obține fiind să verificăm la șantier.

Nu știm clar ce tip de terminale s-au folosit

Când spunem terminale electrice, ne referim la prizele și întrerupătoarele instalate, acestea pot fi din mai multe materiale iar singura metodă de a verifica ce s-a montat în Arcadia Apartments Domenii este să verificăm pe teren.

Arcadia Apartments Domenii Instalație sanitară

În evaluare
Nu este clar cum se face alimentarea cu apă prospătă

Nu știm cum se face alimentarea cu apă potabilă în Arcadia Apartments Domenii dar probabil va fi din rețeaua municipală.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Arcadia Apartments Domenii, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Nu avem informații despre scurgerile din locuințe

După ce vom analiza locuințele din Arcadia Apartments Domenii, vom putea determina dacă există sifoane de scurgere în băi, pe holuri și în bucătării.

Arcadia Apartments Domenii Izolația fonică

În evaluare
Pereții dintre locuințe au aproximativ cm grosime și sunt făcuți din

Nu ne este clar ce grosime au pereții exteriori și cei care separă locuințele din Arcadia Apartments Domenii, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Nu putem evalua izolația fonică de la interior

Încă nu avem toate datele necesare pentru a evalua corect izolația fonică din interiorul locuințelor construite în Arcadia Apartments Domenii. Revino pentru a găsi această informație.

Nu știm exact ce tip de geam a fost folosit

Din ce date am putut colecta până acum, nu am putut determina clar ce tip de geamuri s-au folosit în Arcadia Apartments Domenii - simple (termopan) sau triple (tripan).

Arcadia Apartments Domenii Izolația termică

În evaluare
Nu știm din ce sunt făcuți pereții exteriori

Nu avem destule detalii pentru a evalua construcția pereților exteriori ai clădirilor din Arcadia Apartments Domenii, te rugăm să revii pentru a afla aceste informații.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Arcadia Apartments Domenii.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din Arcadia Apartments Domenii încă nu avem această informație.

Arcadia Apartments Domenii Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Arcadia Apartments Domenii nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Arcadia Apartments Domenii, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Arcadia Apartments Domenii, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Nu cunoaștem tipul structurii de rezistență ales

Nu știm pe ce tip de structură de rezistență au fost construite clădirile din Arcadia Apartments Domenii, fapt pentru care nu putem exprima încă o opinie în acest sens.

Rezistență la cutremure greu de evaluat

Necunoscând tipul de structură de rezistență folosit la construcția Arcadia Apartments Domenii, nu avem cum să evaluăm corect cât de rezistente sunt clădirile la seisme, putem doar să anticipăm că sunt conforme standardelor ISC.

Rezistanța în timp imposibil de evaluat

La fel ca în cazul rezistenței la seisme, ne este imposibil să evaluăm cât de durabile sunt clădirile din Arcadia Apartments Domenii fără a cunoaște structura lor de rezistență. Vom reveni asupra acestei secțiuni când vom avea mai multe detalii.

Arcadia Apartments Domenii:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Arcadia Apartments Domenii, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Nu ai de unde să cumperi produse naturale

Ești în buricul târgului!

Din ce date avem până acum, nu știm cu siguranță dacă există o galerie comercială aproape de Arcadia Apartments Domenii.

Arcadia Apartments Domenii:Educație

Găsești școala la câteva minute de Arcadia Apartments Domenii!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Arcadia Apartments Domenii nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Arcadia Apartments Domenii

Deși nu există grădiniță chiar în Arcadia Apartments Domenii, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Arcadia Apartments Domenii, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Arcadia Apartments Domenii:Recreere

În evaluare
Poți merge cu copilul în parcul din apropiere!

Deși nu există niciun parc în interiorul Arcadia Apartments Domenii, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Încă nu avem date despre locurile de joacă

Deoarece nu am fost pe teren pentru a vedea ce locuri de joacă au la dispoziție cei care vor locui în Arcadia Apartments Domenii, nu putem compune încă această secțiune.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Arcadia Apartments Domenii care să implice și copiii.

Arcadia Apartments Domenii:Siguranță

În evaluare
Nu știm clar cum se face accesul în ansamblu

Nu este clar dacă oricine poate intra în Arcadia Apartments Domenii fără invitație sau dacă există vreun fel de filtru la intrare.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în Arcadia Apartments Domenii, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Nu știm clar dacă locurile de joacă sunt împrejmuite

Nu putem evalua încă dacă locurile de joacă din interiorul sau din apropierea Arcadia Apartments Domenii sunt sau nu împrejmuite.

Arcadia Apartments Domenii:Curățenie

În evaluare
Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

Nu știm dacă există coșuri de gunoi

Nu am observat coșurile de gunoi în spațiile publice, e posibil să nu fi fost montate încă.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Arcadia Apartments Domenii:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M4 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul Arcadia Apartments Domenii este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M4.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Arcadia Apartments Domenii, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 105,N117,205,282,300,T6. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 24,45,41.

Zonă liniștită și bine conectată

Arcadia Apartments Domenii se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

Arcadia Apartments Domenii:Socializare

În evaluare
Nu am aflat dacă vei avea acces la piscină

Încă nu am obținut un răspuns de la reprezentanții Arcadia Apartments Domenii privind accesul locuitorilor la piscină.

Găsești localuri unde să poți ieși cu prietenii

Dacă îți place să ieși la o cafea sau la masă cu prietenii, vei găsi rapid un local chiar în interiorul Arcadia Apartments Domenii.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Arcadia Apartments Domenii va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Arcadia Apartments Domenii:Sport

În evaluare
Nu știm dacă există sală de fitness în ansamblu

Nu am aflat încă dacă există o sală de fitness în interiorul Arcadia Apartments Domenii.

Nu știm dacă poți face jogging chiar în interiorul ansamblului

Nu este clar dacă există trotuare potrivite pentru jogging sau drumuri special amenajate pentru alergat în ansamblu.

Ai un parc mare în imediata apropiere

Cei care locuiesc în Arcadia Apartments Domenii vor găsi un parc mare foarte aproape de ansamblu. Aici se pot face ture lungi de jogging sau chiar yoga pe timp de vară.

Arcadia Apartments Domenii:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare
Nu știm dacă există rampe de acces

Nu este clar dacă există vreun tip de rampă de acces pentru persoane cu dizabilități în clădirile din Arcadia Apartments Domenii.

Nu știm dacă există locuri de parcare rezervate

Încă nu putem stabili dacă există locuri de parcare rezervate pentru persoanele cu dizabilități în Arcadia Apartments Domenii.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

Arcadia Apartments Domenii:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare
Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din Arcadia Apartments Domenii sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Nu știm dacă lifturile au butoane cu Braille

Nu avem informații de la Arcadia Apartments Domenii privind butoanele ascensoarelor.

Nu știm dacă trecerile de pietoni sunt semnalizate acustic

Nu suntem siguri dacă trecerile de pietoni din interiorul și din jurul Arcadia Apartments Domenii sunt semnalizate acustic.

Stații de încărcare EV lângă Arcadia Apartments Domenii

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
EV-Mag la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Nu este clar dacă există branșament la curent trifazic

Nu știm dacă vilele din Arcadia Apartments Domenii sunt racordate la curent trifazic, te rugăm să revii pentru a găsi această informație.

Nu avem date despre circuitele din acest ansamblu

Nu putem spune clar dacă circuitele vilelor din Arcadia Apartments Domenii au o linie dedicată pentru consumatorii mari.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Arcadia Apartments Domenii au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Arcadia Apartments Domenii:Tratamente și hrană

Ai un pet-shop foarte aproape

Animalul tău nu va rămâne niciodată fără mâncare dacă locuiești în Arcadia Apartments Domenii pentru că ai un pet-shop la doar câteva minute de casa ta.

Veterinarul este chiar lângă casă

Dacă animalul tău necesită tratament medical constant, află că foarte aproape de Arcadia Apartments Domenii există un cabinet veterinar la care poți apela.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din Arcadia Apartments Domenii ai, în ofertă, cosmetică canină.

Arcadia Apartments Domenii:Plimbare

În evaluare
Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci Arcadia Apartments Domenii nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Arcadia Apartments Domenii nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,465510981064 26,0597432781203

Harta Arcadia Apartments Domenii

Click pe buton pentru a vedea unde se află Arcadia Apartments Domenii

Despre Grivița

Cartierul Grivița este situat în imediată apropiere a cartierului Gara de Nord, în sectorul 1 al capitalei. Este un cartier în care casele cu unul sau două etaje sunt amestecate într-un mod destul de dezordonat cu blocurile vechi de 10 etaje și cu clădirile industriale ale Atelierelor CFR.

Deși este un cartier cu aspect industrial, este foarte aproape de zona centrală a orașului, accesibilă prin intermediul metroului și a mijloacelor de transport în comun. Deși nu există niciun parc în cartier,Parcul Regele Mihai ( Herăstrău) unul dintre cele mai mari parcuri ale Bucureștiului este în imediată apropiere.

Viața de zi cu zi în Grivița

Cartierul Grivița este un cartier destul de aglomerat, în care se găsesc o mulțime de magazine, restaurante, grădinițe, școli, baze sportive, spitale și alte puncte de interes care pot face viața aici mai ușoară.

Magazine în Grivița
 • Piața Domenii
 • Mega Image
 • Kaufland
Învățământ în Grivița
 • Scoala Gimnaziala Geo Bogza
 • Colegiul National Ion Neculce
 • Scoala Gimnaziala Petre Ispirescu
Recreere în Grivița
 • Parcul Regina Maria
 • Parcul Marin Preda
 • Complexul Sportiv Cireșarii
Transport public în Grivița
 • Metrou Grivita
 • Autobuze 105 N117, 205, 282, 300, T6
 • Tramvaie 24, 45, 41

Rata criminalității în Grivița

Administrativ, Grivița, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Grivița o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Grivița

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Arcadia Apartments Domenii, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Grivița. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Grivița. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Traficul din jurul ansamblului rezidențial Arcadia Apartments Domenii este moderat pe toată perioada zilei și nu tinde să se aglomereze sau să ducă la ambuteiaje. Acest fapt se datorează și zonei cu densitate destul de redusă, o zonă în care întâlnim mai mult clădiri mici și case individuale.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din Arcadia Apartments Domenii au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M4.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Arcadia Apartments Domenii există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 105,N117,205,282,300,T6 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 24,45,41.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Arcadia Apartments Domenii, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Arcadia Apartments Domenii are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Strada Siret.

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face Arcadia Apartments Domenii un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M4 în apropierea ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Arcadia Apartments Domenii, la care ajung liniile 105,N117,205,282,300,T6. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în Arcadia Apartments Domenii vor avea acces și la liniile de tramvai 24,45,41, existând cel puțin o stație în cartier.

În jurul Arcadia Apartments Domenii se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Cartierul Grivița face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Grivița tind să fie cu aproximativ 6procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mici pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Grivița, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 300 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 455 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 580 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1280 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei; vile individuale: 1600 Euro pe lună, cu 2 procente mai mici decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Grivița sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Grivița atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Grivița
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Preț mare în comparație cu media din București - Central

Prețurile apartamentelor cu două camere din Arcadia Apartments Domenii se situează peste media zonei, acestea fiind de aproximativ 183554€ în comparație cu prețul mediu al pieței din București - Central, situat pe la 124783€.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în buricul târgului, în zona centrală a Bucureștilor, Arcadia Apartments Domenii se bucură de contextul cerere foarte mare/oferta redusă, cumul specific zonelor centrale. Datorită acestui fapt, locuințele din Arcadia Apartments Domenii se scumpesc de la an la an.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Arcadia Apartments Domenii este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Arcadia Apartments Domenii rămâne o investiție riscantă.

Rată de capitalizare de 1.66% pentru un apartament cu două camere

Dacă cumperi un apartament cu două camere în Arcadia Apartments Domenii, vei putea încasa o chirie de aproximativ 340 EUR pe lună și vei plăti minim 183554 EUR pe apartament, ceea ce înseamnă că va trebui să ții apartamentul închiriat non-stop timp de 40 ani pentru a-ți recupera investiția. În mod realist, vei încasa în medie 4039 EUR pe an și vei plăti cam 350 EUR pe reparații și alte costuri. Statul va lua și el 646 EUR, ceea ce va duce la un randament net de aproximativ 1% pe an.

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în Arcadia Apartments Domenii se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Arcadia Apartments Domenii va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Nu știm dacă există sistem de rate la dezvoltator

Momentan nu știm cu certitudine daca în Arcadia Apartments Domenii se folosește un sistem de tip ”rate la dezvoltator” pentru plata imobilelor. Te rugăm să revii pentru această informație.

Nu știm dacă se oferă reduceri la plata cash

În momentul de față nu este clar dacă dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii oferă reduceri la plata cash sau la mai multe unități achiziționate simultan, vom reveni cu această informație.

Nu știm dacă se poate plăti în criptomonede

Încă nu am aflat dacă este posibilă plata direct în criptomonede pentru locuințele din Arcadia Apartments Domenii.

Cât costă o locuință în Arcadia Apartments Domenii?

Din datele noastre, prețurile din Arcadia Apartments Domenii încep de la 183554€, pentru apartamentele cu două camere.

Unde se află Arcadia Apartments Domenii și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Arcadia Apartments Domenii este situat în cartierul Grivița din centrul capitalei. Pentru a ajunge la Arcadia Apartments Domenii depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Arcadia Apartments Domenii?

Locuind în Arcadia Apartments Domenii nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Strada Siret.

Ce facilități oferă Arcadia Apartments Domenii locuitorilor săi?

Locuitorii din Arcadia Apartments Domenii au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România