Arcadia Apartments Domenii
Arcadia Apartments Domenii
Arcadia Apartments Domenii

Arcadia Apartments Domenii

Strada Copilului Nr. 14

Lifestyle
Construcție
În evaluare
Investiție
În evaluare

Stoc Arcadia Apartments Domenii

Prețuri disponibile doar la cerere. Te rugăm să completezi formularul de contact pentru a-ți trimite oferta completă.

Disponibilitate: LA DEZVOLTATOR

Stare construcție: Necunoscut

Actualizat la: 19 martie 2023

CONTACT Arcadia Apartments Domenii

Apăsarea butonului ”TRIMITE" implică acceptarea Termenilor și politicilor.

Te va contacta reprezentantul dezvoltatorului în termen de 24 de ore.

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

Principalele puncte de interes aproape de Arcadia Apartments Domenii

 • Stație de metrou: Grivița în imediata apropiere
 • Locuri de muncă: Zona de birouri de la Casa Presei la 5 minute de condus
 • Piață: Piața Crângași la 5 minute de condus
 • Grădiniță: Grădinița nr. 43 în imediata apropiere
 • Mall: Grant Shopping Center la 5 minute de condus
 • Complex sportiv: Academia de Fotbal Sport Team în imediata apropiere
 • Parc: Parcul Regina Maria în imediata apropiere
 • Stație de autobuz: Sandu Aldea în imediata apropiere
 • Stație de tramvai: Aviator Popișteanu în imediata apropiere
 • Școală: Afterschool inGenius în imediata apropiere
 • Supermarket: Annabella în imediata apropiere

Arcadia Apartments Domenii Modele de locuințe

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Scroll dreapta pentru mai multe imagini!
Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii Arcadia Apartments Domenii
OPINIE

Cum am compus recenziile de mai jos

În această secțiune vei găsi o descriere amănunțită a Arcadia Apartments Domenii. Informațiile folosite pentru a compune această descriere au fost colectate atât de pe internet, cât și din teren.

De pe Internet, am folosit în general site-ul ansamblului dar și alte site-uri de anunțuri precum OLX sau Imobiliare.ro. Am încercat să compunem o opinie cât mai obiectivă, motiv pentru care informațiile de pe site-ul oficial al ansamblului au fost verificate cu alte site-uri și forumuri pe cât de mult posibil.

Din teren, datele au fost preluate de către echipele noastre de audit. Acestea vizitează fizic fiecare ansamblu și colectează informații de la fața locului. Atunci când există un conflict între datele din teren și cele prezentate pe site-ul dezvoltatorului, în textele de mai jos vei găsi concluzia din teren.

Autorii opiniilor, sunt persoane cu expertiză în domeniile despre care au scris. Textele sunt moderate pantru a fi mai ușor de înțeles pentru oricine însă esența lor nu este alterată în procesul de editare.

Viața de zi cu zi

Transport
Cumpărături
Familii
Tineri
Persoane cu handicap

Arcadia Apartments Domenii este un ansamblu rezidențial de excepție, situat chiar în inima Bucureștiului, în sectorul 1. Acesta se află într-o zonă cu blocuri, ceea ce implică o densitate medie a populației, oferind un sentiment de comunitate, dar fără a fi aglomerat.

Zona Domenii, în care este amplasat acest ansamblu, este una dintre cele mai căutate și apreciate ale Bucureștiului, tocmai pentru că îmbină armonios elementele stilul și facilitățile moderne cu cele tradiționale. Bine organizată, cu străzi largi, care facilitează traficul, chiar și în orele de vârf, are beneficiul unui areal liniștit și sigur.

Arcadia Apartments Domenii se evidențiază prin proximitatea față de centrele importante de business ale orașului, oferind astfel oportunitatea de a ajunge cu ușurință la muncă, dar și de a se bucura de timpul liber în mod plăcut. Proximitatea unor grădinițe, școli și parcuri, precum și o serie de restaurante și alte facilități necesare omului modern, oferă rezidenților un stil de viață confortabil și echilibrat.

Imagine panoramică asupra ansamblului. Lucrările de șantier sunt programate să fie complet finalizate la mijlocul lui 2024. În plan secund zona dată în folosință.
Imagine panoramică asupra ansamblului. Lucrările de șantier sunt programate să fie complet finalizate la mijlocul lui 2024. În plan secund zona dată în folosință.

O altă caracteristică a zonei Domenii este traficul moderat pe tot parcursul zilei, inclusiv la orele de vârf. Cea mai aglomerată arteră din zonă, Strada Siret, nu creează probleme majore de circulație. În plus, dacă preferi să folosești transportul în comun, există numeroase opțiuni de transport care te vor duce rapid către orice punct al orașului.

Dacă ești în căutarea unui apartament modern și confortabil, Arcadia Apartments Domenii se remarcă prin locuințele extrem de luminoase, compartimentate inteligent cu una, două trei și patru camere. În plus, unele apartamente sunt mobilate cu design interior inclus. Acesta este un detaliu care nu poate fi trecut cu vederea, oferindu-ți posibilitatea de a te muta imediat, fără a mai fi nevoie de alte investiții.

Arcadia Apartments Domenii o alegere excelentă pentru cei care doresc să se bucure de confortul și comoditatea oferită de o zonă centrală, dar și de liniștea și siguranța unui ansamblu rezidențiale bine gândit.

Transport

Locuitorii ansamblului au acces facil atât la transportul în comun, cât și la principalele artere de circulație ale orașului. Arcadia Apartments Domenii este situat între Bulevardul Ion Mihalache și Calea Griviței, cu acces imediat la stația de metrou Grivița, la 10 minute de mers pe jos. Și nici stația de metrou 1 Mai - Ascensor nu este departe, o poți ajunge în doar 15 minute de mers pe jos.

Dacă preferi transportul la suprafață, ai la dispoziție stațiile de autobuz Lainici și Feroviarilor, la numai cinci minute de mers pe jos, iar stațiile de tramvai Piața Domenii și Aviator Popișteanu sunt foarte aproape, la10 minute, respectiv 5 minute de mers pe jos.

Existența parcărilor subterane, eliberează complet ansamblul de prezența mașinilor și, în plus, oferă siguranță deplină atât autoturismelor, cât și celor care tranzitează curtea interioară a ansamblului.
Existența parcărilor subterane, eliberează complet ansamblul de prezența mașinilor și, în plus, oferă siguranță deplină atât autoturismelor, cât și celor care tranzitează curtea interioară a ansamblului.

Pentru cei care preferă deplasarea cu mașina proprie, zona are un trafic moderat, inclusiv în orele de vârf. Strada Siret este cea mai aglomerată arteră din zonă.

Locuințele Arcadia Apartments Domenii beneficiază de locuri de parcare disponibile în subsolul clădirilor, însă acestea vor trebui plătite separat. Costul unui loc de parcare nu este inclus în prețul apartamentelor, ceea ce ar putea să fie un dezavantaj.

În cadrul ansamblului nu există stații de încărcare pentru mașinile electrice, dar în zonă sunt multiple facilități de acest tip, iar cea mai apropiată fiind în zona de birouri de la Casa Presei, la doar 1,5 km distanță - un traseu de cinci minute cu mașina.

Punând toate acestea laolaltă, Arcadia Apartments Domenii, primește 4 puncte din 5. Ceea ce îi lipsește pentru a obține nota maximă este includerea unui loc de parcare în prețul apartamentului și disponibilitatea unei stații de încărcare pentru mașini electrice în cadrul complexului.

Cumpărături

Viitorii rezidenți ai Arcadia Apartments Domenii vor fi încântați să descopere că în ceea ce privește cumpărăturile, zona oferă o multitudine de opțiuni, de la magazine de proximitate, la piețe cu produse locale și centre comerciale.

Când vine vorba de cumpărăturile zilnice, există două supermarketuri în apropierea ansamblului: Mega Image, la 5 minute și Lidl la 15 minute de mers pe jos. Ambele sunt accesibile cu mașina în câteva minute. Supermarket-ul Carrefour este și el foarte aproape la circa 20-30 de minute de mers pe jos sau 10-15 minute cu mașina. Piața Domenii, modernă și foarte bine aprovizionată cu produse proaspete este la circa 10 minute de mers pe jos și aceasta fiind ușor accesibilă cu mașina.

Chiar dacă nu există magazine specializate în incinta ansamblului, zona metropolitană în care se află Arcadia Apartments Domenii dispune de diverse magazine mici în apropiere care oferă o mulțime de opțiuni pentru cumpărăturile uzuale.

Dacă ești în căutarea unei experiențe de shopping de tip mall, atunci te vei bucura să afli că sunt două astfel de centre la o distanță de numai cinci minute cu mașina: Grant Shopping Center și Centrul Comercial Orhideea. Acestea oferă o gamă largă de magazine, restaurante și zone de divertisment pentru toate gusturile.

Arcadia Apartments Domenii are la acest capitol un punctaj de 4,5, 5 posibile, pentru oferta mai mult decât accesibilă în ceea ce privește centrele comerciale și pentru diversitatea acestora

Familii

Arcadia Apartments Domenii reprezintă o opțiune excelentă pentru familiile care caută o locuință într-un mediu sigur, cu acces la o multitudine de facilități. Nu sunt grădinițe în ansamblu, dar le cele din afara complexului rezidențial se poate ajunge în câteva minute. La Grădinița nr. 43 și Grădinița nr. 281, (Steaua) sunt în imediată vecinătate. Lor li se adaugă alte grădinițe private.

Un alt avantaj major al ansamblului îl reprezintă accesul rapid la școli, cum ar fi Școala „Eugen Barbu”, International British School of Bucharest cu After School inGenius și Liceele Teoretice „Ion Neculce" și „Nicolae Iorga”, la câteva minute de ansamblu. Facilitățile acestea aduc o importantă economie de timp pentru copii și părinții lor.

Un aspect important al ansamblului îl reprezintă parcurile bine amenajate și întreținute, locuri ideale pentru socializare și relaxare, atât pentru adulți cât și pentru copii. Familia poate profita de aceste spații verzi pentru plimbări, picnicuri sau diverse activități în aer liber. Animalele de companie sunt, de asemenea, binevenite în aceste parcuri, cu condiția să fie ținute în lesă. În apropiere se află parcurile Arcul de Triumf, Agronomiei, Herăstrău, Copilului și Stadionul Arcul de Triumf.

Arcadia Apartments Domenii nu dispune de locuri de joacă pentru copii, ceea ce pentru unii dintre locuitori este un avantaj pe care-l aduce liniștea și atmosfera relaxată din ansamblu. Oricum în apropiere sunt multe spații amenajate pentru cei mici, iar parcurile sunt foarte ușor accesibile, pe jos.

Accesul este permis doar rezidenților și invitaților acestora.
Accesul este permis doar rezidenților și invitaților acestora.

În apropiere de Arcadia Apartments Domenii sunt numeroase restaurante, multe având servicii de livrare la domiciliu. Printre ele Kunnai și Sabatinii, Vechea Napoli și Cadé, toate la 10-20 de minute de mers pe jos. În plus, centrul comercial Orhideea oferă numeroase opțiuni pentru cumpărături și petrecerea timpului liber.

Securitatea este o prioritate în Arcadia Apartments Domenii. Accesul în ansamblu este permis doar locatarilor și este restricționat prin intermediul unor cartele de acces. În plus, toate zonele publice sunt permanent iluminate, asigurând astfel un nivel ridicat de siguranță.

În ceea ce privește măsurile de siguranță la incendiu, ansamblul este dotat cu extinctoare pe toate palierele, hidranți în exteriorul clădirilor și semnalizare pentru evacuare, asigurând astfel un mediu de viață sigur pentru toți locatarii.

Câinii au voie în parcurile din cadrul ansamblului, dar trebuie ținuți în lesă. În plus, cel mai apropiat cabinet veterinar, Provet, este la doar 5 minute de condus.

În concluzie, Arcadia Apartments Domenii este un ansamblu rezidențial ideal pentru familiile moderne care doresc un mediu sigur, cu multe facilități la îndemână. Având în vedere toate aceste aspecte, primește 4.5 puncte din 5.

Tineri

Arcadia Apartments Domenii este situat central în București, oferind un acces facil la numeroase opțiuni de divertisment. Chiar dacă nu există facilități în interior, sunt accesibile rapid baruri și cafenele din zonă. Zodiac, Bordo Caffe & Pub și Cofetăria Victoria, Berăria H sunt doar la câteva minute de mers cu mașina, cu timpul estimat între 5 și 20 de minute.

În ceea ce privește shopping-ul, există două mall-uri la o distanță convenabilă cu mașina. Grant Shopping Center și Centrul Comercial Orhideea sunt ușor accesibile cu malina sau mijloace de transport în comun. Spre exemplu, Grant Shopping Center este unul dintre cele mai populare destinații de shopping din București, cu o gamă largă de magazine, restaurante și alte facilități.

Din punct de vedere al sportului, se poate menționa că există o sală de fitness numită ALEXA FITT în vecinătatea Arcadia Apartments Domenii. În plus, cei care preferă să se antreneze în aer liber, pot ajunge în doar 15 minute pe jos la Parcul Regina Maria, care poate oferi o alternativă bună pentru jogging sau alte activități de fitness.

Aleile interioare sunt un loc unde posesorii de animale de companie pot ieși la plimbări scurte cu aceștia, atâta vreme cât sunt în lesă și sunt respectate condițiile de igienă.
Aleile interioare sunt un loc unde posesorii de animale de companie pot ieși la plimbări scurte cu aceștia, atâta vreme cât sunt în lesă și sunt respectate condițiile de igienă.

În concluzie, Arcadia Apartments Domenii este o alegere excelentă pentru tineri datorită proximității la multiple opțiuni de divertisment, shopping și sport. În funcție de interesele personale, tinerii pot alege să se relaxeze într-unul dintre barurile și cafenelele apropiate, să se antreneze în sala de fitness sau să facă jogging în parc. Din aceste motive, punctajul este 4.5 din 5 pentru Arcadia Apartments Domenii. Singurul minus este lipsa unei piscine sau a unui bazin de înot, în imediata apropiere, dar aceasta este o lipsă compensată de alte beneficii.

Persoane cu handicap

Arcadia Apartments Domenii se prezintă ca un ansamblu rezidențial modern, însă, când vine vorba de facilități pentru persoanele cu handicap, situația este departe de a fi ideală.

În ceea ce privește persoanele cu handicap vizual, lipsește semnalizarea acustică și indicatoarelor tactile Braille. Pentru persoanele cu handicap locomotor există rampe de acces în stradă este un punct pozitiv, dar lipsesc locurile de parcare rezervate și accesibile pentru aceștia.

De asemenea, ușile de intrare în locuințe sunt mai late de 90 cm, care permit accesul facil cu căruciorul cu rotile. Cu toate acestea, toate locuințele au treceri la nivel cu podeaua care facilitează deplasarea cu căruciorul cu rotile.

În concluzie, Arcadia Apartments Domenii oferă facilități parțiale pentru persoanele cu dizabilități. Calificativul este de 2 puncte din 5, reflectând efortul minim față de nevoile speciale ale persoanelor cu handicap

Concluzie

Arcadia Apartments Domenii reprezintă o opțiune de rezidență care se potrivește unei game variate de preferințe, de la familiile tinere care caută un mediu sigur și plin de facilități, inclusiv pentru copii, la tinerii care doresc acces la divertisment și activități fizice. Ansamblul impresionează prin proximitatea față de grădinițe, școli, restaurante, centre comerciale și zone de relaxare, asigurând confort și economie de timp pentru locatari.

De asemenea, măsurile de securitate, precum accesul restricționat și iluminatul permanent al zonelor publice, contribuie la sentimentul de siguranță al locatarilor. Absența locurilor de joacă, a stațiilor de încărcare pentru electrice, a magazinelor din ansamblu pot fi în egală măsură plusuri și minusuri. Facilitățile absente sunt compensate de oferta generoasă și diversă din proximitate.

În ceea ce privește accesibilitatea pentru persoanele cu handicap, ansamblul nu este perfect. Lipsa semnalizării acustice și a indicatoarelor Braille și accesul dificil la parcare sunt impedimente importante.

Arcadia Apartments Domenii primesc un calificativ general de 3.5 puncte din 5. Ansamblul are multe avantaje care ar putea atrage o varietate de locatari, însă poate avea limitări pentru anumite categorii de persoane.

Construcție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Aici vei găsi informații despre:

 • Calitatea și bugetul finisajelor din Arcadia Apartments Domenii;
 • Materiale și tehnologii folosite la instalațiile din Arcadia Apartments Domenii;
 • Structura de rezistență pe care au fost construite clădirile din Arcadia Apartments Domenii;
 • Sisteme de climatizare folosite în Arcadia Apartments Domenii;
 • Garanții oferite de dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii;

Investiție

Încă lucrăm la această secțiune a recenziei, te rugăm să revii. Când va fi gata vei găsi informații despre:

 • Nivelul chiriilor în Grivița și randamentul estimativ oferit de Arcadia Apartments Domenii;
 • Opțiuni de finanțare oferite de dezvoltatorul Arcadia Apartments Domenii;
 • Analiză comparativă a Arcadia Apartments Domenii față de alte ansambluri din București - Central.
Alternative

Toate ansamblurile rezidențiale disponibile în zona Grivița