0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

ONE Modrogan
ONE Modrogan

ONE Modrogan

Zona: Aviatorilor, București - CentralAdresă: str. Modrogan, 1A, Kiseleff, sector 1, BucureștiInformații actualizate la: 14 / 6 / 2021
Ai întrebări despre ONE Modrogan?

Află tot ce trebuie să știi despre ONE Modrogan de la un expert pus la dispoziție gratuit de eDezvoltator.ro. Agenții noștri sunt obiectivi și îți vor prezenta ansamblul din toate perspectivele, fie ele pozitive sau negative. Click pe butonul de mai jos pentru a iniția un chat anonim cu expertul nostru și pune orice întrebare dorești.

ONE Modrogan Vedere Generală

ONE Modrogan Avantaje Principale

Momentan lucrăm la avantajele acestui ansamblu rezidențial. Te rugăm să revii!

ONE Modrogan Siguranță

Momentan, această secțiune este în lucru dar aici vei putea găsi informații despre cum s-au asigurat dezvoltatorii ansamblului că locuitorii pot dormi liniștiți.

ONE Modrogan Accesibilitate

Persoanele cu dizabilități vor găsi în această secțiune informații despre cât de bine este pregăti acest ansamblu să le primească.

ONE Modrogan Animale de companie

Ai un câine și vrei să știi dacă acest ansamblu este pregătit pentru tine? Aici vei găsi informații special alese pentru iubitorii de animale pricing facilitățile pe care le oferă ansamblul celor care își plimbă des câinele pe afară.

ONE Modrogan Acces și transport

Află din această secțiune cât de bine este conectat ansamblul rezidențial la mijloace de transport în comun și la principalele artere ale capitalei.

ONE Modrogan Galerie foto

Ansamblul rezidential ONE Modrogan din București - Central
ONE Modrogan
Ansamblul rezidential ONE Modrogan din București - Central
ONE Modrogan
Ansamblul rezidential ONE Modrogan din București - Central
ONE Modrogan

ONE Modrogan Localizare

  • Adresa exactă: str. Modrogan, 1A, Kiseleff, sector 1, București
  • Cartier: Aviatorilor
  • Sector sau localitate:Sector 1
  • Zona:București - Central

ONE Modrogan Construcție și arhitectură

ONE Modrogan Structură de rezistență

Grosimea pereților dintre locuințe
Imagine de la șantier

Grosimea pereților dintre locuințe

Pereții dintre locuințele ansamblului rezidențial ONE Modrogan au sub 40 cm grosime iar acest lucru poate duce la disconfortul locatarilor din cauza zgomotului de la vecini.

ONE Modrogan Instalații și eficiență energetică

Grosimea izolației pereților exteriori
Imagine de la șantier

Grosimea izolației pereților exteriori

Pereții exteriori ai clădirilor din ansamblul rezidențial ONE Modrogan se bucură de o izolație de peste 15 cm, ceea ce denotă un interes sporit al dezvoltatorului față de eficiența energetică.

ONE Modrogan Finisaje și tâmplărie

În curând, aici vei putea citi despre finisajele alese de dezvoltator, precum și despre modelul de uși de interior și ferestre.

ONE Modrogan Întrebări frecvente

Lucrăm la o listă cu cele mai frecvente întrebări puse de utilizatorii noștri pentru acest ansamblu, ea va fi gata în scurt timp. Dacă ai o întrebare la care dorești răspuns, folosește chat-ul de pe site (butonul cu semnul întrebării din dreapta jos) pentru a ne-o trimite. Îți vom răspunde pe loc și vom publica apoi întrebarea și răspunsul în această secțiune.

ONE Modrogan Păreri și forum

Mai jos vei găsi o sinteză a părerilor publicate pe Facebook și Google de cei care locuiesc aici. Pe lângă acestea, vei putea citi și o analiză a experților eDezvoltator despre acest ansamblu.

ONE Modrogan Tipuri de locuințe

ONE Modrogan Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală