Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

White Home Boutique

Locuințe și prețuri White Home Boutique

Pe pagina fiecărui model vei găsi tur virtual, părerile experților, randamentul de investiție și multe alte informații necesare pentru o alegere inteligentă. Scroll dreapta pentru a vedea toate modelele!

Ne pare rău dar acestă categorie este goală, click pe butonul de mai jos pentru a continua:

Locuințe disponibile

Vizitează White Home Boutique

Comision 0%

Nu vei plăti niciun comision dacă soliciți o vizionare prin eDezvoltator

Direct Dezvoltator

Dacă alegi să cumperi, tranzacția se va face direct cu dezvoltatorul, fără intermediari

Susții o Cauză

Fiecare solicitare duce către o donație către una dintre cauzele sociale partenere

Solicitarea se trimite către departamentul nostru de consultanță, pentru a vizita White Home Boutique împreună cu un expert eDezvoltator. Acest serviciu este gratuit pentru beneficiar. Eventuala tranzacție se va încheia direct cu dezvoltatorul.

Date agregate de pe Internet!

Secțiunile următoare au fost compuse folosind date publice găsite pe site-ul dezvoltatorului sau pe alte portaluri imobiliare și nu reflectă în mod obligatoriu realitatea!

Îți recomandăm să vizitezi White Home Boutique alături de un consultant eDezvoltator pentru a-ți face o idee cât mai clară:

Vizitează White Home Boutique

Serviciul de consultanță este gratuit.

Dacă reprezinți ansamblul White Home Boutique, te rugăm să ne contactezi la adresa [email protected]. Vom programa un audit la șantier, în care experții noștri vor evalua calitatea lucrărilor și a materialelor folosite. De asemenea, tot în cadrul auditului, vom colecta informațiile lipsă despre facilitățile ansamblului.

Harta White Home Boutique

White Home Boutique Lifestyle

Hiper-market în apropiere
Mall în apropiere
Sală fitness în apropiere

Distincții Lifestyle eDezvoltator câștigate de White Home Boutique

Argint Familii cu copii

Potrivit pentru familia ta

White Home Boutique este un locul ideal pentru a-ți întemeia o familie. Dar, cum nicăieri nu este totul absolut perfect, are și unele minusuri pe care le poți afla din cele de mai jos.

Detalii
Aur Tineri

Tinerețe fără bătrânețe

Tinerii care locuiesc în White Home Boutique au în acest ansamblu tot ce au nevoie, de la piscine, plajă privată, terenuri de sport și săli de fitness.

Detalii
Neevaluat Persoane cu dizabilități

În evaluare

Revino ca să aflii cât de accesibil este White Home Boutique!

Detalii
Bronz Mașini electrice

Cu un picior în viitor

White Home Boutique este slab pregătit pentru electrificarea transportului însă dezvoltatorul pare că face pași în această direcție.

Detalii
bronz Animale de companie

Un loc decent!

White Home Boutique oferă avantaje reale pentru cei care au animale de companie, în special câini de talie mare.

Detalii

Părerea noastră despre viața de zi cu zi în White Home Boutique

Această secțiune este actualizată periodic. Poți vedea cum arată ziua unui locuitor al ansamblului rezidențial și cum evoluează în timp, în funcție de dezvoltarea și modernizarea zonei în care este construit White Home Boutique. Vei afla unde îți poți duce copiii la școală sau grădiniță, unde poți face cumpărăturile de zi cu zi și cu ce mijloace de transport public te poți deplasa, dar și multe altele. Vezi detaliile actuale ale acestui ansamblu rezidențial, în cele de mai jos.

Facilități White Home Boutique Familii cu copii

Școală în apropiere
Grădiniță în apropiere
After-school în apropiere

White Home Boutique:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara White Home Boutique, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Piața agroalimentară e în zonă!

În zona în care se află White Home Boutique vei găsi o piață agroalimentară în care fermierii își vând produsele. De aici poți cumpăra fructe, legume, lactate și ouă proaspete, aduse direct de la fermele din jurul capitalei.

Ai un mall foarte aproape

Locuind în White Home Boutique, ești foarte aproape de cel puțin un mall, unde vei găsi orice îți dorești pentru a-ți potoli pofta de shopping.

White Home Boutique:Educație

Găsești școala la câteva minute de White Home Boutique!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul White Home Boutique nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de White Home Boutique

Deși nu există grădiniță chiar în White Home Boutique, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de White Home Boutique, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

White Home Boutique:Recreere

În evaluare

Nu există niciun parc în apropiere

Deși nu există niciun parc în interiorul White Home Boutique, pentru a putea petrece timp în natură vei putea merge într-unul dintre parcurile din jurul ansamblului.

Găsești un loc de joacă amenajat chiar lângă casă!

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din White Home Boutique care să implice și copiii.

White Home Boutique:Siguranță

În evaluare

Accesul în ansamblu este restricționat

În White Home Boutique te simți în siguranță deoarece nu oricine poate intra în acest complex rezidențial. Accesul se face doar pe bază de invitație sau cartelă de acces, deci nu pot intra decât persoane cunoscute, rezidenți sau musafirii acestora.

Nu știm dacă există limitatoare de viteză

Încă nu ne-am putut da seama dacă vor fi instalate limitatoare de viteză în White Home Boutique, fapt pentru care nu putem oferi această informație.

Locuri de joacă împrejmuite

Zonele de joacă de lângă sau din interiorul White Home Boutique sunt împrejmuite și sunt plasate departe de străzi, pentru ca cei mici să fie în deplină siguranță, iar joacă să se desfășoare fără incidente

White Home Boutique:Curățenie

Nu ne-am putut da seama dacă spațiile verzi sunt bine întreținute

Când am vizitat acest ansamblu, nu am văzut spațiile verzi, deci nu putem redacta această părere.

La fel ca în multe alte ansambluri, am fost dezamăgiți să vedem că nici în White Home Boutique nu există destul de multe coșuri de gunoi stradale, fapt pentru care sunt gunoaie pe jos.

Nu ne-am putut da seama de igiena trotuarelor

Nu am putut deduce starea trotuarelor, va trebui să revenim pentru a oferi această informație.

Facilități White Home Boutique Tineri

Metrou M1 aproape
Aproape de mall
Nu ai unde să faci sport

White Home Boutique:Transport public

Găsești o stație de metrou pentru M1 în apropiere

Dacă mergi des cu metroul, este bine să știi că ansamblul White Home Boutique este destul de aproape de o stație de metrou legată la linia/liniile M1.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în White Home Boutique, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 135,182,282,605,N119. Pe lângă autobuz, poți lua și tramvaiul pe linia/liniile 16,36.

Zonă liniștită și bine conectată

White Home Boutique se află într-o zonă liniștită, relativ departe de centru însă cu acces la majoritatea facilităților pe care le oferă capitala.

White Home Boutique:Socializare

În evaluare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, White Home Boutique ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu am știm dacă există terase sau restaurant în ansamblu

Vei putea petrece timp alături de prieteni la restaurantele și cafenelele din mall-ul aflat chiar în apropierea White Home Boutique.

Ai un mall foarte aproape.

Te relaxezi la shopping? Atunci avem vești bune: White Home Boutique are un mall important în imediata apropiere, la câteva minute de mers cu mașina.

White Home Boutique:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din White Home Boutique pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în White Home Boutique nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în White Home Boutique și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Facilități White Home Boutique Persoane cu dizabilități

În evaluare
Fără facilități pentru cei cu handicap fizic

White Home Boutique:Persoane cu dizabilități fizice

În evaluare

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul White Home Boutique nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

Din nefericire, persoanele cu dizabilități, care locuiesc în White Home Boutique, probabil că vor avea probleme cu parcarea întrucât nu există locuri special rezervate.

Nu știm dacă ieșirile sunt nivelate cu podeaua

Încă nu am primit de la dezvoltatorul White Home Boutique informații privind ieșirile din locuințe spre exterior - care ar trebui să fie nivelate.

White Home Boutique:Persoane cu dizabilități senzoriale

În evaluare

Nu știm dacă ascensoarele beneficiază de instrucțiuni acustice

Nu este clar dacă ascensoarele din White Home Boutique sunt dotate cu sisteme fonice de instructaj.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din White Home Boutique nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din White Home Boutique nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Facilități White Home Boutique Mașini electrice

Stație încărcare în apropiere

Stații de încărcare EV lângă White Home Boutique

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
Renovatio e-charge la 1 km - 6 locuri - 3 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - 2 locuri - 1 locuri
Renovatio e-charge la 3 km - - - 1 locuri

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

} Deoarece casele din White Home Boutique nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

} Circuitele caselor din White Home Boutique nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul White Home Boutique nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din White Home Boutique au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Facilități White Home Boutique Animale de companie

Pet shop departe
Cabinet departe

White Home Boutique:Tratamente și hrană

Ai pet-shop în incinta mall-ului

Deși nu ai un pet-shop chiar lângă White Home Boutique, probabil că vei găsi unul la mall, aproape de casă.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial White Home Boutique nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Cabinetul veterinar oferă și servicii de cosmetică pentru animale

Este normal să ai grijă de aspectul animalului tău de companie, iar pentru asta ai nevoie de servicii specializate. Este bine să știi că la cabinetul veterinar din White Home Boutique ai, în ofertă, cosmetică canină.

White Home Boutique:Plimbare

În evaluare

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu știm clar pe unde îți poți plimba câinele

Nu există nicio pădure sau câmpie în apropiere

Dacă ai un câine activ, care are nevoie să alerge liber zilnic, atunci White Home Boutique nu este cea mai bună opțiune pentru tine întrucât nu are aproape nicio pădure sau poiană, unde câinele să poată fi lăsat liber, fără să creeze probleme.

Există chiar și un lac în apropiere, cu malurile amenajate!

Cei care au câini știu cât de mult se bucură acesta când se poate bălăci în voie. De aceea, locuind în White Home Boutique, în zilele calde de vară vei putea merge pe malul lacul amenajat, situat în apropierea ansamblului pentru a-ți lăsa câinele să se scalde. Ai totuși grijă să nu îl lași liber în zonele de plajă sau ponton.

Cartier White Home Boutique

Departe de centru
Densitate redusă
Trafic moderat la ore de vârf

Distincții eDezvoltator acordate White Home Boutique pentru localizarea sa

Aur Trafic

Liber și curat

Traficul din jurul White Home Boutique este liber indiferent de oră, fapt pentru care zona este foarte liniștită și curată!

Detalii
Neevaluat Conectivitate

În evaluare

Află cât de bine este conectat White Home Boutique de drumurile importante.

Detalii

Zonă și împrejurimi White Home Boutique

Poziționare București - Nord
Administrație Sector 2
Cartier Floreasca

Despre Floreasca

Cartierul Floreasca este un cartier situat în sectorul 2 al Capitalei. Deși este construit pe o fostă groapă de gunoi a orașului, este o zonă foarte căutată datorită facilităților pe care le oferă. Este o zonă semicentrală a Bucureștiului, în care se găsesc atât case, cât și blocuri cu regim mic de înălțime.

Arhitectura cartierului este una plăcută, străzile sunt îngrijite iar utilitățile la care au acces locuitorii sunt numeroase. Aici se găsesc câteva dintre cele mai luxoase cluburi ale capitalei și tot aici pot fi găsite magazine, licee, grădinițe, cluburi de fotbal sau clădiri de birouri.

Viața de zi cu zi în Floreasca

Străzile din Floreasca le dezvăluie locuitorilor săi și deopotrivă vizitatorilor, o mulțime de puncte de interes, precum marile magazine, spațiile destinate relaxării sau restaurantele. Cartierul este deservit și de un parc cu același nume.

Magazine în Floreasca
 • Carrefour Market
 • Kaufland
 • Piaţa Floreasca
Învățământ în Floreasca
 • Școala Olga Gudynn
 • Liceul Teoretic C.A. Rosetti
 • Școala Gimnazială Maria Rosetti
Recreere în Floreasca
 • Parcul Floreasca
 • Parcul Verdi
 • Parcul Bordei
Transport public în Floreasca
 • Liniile de autobuz 135, 182, 282, 605, N119
 • Liniile de tramvai 16, 36
 • Stație de taxi Floreasca

Rata criminalității în Floreasca

Administrativ, Floreasca, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul White Home Boutique este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Floreasca

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în White Home Boutique, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Floreasca. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Floreasca. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Trafic și infrastructură White Home Boutique

Infrastructură Străzi foarte late
Ore de vârf Trafic Moderat
Restul zilei Trafic Liber

Deși este înconjurat de case, deci se află într-o zonă cu densitate redusă, traficul din jurul White Home Boutique se aglomerează la ore de vârf, dar nu generează blocaje și nici întârzieri semnificative. În afara intervalelor orare cu trafic intens, se circulă fluent pe toate arterele învecinate.

Pentru un mediu mai curat și mai sănătos pentru toți, cel mai bine este să folosești, pentru deplasări, metroul. Locuitorii din White Home Boutique au acces la o stație de metrou chiar lângă casă pentru linia/liniile M1.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de White Home Boutique există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 135,182,282,605,N119 . De asemenea, cei care preferă tramvaiul, pot ajunge repede la cel puțin o stație pentru linia/liniile 16,36.

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de White Home Boutique, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

White Home Boutique are în apropiere bulevarde mari, care pot prelua fluxul de mașini, dar pentru că aceste bulevarde se aglomerează frecvent, traficul din jurul ansamblului rămâne mai degrabă moderat la toate orele. Acesta este motivul pentru acre îți recomandăm să eviți pe cât posibil Bulevardul Barbu Văcărescu.

Transport public și conectivitate White Home Boutique

În evaluare
Transport public Metrou Autobuz Tramvai
Aeroport 10-15 minute
Autostrăzi Niciuna în apropiere

Amplasarea în zona mediană a capitalei, face White Home Boutique un ansamblu bun pentru familii și persoanele care nu sunt nevoie să ajungă des în zona centrală ci preferă un cartier mai liniștit. Conexiunea cu metroul se face în mod direct, existând o stație de metrou pentru linia/liniile M1 în imediata apropiere a ansamblului. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de White Home Boutique, la care ajung liniile 135,182,282,605,N119. Nu în ultimul rând, cei care vor locui în White Home Boutique vor avea acces și la liniile de tramvai 16,36, existând cel puțin o stație în cartier.

Fiind poziționat în zona de nord a capitalei, White Home Boutique beneficiază de acces ușor către aeroportul Henri Coandă (OTP).

În jurul White Home Boutique se află bulevardele principale ale capitalei ce duc atât spre centru, cât și spre ieșirile din oraș.

Construcție White Home Boutique

Distincții eDezvoltator acordate White Home Boutique pentru calitatea construcției sale

Bronz Finisaje

Nu tocmai luxos

Lucrările din White Home Boutique sunt acceptabile, dar la o privire mai atentă este loc de îmbunătățire.

Detalii
Aur Instalații

Durabilitate asigurată!

În White Home Boutique s-au folosit instalații de calitate, garantate să dureze veșnic.

Detalii
Argint Izolație

Bine burdușit!

Izolațiile din White Home Boutique sunt foarte bine realizate, cu materiale bune.

Detalii
Aur Rezistență

Construit ca o fortăreață

Structurile de rezistență ale construcțiilor din White Home Boutique duc cu gândul la un bunker.

Detalii

Părerea noastră despre cât de bine construit e White Home Boutique

Compunem un audit al construcției bazat pe datele colectate de la șantier și de la constructorii clădirilor ce formează ansamblul 77. Când textul va fi gata, vei putea înțelege dacă dezvoltatorul a folosit materiale de calitate, ce metode tehnice a folosit și cum influențează ele confortul și eficiența energetică a locuinței. Toate aceste detalii sunt deja sumarizate mai jos:

Finisaje White Home Boutique

În evaluare
Pereți Vopsea și faianță
Pardoseli Gresie și parchet
Uși interioare Lemn stratificat - Pinum

Pereți, tavan și uși interioare White Home Boutique

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din White Home Boutique sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul White Home Boutique a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în White Home Boutique au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Gresie, faianță și parchet White Home Boutique

În evaluare
Gresie lucioasă

În White Home Boutique s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din White Home Boutique sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul White Home Boutique pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Instalații White Home Boutique

Termică Încălzire cu radiatoare
centrală Viessmann
Electrică Protecție anti-curentare

Instalație termică White Home Boutique

În evaluare
Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în White Home Boutique folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul White Home Boutique a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Nu știm cum se controlează temperatura

Încă nu avem informații privind soluția de control a temperaturii din camere aleasă de constructorul White Home Boutique.

Instalație electrică White Home Boutique

Siguranțe cu protecție la curentare

În White Home Boutique s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea) .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din White Home Boutique nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din White Home Boutique, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea.

Instalație sanitară White Home Boutique

În evaluare
Alimentare din rețea

Cu toate că este cea mai fiabilă sursă, alimentarea din rețeaua municipală înseamnă că locuitorii White Home Boutique vor avea la robinet apă preponderent epurată și tratată, deci vor fi nevoiți să cumpere apa potabilă. Acest lucru nu mai este ceva neobișnuit, majoritatea populației urbane fiind în situația de a cumpăra apă sau de a purifica apa de la robinet.

Evacuare în rețeaua municipală

Apele menajere din White Home Boutique sunt procesate de rețeaua municipală. Acest scenariu este cel mai bun pentru orice reședință datorită capacității crescute de procesare oferite de rețelele municipale, dar și datorită respectării în acest fel a standardelor ecologice impuse de UE pentru procesarea apelor menajere uzate.

Fără scurgeri în pardoseală

Cei care locuiesc în White Home Boutique trebuie să fie foarte atenți cu chiuvetele sau căzile lor deoarece aici nu vor găsi niciun fel de scurgere care să prevină inundațiile accidentale.

Izolație White Home Boutique

Fonică Standard
Termică Bună

Izolația fonică White Home Boutique

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în White Home Boutique sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul White Home Boutique, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestre cu trei foi de sticlă - ”tripan”

Dezvoltatorul White Home Boutique a montat ferestre cu trei straturi de geam sau „tripan” sau „triplex”, cum sunt ele cunoscute popular. Deși din punct de vedere termic diferența dintre două și trei foi de geam nu este atât de mare, din punct de vedere fonic, aceasta este semnificativă și nu veți avea probleme cu zgomotul din exterior nici când fac vecinii petreceri.

Izolația termică White Home Boutique

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În White Home Boutique, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din White Home Boutique au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul White Home Boutique a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din White Home Boutique.

Nu știm câte camere au profilele ferestrelor

Numărul de goluri de aer din profilele ferestrelor determină gradul de izolație termică, pentru clădirile din White Home Boutique încă nu avem această informație.

Hidroizolația White Home Boutique

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre White Home Boutique nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din White Home Boutique, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din White Home Boutique, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură de rezistență White Home Boutique

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din White Home Boutique. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din White Home Boutique sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din White Home Boutique, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

White Home Boutique Investiție

Randament moderat la revânzare
Randament moderat la închiriere

Distincții eDezvoltator câștigate de White Home Boutique pentru randamentul în investiție

Bronz Revânzare

Există oportunități mai bune

White Home Boutique nu este cel mai performant ansamblu pentru revânzare.

Detalii
Neevaluat Închiriere

În evaluare

Află dacă poți închiria profitabil în White Home Boutique!

Detalii
Bronz Facilități de plată

Susținere slabă

Dezvoltatorul White Home Boutique nu oferă facilități care să stimuleze investițiile.

Detalii

Floreasca ca investiție

Chirie Studio 330€
Chirie 2 camere 560€
Chirie 3 camere 700€

Cartierul Floreasca face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Floreasca tind să fie cu aproximativ 4procente mai mici pentru garsoniere sau apartamente și cu 1procente mai mari pentru case.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Floreasca, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 560 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 700 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1100 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1768 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2210 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Floreasca sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Floreasca atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Floreasca
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

Potențial de revânzare în White Home Boutique

În evaluare
Preț achiziție În curs de evaluare
Tendința prețurilor Creștere susținută
Prestigiul ansamblului Moderat

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din White Home Boutique față de cele din București - Nord.

Prețurile din această zonă cresc în mod susținut

Fiind amplasat în nordul capitalei, o zonă din ce în ce mai râvnită de corporatiști, în special cei de nivel senior, White Home Boutique se bucură de o creștere constantă a prețului, creștere care adesea depășește media orașului.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, White Home Boutique este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, White Home Boutique rămâne o investiție riscantă.

Potențial de închiriere în White Home Boutique

Chiria medie 10.2€/mp
Public țintă Tineret
Unitate recomandată Ap. 2 camere sau casă

Clientelă fluctuantă: tineri

Acest ansamblu se pretează în special tinerilor, de aceea cei care investesc în White Home Boutique se pot aștepta la chiriași instabili, care își schimbă frecvent domiciliul sau, în cazuri foarte grave, ajung chiar să deterioreze mobilierul.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

White Home Boutique va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Facilități pentru investitori de la White Home Boutique

În evaluare
Rate la dezvoltator Nu
Discount la plata cash Nu
Plata în criptomonede Nu

Rate doar prin bancă

White Home Boutique nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul White Home Boutique nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul White Home Boutique nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

White Home Boutique Întrebări frecvente

Cât costă o locuință în White Home Boutique?

Momentan colectăm, de la White Home Boutique, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află White Home Boutique și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial White Home Boutique este situat în cartierul Floreasca din nordul capitalei. Pentru a ajunge la White Home Boutique depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona White Home Boutique?

Locuind în White Home Boutique nu vei sta în trafic nici măcar la orele de vârf, acesta fiind relativ liber tot timpul. Pentru a evita orice neplăceri, evită Bulevardul Barbu Văcărescu.

Ce facilități oferă White Home Boutique locuitorilor săi?

Locuitorii din White Home Boutique au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Ai și alte întrebări referitoare la White Home Boutique?

Scrie-ne pe [email protected] și spune-ne ce informații ai dori să veți în plus pe această pagină!