Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Militari

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Militari

Situat în sectorul 6 al Capitalei, cartierul Militari este străbătut de bulevardul Iuliu Maniu care face legătura între București și autostrada A1. Este un cartier aglomerat, în care își trăiesc viața peste 300 000 de persoane.

Dacă până în anii 80 cartierul avea un aspect rural, fiind compus numai din case, începând cu acel deceniu comuniștii au decis să demoleze casele și să construiască blocuri cu 10 etaje care sunt și astăzi reprezentative pentru zonă.

De-a lungul ultimilor 30 de ani cartierul Militari s-a dezvoltat destul de mult din punct de vedere economic și administrativ, existând mai multe grădinițe, școli generale și licee, precum și numeroase proiecte rezidențiale noi.

Puncte de interes Zona Militari

Cartierul Militari este un cartier în care locuitorii pot găsi absolut tot ceea ce au nevoie, de la magazine până la instituții de învățământ și de la stații de transport în comun subteran și suprateran, până la diverse opțiuni de distracție.

Obiective Turistice în Zona Militari
Obiective Turistice în Zona Militari

Recreere și agrement Zona Militari

Școli și alte unități de învățământ în Zona Militari
Școli și alte unități de învățământ în Zona Militari
Magazine și Piețe în Zona Militari
Magazine și Piețe în Zona Militari
Linii de Transport Public în Zona Militari
Linii de Transport Public în Zona Militari

Rata criminalității în Militari

Administrativ, Militari, face parte din zona de acoperire a Sector 6 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178 de infracțiuni înregistrată de celelalte sectoare, fapt pentru care Militari este o alegere bună pentru tine și familia ta, astfel că nu ai de ce să îți faci griji privind siguranța ta sau a celor dragi.

Rata criminalității în Sector 6
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Militari

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Militari. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Militari. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Militari?

Din datele noastre, prețurile din Zona Militari încep de la:

  • Garsoniere - 21 €;
  • Case individuale - 17 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Militari?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Militari încep de la:

  • Garsoniere - 270 €;
  • Apartamente cu două camere - 430 €;
  • Apartamente cu trei camere - 560 €;
  • Apartamente cu patru camere - 470 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 560 €;
  • Case individuale - 700 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Militari?

Da, cei care locuiesc în Zona Militari au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Preciziei, Păcii, Gorjului, Lujerului, Liniile de autobuz 106, 136, 137, 138, 178, 236, 278, N120, R431, R432, R433 și Liniile de tramvai 8, 25, 35

Ce școli pot găsi în Zona Militari?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Militari, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Ion Dumitriu Bucureşti, Grădinița nr. 195 Prichindel și Liceul Tehnologic Petru Poni.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Militari?

Cei care locuiesc în Zona Militari, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Complexul Comercial Militari Shopping, Kaufland și Piața Gorjului.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Militari?

Locuitorii din Zona Militari, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Iuliu Maniu, Lacul Morii și Parcul Păcii.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România