Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Băneasa din București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu
mai multe... mai puține
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Animale de companie
Facilități de plată
Accesibilitate
Confort și eficiență
Filtre

Toate locuințele disponibile

Casă individuală cu două etaje 196 mp Collection 10
Băneasa Vila individuala
T1R2C1112A001
196 mp 375.630,00 €

Compartimentare

4
4
0

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Collection 10

  Collection 10

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Casă individuală cu două etaje 173 mp Collection 10
Băneasa Vila individuala
T1R2C1112A002
173 mp 375.630,00 €

Compartimentare

4
4
3

Localizare

 • Median
 • Fără acces metrou
 • Parcuri în apropiere
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Collection 10

  Collection 10

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Cartierul Băneasa

Cartierul Băneasa este un cartier din sectorul 1 al Bucureștiului, cu o importanță strategică mare datorită Aeroportului Băneasa, a accesului rapid către Aeroportul Otopeni și a șoselei București – Ploiești. Dacă inițial Băneasa era populată de case cu un singur nivel, din 1980-1985 acestea au fost înlocuite cu blocuri de 4 etaje.

Locuitorii din Băneasa beneficiază de toate utilitățile, de unele dintre cele mai bune spitale din țară, de restaurante, săli de fitness și o mulțime de modalități pentru petrecerea timpului liber, precum și de acces facil către centrul orașului. În ultimii ani au fost dezvoltate numeroase proiecte imobiliare foarte atractive pentru cei în căutare de locuință.

Părerile experților Cartierul Băneasa

Cartierul Băneasa face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona de nord a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în nordul Bucureștiului, chiriile din cartierul Băneasa nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Băneasa, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 340 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu trei camere: 650 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 870 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 1368 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 1710 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Băneasa

Cei care locuiesc în cartierul Băneasa au acces facil către cele două aeroporturi mari din zonă, către supermarket-uri, hypermarket-uri și diverse alte servicii care asigură confort.

Obiective Turistice în Cartierul Băneasa
Obiective Turistice în Cartierul Băneasa

Recreere și agrement Cartierul Băneasa

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Băneasa
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Băneasa
Magazine și Piețe în Cartierul Băneasa
Magazine și Piețe în Cartierul Băneasa

Magazine și Piețe Cartierul Băneasa

Linii de Transport Public în Cartierul Băneasa
Linii de Transport Public în Cartierul Băneasa

Rata criminalității în Băneasa

Administrativ, Băneasa, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Băneasa o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Băneasa

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Băneasa. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Băneasa. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Băneasa este un cartier din partea de nord a Bucureștiului, în Sectorul 1, în apropierea lacului Băneasa. La fel ca toate cartierele din partea de nord a Bucureștiului, este relativ puțin populat, cu suprafețe mari de parcuri. Învecinat cu Pădurea Băneasa, Băneasa are Aeroportul Internațional Aurel Vlaicu, folosit în principal de companiile aeriene low-cost, și găzduiește Grădina Zoologică Băneasa, Gara Băneasa și Băneasa Shopping City.

În anii 2000, zona a devenit din ce în ce mai luxoasă, datorită construcției diferitelor ansambluri de apartamente de lux în interiorul și în jurul ei (la fel ca și cele din zona Pipera-Tunari). De asemenea, aici se află multe vile construite înainte de anii 1930, care au fost renovate în anii 1990 și 2000, despre care putem spune ca aduc un plus de frumusețe și istorie zonei.

Greenfield este un cartier rezidențial civilizat situat în Pădurea Băneasa. Este unul dintre puținele cartiere din București unde te poți bucura de diversitatea pădurii, iar blocurile sunt plasate la o distanță decentă unul de celălalt.
Greenfield este un cartier rezidențial civilizat situat în Pădurea Băneasa. Este unul dintre puținele cartiere din București unde te poți bucura de diversitatea pădurii, iar blocurile sunt plasate la o distanță decentă unul de celălalt.

Băneasa este legată de centrul Bucureștiului prin liniile de autobuz RATB. În prezent, există o propunere de construire a unei extensii a metroului bucureștean pentru a deservi acestui cartier și populației sale în creștere.

Ce poți face în timpul liber:

Poți vizita diverse zone în Băneasa în timpul tău liber, cum ar fi Parcul Herăstrău, unul dintre cele mai mari și mai frumoase parcuri din București. Acest parc a luat amploare datorită arhitectului Nicolae Caranfil, nu mulți știu că denumirea de Herăstrău vine de la gater, fiind un ferastrau mecanic, care este situat în dreptul podului, chiar pe malul lacului.

Parcul are o suprafață de aproximativ 187 ha, din care 74 ha reprezintă lacul. Inițial, zona era plină de mlaștini, dar acestea au fost secat între anii 1930 și 1935, iar parcul Herăstrău a fost deschis în 1936. Parcul este împărțit în două zone: o zonă rustică sau naturală (Muzeul Satului), care este lăsată mai mult sau mai puțin nealterată, și un domeniu public/"activ", cu zone deschise pentru activități de recreere. Pe lac sunt permise bărci mici.

Aici poți face turul lacului cu bicicleta. Puteți participa la această activitate indiferent dacă aveți propria bicicletă sau nu, deoarece bicicletele pot fi închiriate la intrarea în Parcul Regele Mihai. O oră de călătorie costă 10 lei, și pentru suma asta poți sa vizitezi parcul si sa admiri frumusețea lui într-un mod cât mai relaxant posibil. Lacul are o lungime de 7,4 kilometri, ceea ce înseamnă că va dura cel puțin o oră sau două din weekend.

Parcul Herăstrău sau Parcul Regele Mihai I al României este etichetat cel mai variat și mai spectaculos parc al Bucureștiului.
Parcul Herăstrău sau Parcul Regele Mihai I al României este etichetat cel mai variat și mai spectaculos parc al Bucureștiului.

Un alt loc unde îți poți petrece timpul liber este Pădurea Băneasa, un loc grozav pentru o adevărată plimbare „verde”. Pădurea este situată în nordul Bucureștiului și se întinde pe o suprafață de 800 de hectare. Pe marginea ei de sud se află Grădina Zoologică Băneasa, iar străzile din jur s-au transformat în promenade, mai ales în weekendurile toride. Aceasta padure este printre puținele zone de relaxare și de agrement din București, unde te poți simți liniștit, departe de poluarea și galagia din oraș.

Dacă vrei doar să te bucuri de o plimbare în pădurea Băneasa, atunci te poți aștepta să fii înconjurat de verdeață, ciripit de păsări și bicicliști care apar din loc în loc. Dacă am pomenit de ciclism, pădurea este locul potrivit pentru tine! Drumurile sunt în mare parte drepte, dar pe ici pe colo veți găsi niște denivelări, ceea ce îl face puțin greu și adrenalină. Aproape pe munte!

Într-o zi călduroasă de vară, o plimbare prin Pădurea Băneasa este tot ce ai avea nevoie. Această pădure este un mic colț de rai, unde te poți bucura de liniștea munților în interiorul Bucureștiului
Într-o zi călduroasă de vară, o plimbare prin Pădurea Băneasa este tot ce ai avea nevoie. Această pădure este un mic colț de rai, unde te poți bucura de liniștea munților în interiorul Bucureștiului

O altă activitate de ardere a caloriilor, întâlnită și în pădurea Băneasa este joggingul. Nu e de mirare că au luat amploare curse precum Băneasa Race sau Băneasa Forest Run fiind organizate în fiecare an și având un număr din ce în ce mai mare de participanți dornici de competiție și relaxare în aceeași activitate. Cauți doar liniște? nici o problemă! În acest spațiu verde, veți găsi o mulțime de locuri doar pentru un picnic. Ce modalitate mai bună de a încheia o plimbare în pădure decât cu o vizită la grădina zoologică dacă ai copiii în compania ta?

Un alt loc unde te poți plimba în timpul liber este Muzeul Național de Istorie a României, acesta este cel mai important muzeu din România. Deține obiecte de valoare istorică găsite pe teritoriul actual al României din timpuri preistorice până în prezent. Muzeul a fost înființat în 1970 pentru a expune evoluția culturală înregistrată în toate perioadele istorice, iar după o vizită, simți ca și cum ai fi pășit în istorie.

Sediul său este situat în Palatul Poștei din Calea Victoriei. Este cel mai important muzeu istoric și arheologic din România, atât ca dimensiune (suprafață), cât și ca patrimoniu. Fiind un loc pe care până și cei mai pasionați istorici îl frecventează pentru a rememora originile străbune.

Aici puteți vedea replici ale coroanei românești din oțel de tun, coroana Reginei Maria, Premiul Nobel al lui Palad și Columna lui Traian. Clădirea este extraordinară, impunătoare și elegantă. Dar modul în care sunt amenajate expoziția și muzeul lasă mult de dorit. Există mult potențial, dar, din păcate, nu este exploatat. Alte țări fac din coroana un exponat vedetă, iar aici trebuie să ai grijă de ea pentru a nu o rata.

În zona Baneasa se găsesc și diverse saloane de infrumusetare, precum Clinica de Tratament Anticelulitic Baneasa - Beauty 21st, aici poți beneficia de cele mai de calitate servicii, precum masaj de relaxare, masaj anticelulitic, cei mai buni hairstylisti, make-up artiști, etc.

Tot în apropiere, găsim Magic Salon Băneasa, clienții care vin la acest salon sunt foarte multumiti de serviciile pe care acest salon le oferă, echipa este bine pregatita si cu un customer service skill genial. Eu una am fost profund impresionată de serviciile de calitate și recomand!

Magic Salon, unul dintre cele mai renumite saloane, de la personalul profesionist, la modul de primire excepțional.
Magic Salon, unul dintre cele mai renumite saloane, de la personalul profesionist, la modul de primire excepțional.

Sa nu uităm și de frizeriile din Baneasa, cum ar fi Legendary Barbers, Tusen Takk ✂ sau BRICI Barbershop & Grooming. Recomand cu încredere și drag, știu de aceste frizerii de la un domn care merge destul de des sa își aranjeze barba. Era foarte încântat când mi-a povestit și m am gandit sa împărtășesc cu voi.

În cazul în care ai copii sau intentionezi sa iti intemeiezi o familie, Grădinița și Creșa Germană Rocket Kids își deschide porțile pentru tine, copiii sunt în siguranță la gradinita privata, aici toate normele de securitate sanitară sunt respectate. Personalul are experienta si sunt foarte amabili, mancarea pentru copii este preparata chiar acolo, nu comandata de la restaurant. Din punctul meu de vedere, aceasta este o gradinita ideală, copii fiind mult mai sensibili la o vârstă fragedă și o astfel de grădiniță ajută atât la dezvoltarea lor cât și la liniștea noastră ca viitori părinți.

Atunci cand copiii dumneavoastra cresc, necesita o educatie de calitate, Școala Gimnazială Grigorescu sau Scoala Europeana București sunt printre cele mai de bune școli unde ai putea sa ai încredere că preșcolarul tău beneficiază de cel mai înalt grad de educație și atenție din partea unui staff înzestrat atat cu o gama vastă de cunoștințe cât și cu o răbdare și un spirit pedagog ieșit din comun.

Într-o țară în care este aproape imposibil să oferi o educație de calitate, Școala Europeană nu se oprește din a lupta pentru elevi, profesori și părinți
Într-o țară în care este aproape imposibil să oferi o educație de calitate, Școala Europeană nu se oprește din a lupta pentru elevi, profesori și părinți

Unul dintre cele mai de calitate restaurante și cu cea mai bună mancare este Taverna Sarbului. Am mâncat pentru prima data supa crema de vita, a fost genială! Gustul a fost puțin sărat, atenuat de smântană, iar carnea de vită puțin grasă și foarte fragedă. Am încercat și piure de cartofi alături de carne de vită în sos rosu cu mamaliga. Toate au fost pe gustul meu. Servirea a fost ok, iar timpul de așteptare variază în funcție de zi și de momentul zilei însă pot sa spun ca ospătari încearcă sa te servească în cel mai scurt timp pentru a nu aștepta înfometat la masă ore în șir. Vă recomand cu cel mai mare drag!

O locație excepțional de îngrijită, mâncarea delicioasă, servirea impecabilă, iar prețurile accesibile pentru orice buzunar
O locație excepțional de îngrijită, mâncarea delicioasă, servirea impecabilă, iar prețurile accesibile pentru orice buzunar

Dacă cumva ti-e pofta de o cafea și nu ai timp sa iti faci una înainte de muncă, Cafe Bike, Coffe 2 Go sau Ted's Coffee va așteaptă cu o cafea de specialitate nemaipomenită. Va puteți bucura chiar și de un mic dejun rapid și linistit împreuna cu familia. Atmosfera este plăcută, iar cafeaua excelentă. Și cred ca fiecare dintre noi a savurat cel puțin o dată o cafea pe fugă în mașină sau în stația de STB și după prima gură, ziua a fost mult mai buna. O zicală veche spune ca "o cafea bună dimineața, atrage o zi minunată pana seara".

Locația foarte primitoare, minunat pentru o cafea în grabă în pauza de la muncă sau o discuție formală
Locația foarte primitoare, minunat pentru o cafea în grabă în pauza de la muncă sau o discuție formală

În cazul unei întâmplări neașteptate, Spitalul Baneasa Regina Maria este unul dintre puținele spitale care chiar își face treaba. Prețurile sunt exorbitante, dar angajații care sunt foarte pregătiți și amabili și serviciile pe care aceștia le oferă te fac sa nu ți cont de aspectul financiar când la mijloc este sănătatea ta sau a familiei.

În apropiere se afla și Spitalul de Oncologie Monza, Spitalul Clinic CF2, ARES Oncologic Center dar și multe altele la fel de bune. În zona Baneasa, poți sa fii oricând liniștit când vorbim de sănătate, ai multe alternative pentru a rezolva sau remedia problemele care apar, fie ca vorbim de o simplă răceală sau de o problema medicala care necesita atenție de specialitate.

Spitalul Monza, un spital format dintr-o echipă de medici și asistenți desăvârșiți. Totul este curat și foarte bine organizat, iar personalul empatizează cu pacientul, aceștia fiind foarte amabili
Spitalul Monza, un spital format dintr-o echipă de medici și asistenți desăvârșiți. Totul este curat și foarte bine organizat, iar personalul empatizează cu pacientul, aceștia fiind foarte amabili

Dacă vrei sa iti faci cumparaturile după munca, în apropiere, găsești foarte multe magazine, precum Lidl, Mega Image, Kaufland sau chiar Complexul Comercial Baneasa. În fiecare dintre magazinele de mai sus găsești tot ce ai nevoie pentru o cina care sa fie gata în 30 de minute dar și pentru preparate care sa îi fure privirea chiar și unui MasterChef.

Chiar dacă în Complexul Comercial Băneasa este mai mereu aglomerat, prețurile de aici sunt foarte accesibile, iar angajații complexului sunt foarte amabili și primitori
Chiar dacă în Complexul Comercial Băneasa este mai mereu aglomerat, prețurile de aici sunt foarte accesibile, iar angajații complexului sunt foarte amabili și primitori

În apropiere beneficiezi de nenumărate stații de stb, precum 131, 782, 605, 149, 361, 261 sau 335. Chiar și metroul este prin preajmă, folosind magistrala M6 poți ajunge în orice colț al Bucureștiului. Indiferent de locul în care trebuie sa ajungi în București, din Cartierul Băneasa găsești mereu o soluție care te scutește de condusul bara la bara pe care îl cunoaștem cu toții.

Cu noile achiziții din regimul transportului în comun nu mai este un chin sa mergi un număr mare de stații. Majoritatea autobuzelor și a tramvaielor acum sunt dotate cu instalații de aer condiționat iar acest lucru este posibil și datorită nouă, a cetățenilor care am înțeles necesitatea achiziționării și comportării biletelor de călătorie.

Stejarii Country Club este singurul club cu un considerabil impact asupra afacerilor și networkingului social din România.
Stejarii Country Club este singurul club cu un considerabil impact asupra afacerilor și networkingului social din România.
Cartierul Blue Village este proaspăt ridicat, foarte liniștit și departe de viața cotidiană și aglomerată a Bucureștiului
Cartierul Blue Village este proaspăt ridicat, foarte liniștit și departe de viața cotidiană și aglomerată a Bucureștiului
Ansamblul Felicity este construit într-un stil inovativ care să corespundă cerințelor din zilele noastre. Îmbină luxul cu stilul de viață contemporan
Ansamblul Felicity este construit într-un stil inovativ care să corespundă cerințelor din zilele noastre. Îmbină luxul cu stilul de viață contemporan
Forest One beneficiază de un peisaj mirific, fiind în imediata apropiere a Pădurii Băneasa. Proiectul este în plină desfășurare și promite să fie unul dintre cele mai prolifice.
Forest One beneficiază de un peisaj mirific, fiind în imediata apropiere a Pădurii Băneasa. Proiectul este în plină desfășurare și promite să fie unul dintre cele mai prolifice.
Best Residence Băneasa este un imobil exclusivist și cochet care se diferențiază printr-o calitate deosebită și un design exclusivist.
Best Residence Băneasa este un imobil exclusivist și cochet care se diferențiază printr-o calitate deosebită și un design exclusivist.
Ansamblul de locuințe Avrig Park Residence este format din două corpuri de clădiri independente. Acesta beneficiază de spații comerciale la parterul clădirilor, spații verzi, spații de depozitare pentru toate unitățile precum dar și locuri de parcare prevăzute pe cinci niveluri.
Ansamblul de locuințe Avrig Park Residence este format din două corpuri de clădiri independente. Acesta beneficiază de spații comerciale la parterul clădirilor, spații verzi, spații de depozitare pentru toate unitățile precum dar și locuri de parcare prevăzute pe cinci niveluri.
Monumente originale care oglindesc în detaliu viața tradițională română sunt expuse în Muzeul Satului. Aici putem găsii arhitectură vernaculară, colecții de patrimoniu, evenimente culturale dar și expoziții temporare.
Monumente originale care oglindesc în detaliu viața tradițională română sunt expuse în Muzeul Satului. Aici putem găsii arhitectură vernaculară, colecții de patrimoniu, evenimente culturale dar și expoziții temporare.
Muzeul de Artă Populară ”Profesor Doctor Nicolae Minovici”, cunoscut sub numele de ”Vila Minovici” a fost construit în anul 1905 și este deschis vizitatorilor. Arhitectul care s-a ocupat de acest proiect a fost Cristofi Cerchez.
Muzeul de Artă Populară ”Profesor Doctor Nicolae Minovici”, cunoscut sub numele de ”Vila Minovici” a fost construit în anul 1905 și este deschis vizitatorilor. Arhitectul care s-a ocupat de acest proiect a fost Cristofi Cerchez.
Gara Băneasa, cunoscută până în anul 1940 sub numele de Gara Mogoșoaia, este situată în Cartierul Băneasa, având în apropiere Vila Minovici, Podul Miorița și Fântâna Miorița.
Gara Băneasa, cunoscută până în anul 1940 sub numele de Gara Mogoșoaia, este situată în Cartierul Băneasa, având în apropiere Vila Minovici, Podul Miorița și Fântâna Miorița.
Fântâna Miorița este un monument istoric înscris în Lista monumentelor istorice în anul 2010 și este situată pe Șoseaua București-Ploiești
Fântâna Miorița este un monument istoric înscris în Lista monumentelor istorice în anul 2010 și este situată pe Șoseaua București-Ploiești
Grădina Zoologică a fost înființată în anul 1995, în primă instanță sub forma unui serviciu al Secțiunii Comunale din cadrul Sfatului Popular al Capitalei.
Grădina Zoologică a fost înființată în anul 1995, în primă instanță sub forma unui serviciu al Secțiunii Comunale din cadrul Sfatului Popular al Capitalei.
Biserica Sfântul Nicolae este unul locul în care locuitorii acestui cartier pot merge pentru a se simți în siguranță și în care pot comunica cu Dumnezeu
Biserica Sfântul Nicolae este unul locul în care locuitorii acestui cartier pot merge pentru a se simți în siguranță și a se ruga
Locul în care orice idee ai în cap o poți pune și în practică. Aici găsești orice ai nevoie pentru planurile tale pe termen scurt sau de viitor
Locul în care orice idee ai în cap o poți pune și în practică. Aici găsești orice ai nevoie pentru planurile tale pe termen scurt sau de viitor
Un complex la fel de impunător ca și cartierul în care se află este Shopping Centre Băneasa. Diversitatea magazinelor care se află te asigură că o să găsești ce ai nevoie.
Un complex la fel de impunător ca și cartierul în care se află este Shopping Centre Băneasa. Diversitatea magazinelor care se află te asigură că o să găsești ce ai nevoie.
Un loc ideal pentru a celebra evenimentele importante din viața ta. Ambientul creat de zona înverzită din jur îți crează o stare de liniște
Un loc ideal pentru a celebra evenimentele importante din viața ta. Ambientul creat de zona înverzită din jur îți crează o stare de liniște
Portofino Events Băneasa este o sală de nunți de o eleganță și rafinament ieșită din comun care îți face drumul către o „ casă de piatră” mai ușor de parcurs
Portofino Events Băneasa este o sală de nunți de o eleganță și rafinament ieșită din comun care îți face drumul către o „ casă de piatră” mai ușor de parcurs

Cât costă o locuință în Cartierul Băneasa?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Băneasa încep de la:

 • Garsoniere - 76440 €;
 • Apartamente cu două camere - 110850 €;
 • Apartamente cu trei camere - 152540 €;
 • Apartamente cu patru camere - 280000 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 254752 €;
 • Case individuale - 319000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Băneasa?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Băneasa încep de la:

 • Garsoniere - 340 €;
 • Apartamente cu două camere - 490 €;
 • Apartamente cu trei camere - 650 €;
 • Apartamente cu patru camere - 870 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1368 €;
 • Case individuale - 1710 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Băneasa?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Băneasa au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 112, 131, 205, 261, 301, 304, 335, 361, 605, 783, N103, N123, T3, R441, R442, R443, R444, R446, R447, R447bis, R448, R477, Stație de taxi Bd. Aerogării și Stație de taxi Aeroportul Aurel Vlaicu

Ce școli pot găsi în Cartierul Băneasa?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Băneasa, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul Tehnologic Viaceslav Harnaj, Școala Gimnazială Numărul 6 și Școala Gimnazială Numărul 7.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Băneasa?

Cei care locuiesc în Cartierul Băneasa, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piața Băneasa, Băneasa Shopping City și Selgros.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Băneasa?

Locuitorii din Cartierul Băneasa, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Regele Mihai I, Parcul Bordei și Muzeul Satului Dimitrie Gusti.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România