0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Brâncuși din București

Cartierul Brâncuși este unul dintre cele mai noi cartiere din București, mărginit în partea de nord de Bulevardul Timișoara și în est, vest și sud de străzile Valea Oltului, Valea Doftanei și șoseaua de centură.

Este un cartier aerisit, cu blocuri cu regim de înălțime mic, construite de către ANL pentru tinerii care au nevoie de o locuință socială.

În ultima perioadă, pe lângă blocurile construite de ANL au apărut și blocuri noi, cu o arhitectură interesantă, care conturează un tablou foarte frumos al zonei. Locuitorii de aici se bucură de suficiente locuri de parcare, de zone verzi și de deschidere către centrul orașului.

Părerile experților Cartierul Brâncuși

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Brâncuși, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Brâncuși din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Brâncuși și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Brâncuși din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Brâncuși

Locuitorii cartierului Brâncuși au acces la magazine și un parc al cartierului, precum și la hypermarket-uri și diverse alte servicii care au capacitatea de a face viața mai ușoară.

Obiective Turistice în Cartierul Brâncuși din București
Obiective Turistice în Cartierul Brâncuși din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Brâncuși din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Brâncuși din București
Magazine și Piețe în Cartierul Brâncuși din București
Magazine și Piețe în Cartierul Brâncuși din București

Magazine și Piețe Cartierul Brâncuși

Linii de Transport Public în Cartierul Brâncuși din București
Linii de Transport Public în Cartierul Brâncuși din București

Cartierul Brâncuși Tipuri de locuințe

Cartierul Brâncuși Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală