Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Pantelimon

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Pantelimon

Cartierul Pantelimon este un cartier rezidențial din sectorul 2 al capitalei, întins pe aproximativ 206 hectare. Blocurile de locuințe variază între patru și 12 etaje și majoritatea sunt construite între anii 1965 și 1989. Pentru cei care doresc să se mute în zonă, însă sunt în căutarea unei locuințe noi, există și câteva blocuri construite în ultimii 10 ani.

Artera principală a cartierului este șoseaua Pantelimon, care preia traficul de pe zecile de străduțe și îl direcționează către zonele centrale ale orașului.

Cartierul este deservit de un mall, un spital, mai multe centre comerciale mari, două parcuri și numeroase magazine de cartier.

Puncte de interes Zona Pantelimon

Locuitorii cartierului Pantelimon au majoritatea serviciilor și utilităților de care au nevoie în imediată apropiere. Aceștia au acces la unități medicale, saloane de înfrumusețare, spații de relaxare și variante rapide prin care pot circula în tot orașul. Iată câteva dintre punctele de interes esențiale:

Obiective Turistice în Zona Pantelimon
Obiective Turistice în Zona Pantelimon

Recreere și agrement Zona Pantelimon

Școli și alte unități de învățământ în Zona Pantelimon
Școli și alte unități de învățământ în Zona Pantelimon
Magazine și Piețe în Zona Pantelimon
Magazine și Piețe în Zona Pantelimon

Magazine și Piețe Zona Pantelimon

Linii de Transport Public în Zona Pantelimon
Linii de Transport Public în Zona Pantelimon

Rata criminalității în Pantelimon

Administrativ, Pantelimon, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Pantelimon

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Pantelimon. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Pantelimon. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Pantelimon?

Din datele noastre, prețurile din Zona Pantelimon încep de la:

  • Garsoniere - 44 €;
  • Apartamente cu două camere - 1 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 4 €;
  • Case individuale - 4 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Pantelimon?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Pantelimon încep de la:

  • Garsoniere - 250 €;
  • Apartamente cu două camere - 330 €;
  • Apartamente cu trei camere - 420 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
  • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Pantelimon?

Da, cei care locuiesc în Zona Pantelimon au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Pantelimon, Liniile de autobuz R406, R452, R454, R457, R458 și Stația de taxi Pantelimon

Ce școli pot găsi în Zona Pantelimon?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Pantelimon, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 1, Grădiniţa Cu Program Prelungit Nr. 1 și International School of Bucharest.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Pantelimon?

Cei care locuiesc în Zona Pantelimon, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Penny și Centrul Comercial Esplanada.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Pantelimon?

Locuitorii din Zona Pantelimon, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Pantelimon, Aventura Parc Cernica și Pădurea Cernica.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România