Apartamente de vanzare Baicului

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

17 rezultate

Se afișează 1-17 din 17 locuințe
Ansamblul rezidențial Quartz Residence din Baicului, București - Est
Ansamblul rezidențial Quartz Residence din Baicului, București - Est

Quartz Residence

Livrare: Necunoscut Strada Baicului Nr. 31, Baicului, Sector 2

Prețuri Quartz Residence

  • 2 Camere
    84.998€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Baicului

Cartierul Baicului este un cartier din Nord-Estul Capitalei, delimitat de Șoseaua Pantelimon, strada Fântânica și strada Doamna Ghica. Este un cartier în care se găsesc atât clădiri de peste 20 de etaje, cât și case cu unul sau două niveluri.

Spre deosebire de numeroase alte cartiere din București, Baicului este unul dintre puținele care nu a avut de suferit în perioada comunistă, nefiind nevoit să își piardă identitatea prin demolarea caselor. Vei putea descoperi foarte multe case aflate la străzile principale, în spatele cărora se regăsesc blocuri înalte.

Puncte de interes Zona Baicului

Cartierul Baicului se află în imediată apropiere de gara Obor, de Piața Obor și de salba de lacuri din nordul Bucureștiului, cel mai apropiat fiind Fundeni. De asemenea, are o mulțime de alte puncte de interes foarte interesante.

Obiective Turistice în Zona Baicului
Obiective Turistice în Zona Baicului

Recreere și agrement Zona Baicului

Școli și alte unități de învățământ în Zona Baicului
Școli și alte unități de învățământ în Zona Baicului
Magazine și Piețe în Zona Baicului
Magazine și Piețe în Zona Baicului

Magazine și Piețe Zona Baicului

Linii de Transport Public în Zona Baicului
Linii de Transport Public în Zona Baicului

Rata criminalității în Baicului

Administrativ, Baicului, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Baicului

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Baicului. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Baicului. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Baicului?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Baicului încep de la:

  • Garsoniere - 250 €;
  • Apartamente cu două camere - 330 €;
  • Apartamente cu trei camere - 420 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
  • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Baicului?

Da, cei care locuiesc în Zona Baicului au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 101, 143, 243, N108, Liniile de tramvai 14, 36 și Gara Obor

Ce școli pot găsi în Zona Baicului?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Baicului, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Ferdinand I, Grădiniță/Afterschool BritAcademy și Școala Gimnazială Numărul 51.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Baicului?

Cei care locuiesc în Zona Baicului, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Kaufland, Piața Delfinului și Mega Mall.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Baicului?

Locuitorii din Zona Baicului, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Sf. Pantelimon, Parcul Lia Manoliu și Club Miramar.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România