Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Văcărești

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Văcărești

Cartierul Văcărești este un cartier al sectorului 4, mărginit de Lacul Văcărești, cartierul Berceni și cartierele Vitan și Titan. Este un loc ideal pentru rezidență, deoarece oferă acces către toate utilitățile pe care ți le-ai putea dori: mijloace de transport, spații verzi de dimensiuni generoase și o distanță mică față de zona centrală. În ciuda acestor avantaje, este o zonă în care prețurile locuințelor sunt destul de accesibile.

Majoritatea locuințelor de aici se află în blocuri de peste 10 etaje construite între 1986 și 1990, însă există și proiecte noi de blocuri, cu apartamente moderne.

Puncte de interes Zona Văcărești

Unul dintre punctele de interes importante ale cartierului este Parcul Natural Văcărești, transformat într-o adevărată deltă în centrul orașului. În acest cartier există și muzee, școli, magazine sau alte clădiri și instituții destinate confortului locuitorilor, ceea ce îl face foarte atractiv.

Obiective Turistice în Zona Văcărești
Obiective Turistice în Zona Văcărești

Recreere și agrement Zona Văcărești

Școli și alte unități de învățământ în Zona Văcărești
Școli și alte unități de învățământ în Zona Văcărești
Magazine și Piețe în Zona Văcărești
Magazine și Piețe în Zona Văcărești

Magazine și Piețe Zona Văcărești

Linii de Transport Public în Zona Văcărești
Linii de Transport Public în Zona Văcărești

Rata criminalității în Văcărești

Administrativ, Văcărești, face parte din zona de acoperire a Sector 4 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 158 de infracțiuni, sub media de 178 din celelalte sectoare, ceea ce face din Văcărești o zonă mai sigură, pentru tine și familia ta, comparativ cu altele din capitală.

Rata criminalității în Sector 4
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Văcărești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Văcărești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Văcărești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Văcărești?

Din datele noastre, prețurile din Zona Văcărești încep de la:

  • Case de tip duplex sau înșiruite - 4 €;
  • Case individuale - 4 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Văcărești?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Văcărești încep de la:

  • Garsoniere - 300 €;
  • Apartamente cu două camere - 430 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 550 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 748 €;
  • Case individuale - 935 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Văcărești?

Da, cei care locuiesc în Zona Văcărești au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Piața Sudului, Liniile de autobuz 232, 312, 313, 381, N103, N105 și Liniile de troleibuz 73, 74, 76

Ce școli pot găsi în Zona Văcărești?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Văcărești, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Shakespeare School, Școala Generală Nr. 100 și Școala Gimnazială nr. 120 Mărţişor.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Văcărești?

Cei care locuiesc în Zona Văcărești, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Sun Plaza, Centrul Comercial Big Berceni și Piaţa Sudului.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Văcărești?

Locuitorii din Zona Văcărești, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Natural Văcărești, Parcul Tineretului și Cinema City.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România