0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Bucureștii Noi din București

Bucureștii Noi este un cartier din sectorul 1 al capitalei, care adună peste 75000 de locuitori. Situat în nordul orașului, acesta a aparținut de-a lungul timpului de comuna Băneasa sau de orașul Grivița. Din 1950 a fost integrat în București. Locuitorii de aici se bucură de străzi lungi, perpendiculare pe arterele principale, de acces la metrou și de toate utilitățile necesare ( apă, canalizare, gaze, asfalt, etc).

În ultimii ani, datorită poziției foarte bune și a accesului rapid către centrul orașului și în același timp către aeroportul Otopeni, cartierul a beneficiat de construcția unui număr mare de proiecte rezidențiale noi.

Părerile experților Cartierul Bucureștii Noi

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Bucureștii Noi, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Bucureștii Noi din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Bucureștii Noi și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Bucureștii Noi din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Bucureștii Noi

Obiective Turistice în Cartierul Bucureștii Noi din București
Obiective Turistice în Cartierul Bucureștii Noi din București

Recreere și agrement Cartierul Bucureștii Noi

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Bucureștii Noi din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Bucureștii Noi din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Bucureștii Noi

Magazine și Piețe în Cartierul Bucureștii Noi din București
Magazine și Piețe în Cartierul Bucureștii Noi din București

Magazine și Piețe Cartierul Bucureștii Noi

Linii de Transport Public în Cartierul Bucureștii Noi din București
Linii de Transport Public în Cartierul Bucureștii Noi din București

Cartierul Bucureștii Noi Tipuri de locuințe

Cartierul Bucureștii Noi Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală