Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Bucureștii Noi

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Bucureștii Noi

Bucureștii Noi este un cartier din sectorul 1 al capitalei, care adună peste 75000 de locuitori. Situat în nordul orașului, acesta a aparținut de-a lungul timpului de comuna Băneasa sau de orașul Grivița. Din 1950 a fost integrat în București. Locuitorii de aici se bucură de străzi lungi, perpendiculare pe arterele principale, de acces la metrou și de toate utilitățile necesare ( apă, canalizare, gaze, asfalt, etc).

În ultimii ani, datorită poziției foarte bune și a accesului rapid către centrul orașului și în același timp către aeroportul Otopeni, cartierul a beneficiat de construcția unui număr mare de proiecte rezidențiale noi.

Puncte de interes Zona Bucureștii Noi

Obiective Turistice în Zona Bucureștii Noi
Obiective Turistice în Zona Bucureștii Noi

Recreere și agrement Zona Bucureștii Noi

Școli și alte unități de învățământ în Zona Bucureștii Noi
Școli și alte unități de învățământ în Zona Bucureștii Noi
Magazine și Piețe în Zona Bucureștii Noi
Magazine și Piețe în Zona Bucureștii Noi

Magazine și Piețe Zona Bucureștii Noi

Linii de Transport Public în Zona Bucureștii Noi
Linii de Transport Public în Zona Bucureștii Noi

Rata criminalității în Bucureștii Noi

Administrativ, Bucureștii Noi, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Bucureștii Noi o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Bucureștii Noi

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Bucureștii Noi. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Bucureștii Noi. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Bucureștii Noi?

Din datele noastre, prețurile din Zona Bucureștii Noi încep de la:

  • Case de tip duplex sau înșiruite - 4 €;
  • Case individuale - 4 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Bucureștii Noi?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Bucureștii Noi încep de la:

  • Garsoniere - 300 €;
  • Apartamente cu două camere - 415 €;
  • Apartamente cu trei camere - 530 €;
  • Apartamente cu patru camere - 950 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 1168 €;
  • Case individuale - 1460 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Bucureștii Noi?

Da, cei care locuiesc în Zona Bucureștii Noi au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Jiului, Parc Bazilescu, Laminorului, Străulești, Liniile de autobuz 112, N117, N118, R436, R402, R474 și Linia de troleibuz 97

Ce școli pot găsi în Zona Bucureștii Noi?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Bucureștii Noi, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială nr. 179, Școala Gimnazială Numărul 181 și Grădinița Numărul 47.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Bucureștii Noi?

Cei care locuiesc în Zona Bucureștii Noi, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Colosseum Retail Park, Kaufland și Piața 16 Februarie.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Bucureștii Noi?

Locuitorii din Zona Bucureștii Noi, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Bazilescu, Parcul Regele Mihai I și Parcul Dendrologic Chitila.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România