Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Clinceni Residence

Clinceni Residence

Strada Sabarului, Nr. 27, Clinceni, Bragadiru, Ilfov - Sud

Actualizat pe 2022-08-05
 8183 București
Ofertă de preț neclară, te rugăm completează formularul pentru mai multe detalii despre oferta Clinceni Residence!
ContactPentru a-ți face o părere corectă despre acest ansamblu, îți recomandăm să programezi o vizită la șantier!

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis direct departamentului de vânzări din cadrul Clinceni Residence și vei fi contactat în termen de 24 de ore de reprezentantul dezvoltatorului, Gabriel Papuc , pentru a stabili o vizionare.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute beneficiarii să compare obiectiv locuințele din piață!
Ansamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din BucureștiAnsamblul rezidențial 8183 din București

Clinceni Residence Pereți, tavan și uși interioare

Acoperire pereți cu vopsea normală

Pereții locuințelor din Clinceni Residence sunt acoperiți cu vopsea lavabilă clasică. Acesta nu este neapărat un dezavantaj, ba chiar permite beneficiarilor să își decoreze casa după bunul plac.

Tavane simple, fără decorațiuni

Dezvoltatorul Clinceni Residence a lăsat tavanele simple, fără baghete decorative sau alte inserții, camerele fiind simple, fără accente speciale.

Uși din MDF

La fel ca în majoritatea ansamblurilor rezidențiale noi, în Clinceni Residence au fost montate uși de interior din MDF, un material popular în România datorită costului relativ scăzut.

Clinceni Residence Gresie, faianță și parchet

În evaluare
Gresie lucioasă

În Clinceni Residence s-a montat gresie lucioasă, un material care a pierdut mult din popularitate în ultimii ani pentru că este alunecos și greu de întreținut. În plus se zgârie repede.

Faianță lucioasă

Pereții din băile și bucătăriile din Clinceni Residence sunt placați cu gresie clasică, lucioasă.

Nu știm ce parchet s-a montat

Până când nu facem un audit la șantierul Clinceni Residence pentru a vedea exact ce tip de parchet a fost montat, nu putem oferi detalii.

Clinceni Residence Instalație termică

Centrală pe gaz, în condensare

Centralele termice montate în Clinceni Residence folosesc tehnologia de condensare, prin care eficiența centralei crește cu până la 50% față de cele convenționale.

Distribuție prin calorifere

Încălzirea efectivă se face în mod clasic, prin calorifere, precum în multe alte cazuri. Nu este de mirare că dezvoltatorul Clinceni Residence a ales această soluție, ea fiind ușor de construit. Caloriferele sunt din Oțel, un material rezistent.

Controlul temperaturii centralizat

În locuințele din Clinceni Residence, există un singur terminal de control al temperaturii, deci în toată casa va fi aceeași temperatură.

Clinceni Residence Instalație electrică

Siguranțe cu protecție la curentare

În Clinceni Residence s-au folosit siguranțe diferențiale (care previn curentarea), marca Schneider Electric .

Circuite simple, fără linii dedicate

În locuințele din Clinceni Residence nu există circuite speciale pentru consumatorii mari, deci cei care vor locui aici trebuie să fie atenți la prize să nu se topească atunci când folosesc electrocasnice de putere mare, precum plitele electrice.

Terminale electrice simple

În locuința auditată de noi, din Clinceni Residence, s-au instalat terminale simple, din plastic . Întrerupătoarele sunt poziționate la înălțimea optimă - aproximativ 120 cm față de sol și sunt normale, fără semnalizare, deci pot fi greu de depistat noaptea. De menționat că dezvoltatorul a prevăzut locuințele cu un spațiu special pentru router-ul WiFi astfel încât acesta să fie ușor accesibil pentru linia de internet, fără să fie vizibil în casă.

Clinceni Residence Instalație sanitară

În evaluare
Alimentare din puțul propriu

Faptul că locuințele din Clinceni Residence se alimentează cu apă proaspătă din puțuri individuale, unul pentru fiecare locuință, este un mare avantaj deoarece, dacă puțul este destul de adânc, apa este bună de băut și nu conține clor sau alți agenți de purificare.

Nu știm cum se procesează apa menajeră

Nu știm cine se ocupă cu evacuarea și procesarea apelor menajere din Clinceni Residence, vom obține aceste informații în timpul auditului.

Scurgeri de pardoseală doar în baie

În locuințele din Clinceni Residence am observat scurgeri în pardoseală doar în băi. Era util să existe astfel de scurgeri și în bucătărie deoarece inclusiv aici există riscul unei inundări accidentale.

Clinceni Residence Izolația fonică

Pereții dintre locuințe au aproximativ 30cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Pereții care separă locuințele în Clinceni Residence sunt construiți din blocuri de cărămidă ceramică, un material bun pentru izolația fonică . Grosimea acestor pereți este de 30cm, ceea ce îi face foarte eficienți ca izolator fonic .

Pereții interiori au aproximativ 13cm grosime și sunt făcuți din cărămidă

Grosimea pereților care compartimentează locuința este importantă pentru cei care vor să doarmă liniștiți în dormitor fără să audă zgomotul televizorului din living. În cazul Clinceni Residence, pereții interiori au 13cm grosime și au fost construiți din .

Ferestrele cu două foi de sticlă - ”termopan”

Locuințele din Clinceni Residence au ferestre cu două foi de geam sau „termopane”, așa cum sunt ele cunoscute în mod popular. Nu este cea mai bună variantă de izolație fonică însă este cu mult mai bună decât ferestrele tradiționale, deci nu va trebui să îți faci griji pentru zgomotul de afară.

Clinceni Residence Izolația termică

În evaluare
Pereți exteriori din cărămidă ceramică de 40 cm grosime, din care 10 cm izolație cu polistiren extrudat (EPS)

În Clinceni Residence, pereții exteriori ai clădirilor sunt realizați din cărămidă ceramică. Aceasta este un material modern, caracterizat printr-o foarte bună rezistent. De asemenea, alveolele caracteristice bucăților de cărămidă ceramică au capacitatea de a conserva temperatura. Deci, un perete realizat din acest material, care este bine izolat la exterior, va avea o bună inerție termică, menținând răcoare vara și cald iarna, ceea ce sporește semnificativ confortul locatarilor.

Pereții exteriori ai clădirilor din Clinceni Residence au o grosime de 40 cm, cu tot cu izolație, mai mult decât am întâlnit la alte ansambluri rezidențiale noi.

În ceea ce privește izolația exterioară a pereților, dezvoltatorul Clinceni Residence a folosit clasicul polistiren extrudat (EPS), aplicând un strat de 10 cm grosime. O soluție ieftină și destul de eficientă.

Ne lipsesc informații despre izolația termică a acoperișului

Din păcate, nu avem destule informații cât să compunem o părere corectă din punct de vedere tehnic despre izolația acoperișurilor clădirilor din Clinceni Residence.

Ramele ferestrelor sunt produse de Gealan și au 5 camere interioare

Profilele ferestrelor sunt esențiale pentru eficiența termică a unei locuințe. În Clinceni Residence s-au instalat ferestre bazate pe profile cu 5 camere, standardul superior utilizat în România.

Clinceni Residence Hidroizolația

În evaluare
Ne lipsesc date privind hidroizolația fundațiilor

Informațiile pe care le avem despre Clinceni Residence nu ne permit să compunem o părere relevantă despre cât de bine sunt hidroizolate subsolurile și fundațiile clădirilor, vom reveni odată ce facem auditul la șantier.

Nu știm cum s-au izolat acoperișurile

Din păcate nu putem formula o opinie tehnică despre cât de bine sunt hidroizolate acoperișurile și plafoanele din Clinceni Residence, vom completa aceste informații doar după vizita la șantier.

Nu știm cât de bine sunt hidroizolate terasele

Momentan nu putem compune o opinie despre cât de bine sunt izolate terasele clădirilor din Clinceni Residence, vom reveni asupra acestei secțiuni după vizita la șantier.

Structură pe cadre din beton armat

Structura bazată pe cadre de beton este des utilizată în cazul clădirilor înalte, cum sunt cele din Clinceni Residence. Este un sistem constructiv des folosit în toată lumea care prezintă numeroase avantaje în ceea ce privește rezistența la seisme și eficiența în construcție.

Rezistență foarte bună la seisme însă pot apărea avarii

Acest sistem constructiv este folosit de toate clădirile construite după 1977. Mai mult decât atât, el a fost suplimentat cu măsuri de siguranță foarte dure pentru a preveni orice catastrofă. Clădirile din Clinceni Residence sunt construite pe cadre de beton și se supun acestor reglementări, deci probabilitatea ca aceste clădiri să cedeze în cazul unui seism este destul de scăzută.

Rezistență garantată în timp, decenii bune, chiar secole

În ziua de azi găsim numeroase clădiri construite în evul mediu care încă rezistă testului timpului. Majoritatea acestora sunt construite într-una dintre variantele sistemului „pe cadre”. Fie că s-au folosit forme rotunde, precum arcadele, fie că s-au folosit forme perpendiculare precum grinzile din zilele noastre, clădirile construite în acest sistem, la fel ca cele din Clinceni Residence, vor trece cu brio testul timpului și vor rămâne în picioare atât cât va dori omul.

Clinceni Residence:Cumpărături

Cele mai apropiate magazine sunt în afara ansamblului

Din păcate, cele mai apropiate magazine de unde îți poți face cumpărăturile sunt în afara Clinceni Residence, deci dacă ai uitat ceva, vei fi nevoit să ieși din ansamblu.

Poți cumpăra produse naturale direct de la producătorii locali!

Unul dintre avantajele pe care le vei avea locuind în Clinceni Residence este acela că vara, în drumul tău spre casă, vei întâlni numeroși fermieri locali care își vând produsele la poartă. Astfel vei putea cumpăra fructe, legume, ouă, lapte și carne - toate proaspete și cât se poate de naturale.

Nu ai nicio galerie comercială în apropiere

Locuind în Clinceni Residence, nu vei găsi niciun fel de centru comercial în apropiere, deci va trebui să apelezi la cele din capitală.

Clinceni Residence:Educație

Găsești școala la câteva minute de Clinceni Residence!

Precum în multe alte cazuri, în interiorul Clinceni Residence nu vei găsi o școală însă ai numeroase opțiuni dintre care poți alege, în apropiere.

Găsești o grădiniță în apropiere de Clinceni Residence

Deși nu există grădiniță chiar în Clinceni Residence, vei găsi multe opțiuni în apropiere. Faptul că nu există o grădiniță chiar în ansamblu nu este neapărat un dezavantaj, acest scenariu fiind întâlnit la foarte multe ansambluri de la noi din țară.

Poți găsi un after-school aproape de casă!

Deși nu se regăsesc în imediata apropiere a locuinței, ai opțiuni pentru ocuparea timpului celui mic și în apropiere de Clinceni Residence, unde vei găsi atât o școală de arte, cât și un after-school.

Clinceni Residence:Recreere

În evaluare
Nu există niciun parc în apropiere

Din păcate, Clinceni Residence nu oferă prea multe opțiuni celor care doresc să își petreacă timpul în natură alături de cei mici.

Va trebui să cauți un loc de joacă în oraș

Din păcate, nu există locuri de joacă în apropierea Clinceni Residence și nici în interiorul acestuia, deci cel mic va trebui să se joace mai mult prin casă.

Nu știm dacă se organizează activități cu copiii

Din ce date avem, nu există activități organizate constant de comunitatea din Clinceni Residence care să implice și copiii.

Clinceni Residence:Siguranță

Oricine poate intra în ansamblu

Nu există un sistem de restricționare al accesului, deci oricine poate pătrunde un ansamblu ceea ce nu creează un mediu foarte sigur.

Se poate circula în viteză

Având în vedere că în Clinceni Residence nu au fost instalate încă limitatoare de viteză, mașinile pot circula după cum vor, iar acest aspect este periculos dacă un copil ar ajunge în stradă.

Zonele de joacă nu sunt împrejmuite

Din păcate, zonele de joacă sau parcurile din interiorul sau de lângă Clinceni Residence nu sunt destul de bine împrejmuite, iar copiii pot alerga liberi chiar și în afara acestora.

Clinceni Residence:Curățenie

Spațiile verzi sunt foarte bine întreținute

Plimbându-te la pas prin Clinceni Residence este imposibil să nu observi cât de bine sunt întreținute spațiile verzi. Iarba este tunsă, iar florile arată superb vara. Copilul tău se va juca într-un mediu sănătos și bine îngrijit.

Găsești coșuri de gunoi la tot pasul

Străzile din Clinceni Residence sunt foarte curate, parțial datorită coșurilor de gunoi montate de dezvoltator în majoritatea locurilor publice. Deși pare banal, acest aspect nu este prea des întâlnit în alte ansambluri rezidențiale din România.

Trotuarele sunt îngrijite și spălate

Trotuarele și aleile din Clinceni Residence par noi, ele fiind foarte bine întreținute și curate.

Clinceni Residence:Transport public

Nu ai acces la metrou

Din păcate, cei care locuiesc în Clinceni Residence nu au deloc acces la metrou.

Ajungi rapid la o stație STB

Locuind în Clinceni Residence, vei găsi în apropiere cel puțin o stație STB pe la care trec liniile de autobuz 425424.

Stai în afara orașului

Pentru cei care nu au mașină personală, a locui în Clinceni Residence poate fi o problemă destul de mare deoarece infrastructura de transport public probabil că nu este încă bine dezvoltată în jurul capitalei.

Clinceni Residence:Socializare

Nu există piscină în ansamblu

Din păcate, precum multe alte ansambluri, Clinceni Residence ratează oportunitatea de a oferi locuitorilor săi o piscină.

Nu ai niciun local în ansamblu sau în apropiere

Dacă îți place să ieși la o cafea cu prietenii, va trebui să vă duceți spre oraș deoarece în Clinceni Residence sau în apropiere nu vei găsi nicio cafenea, terasă sau restaurant.

Mall-ul este destul de departe

Dacă locuiești în Clinceni Residence va trebui să conduci minim 15 minute până la cel mai apropiat mall.

Clinceni Residence:Sport

Nu ai sală de fitness în ansamblu

Cea mai apropiată sală de forță este în afara ansamblului, deci va trebui să ieși din Clinceni Residence pentru a ajunge la ea.

Pentru a face jogging va trebui să ieși din ansamblu

Cei care obișnuiesc să facă ieșiri scurte de jogging vor trebui să caute un parc în apropiere, deoarece în Clinceni Residence nu se poate alerga.

Vei face cam un sfert de oră până la cel mai apropiat parc

Dacă locuiești în Clinceni Residence și vrei să ajungi la cel mai apropiat parc pentru a alerga, va trebui să te deplasezi cu mașina pentru că în apropiere nu este nici un parc.

Clinceni Residence:Persoane cu dizabilități fizice

Nu sunt rampe de acces

Din păcate, dezvoltatorul Clinceni Residence nu a prevăzut niciun tip de rampă de acces în clădiri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii.

Nu există locuri de parcare rezervate

În Clinceni Residence, am văzut locuri de parcare rezervate în fața reședințelor însă nu și lângă clădirile publice precum magazine sau școală.

Uși la nivel cu podeaua

Majoritatea ușilor din spațiile publice și cele private din Clinceni Residence sunt la nivel cu podeaua, astfel facilitând semnificativ deplasarea cu scaunul cu rotile.

Clinceni Residence:Persoane cu dizabilități senzoriale

Lifturile sunt silențioase, fără indicații

Ascensoarele din Clinceni Residence nu oferă niciun fel de indicații acustice, iar cei cu probleme de vedere vor trebui să le folosească asistați.

Butoanele lifturilor sunt simple, fără instrucțiuni

Lifturile din Clinceni Residence nu sunt potrivite pentru persoane care au probleme cu vederea, deoarece nu au butoane inscripționate cu Braille.

Trecerile de pietoni nu sunt semnalizate fonic

Din nefericire, trecerile de pietoni din Clinceni Residence nu sunt semnalizate acustic, fapt pentru care sunt periculoase pentru persoanele care au probleme cu vederea.

Stații de încărcare EV lângă Clinceni Residence

În evaluare
Nu există stație de încărcare în ansamblu
Stații de încărcare în apropiere

În drumul tău spre casă vei întâlni următoarele stații de încărcare:

Brand Distanță Locuri 100-150kWh Locuri 50-100kWh Locuri 30-50kWh Locuri 5-30kWh
la km - - - -
la km - - - -
la km - - - -

Stații de încărcare EV private

În evaluare
Fără curent trifazic

Deoarece casele din Clinceni Residence nu au curent trifazic, posesorii de mașini electrice vor trebui să se mulțumească cu încărcătoare simple, care vor umple bateria în 10-12 ore.

Fără circuite speciale pentru sarcini mari

Circuitele caselor din Clinceni Residence nu sunt prevăzute cu linii speciale pentru consumatori mari. Acest detaliu ne spune că dezvoltatorul Clinceni Residence nu a pregătit aceste locuințe pentru un consum foarte mare de electricitate precum cel cauzat de încărcătoarele EV rapide.

Nu știm dacă există locuri de parcare în curți

Car-port-ul permite încărcarea mașinii în propria curte. Nu știm clar dacă vilele din Clinceni Residence au car-port sau orice altă formă de parcare interioară.

Clinceni Residence:Tratamente și hrană

Nu ai pet-shop în apropiere

Din păcate nu există niciun pet-shop în vecinătatea Clinceni Residence de care să știm.

Găsești cabinete veterinare în cartier

În apropierea ansamblului rezidențial Clinceni Residence nu există niciun cabinet veterinar, însă cu siguranță vei găsi unul în drum spre centru.

Poți găsi servicii de cosmetică pentru animale în apropiere

Din păcate nu există astfel de servicii în Clinceni Residence, dar foarte probabil că vei găsi un cabinet de cosmetică veterinară în zonă.

Clinceni Residence:Plimbare

Nu vei putea plimba câinele decât pe stradă

Din păcate Clinceni Residence nu oferă niciun loc unde poți plimba câinele aproape de casă. Găsești opțiuni doar dacă te deplasezi în afara ansamblului.

Găsești o câmpie în imediata apropiere

Pentru câinii activi, o poiană este locul ideal pentru a fi plimbați deoarece pot alerga liberi fără să încurce pe nimeni. Clinceni Residence are în apropiere un asemenea spațiu unde îți vei putea duce câinele zilnic, iar acesta își va consuma energia.

Nu există niciun lac în apropiere.

Din nefericire, dacă ai un câine care adoră apa, vei fi dezamăgit de faptul că, lângă Clinceni Residence nu există niciun loc unde să-l poți lăsa să se scalde.

44,3729369439408 25,9306481989046

Harta Clinceni Residence

Click pe buton pentru a vedea unde se află Clinceni Residence

Despre Clinceni

Viața de zi cu zi în Clinceni

Magazine în Clinceni
  • Magazin mixt
  • Shop & Go Mega Image
  • Lidl Bragadiru
Învățământ în Clinceni
  • Liceul Sportiv cu clasele I-XII Clinceni
  • Grădinița Nr.1 Bragadiru
  • Grădinița Nr. 1 Clinceni
Recreere în Clinceni
  • Parcul Bragadiru
  • Stadionul Clinceni
Transport public în Clinceni
  • Liniile de autobuz R421, R424

Rata criminalității în Clinceni

Administrativ, Clinceni, face parte din zona de acoperire a Bragadiru iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate În prezent nu avem date privind infracționalitatea din Clinceni însă pe măsură ce vom avea acces la informații, o să putem oferi detalii relevante. Actualizăm în continuu această secțiune, pentru a oferi o imagine completă pentru cei care vor să se stabilească în localitățile din afara capitalei.

Rata criminalității în Bragadiru
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Clinceni

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în Clinceni Residence, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Clinceni. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Clinceni. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Ca urmare a faptului că se află într-o zonă cu o densitate locativă mică, traficul din jurul Clinceni Residence rămâne lejer chiar și la orele de vârf.

Din păcate, locuitorii Clinceni Residence nu au niciun fel de acces la metrou, deci această metodă de deplasare iese din calcul.

Deși nu scapi în totalitate de problemele din trafic, STB-ul este o alternativă mai bună decât mașina personală. Aproape de Clinceni Residence există cel puțin o stație de autobuz cu acces la linia/liniile 425424 .

Cei care au copii mici vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată grădiniță, care se află la câteva minute de condus de Clinceni Residence, ceea ce va aglomera traficul. Având în vedere că nu există niciun supermarket în ansamblu, cei care vor avea nevoie de cumpărături vor fi nevoiți să ia mașina pentru a ajunge la cel mai apropiat magazin, ceea ce va duce la aglomerarea traficului.

Deoarece este înconjurat de străzi mari și late, traficul din Clinceni Residence se menține fluent chiar și la orele de vârf. Evită Șoseaua Ordoreanu și nu vei avea niciodată întârzieri din cauza aglomerației.

Ansamblul rezidențial Clinceni Residence este amplasat în ceea ce urmează a deveni zona metropolitană a capitalei, adică localitățile limitrofe care se vor transforma în zone integrante ale orașului - acestea devenind ”cartiere dormitor”. Toate orașele mari din vest au astfel de zone metropolitane, cunoscute și ca suburbii. Locuințele din zona metropolitană nu sunt dezavantajate de distanța față de centrul orașului, ba chiar în unele cazuri sunt mai râvnite decât cele centrale datorită unui echilibru foarte bun între calitatea vieții, prețul de achiziție și timpul de tranzit până în oraș. Nu există niciun fel de conexiune între Clinceni Residence și metrou, deci cei care vor să folosească acest mijloc de transport vor fi nevoiți să se deplaseze cu mașina până la cea mai apropiată stație. În ceea ce privește autobuzul, există o stație STB foarte aproape de Clinceni Residence, la care ajung liniile 425424.

Fiind la periferia orașului, locuitorii din Clinceni Residence au acces rapid inclusiv către Centura București, arteră care leagă toate drumurile importante ce tranzitează capitala.

Localitatea Clinceni se află la sud de București. Față de celelalte localități din zone din partea de sud a județului Ilfov, chiriile din localitatea Clinceni nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din localitatea Clinceni, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 260 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 330 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; apartamente cu patru camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 620 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 775 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Actualizăm datele din această secțiune iar în scurt timp, aici vei găsi inclusiv informații istorice despre tendințele prețurilor imobiliarelor din Clinceni sub forma unui grafic similar cu cel de mai jos. Acest grafic se va actualiza zilnic pentru ca informațiile oferite să fie cât mai relevante. Graficul va ilustra evoluția prețurilor în Clinceni atât pentru vânzări, cât și pentru închirieri și va putea fi segmentat în funcție de tipul de imobil dorit.

Tendința prețurilor la imobiliare în Clinceni
Imagine demonstrativă care ilustrează cum vor fi prezentate tendințele prețurilor din imobiliare

În curs de evaluare

Momentan nu avem date suficiente pentru a face o analiză a prețurilor din Clinceni Residence față de cele din Ilfov - Sud.

Prețurile din această zonă cresc în mod temperat

în Ilfov - Sud, Clinceni Residence nu se bucură încă de creșterile înregistrate în zonele centrale și de nord ale capitalei. Această diferență este cauzată în special de infrastructura precară, situație ce se va ameliora în anii următori.

Moderat

În comparație cu alte ansambluri, Clinceni Residence este căutat de mai puțin de 100 de utilizatori pe lună, ceea ce ne determină să constatăm că acest ansamblu nu este foarte popular fie pentru că este nou pe piață, fie pentru că dezvoltatorul nu a investit destul în branding. În ambele cazuri, Clinceni Residence rămâne o investiție riscantă.

Clientelă mixtă, imprevizibilă

Pe baza datelor actuale, ne este greu să identificăm exact ce tip de client caută să închirieze în Clinceni Residence.

Recomandăm 2 camere sau studio pentru investiție, dacă există

Clinceni Residence va atrăgea un public mixt, format atât din tineri, cât și din persoane care caută unități relativ ușor de întreținut, de aceea recomandăm investitorilor să se orienteze pe apartamentele cu două camere sau studio-uri dacă există în oferta dezvoltatorului. În cazul în care ansamblul are disponibile doar case, atunci vilele de tip duplex s-ar putea să fie mai potrivite datorită prețului care tine să fie mai mic decât la cele individuale.

Rate doar prin bancă

Clinceni Residence nu oferă niciun sistem de rate la dezvoltator, deci cei care vor să achiziționeze aici vor trebui fie să plătească pe loc, fie să apeleze la un credit bancar.

Preț fix, indiferent de metoda de plată

Din păcate, dezvoltatorul Clinceni Residence nu oferă reduceri celor care pot plăti cash iar prețul este același pentru orice tip de client, indiferent că este investitor sau beneficiar final.

Se acceptă doar monede tradiționale

Dezvoltatorul Clinceni Residence nu acceptă momentan plata în niciun fel de criptomonede, preferând valuta clasică (fiat) pentru toate tranzacțiile derulate de acesta.

Cât costă o locuință în Clinceni Residence?

Momentan colectăm, de la Clinceni Residence, datele necesare pentru a răspunde la această întrebare. Te rugăm să revii pentru a vedea prețurile actualizate.

Unde se află Clinceni Residence și cum se poate ajunge?

Ansamblul rezidențial Clinceni Residence este situat în localitateaBragadiru , în sudul partea de sud a județului Ilfov. Pentru a ajunge la Clinceni Residence depinzi de mașina personală deoarece nu există niciun mijloc de transport în comun aproape.

Cum este traficul din zona Clinceni Residence?

Traficul din jurul Clinceni Residence este liber pe tot parcursul zilei deci nu vei avea parte de ambuteiaje și aglomerație. Singura arteră care se mai aglomerează din când în când este Șoseaua Ordoreanu.

Ce facilități oferă Clinceni Residence locuitorilor săi?

Locuitorii din Clinceni Residence au acces la următoarele facilități: școală publică (în apropiere), școală privată (în apropiere), grădiniță (în apropiere), supermarket (în apropiere), mall (în apropiere).

Descoperă
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România