Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Dorobanți din București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu
Tip locuință
Transport
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Animale de companie
Filtre

Toate locuințele disponibile

Apartament 2 camere 108 mp La Gloire Elite
Dorobanți Apartament 2 camere
T1R2C942A001
108 mp 850.000,00 €

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • La Gloire Elite

  La Gloire Elite

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D

Apartament 3 camere 123 mp La Gloire Elite
Dorobanți Apartament 3 camere
T1R2C942A002
123 mp 1.000.000,00 €

Compartimentare

2
2
2

Localizare

 • Median
 • Acces metrou M2
 • Parcuri în apropiere
 • Mall departe
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • La Gloire Elite

  La Gloire Elite

  High class
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Preț peste medie
 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Cartierul Dorobanți

artierul Dorobanți este unul dintre cartierele de lux ale Bucureștiului. Acesta este situat în zona centrală, foarte aproape de Piața Victoriei, Piața Romană și piața Aviatorilor și reprezintă una dintre cele mai vechi artere de circulație din oraș. În acest cartier există numeroase case impunătoare în care se află ambasade sau alte instituții, o zonă de blocuri de locuințe lăsate moștenire de perioada comunistă și câteva case ceva mai modeste decât primele, dar totuși foarte atractive.

Cei care doresc să se mute aici pot găsi o mulțime de proiecte imobiliare noi, foarte interesante.

Părerile experților Cartierul Dorobanți

Cartierul Dorobanți face parte din sectorul 1 și este poziționat în zona centrală a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în centrul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dorobanți nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dorobanți, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 350 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 490 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 730 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 1030 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 1768 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile individuale: 2210 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Dorobanți

În cartierul Dorobanți există grădinițe, școli și universități, o mulțime de restaurante și cafenele, precum și magazine de cartier. Accesul către celelalte zone ale orașului se face cu ajutorul metroului sau al liniilor STB.

Obiective Turistice în Cartierul Dorobanți
Obiective Turistice în Cartierul Dorobanți

Recreere și agrement Cartierul Dorobanți

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dorobanți
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dorobanți
Magazine și Piețe în Cartierul Dorobanți
Magazine și Piețe în Cartierul Dorobanți

Magazine și Piețe Cartierul Dorobanți

Linii de Transport Public în Cartierul Dorobanți
Linii de Transport Public în Cartierul Dorobanți

Rata criminalității în Dorobanți

Administrativ, Dorobanți, face parte din zona de acoperire a Sector 1 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 159 de infracțiuni, sub media de 178 de infracțiuni constatate în celelalte sectoare, ceea ce face din Dorobanți o zonă care poate fi considerată sigură pentru tine și familia ta.

Rata criminalității în Sector 1
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dorobanți

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dorobanți. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dorobanți. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cartierul Dorobanți, mai exact Calea Dorobanți este cunoscută, acum, ca una dintre zonele extravagante ale Bucureștiului, weekend de weekend adunând personaje din toate domeniile care epatează prin ținute și mașini de sute de mii de euro care atrag privirea trecătorilor.

Cartierul Dorobanți, situat în sectorul 1 al Bucureștiului, este privit ca unul dintre locurile de întâlnire pentru cei cu o situație financiară mai bună
Cartierul Dorobanți, situat în sectorul 1 al Bucureștiului, este privit ca unul dintre locurile de întâlnire pentru cei cu o situație financiară mai bună

Privind în istorie, zonă a fost gândită de la început drept una exclusivistă, dovada fiind prezența unora dintre cele mai frumoase locuințe în stil "Belle eqoque" din București.

Prima prezență în istorie a acestui loc datează de acum aproximativ două secole, mai exact din anul 1831, când Calea Dorobanți era o uliță nepavată, plină de denivelări și șerpuiri, care lega Podul Mogoșoaiei( actual Calea Victoriei) cu drumul Herăstrău ( denumit în acea vreme Drumul Ferăstrău datorită ferăstrăului de lemne mari care se găsea amplasat în zonă).

Acum aproximativ 200 de ani, între Șoseaua Ștefan cel Mare și Piața Charles de Gaulle de astăzi, erau terenuri virane, livezi și grădini de fructe și legume și din loc în loc "răsărind" câte o casă.

Recoltele de pe acestea terenuri, erau adesea vândute de către agricultori în piețele din Capitală.

Numele de "Dorobanți" care a fost atribuit cartierul, pieței și căii provine de la soldații dorobanți care au participat la Războiul Național de Independență din 1878 purtat la Plevna, Vidin și Grivița.

Piatra de temelie a Dorobanților din zilele noastre s-a pus la începutul secolului al XX - lea, odată cu parcelarea parcurilor Filipescu, Bonaparte și Mornand.

Zona a devenit extrem de atractivă pentru populația înstărită a perioadei, în lipsa aerelor condiționate din vremurile noastre, temperaturile din timpul verii erau mai atenuate datorită lacurilor din nordul orașului care erau în apropiere.

Multe dintre "palatele în miniatură" construite în acele vremuri la cererea personalităților precum Ioan Vlădoianu, Petre Hurmuzescu sau Dinu I. C. Brătianu sau Ioan Slavici au dispărut, din păcate, în perioada comunistă când, în locul lor, au fost ridicate așa-zisele blocuri dormitor. Însă, unele dintre acestea, au rămas și astăzi în picioare, fiind mărturii ale acelor timpuri. În interiorul lor se găsesc instituții de cultură, ambasade sau consulate precum și sediile unor mari companii.

Este imposibil să ne gândim la București fără să luăm în calcul Calea Dorobanți, împânzită de locuințe de epocă, ce impresionează prin arhitectura plină de detalii, de magazine care mai de care mai cochete, care te lasă să vezi, de pe trotuar, interiorul prin vitrinele imense dar și de o mulțime cafenele și cofetării. Aceasta arteră și-a păstrat statutul de zonă exclusivistă în pofida schimbărilor survenite în timp.

Calea Dorobanți este una dintre cele mai remarcabile magistrale din municipiul București
Calea Dorobanți este una dintre cele mai remarcabile magistrale din municipiul București

Cu o lungime de aproximativ 2,7 kilometrii, Calea Dorobanți începe de la Piața Lahovary (situată în apropierea Pieței Romane) și se oprește în zona Pieței Charles de Gaulle, în imediata apropiere intrării principale în Parcul Herăstrău.

Aceasta este delimitată de Bulevardul Magheru și Piața Romană la sud, de cartierul Floreasca și strada Polonă la est, mărginită de Piața Victoriei la vest și Parcul Herăstrău și cartierul Primăverii la nord.

Artera este foarte importantă și pentru locuitorii zonei din punct de vedere al transportului în comun, fiind străbătută de 11 linii de autobuz ce facilitează accesul în tot Bucureștiul. De asemenea, în apropiere sunt și patru stații de metrou, mai exact, Piața Romană, Piața Victoriei, Aviatorilor și Ștefan cel Mare.

Se află chiar la limita dintre zona agitată din centrul Capitalei și " paradisul verde " al străzilor presărate cu vile din nord, făcând o tranziție armonioasă.

Frumusețea zonei este dată și de multele clădiri de-a dreptul impresionante care atrag atenția oricărui om. Una dintre aceste clădiri este Casa Assan, o locuință ridicată în stil neofrancez în perioada 1905-1914 de arhitectul Ion Berindey la cererea inginerului și afaceristului Bazil Assan.

Casa Assan este remarcată ca fiind un monument istoric, aceasta fiind înscrisă în Lista Monumentelor istorice din București
Casa Assan este remarcată ca fiind un monument istoric, aceasta fiind înscrisă în Lista Monumentelor istorice din București

Locuința dispune de o mulțime de săli sub forma de expoziție (sala candelelor, a oglinzilor, sala de Șah zi sala Zodiac). Aici găsim și un restaurant ideal pentru o cină romantică într-un ambient rustic care să aducă la viață vechea eră a Bucureștiului.

O altă clădire pe lângă care nu poți sa treci fără sa te oprești măcar un minut pentru a o admira, este Casa P.P. Carp, actuala Ambasadă a Turciei.

De la acoperișul străveziu până la pereții cărămizii cu decorații albe, totul te face sa afirmi că este una dintre cele mai îngrijite și colorate construcții din zonă.

Construită în anul 1893, în stil eclectic, de Pierre Gottereau, a fost, la acea vreme, reședința ministrului P. Carp iar din anul 1931 a devenit Ambasada Turciei.

Cum renumele îl clasează în topul listei din punct de vedere al extravaganței, cartierul Dorobanți excelează și prin capitolul restaurante aici găsind Hard Rock Cafe care se afla în lista gurmanzilor pentru preparate ce includ legendarele coaste de porc afumat și cei mai buni burgeri. Tot aici găsim și preparate precum nachos, fajitas dar și produse pentru vegetarieni.

Hard Rock Cafe este un local frumos amenajat, mâncarea fiind foarte bună, tipic americană
Hard Rock Cafe este un local frumos amenajat, mâncarea fiind foarte bună, tipic americană

Atmosfera este una de-a dreptul unică, concertele live ale celor mai buni artiști, terasa încălzită pentru perioada rece a anului dar și grija și măsurile de siguranță sanitară ale angajaților fac acest loc sa fie special și atât de vizitat.

Four Seasons, un alt restaurant care aduce zonei o notă de culoare. Un loc în care o sa găsești gusturile autentice libaneze. Pentru a simți cu adevărat gustul mezze lui tradițional bucătării folosesc cele mai bune ingrediente aduse direct Liban, legumele și verdețurile folosite fiind mereu proaspete iar ingredientul lor secret este devotamentul de care dau dovadă pentru o mâncare bine gătită.

Bucătăria libaneză se bucură de renumele internațional pentru bogăția aromelor, pentru calitate și varietate
Bucătăria libaneză se bucură de renumele internațional pentru bogăția aromelor, pentru calitate și varietate

Pentru munca pe care o depune personalul oricărui dintre cele două restaurante, prețul este pe măsură.

Deși o zonă foarte sofisticată, nu este lipsită de tot ce are nevoie un părinte. Aici se află Grădinița Sofia dar și Grădinița Analesia fiind o continuă "concurență" între acestea în ceea ce privește dezvoltarea infrastructurii cât și oferirea de cele mai bune servicii în materie de educație a celor mici. Ambele grădinițe beneficiază și de posibilitatea unui program "after-school" ce ajuta aproape orice părinte din zilele noastre.

Grădinița Sofia, locul fermecător unde copilul tău se dezvoltă armonios
Grădinița Sofia, locul fermecător unde copilul tău se dezvoltă armonios

Unul dintre cel mai răsunător nume din București este chiar în zona Dorobanti și anume al Școlii Gimnaziale " Titu Maiorescu " și la fel de răsunător este și al Școlii "Maria Rosetti ", ambele reprezentând o emblema a educației în România și ridică sistemul de educație la un alt nivel.

Școala Gimnazială Titu Maiorescu, una dintre școlile cu un mare potențial
Școala Gimnazială Titu Maiorescu, una dintre școlile cu un mare potențial

În materie de licee, zonă este la fel de bogată. Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță situat pe strada Floreasca este un liceu despre care o să auziți doar lucruri bune. În această instituție se depun eforturi considerabile pentru a atinge cel mai înalt nivel educațional.

Un alt nume răsunător din zonă este Colegiul Național Ion Luca Caragiale care este, putem spune, la fel de important ca scriitorul al cărui numele îl poartă.

An de an elevii acestui liceu se laudă cu premiile excelente pe care le primesc
An de an elevii acestui liceu se laudă cu premiile excelente pe care le primesc

Colegiul și-a deschis porțile la sfârșitul secolului al XIX-lea sub forma de seminar pedagogic, având ca și profesori nume foarte importante la nivel internațional precun Alexandru Odobescu, Simion Mehedinți sau Gheorghe Țițeica.

Nici la etalonul superior al educației nu este un minus în zona Dorobanți, aici regasim Facultatea de Economie Teoretică și Aplicată, de pe băncile căreia, dacă îți dorești cu adevărat și îți place ceea ce faci, poți să ieși cu un pas mai aproape de a devenii milionar. Totul ține de implicarea și dăruirea ta.

O altă variantă cel puțin la fel de bună, este Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică. În zilele noastre, cel mai important lucru devenind o bună gestionare a afacerii din punct de vedere economic. Indiferent ce facultate ai alege, la final, nu o sa fie nevoie să îți găsești un job, el te va găsi pe tine.

Nu vei regreta niciodată înscrierea la această facultate
Nu vei regreta niciodată înscrierea la această facultate

Cum în viața unui părinte, cel mai important lucru este sănătatea copilului, în zonă, mai exact pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 30-32, se găsește unul dintre cele mai bune spitale din București, Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Grigore Alexandrescu. Cum regăsim și în titulatura acestuia, aici poți merge cu inima împăcată de fiecare dată când apare o problemă dar și de fiecare dată când vrei doar sa te asiguri că sănătatea celui mic este intactă.

Cu ajutorul doctorilor pricepuți totul merge din ce în ce mai bine în acest spita
Cu ajutorul doctorilor pricepuți totul merge din ce în ce mai bine în acest spita

Pentru doamnele cochete o să menționăm salonul de înfrumusețare Anastasia Beverly Hills unde personalul este unul foarte prietenos și foarte atent la cerințele și nevoile tale. Singurul dezavantaj, dacă se poate spune așa, îl reprezintă prețul zonei care se regăsește și în acest salon.

Personalul foarte bine pregătit, nu ar putea să dea greș datorită experienței
Personalul foarte bine pregătit, nu ar putea să dea greș datorită experienței

Deși o zonă selectă, din ea, nu lipsesc și parcurile. Aici găsim Parcul Piața Dorobanți, micuț dar conform standardelor zonei, foarte cochet.

O alta oază de verdeață este și parcul George Călinescu în care găsim de la clasicele băncuțe pentru odihna la balansoare și leagăne pentru cei mici.

Parcul George Călinescu, unul dintre puținele parcuri care îți oferă liniștea dorită
Parcul George Călinescu, unul dintre puținele parcuri care îți oferă liniștea dorită

Un lăcaș religios pe care nu îl putem omite este Parohia Dorobanți, în curtea căreia se află și Biserica ce poartă hramul " Nașterea Maicii Domnului". Ambele regăsindu-se pe calea Dorobanți, numărul 166.

Parohia Dorobanți, locul în care poți să te regăsești în momentele dificile
Parohia Dorobanți, locul în care poți să te regăsești în momentele dificile

Din zonă nu poate să lipsească magazine precum Auchan, Lidl, sau Kaufland, locații fără de care traiul decent al locuitorilor ar fi aproape imposibil de realizat și a căror utilitate o cunoaștem toți.

Supermarketul Lidl s-a redeschis de curând, acesta vă așteaptă cu cele mai speciale oferte
Supermarketul Lidl s-a redeschis de curând, acesta vă așteaptă cu cele mai speciale oferte

Din gamă, indispensabil, amintim și de cafenele FiveToGo pe care, acum, le găsești la orice colț de stradă. Fiecare dimineață începe mai bine cu o cafea bună și savuroasă.

În acest local, chiar daca intri supărat, ieși cu cel mai bun vibe datorită angajaților profesioniști
În acest local, chiar daca intri supărat, ieși cu cel mai bun vibe datorită angajaților profesioniști

Indiferent care este nevoia, plăcerea sau urgență ta, aici sunt oportunitățile să le rezolvi în cel mai scurt timp posibil.

Sky Bar este primul roof top din București, cel mai inovator proiect care a apărut din aspirația de a aduce un loc inedit în București
Sky Bar este primul roof top din București, cel mai inovator proiect care a apărut din aspirația de a aduce un loc inedit în București
Inspirându-se din culorile pământului, mai exact din natură, meniul Maize îți oferă tot ce știu bucătarii restaurantului mai bun
Inspirându-se din culorile pământului, mai exact din natură, meniul Maize îți oferă tot ce știu bucătarii restaurantului mai bun
Dacă nu de mult timp ai venit din Spania și îți e dor de mâncarea în stil spaniol, La Finca by Valioli o să te facă să-ți aduci aminte de vremurile petrecute acolo
Dacă nu de mult timp ai venit din Spania și îți e dor de mâncarea în stil spaniol, La Finca by Valioli o să te facă să-ți aduci aminte de vremurile petrecute acolo
White Horse este locul unde poți lua prânzul liniștit, în care îți poți petrece ziua împreună cu prietenii sau familia, având parte de cele mai rafinate preparate
White Horse este locul unde poți lua prânzul liniștit, în care îți poți petrece ziua împreună cu prietenii sau familia, având parte de cele mai rafinate preparate
Four Season Dorobanți este printre puținele localuri din București cu cea mai genială mâncare libaneză
Four Season Dorobanți este printre puținele localuri din București cu cea mai genială mâncare libaneză
La Zen Sushi te poți bucura de cea mai plăcută atmosferă, dar și de cele mai bune preparate japoneze
La Zen Sushi te poți bucura de cea mai plăcută atmosferă, dar și de cele mai bune preparate japoneze
După 13 ani de experiență, Grano ne poate bucura cu o terasă unde putem servi micul dejun
După 13 ani de experiență, Grano ne poate bucura cu o terasă unde putem servi micul dejun
La Yuki găsești mâncare japoneză și un decor veridic unei case japoneze
La Yuki găsești mâncare japoneză și un decor veridic unei case japoneze
Cu o atmosferă discretă și imbietoare, terasa Uptown Restaurant este perfectă pentru o întâlnire romantică
Cu o atmosferă discretă și imbietoare, terasa Uptown Restaurant este perfectă pentru o întâlnire romantică
Savoarea, culoarea și creativitatea restaurantului Pio Bistro
Savoarea, culoarea și creativitatea restaurantului Pio Bistro
Spațiul comercial Calea Dorobanți îți oferă diversitatea în alegeri
Spațiul comercial Calea Dorobanți îți oferă diversitatea în alegeri
Noul Showroom SSAB din Calea Dorobanți oferă o diversitate de obiecte sanitare, placaje slim, tapet și multe altele
Noul Showroom SSAB din Calea Dorobanți oferă o diversitate de obiecte sanitare, placaje slim, tapet și multe altele
Dorobanti Tower ne uimește cu un design nonconformist
Dorobanti Tower ne uimește cu un design nonconformist
Designul vilelor din Dorobanți este exclusivist, ne aduce aminte de vremurile trecute
Designul vilelor din Dorobanți este exclusivist, ne aduce aminte de vremurile trecute
Dacă vreodată cauți un loc unde te poți simți ca acasă și poți bea un drink lejer într-o seară de vară, Grădina Dorobanți este locul ideal
Dacă vreodată cauți un loc unde te poți simți ca acasă și poți bea un drink lejer într-o seară de vară, Grădina Dorobanți este locul ideal
Florăria Magnolia te încântă cu cele mai individualiste tipuri de flori
Florăria Magnolia te încântă cu cele mai individualiste tipuri de flori

Cât costă o locuință în Cartierul Dorobanți?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Dorobanți încep de la:

 • Garsoniere - 72621 €;
 • Apartamente cu două camere - 124900 €;
 • Apartamente cu trei camere - 170727 €;
 • Apartamente cu patru camere - 297000 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 300000 €;
 • Case individuale - 350000 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Dorobanți?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Dorobanți încep de la:

 • Garsoniere - 350 €;
 • Apartamente cu două camere - 490 €;
 • Apartamente cu trei camere - 730 €;
 • Apartamente cu patru camere - 1030 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1768 €;
 • Case individuale - 2210 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Dorobanți?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Dorobanți au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Autobuze 131, 182, 301, 330, 331, 331Bis, 335, 282, Metrou Aviatorilor și Tramvai 10, 46

Ce școli pot găsi în Cartierul Dorobanți?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Dorobanți, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Colegiul National Ion Luca Caragiale , Scoala Gimnaziala Titu Maiorescu și Liceul Teoretic Alexandru Vlahuță.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Dorobanți?

Cei care locuiesc în Cartierul Dorobanți, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Kaufland (10 min) și Carrefour Express.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Dorobanți?

Locuitorii din Cartierul Dorobanți, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Floreasca, Parcul Kiseleff și Muzeul Zambaccian.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România

Locuințe noi Bâcu

2 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Balotesti

264578 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 126.000 €

Locuințe noi Bolintin-Vale

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 90.476 €

Locuințe noi Bragadiru

1197388 tipuri de locuințe

13 ansambluri

de la 25.000 €

Locuințe noi Buftea

295704 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Cernica

147059 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 147.058 €

Locuințe noi Chiajna

218352 tipuri de locuințe

5 ansambluri

de la 22.857 €

Locuințe noi Chitila

491550 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 59.000 €

Locuințe noi Ciorogârla

90476 tipuri de locuințe

un ansamblu

Locuințe noi Corbeanca

2471654 tipuri de locuințe

11 ansambluri

de la 91.428 €

Locuințe noi Dimieni

4 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.750 €

Locuințe noi Domnești

244502 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 109.500 €

Locuințe noi Dragomirești

342523 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 111.428 €

Locuințe noi Dumbrava Vlăsiei

7 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 383.000 €

Locuințe noi Fundeni

15 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 28.571 €

Locuințe noi Gulia

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 61.904 €

Locuințe noi Izvorani

10 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 53.000 €

Locuințe noi Jilava

un tip de locuință

un ansamblu

de la 105.000 €

Locuințe noi Joița

3 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 71.428 €

Locuințe noi Măgurele

332863 tipuri de locuințe

3 ansambluri

de la 61.904 €

Locuințe noi Mogoșoaia

814904 tipuri de locuințe

7 ansambluri

de la 59.617 €

Locuințe noi Odăile

3 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 110.000 €

Locuințe noi Otopeni

2331534 tipuri de locuințe

17 ansambluri

de la 43.000 €

Locuințe noi Popești-Leordeni

445047 tipuri de locuințe

9 ansambluri

de la 35.700 €

Locuințe noi Roșu

24 tipuri de locuințe

6 ansambluri

de la 19.904 €

Locuințe noi Snagov

226003 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 109.000 €

Locuințe noi Tamași

un tip de locuință

un ansamblu

de la 140.000 €

Locuințe noi Tâncăbești

125001 tipuri de locuințe

un ansamblu

de la 125.000 €

Locuințe noi Tărtășești

7 tipuri de locuințe

2 ansambluri

de la 108.800 €

Locuințe noi Tunari

1629063 tipuri de locuințe

12 ansambluri

de la 28.571 €