Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Doamna Ghica

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Doamna Ghica

Doamna Ghica este un cartier din nord-estul capitalei, învecinat cu cartierele Colentina și Tei. Acesta oferă acces destul de greu către centrul Capitalei, șoseaua Colentina fiind destul de aglomerată, însă este atractiv prin prețurile sale mici, prin accesul rapid către Parcurile Plumbuita și tei și prin faptul că în ultimii ani aici s-au construit numeroase complexuri rezidențiale pentru tineri.

În general, cartierul este compus din blocuri cu regim mare de înălțime, însă parcul Plumbuita îl face să pară destul de aerisit.

Puncte de interes Zona Doamna Ghica

Cartierul Doamna Ghica este un cartier în care se regăsesc numeroase linii de transport în comun, parcuri, școli, grădinițe și o mulțime de variante pentru petrecerea timpului liber.

Obiective Turistice în Zona Doamna Ghica
Obiective Turistice în Zona Doamna Ghica

Recreere și agrement Zona Doamna Ghica

Școli și alte unități de învățământ în Zona Doamna Ghica
Școli și alte unități de învățământ în Zona Doamna Ghica
Magazine și Piețe în Zona Doamna Ghica
Magazine și Piețe în Zona Doamna Ghica

Magazine și Piețe Zona Doamna Ghica

Linii de Transport Public în Zona Doamna Ghica
Linii de Transport Public în Zona Doamna Ghica

Rata criminalității în Doamna Ghica

Administrativ, Doamna Ghica, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Doamna Ghica

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Doamna Ghica. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Doamna Ghica. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Doamna Ghica?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Doamna Ghica încep de la:

  • Garsoniere - 280 €;
  • Apartamente cu două camere - 380 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 360 €;
  • Case individuale - 450 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Doamna Ghica?

Da, cei care locuiesc în Zona Doamna Ghica au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 243, 282, N108, N125, Linia de tramvai 21 și Stație de taxi Doamna Ghica

Ce școli pot găsi în Zona Doamna Ghica?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Doamna Ghica, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Generală nr. 25, Școala Gimnazială Numărul 145 și Grădiniţa De Copii nr. 129.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Doamna Ghica?

Cei care locuiesc în Zona Doamna Ghica, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Penny, Mega Image și StefCris Market.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Doamna Ghica?

Locuitorii din Zona Doamna Ghica, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Lunca Florilor, Parcul Plumbuita și Parcul Tei.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România