Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Dobroiești din București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Rază de preț
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Facilități de plată
Filtre
ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Cartierul Dobroești

Dobroești este una dintre cele mai dezvoltate comune din jurul Bucureștiului. Satele Dobroești și Fundeni atrag an de an din ce în ce mai mulți oameni care doresc să investească într-o proprietate imobiliară, principalul motiv fiind proximitatea față de oraș.

Practic, deși se află în Ilfov, Dobroești se regăsește în interiorul centurii ocolitoare a Bucureștiului, ceea ce îi asigură acces rapid către orice obiectiv urban.

Dobroești este o zonă în care predomină casele, inclusiv câteva cartiere rezidențiale. Cei care locuiesc aici au la dispoziție magazine, școli sau grădinițe, precum și o deschidere largă către lacul Dobroești.

Părerile experților Cartierul Dobroești

Cartierul Dobroiești face parte din sectorul 2 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dobroiești nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dobroiești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 280 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 380 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 450 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 420 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile duplex: 760 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 950 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Dobroești

Comuna Dobroești este într-o continuă dezvoltare, ceea ce dă naștere unor obiective urbane foarte atractive.

Obiective Turistice în Cartierul Dobroești
Obiective Turistice în Cartierul Dobroești
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dobroești
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dobroești
Magazine și Piețe în Cartierul Dobroești
Magazine și Piețe în Cartierul Dobroești

Magazine și Piețe Cartierul Dobroești

Linii de Transport Public în Cartierul Dobroești
Linii de Transport Public în Cartierul Dobroești

Rata criminalității în Dobroiești

Administrativ, Dobroiești, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că ansamblul Fundeni Bridge Rezidential 7 este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dobroiești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dobroiești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dobroiești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Dobroești?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Dobroești încep de la:

 • Garsoniere - 52380 €;
 • Apartamente cu două camere - 73250 €;
 • Apartamente cu trei camere - 110238 €;
 • Apartamente cu patru camere - 170850 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 180000 €;
 • Case individuale - 173450 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Dobroești?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Dobroești încep de la:

 • Garsoniere - 280 €;
 • Apartamente cu două camere - 380 €;
 • Apartamente cu trei camere - 450 €;
 • Apartamente cu patru camere - 420 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 760 €;
 • Case individuale - 950 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Dobroești?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Dobroești au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 104, 243, 655, N101, N102, N125, R406, R452, R455, R457, R458, Stație de taxi Pantelimon și Stație de taxi Cora

Ce școli pot găsi în Cartierul Dobroești?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Dobroești, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Liceul Teoretic Lucian Blaga, Școala Gimnazială Numărul 77 și Grădinița Numărul 23.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Dobroești?

Cei care locuiesc în Cartierul Dobroești, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Centrul Comercial Esplanada și Penny.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Dobroești?

Locuitorii din Cartierul Dobroești, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Complexul Sportiv Ion Tiriac, Parcul Ecologic Dobroeşti și Parcul Pantelimon.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România