Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Dobroești

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Dobroești

Dobroești este una dintre cele mai dezvoltate comune din jurul Bucureștiului. Satele Dobroești și Fundeni atrag an de an din ce în ce mai mulți oameni care doresc să investească într-o proprietate imobiliară, principalul motiv fiind proximitatea față de oraș.

Practic, deși se află în Ilfov, Dobroești se regăsește în interiorul centurii ocolitoare a Bucureștiului, ceea ce îi asigură acces rapid către orice obiectiv urban.

Dobroești este o zonă în care predomină casele, inclusiv câteva cartiere rezidențiale. Cei care locuiesc aici au la dispoziție magazine, școli sau grădinițe, precum și o deschidere largă către lacul Dobroești.

Puncte de interes Zona Dobroești

Comuna Dobroești este într-o continuă dezvoltare, ceea ce dă naștere unor obiective urbane foarte atractive.

Obiective Turistice în Zona Dobroești
Obiective Turistice în Zona Dobroești
Școli și alte unități de învățământ în Zona Dobroești
Școli și alte unități de învățământ în Zona Dobroești
Magazine și Piețe în Zona Dobroești
Magazine și Piețe în Zona Dobroești

Magazine și Piețe Zona Dobroești

Linii de Transport Public în Zona Dobroești
Linii de Transport Public în Zona Dobroești

Rata criminalității în Dobroești

Administrativ, Dobroești, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dobroești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dobroești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dobroești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Dobroești?

Din datele noastre, prețurile din Zona Dobroești încep de la:

  • Apartamente cu două camere - 1 €;
  • Case individuale - 20 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Dobroești?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Dobroești încep de la:

  • Garsoniere - 280 €;
  • Apartamente cu două camere - 380 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 760 €;
  • Case individuale - 950 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Dobroești?

Da, cei care locuiesc în Zona Dobroești au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Liniile de autobuz 104, 243, 655, N101, N102, N125, R406, R452, R455, R457, R458, Stație de taxi Pantelimon și Stație de taxi Cora

Ce școli pot găsi în Zona Dobroești?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Dobroești, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Liceul Teoretic Lucian Blaga, Școala Gimnazială Numărul 77 și Grădinița Numărul 23.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Dobroești?

Cei care locuiesc în Zona Dobroești, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Mega Image, Centrul Comercial Esplanada și Penny.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Dobroești?

Locuitorii din Zona Dobroești, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Complexul Sportiv Ion Tiriac, Parcul Ecologic Dobroeşti și Parcul Pantelimon.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România