0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Ion Creangă din București

Cartierul Ion Creangă din București este un cartier mic, situat în nord-estul Capitalei. Format în cea mai mare parte din case și blocuri cu regim mic de înălțime, le oferă locuitorilor acces rapid către centre comerciale, către pădure și către autostrada A3.

Cartierul este desfășurat de-a lungul Bulevardului Voluntari și este foarte bine organizat din punct de vedere al structurii străzilor, acestea fiind suficient de numeroase pentru a evita aglomerarea. Deși nu are acces la metrou, este bine conectat la rețeaua de transport în comun.

Părerile experților Cartierul Ion Creangă

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Ion Creangă, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Ion Creangă din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Ion Creangă și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Ion Creangă din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Ion Creangă

Unul dintre principalele puncte de interes ale cartierului Ion Creangă este Institutul Clinic de Oncologie Fundeni. Pentru localnici, pe lista punctelor de interes se află supermarket-urile, cafenelele, grădinițele particulare și numeroase alte atracții ce pot contribui la confortul zilnic.

Obiective Turistice în Cartierul Ion Creangă din București
Obiective Turistice în Cartierul Ion Creangă din București

Recreere și agrement Cartierul Ion Creangă

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Ion Creangă din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Ion Creangă din București
Magazine și Piețe în Cartierul Ion Creangă din București
Magazine și Piețe în Cartierul Ion Creangă din București

Magazine și Piețe Cartierul Ion Creangă

Linii de Transport Public în Cartierul Ion Creangă din București
Linii de Transport Public în Cartierul Ion Creangă din București

Cartierul Ion Creangă Tipuri de locuințe

Cartierul Ion Creangă Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală