Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Obor

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Rază Preț
Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu rezidențial
Tip locuință
Regim înălțime
Transport
Bucătărie
Living room
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Holuri
Rază de preț
Filtre
ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Obor

Cartierul Obor este unul dintre cele mai cunoscute cartiere ale Bucureștiului, iar principalul motiv este magazinul Obor, în care întreaga țară își făcea cumpărăturile în perioada comunistă. Astăzi, este un cartier plin de viață, în care locul vechiului magazin Obor a fost luat de mall-uri și diverse spații comerciale mai mari și mai mici. Zona este una aglomerată, cu blocuri înalte, construite în cea mai mare parte între 1960 și 1986.

Locuitorii cartierului se pot bucura de acces la metrou și la mijloace de transport în comun rapide, precum și de o mulțime de alte utilități.

Puncte de interes Zona Obor

Dacă vei dori să te muți în zona Obor, vei putea descoperi o mulțime de puncte de interes în imediată apropiere, în așa fel încât să te poți bucura de toate serviciile de care ai nevoie în proximitatea casei. Iată cele mai cunoscute și atractive puncte de interes:

Obiective Turistice în Zona Obor
Obiective Turistice în Zona Obor

Recreere și agrement Zona Obor

Școli și alte unități de învățământ în Zona Obor
Școli și alte unități de învățământ în Zona Obor
Magazine și Piețe în Zona Obor
Magazine și Piețe în Zona Obor
Linii de Transport Public în Zona Obor
Linii de Transport Public în Zona Obor

Rata criminalității în Obor

Administrativ, Obor, face parte din zona de acoperire a Sector 2 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 250 de infracțiuni, semnificativ mai multe decât media de 178 de infracțiuni din celelalte sectoare. Cu toate acestea, trebuie luat în calcul și faptul că acest cartier este departe de ariile cu o cotă infracțională ridicată, deci riscul ca această zonă să fie periculoasă pentru tine și familia ta este scăzut.

Rata criminalității în Sector 2
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Obor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Obor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Obor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Obor?

Din datele noastre, prețurile din Zona Obor încep de la:

  • Case individuale - 8 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Obor?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Obor încep de la:

  • Garsoniere - 280 €;
  • Apartamente cu două camere - 380 €;
  • Apartamente cu trei camere - 450 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 360 €;
  • Case individuale - 450 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Obor?

Da, cei care locuiesc în Zona Obor au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Obor, Liniile de tramvai 1, 21, 46 și Liniile de autobuz 330, 335, 667, N108, R409

Ce școli pot găsi în Zona Obor?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Obor, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Numărul 307, Grădiniţa Arc-En-Ciel și Școala Gimnazială Maica Domnului.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Obor?

Cei care locuiesc în Zona Obor, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Complexul Comercial Bucur Obor, Piața Obor și Complexul Comercial Veranda Mall.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Obor?

Locuitorii din Zona Obor, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Obor, Parcul Păsărari și Parcul Plumbuita.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România