0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Vatra Luminoasă din București

Cartierul Vatra Luminoasă este un cartier din sectorul 2 al Bucureștiului, desfășurat de-a lungul străzii Vatra Luminoasă. Este un cartier rezidențial format din blocuri cu înălțimi variabile și din vile construite în perioada interbelică.

Este un cartier liniștit, în care locuitorii se pot bucura de toate utilitățile de care au nevoie, de mijloace de transport în comun (metrou, autobuze, troleibuze și tramvaie) și de o mulțime de obiective și puncte de interes.

Părerile experților Cartierul Vatra Luminoasă

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Vatra Luminoasă, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Vatra Luminoasă din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Vatra Luminoasă și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Vatra Luminoasă din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Vatra Luminoasă

Cei care locuiesc în cartierul Vatra Luminoasă au acces rapid la Arena Națională, la Spitalul Monza precum și la diverse alte construcții și obiective care pot contura o viață confortabilă și interesantă.

Obiective Turistice în Cartierul Vatra Luminoasă din București
Obiective Turistice în Cartierul Vatra Luminoasă din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Vatra Luminoasă din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Vatra Luminoasă din București

Grădinițe, Școli și Licee Cartierul Vatra Luminoasă

Magazine și Piețe în Cartierul Vatra Luminoasă din București
Magazine și Piețe în Cartierul Vatra Luminoasă din București

Magazine și Piețe Cartierul Vatra Luminoasă

Linii de Transport Public în Cartierul Vatra Luminoasă din București
Linii de Transport Public în Cartierul Vatra Luminoasă din București

Cartierul Vatra Luminoasă Tipuri de locuințe

Cartierul Vatra Luminoasă Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală