0

Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Cartierul Basarabia din București

Cartierul Basarabia este un cartier desfășurat în jurul Bulevardului cu același nume. Este un cartier aflat în estul Bucureștiului, ce se remarcă printr-o zonă de case și o zonă de blocuri și clădiri de birouri. Unul dintre punctele principale de atracție ale cartierului este Arena Națională, însă cei care aleg să se mute aici au acces și la parcuri, spitale, magazine sau alte instituții indispensabile unui trai confortabil.

Mulțumită bulevardului Basarabia care este suficient de larg, traficul din zonă este destul de aerisit. Locuitorii din cartier au acces rapid către centrul orașului și către alte zone importante, prin stația de metrou Piața Muncii, prin numeroasele linii de transport în comun și prin Bulevardul Decebal, Strada Matei Basarab sau Calea Călărași.

Părerile experților Cartierul Basarabia

Momentan lucrăm la această secțiune! Aici vei găsi informații actualizate lunar despre ce locuri de muncă sunt disponibile în cartierul Basarabia, despre traficul pe principalele bulevarde și despre ultimele noutăți din această zonă.

Cei care caută apartamente noi în cartierul Basarabia din București vor găsi în această secțiune ultimele ansambluri imobiliare în curs de dezvoltare. Fiecare dezvoltator are pagina lui proprie iar utilizatorii vor putea vedea apartamente noi de vânzare direct dezvoltator în București, fără comision sau alte taxe ascunse.

Informațiile despre apartamentele de vânzare din cartierul Basarabia și despre viața de zi cu zi din acest cartier sunt colectate direct de pe teren, invervievând agenți imobiliar, proprietari de firme, constructori și dezvoltatori imobiliari precum și autoritățile locale. Astfel, datele despre cartierul Basarabia din București sunt mereu actualizate și relevante pentru cei care vin pe această pagină să caute apartamente noi de vânzare în București, direct la dezvoltator.

Puncte de interes Cartierul Basarabia

Pe lângă Stadionul Național, cartierul le oferă celor care locuiesc aici o mulțime de obiective interesante, destinate confortului sau sănătății.

Obiective Turistice în Cartierul Basarabia din București
Obiective Turistice în Cartierul Basarabia din București

Recreere și agrement Cartierul Basarabia

Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Basarabia din București
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Basarabia din București
Magazine și Piețe în Cartierul Basarabia din București
Magazine și Piețe în Cartierul Basarabia din București

Magazine și Piețe Cartierul Basarabia

Linii de Transport Public în Cartierul Basarabia din București
Linii de Transport Public în Cartierul Basarabia din București

Cartierul Basarabia Tipuri de locuințe

Cartierul Basarabia Prețuri Locuințe

Elimină filtre

Rafinează lista

Ne pare rău dar această pagină este în construcție sau nu include nicio locuință. Poți reveni la pagina principală făcând click pe butonul de mai jos: Pagina principală