Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Locuințe noi în zona Dudești din București

Locuințe și prețuri

Filtrează după:

Suprafața utilă
mp mp
Ansamblu
Tip locuință
Transport
Dormitoare
Băi
Balcoane și terase
Amortizare plata prin credit
Amortizare plata cash
Familii cu copii
Tineri
Animale de companie
Filtre

Toate locuințele disponibile

Studio 61 mp Select Residences
Dudești Studio
T1R2C923A001
61 mp

Compartimentare

1
1
1

Localizare

 • Central
 • Acces metrou M1,M3
 • Parcuri departe
 • Mall în apropiere
 • Piață agroalimentară

Ansamblu

 • Select Residences

  Select Residences

  Standard
 • Școală în zonă
 • Grădiniță în zonă
 • Sală sport în zonă
 • Mini-mall în zonă
 • Fără piscină

Investiție

 • Chirie peste medie
 • Amortizare peste 15 ani
 • Plată doar în fiat
 • Fără stimulente
Randări 3D
ContactDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Cartierul Dudești

Cartierul Dudești este situat în sectorul 3 al Bucureștiului și deși are o istorie zbuciumată, astăzi este una dintre zonele liniștite și atractive în care o familie poate duce un trai liniștit. Acest cartier oferă acces imediat către București Mall, către spitale, grădinițe, școli și diverse instituții ale statului. De asemenea, este un loc foarte atractiv pentru cei care dețin restaurante și mici business-uri.

Din Dudești se ajunge rapid la Piața Unirii și în alte zone centrale ale orașului, prin Bulevardul Unirii sau prin stația de metrou Mihai Bravu aflată la câteva minute de cartier. Traficul nu este cel mai aerisit din București, însă exceptând orele de vârf, este destul de liniștit.

Părerile experților Cartierul Dudești

Cartierul Dudești face parte din sectorul 3 și este poziționat în zona de est a capitalei. Față de celelalte cartiere din zone aflate în estul Bucureștiului, chiriile din cartierul Dudești nu sunt foarte diferite, ele înregistrând fluctuații mai mici de 3 procente.

Valorile medii ale chiriilor din cartierul Dudești, conform informațiilor colectate din anunțurile de pe Internet, se împart astfel: garsoniere: 285 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu două camere: 390 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu trei camere: 460 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; apartamente cu patru camere: 470 Euro pe lună, cu 1 procent mai mari decât media zonei; vile duplex: 600 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei; vile individuale: 750 Euro pe lună, cu 1 procent mai mici decât media zonei.

Puncte de interes Cartierul Dudești

Dudești este un cartier destul de mic, cu o mulțime de puncte de interes pentru cei care doresc să locuiască aici, fiind un cartier atractiv pentru orice categorie de vârstă.

Obiective Turistice în Cartierul Dudești
Obiective Turistice în Cartierul Dudești
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dudești
Școli și alte unități de învățământ în Cartierul Dudești
Magazine și Piețe în Cartierul Dudești
Magazine și Piețe în Cartierul Dudești

Magazine și Piețe Cartierul Dudești

Linii de Transport Public în Cartierul Dudești
Linii de Transport Public în Cartierul Dudești

Rata criminalității în Dudești

Administrativ, Dudești, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Dudești se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Dudești

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Dudești. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Dudești. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Cartierul Dudești?

Din datele noastre, prețurile din Cartierul Dudești încep de la:

 • Garsoniere - 52380 €;
 • Apartamente cu două camere - 73250 €;
 • Apartamente cu trei camere - 110238 €;
 • Apartamente cu patru camere - 170850 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 180000 €;
 • Case individuale - 173450 €;

Care este prețul mediu al chirieri Cartierul Dudești?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Cartierul Dudești încep de la:

 • Garsoniere - 285 €;
 • Apartamente cu două camere - 390 €;
 • Apartamente cu trei camere - 460 €;
 • Apartamente cu patru camere - 470 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
 • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Cartierul Dudești?

Da, cei care locuiesc în Cartierul Dudești au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Dristor 1, Dristor 2, Mihai Bravu, Liniile de autobuz 123, 135, N103, N104, N111 și Liniile de tramvai 1, 19, 23, 27

Ce școli pot găsi în Cartierul Dudești?

Dacă vei alege să locuiești în Cartierul Dudești, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala generală Just4Kids, Școala Gimnazială Numarul 84 și Colegiul Tehnic Mihai Bravu.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Cartierul Dudești?

Cei care locuiesc în Cartierul Dudești, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Bucharest Mall, Kaufland și Mega Image.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Cartierul Dudești?

Locuitorii din Cartierul Dudești, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Alexandru Ioan Cuza (10 min), Centrul Vechi (10 min) și Parcul Emil Gârleanu.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România