Hei! Ești pe cale să faci cea mai importantă alegere a vieții tale: locuința în care vei trăi alături de cei dragi.
Alege inteligent accesând site-ul nostru de pe un ecran mare! Numai așa vei putea profita la maxim de toate informațiile pe care ți le punem la dispoziție!

Apartamente de vanzare Morarilor

ConsultanțăDacă nu ai timp să răsfoiești catalogul nostru, îți putem recomanda o selecție de locuințe potrivite preferințelor tale

Apăsarea butonului ”TRIMITE SOLICITAREA" implică acceptarea Termenilor și politicilor eDezvoltator.

Ce se intâmplă după ce completezi formularul:

Mesajul va fi trimis departamentului nostru de consultanță și vei fi contactat în termen de 24 de ore de unul din reprezentanții noștri care te va ajuta să găsești locuința potrivită.

În caz de achiziție, vei cumpăra direct de la dezvoltator, noi nu facem altceva decât să direcționăm clientul către dezvoltator încasând o sumă fixă pentru fiecare client trimis.

Donăm o parte din profitul nostru către cauze sociale, prin programul nostru CSR prin care vizăm să ajutăm ONG-uri care activează în zona București - Ilfov. Află mai multe aici

Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Morarilor

Cartierul Morarilor este unul dintre cartierele foarte populate ale Bucureștiului. Situat în partea de est a orașului, acesta le oferă locuitorilor foarte multe servicii prin care își pot îmbunătăți viața. Cei care locuiesc aici se pot bucura de două parcuri, de farmacii, centre medicale de urgență, magazine, restaurante și o conexiune rapidă către centru prin Șoseaua Pantelimon.

Cartierul este compus, în cea mai mare parte, de blocuri cu regim de înălțime P+10 etaje, ceea ce uneori creează probleme legate de locurile de parcare. Totuși, este un cartier care merită toată atenția atunci când vrei să îți găsești un apartament.

Puncte de interes Zona Morarilor

În cartierul Morarilor poți găsi spitale, centre comerciale, parcuri și o mulțime de alte instituții și business-uri care pot contribui la gradul de confort de zi cu zi.

Obiective Turistice în Zona Morarilor
Obiective Turistice în Zona Morarilor

Recreere și agrement Zona Morarilor

Școli și alte unități de învățământ în Zona Morarilor
Școli și alte unități de învățământ în Zona Morarilor
Magazine și Piețe în Zona Morarilor
Magazine și Piețe în Zona Morarilor

Magazine și Piețe Zona Morarilor

Linii de Transport Public în Zona Morarilor
Linii de Transport Public în Zona Morarilor

Rata criminalității în Morarilor

Administrativ, Morarilor, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Morarilor se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Morarilor

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Morarilor. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Morarilor. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Morarilor?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Morarilor încep de la:

  • Garsoniere - 250 €;
  • Apartamente cu două camere - 330 €;
  • Apartamente cu trei camere - 420 €;
  • Apartamente cu patru camere - 420 €;
  • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
  • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Morarilor?

Da, cei care locuiesc în Zona Morarilor au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Costin Georgian, Liniile de autobuz 104, 243, 202, 253, 655, R455, N101, N102, N109, N125 și Liniile de tramvai 14, 36, 40, 46, 55

Ce școli pot găsi în Zona Morarilor?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Morarilor, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Facultatea de Pompieri, Școala Gimnazială Numărul 77 și Școala Gimnazială nr. 62.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Morarilor?

Cei care locuiesc în Zona Morarilor, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Lidl, Mega Image și Piata Delfinului.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Morarilor?

Locuitorii din Zona Morarilor, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Morarilor, Parcul Florilor și Parcul Sf. Pantelimon.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România