Apartamente de vanzare Titan

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

4 rezultate

Se afișează 1-4 din 4 locuințe
Ansamblul rezidențial Sofia Liviu Rebreanu din Titan, București - Est
Ansamblul rezidențial Sofia Liviu Rebreanu din Titan, București - Est

Sofia Liviu Rebreanu

Livrare: 2024-T2 Bulevardul 1 Decembrie 1989 Nr. 36, Titan, Sector 3

Prețuri Sofia Liviu Rebreanu

 • Studio
  68.901€
 • 2 Camere
  96.989€
 • 3 Camere
  169.478€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Titan

Cartierul Titan este unul dintre cele mai căutate cartiere din București. Deși este destul de nou (acesta a început să prindă contur în anii 50-’60), a reușit să devină reprezentativ pentru capitală prin străzile pline de verdeață, prin parcul Titan amenajat pe locul unei vechi fabrici de cărămizi și prin dezvoltarea constantă.

Arhitectura cartierului este formată din blocuri cu patru și 8 etaje construite la începutul anilor 70, dar și din blocuri mai înalte, construite după anii’ 80. Există și blocuri noi, însă nu foarte multe. Pe lista punctelor foarte atractive în acest cartier se numără și deschiderea către autostrada Soarelui.

Puncte de interes Zona Titan

Locuitorii cartierului Titan se bucură de foarte multe oportunități în ceea ce privește viața socială și petrecerea timpului liber. Au la dispoziție parcuri, supermarket-uri și hypermarket-uri, clinici medicale și spitale, precum și numeroase alte servicii aflate la distanță de mers pe jos de orice punct al zonei.

Obiective Turistice în Zona Titan
Obiective Turistice în Zona Titan

Recreere și agrement Zona Titan

Școli și alte unități de învățământ în Zona Titan
Școli și alte unități de învățământ în Zona Titan
Magazine și Piețe în Zona Titan
Magazine și Piețe în Zona Titan

Magazine și Piețe Zona Titan

Linii de Transport Public în Zona Titan
Linii de Transport Public în Zona Titan

Rata criminalității în Titan

Administrativ, Titan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Titan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Titan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Titan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Titan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Cât costă o locuință în Zona Titan?

Din datele noastre, prețurile din Zona Titan încep de la:

 • Garsoniere - 749 €;
 • Apartamente cu trei camere - 21 €;

Care este prețul mediu al chirieri Zona Titan?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Titan încep de la:

 • Garsoniere - 260 €;
 • Apartamente cu două camere - 370 €;
 • Apartamente cu trei camere - 435 €;
 • Apartamente cu patru camere - 430 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 1440 €;
 • Case individuale - 1800 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Titan?

Da, cei care locuiesc în Zona Titan au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stațiile de metrou Titan, Costin Georgian, Nicolae Grigorescu, 1 Decembrie 1918, Liniile de autobuz 101, 102, 202, 253, 311, 330, 335, N104, N111, T1, T2, T3 și Liniile de troleibuz 70, 79

Ce școli pot găsi în Zona Titan?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Titan, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Școala Gimnazială Nr.195 (Hamburg), Școala Gimnazială Nr. 92 și Liceul Teoretic Alexandru Ioan Cuza.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Titan?

Cei care locuiesc în Zona Titan, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Centrul Comercial Park Lake, Auchan și Piața Miniș.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Titan?

Locuitorii din Zona Titan, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Alexandru Ioan Cuza, Parcul Romulus și Parcul Cara.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România