Apartamente de vanzare Sălăjan

Prețuri apartamente noi Bucuresti

Filtrează după
Rază prețuri
Tip locuință
Bucătărie
Dormitoare
Băi
FILTRE

Click pe pentru a afișa punctele de interes!

>

20 rezultate

Se afișează 1-20 din 20 locuințe
Ansamblul rezidențial Lead Grigorescu 103 din Sălăjan, București - Est
Ansamblul rezidențial Lead Grigorescu 103 din Sălăjan, București - Est

Lead Grigorescu 103

Livrare: Necunoscut Bulevardul Nicolae Grigorescu Nr. 103, Sălăjan, Sector 3

Prețuri Lead Grigorescu 103

 • Studio
  117.285€
 • 2 Camere
  156.800€
 • 3 Camere
  190.530€
Studiază
Mai jos vei găsi informații disponibile exclusiv pe eDezvoltator.ro, menite să ajute utilizatorii site-ului nostru să descopere mai bine această zonă

Despre Zona Sălăjan

Cartierul Sălăjan este un cartier din sectorul 3 al capitalei, situat în vecinătatea centralei termice C.E.T București Sud. Este cunoscut drept un cartier rău famat, însă realitatea ultimilor ani îl arată drept un cartier liniștit, ideal pentru viața def amilie.

Cartierul este străbătut de două bulevarde mari (Camil Ressu și Nicolae Grigorescu), care fluidizează foarte bine traficul. În ceea ce privește arhitectura, este împărțit în zone de blocuri cu până în 12 etaje și zone de case. În general, este un cartier destul de verde și aerisit, iar accesul rapid către parcul Titan îl face atractiv pentru cei care doresc o viață sănătoasă și diversificată.

Puncte de interes Zona Sălăjan

Locuitorii cartierului Sălăjan sunt bine conectați la oraș prin linii de transport în comun și stația de metrou Nicolae Grigorescu. În imediată apropiere aceștia au acces la parcuri, restaurante, unități medicale publice și private, grădinițe, școli și numeroase alte obiective.

Obiective Turistice în Zona Sălăjan
Obiective Turistice în Zona Sălăjan

Recreere și agrement Zona Sălăjan

Școli și alte unități de învățământ în Zona Sălăjan
Școli și alte unități de învățământ în Zona Sălăjan

Grădinițe, Școli și Licee Zona Sălăjan

Magazine și Piețe în Zona Sălăjan
Magazine și Piețe în Zona Sălăjan

Magazine și Piețe Zona Sălăjan

Linii de Transport Public în Zona Sălăjan
Linii de Transport Public în Zona Sălăjan

Rata criminalității în Sălăjan

Administrativ, Sălăjan, face parte din zona de acoperire a Sector 3 iar din ceea ce se poate observa în graficul de mai jos, realizat de cei de la VitalSigns.ro, în anul 2015 au fost înregistrate 180 de infracțiuni, foarte aproape de media de 178, înregistrată în celelalte sectoare, fapt pentru care Sălăjan se dovedește o alegere acceptabilă pentru tine și familia ta, astfel că nu trebuie să îți faci griji privind siguranța personală.

Rata criminalității în Sector 3
Grafic realizat de VitalSigns.ro care ilustrează rata criminalității la nivel de capitală pentru anul 2015

Calitatea aerului în Sălăjan

Calitatea aerului este una dintre cele mai importante informații atât pentru cei care vor locui în acest cartier, cât și pentru cei care se află în tranzit prin zona Sălăjan. Poluarea aerului este un subiect de maxim interes la nivelul Uniunii Europene, cifrele statistici arătând că, anual, sunt înregistrate peste 350.000 de decese ca urmare a noxelor din aer.

În harta alăturată poți vedea valorile de poluare a aerului asociate zonei Sălăjan. Datele sunt colectate de rețeaua de senzori pusă la dispoziție de platforma WAQI (World Air Quality Index).

Care este prețul mediu al chirieri Zona Sălăjan?

Din datele noastre, prețurile chiriilor din Zona Sălăjan încep de la:

 • Garsoniere - 260 €;
 • Apartamente cu două camere - 360 €;
 • Apartamente cu trei camere - 420 €;
 • Apartamente cu patru camere - 430 €;
 • Case de tip duplex sau înșiruite - 600 €;
 • Case individuale - 750 €;

Trebuie să ții cont că aceste costuri pot varia foarte mult în funcție de tipul locuinței. În ansamblurile rezidențiale noi, prețul chiriei este considerabil mai mare decât în blocurile vechi - uneori cu peste 30% mai mare.

Am acces la transport public dacă mă mut în Zona Sălăjan?

Da, cei care locuiesc în Zona Sălăjan au acces la multe opțiuni de transport public, printre care enumerăm: Stația de metrou Nicolae Grigorescu, Liniile de autobuz 102, N103, N111, N113, T4 și Linia de tramvai 27

Ce școli pot găsi în Zona Sălăjan?

Dacă vei alege să locuiești în Zona Sălăjan, vei avea acces rapid la o gamă foarte largă de unități de învățâmânt precum: Grădinița Numărul 232, Școala Gimnazială Nr. 92 și Gradinita Strumfisor.

De unde îmi pot face cumpărăturile în Zona Sălăjan?

Cei care locuiesc în Zona Sălăjan, pot ajunge rapid la foarte multe supermarket-uri, minimarket-uri și centre comerciale precum: Piața Trapezului, Complex Agroalimentar Titan 1 și Profi.

Unde îmi pot petrece timpul liber dacă locuiesc în Zona Sălăjan?

Locuitorii din Zona Sălăjan, se pot recrea în numeroase parcuri și zone de agrement precum: Parcul Cara, Parcul Alexandru Ioan Cuza și Parcul Romulus.

Alternative
Vezi ce alte opțiuni ai răsfoind catalogul nostru - cel mai mare site de locuințe noi din România